- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
Kızlar trt1 de gülbende kv-gelin sorunları var.valla bi sürü kişi bağlandı.bn acaba sorunmu yapıyorm diyordum ama duygularıma tercüman oldular..izleyebilen varsa izlesin.mustafa karataş hoca var.o bile diyo.eş hanımının tarafında olmalı annesini nazik bir şekilde uyarmalı ama bnm kocamda nerdeee..
kızlar bizimkiler bana eve bize alış derkeneeee
bizim kalk kahvaltı yapalım, bütün gün tv izleyelim, gezmelere tozmalara gidelim (akraba ziyaretine),
beraber akşam yine tv izleyelim yiyelim içelim kilo alalım, biz kaçta yatarsak sende otur o saate kadar istiyorlar...
hoşgeldin kukla gelin efsunnnnn
bizim kalk kahvaltı yapalım, bütün gün tv izleyelim, gezmelere tozmalara gidelim (akraba ziyaretine),
beraber akşam yine tv izleyelim yiyelim içelim kilo alalım, biz kaçta yatarsak sende otur o saate kadar istiyorlar...
ben de izliyorum onuu !!
ben her gün izliyorum,izlemiyosanız tavsiye ederim kızlar,bebiş için de iyi olur şimdiden,kaliteli program yapıyoo,güzeell...
bi de bu bağlananları dinleyince ben eşime bin kere şükrettim :)
benim hiç sorunum yokmuş...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!111
o zaman da ne kaynanalar varmış deyip,annesini korumaya başlarsa bi dahaa :)))
sendeee asıl ne gelinler var dersin.
Kızlar trt1 de gülbende kv-gelin sorunları var.valla bi sürü kişi bağlandı.bn acaba sorunmu yapıyorm diyordum ama duygularıma tercüman oldular..izleyebilen varsa izlesin.mustafa karataş hoca var.o bile diyo.eş hanımının tarafında olmalı annesini nazik bir şekilde uyarmalı ama bnm kocamda nerdeee..
efsun kızım bi alemsin yaaaa kukla gelin nerden aklına geldi şimdi valla hiç gülesim yoktu.
onların da gönlü olsun diye bazen istediklerini yapabilirsin,bi zararı olmaz
her istediklerini yapmıcanı da bilsinler ama :) o dengeyi kur artık,uğraş efsun uğraş :)))
ben de izliyorum onuu !!
ben her gün izliyorum,izlemiyosanız tavsiye ederim kızlar,bebiş için de iyi olur şimdiden,kaliteli program yapıyoo,güzeell...
bi de bu bağlananları dinleyince ben eşime bin kere şükrettim :)
benim hiç sorunum yokmuş...
:))) de mi....
ayyy demez demez neyin ne olduğunu iyi biliyo sağolsuun..
şimdi ben kaçayım hatunlar,yicek bişeyler hazırlıcam,ayrıca kocişin kalbini kırdım,aramız limonlu,dua edin de barışalım artııkk...hoşçakalın şimdiliik
bilmem aklıma geldi işte
yapıyorum zaten canım arada sırada
denge kurulmuyor eylülüm kurulmuyor bu durumlarda içli dışlı oluyorsun mecburen
benim kv evde yok
bende şans olsa zaten anamdan oğlan doğardım
güzel kuklam benimvalla bak gerçekten bir sene bitti artık kendi isteklerin doğrusunda hareket et. yatmak mı istiyosun yat arkadaşlarınla takıl. ayrıca ev hayatına çok alışmadan bi işe başla artık yavrucuğummmm
ya kızlar aynı şehirde olsak da keşke şöle buluşup bi çay içsek dertleşsek yüz yüze güzelce bi çekiştirsek kv leri.
güzel olurdu vallla çay, sohbet iii giderler
KADER ARKADAŞIM bir tek biz değiliz ben bunu sizlerle yazışınca bir kere daha anladım. yaww ben tek değilmişim diye.. benim kocaya desem anan böle yaptı (ki ben olayın hemen üstüne demem.. hani yangına körükle gitmiyim diye )bana ne der biliyomusun "annem kötü niyetli değil bunu çok iyi biliyosun. sen uzak duruyosun." her olayı benim uzaklığıma bağlıyor.ben de diyom ki hee bilirim anneni hem senden iyi bilirim sen merak etme. yakın oldum ağzıma ettiler. bende artık uzak duruyom. ama benim ki kalas tam kalas. yani benim kocanın kafasını gözünü kırmadan, elindeki çöpe kadar elinden almadan, yani kazık yediğini inkar edecek duruma geldiğinde anca kabul eder. artık ona berim ömrüm yeter mi bilmem..
bu arada efsun seninkiler kukla istiyor.
kız benim kocanın istediği kritelerde değil insan, kuklayı bırak bilim adamları hala robot olarak bile yapmış değil.. yani yok yeryüzünde o kriterlere uyan bir varlık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?