Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ben de izliyorum onuu !!
ben her gün izliyorum,izlemiyosanız tavsiye ederim kızlar,bebiş için de iyi olur şimdiden,kaliteli program yapıyoo,güzeell...
bi de bu bağlananları dinleyince ben eşime bin kere şükrettim :)
benim hiç sorunum yokmuş...

kızlar bizimkiler bana eve bize alış derkeneeee
bizim kalk kahvaltı yapalım, bütün gün tv izleyelim, gezmelere tozmalara gidelim (akraba ziyaretine),
beraber akşam yine tv izleyelim yiyelim içelim kilo alalım, biz kaçta yatarsak sende otur o saate kadar istiyorlar...
hoşgeldin kukla gelin efsunnnnn

efsun kızım bi alemsin yaaaa kukla gelin nerden aklına geldi şimdi valla hiç gülesim yoktu.

onların da gönlü olsun diye bazen istediklerini yapabilirsin,bi zararı olmaz
her istediklerini yapmıcanı da bilsinler ama :) o dengeyi kur artık,uğraş efsun uğraş :)))

kızlar işteyim ben izleyemiyorum ama eminim ki çok güzeldir. gerçi biz onları zaten biliyoruz önemli olan eşlerimizin ve kv lerin öğrenmesi dinlemesi uygulaması gerek ama nerdeeeeee

kocacık birazdan öğle yemeğine geliir..ben her gün gülbeni izlediğim için o da bana eşlik ediyo,bilgileniyoruz :)))
şimdi bi an önce gelsin istiyorum,bu konuyu da birlikte izleyelim..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!111
o zaman da ne kaynanalar varmış deyip,annesini korumaya başlarsa bi dahaa :)))

güzel kuklam benim valla bak gerçekten bir sene bitti artık kendi isteklerin doğrusunda hareket et. yatmak mı istiyosun yat arkadaşlarınla takıl. ayrıca ev hayatına çok alışmadan bi işe başla artık yavrucuğummmm

sendeee asıl ne gelinler var dersin.

:))) de mi....
ayyy demez demez neyin ne olduğunu iyi biliyo sağolsuun..

şimdi ben kaçayım hatunlar,yicek bişeyler hazırlıcam,ayrıca kocişin kalbini kırdım,aramız limonlu,dua edin de barışalım artııkk...hoşçakalın şimdiliik

KADER ARKADAŞIM bir tek biz değiliz ben bunu sizlerle yazışınca bir kere daha anladım. yaww ben tek değilmişim diye.. benim kocaya desem anan böle yaptı (ki ben olayın hemen üstüne demem.. hani yangına körükle gitmiyim diye )bana ne der biliyomusun "annem kötü niyetli değil bunu çok iyi biliyosun. sen uzak duruyosun." her olayı benim uzaklığıma bağlıyor.ben de diyom ki hee bilirim anneni hem senden iyi bilirim sen merak etme. yakın oldum ağzıma ettiler. bende artık uzak duruyom. ama benim ki kalas tam kalas. yani benim kocanın kafasını gözünü kırmadan, elindeki çöpe kadar elinden almadan, yani kazık yediğini inkar edecek duruma geldiğinde anca kabul eder. artık ona berim ömrüm yeter mi bilmem..

bu arada efsun seninkiler kukla istiyor.
kız benim kocanın istediği kritelerde değil insan, kuklayı bırak bilim adamları hala robot olarak bile yapmış değil.. yani yok yeryüzünde o kriterlere uyan bir varlık yok.

efsun kızım bi alemsin yaaaa kukla gelin nerden aklına geldi şimdi valla hiç gülesim yoktu.

bilmem aklıma geldi işte

onların da gönlü olsun diye bazen istediklerini yapabilirsin,bi zararı olmaz
her istediklerini yapmıcanı da bilsinler ama :) o dengeyi kur artık,uğraş efsun uğraş :)))

yapıyorum zaten canım arada sırada
denge kurulmuyor eylülüm kurulmuyor bu durumlarda içli dışlı oluyorsun mecburen

benim kv evde yok
bende şans olsa zaten anamdan oğlan doğardım

tamam hadi kolay gelsin sana canım. üstüne şöle biraz dekolte giy süslen normal evde ki halinle duruyo gibi gayet doğal olaraktan yani

cancağzım olsa bile onlara fayda etmez ki bak bak bak tü kadına nasıl davranıyomuş geline derler bide.yüzsüz yüzsüz.
hiiiç oralı olmazlar

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!111
o zaman da ne kaynanalar varmış deyip,annesini korumaya başlarsa bi dahaa :)))

belli olmaz valla canım izletme sen

onları istediğim gibi yapıyorum artık zaten
iş arıyorum artık zaten

ya kızlar aynı şehirde olsak da keşke şöle buluşup bi çay içsek dertleşsek yüz yüze güzelce bi çekiştirsek kv leri.

aynen kocam da öle....takıntılıyım alınganım yanlış anlıyorum..ne kadr problemli bi insanmışım bn ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…