Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım o aşamalara geldiğinizi bilmiyodum çok üzüldüm gerçekten ama mutlu olmak için evleniyoruz.olmuyosa,gerçekten düzelmicekse bitmesi daha iyi galiba..bu dediklerime şuan ben de inanamıyorum.lafı bile zor geliyo bana...iş ailene de yansıdıysa büyümüş demekki..gençliğini bu şekilde tüketmek istememen de çok normal.eşin belki kendine gelir,gerçekten ama gerçekten güzel bi başlangıç yaparsınız..olmazsa da Allahtan hayırlısı..

canım inan geçen hafta kayınvaldem yüzünden tartıştık,4 gün boyunca sadece sorduğu sorulara cevap verdim, o yokmuş gibi davrandım beni çok kırdı çünkü;her konuda annesi haklıymış benim suratsızlığım yüzünden oluyormuş bütün bunlar vs vs...ama ben yine onu kırmak istemedim evimizde huzur bulsun dedimm güzel duygusal bir mesaj yazdım ama o mesaj karşısında en küçük güzel bir söz yok

ama onun yapısı bu kabullenmem mi lazım bilmiyorum vardiyalı çalışıyor gece 12 de geliyor eve hani bakımsızda değilim giyerim saten geceliğimi bakımımıda yaparım.ama aklı başka işlere çalışır duygusallık yok neymiş evlilik ciddi kurummuş dizi oynamıyoruz diyor biliyorum beni seviyor,ama bunu bana hissetirmiyor,ben içimde yaşıyorum sevgimi diyor

ya ne yapacağım bilmiyorum konuşurken gözlerim kayıyo birden beyin kanaması geçiriyo gibi oluyorum sonra biri ismimle seslenince kendime geliyorum ama ne konuşuyodum falan o an herşeyi unutuyorum. bugünde iş yerinde kendime kendime birşeyler konuşmuşum arkadaşım ne diyosun ne oldu dedi seslendi o zaman kendime geldim ne ben mi bişey demedim ki diyorum nöroloji ye mi gidilir neden böle oluyo önemli bişeymidir acaba. yaa artık deli gibi hissediyorum kendimi çok rahatsız oluyorum

peki evlendikten sonra mı böyle oldu,öncesinde nasıldı eşin???

canım Allah korusun da madem böyle şeyler yaşıyosun ihmal etme,nörolojiye git bi tomografi çektir..bişey yoktur hemen karamsar da olma da ihmale de gelmez sonuçta..çok yoğunsun heralde bu ara,dikkat et kendine beslenmene filan..

canım bazen insanın söyleyecek sözü çabalayacak gücü kalmaz.inş hakkınızda hayırlısı neyse o olur,sorunları tam olarak bilmiyorum tabi ama eşinin de bazı şeylerin farkına varması gerek tamam anne kardeş tabiki onların da yanında olacak ama insan bir yastığa baş koyduğu eşini asla ikinci plana atmayacak.inş eşin bian önce kendine gelir.tabi benimkide.

ya evet yoğunum bende ondan mı acaba diyorum ama bu bende bayadır olan bi sorun ama bu aralar çok arttı

ya evet yoğunum bende ondan mı acaba diyorum ama bu bende bayadır olan bi sorun ama bu aralar çok arttı

elini üzünü yıka bir bence... birde göz bebeklerini sağa sol yukarı aşağı oynat bakalım.
bu sorun eğer devam ederse git iki dk doktora geç kalmadan. kötü düşünme...

güzeller sohbet için teşekkür ediyorum sizlere..
ben çıkayım artık,beyim gelecek :)
görüşmek üzere tatlılar,iyi bakın kendinizee

peki evlendikten sonra mı böyle oldu,öncesinde nasıldı eşin???

nişanlıyken ilgili bir insandı,ayrı şehirlerde olmamıza rağmen kısa aralıklarla gelir giderdi tlf konuşmalarından hiç bahsetmiyorum sabahlara kadar konuşurduk.işten gelir yemek yer çocuklarla oynar,açar tv yatana kadar tv izler sohbet falan yok yani.ama şuan annesi bizde çocuklara bakmak için geldi annesiyle gece 12 lere kadar sohbet eder ama bu benimle yok ben geçer odama yatarım umrunda bile olmaz konuştuğumuz konular ev geçimi kredi borcumuz maaş konusu çocuklar.... kendimizle ilgili konu konuşmuyoruz,evlilik yıldönümümüz 15 temmuzda 17 temmuzda benim doğum günüm bugün biraz bahsettim bişeyler yapalım biryerlere gidelim ama bana söylediği şey ben hoşlanmıyorum kutlama falan benden isteme böyle şeyler diyor.bakalım bende umursamıcam kendi haline bırakcam onu değişiklik olacak mı hiç sanmıyorum ama yinede deneyeceğim.

valla üzüldüğüm tek şey çıkarken bunların onda birini yaşayacaksın deselerdi inanmazdım. ne kadar sevdim ne kadar güvendiysem ne kadar iyi düşündüysem ya bu kadar mı ters çıkar. bence eşim beni kaybetmekten korkardı çıkarken onun etkisiyle oynamış diyorum. evlenince utanırım, boşanmam filan diye egemenliğini kurmaya çalıştı. bende o egolarına katlanmayıp resti çekince geldik bu günlere. tabii ailesinin payı çok ama koca koca olsa ailesi bir halt yiğemezdi. ben hep derdimki siz gelin adlınız yakınlık göstereceksiniz ki bende size alışıp benimseyebileyim. sürekli çomak sokmaktan başka birşey görmedim. adam bana dün diyorki ee sen yakın mı duruyosun onlar sana sıcaklık göstersin. akşam konuştu konuştu birşey demedim. sinirden uyumadım gece. böle gırtlağını sık nefesini kes dedi şeytan.. sustum. sabah işe geldim aradım bir güzel içimi kustum. sen dedim tercih yapmak zorundasın. heee yapmam diyorsan kendi yoluna uğurlar olsun sana dedim. benle ne için kavga ediyor biliyomusunuz. söyliyimde gülün
ben misafirliğe gitmiyormuşum, eve insan davet etmiyormuşum.. bir hafta sonum var her hafta misafirmi çağırıcam.çağırdıkça tşk edeceğine bunu diyo bana. misafirliğe gitmiyormuşum her gittiğim yere anasını taşıyor bende bırakıyorum ana oğul gitsinler.
ben dış gebelik geçirdim o bana diyorki düğüne niye gitmiyosun. ben ölüyom ağrıdan.. hani böyle bencil daha ne diyim. insan kaybettiği bebeğe üzülmezmi aha bu nasıl insan dedirtiyor bana.

canım yazdıklarının bir kısmında kendi eşimi gördüm,eşimde benimle annesiyle sammimi olmadığım için kardeşlerine babasına soğuk davrandığım için sürekli kızar ama içimden gelmiyor onlara yakın olmak ben suratsız bir insanmışım çevremde beni kimse sevmiyormuş beni sevmeyende kendi ailesi allahıma şükürler olsun arkadaş ortamımda iş ortamımda sevilen bir insanım ama ailesine sevdiremedim kendimi.seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun canım eşlerimiz bizim ne yaşadığımızı anlamıyor yada işlerine öyle geliyor ama bayanlar için çok zor.

selam kızlar be nbazen çok korkuyorum. Biraz boşveren ve giden biriyim. evlenince nişanlımın kötü hareketini görürsem hemen gider myiim ki. bazen nişanlım öle dio sen gitmeye hep hazırsın korkuyorum diye..evlilik yaklaştıkça korkularım artıyo ve içimde büyüyolar

evlenince öyle olmuyor.nikah farklı bir duygu kadın için özellikle korkma hiç sen. ayrıca mutlu olan kimse gitmez, gidiyorsan sorun vardır zaten.ben çok emin olduğum halde çok korkmuştum.. ama korktuğumda oldu zaten mutlu değilim malesef. o yüzden iyi düşün iyi olsun. kötü şeyleri aklına getirme ama çok beklenti içinede girme.denge kurmaya çalış.beklentin yüksek olunca (benim öyleydi) kötü birşey olunca hayal kırıklığında çok oluyor.yani kırgınlıkların içinde büyüyorda büyüyor. bir bakmışsın ki içinde dağ gibi yığılmış.o yüzden olumlu düşün ama çok bekentin olmasın.nikah olunca daha farklı geliyor hani kocamdır mantığı ile düşünüp öyle seviyor insan bence.

nasyabanu cum. ben eşime dedim işte sıcaklık göstermesi gereken ailen diye. ama taa ilk evlendiğimizde. oda muhtemelen gidip anasına demiş ki (bunu kocamın konuşmalarından anlıyorum) siz de sıcaklık gösterin, yardıma ihtiyacı olduğunda gidin diye. ama anası onu şöyle ikna etmiş. eee karın sıcak davranmıyor, hep uzak duruyor. ihtiyacı olduğunu nerden bilim arasın söylesin. (benim kocamda buna hemen ikna olmuş) ne zaman konu açılsa sen soğuksun der laf sokar. anasının market alışverişine kadar, dolmasına kadar yapardım ilk evlendiğimde. baktım bu oğlunu fitne fesat dolduruyor. bıraktım bende. ama şimdide soğuk oldum.bence bu kocamın ailesinin açıklarını kapatmak için uyguladığı yöntem. ama ben diyorumki aileni bana anlatma ben gördüm 2,5 senede herkesin ne olduğunu. hiç konuşma onlarla ilgili diyorum artık. yani ona koruyacak ortam bırakmıyorum. koruyorsa da gidiyorum yanından dinlemiyorum.
senin kide işte onlara laf söylemeyecek ya seni sorunlu yapıyor. ben de sen gibi iş yerimde ark arasında çok sevilirim. o bunu bildiğinden hiç öle diyemiyor. derse cvp hazır bende. artık böyle..

eylül cüğümmm senden yarın bomba haberler bekliyorum....duymak istiyorum inadı bıraktım diyeee

ahkeşke cimmm senin zaten bu akşamki programın belli. ama erkenden yatsan ii olurdu bence ama artık çok geç kocanı aramadan önce düşünecektin

neclasu cum kv ile günün nasıl geçti.. güzel hizmetçilik yapmadıysan vay haline.. gene konuşur durur taki başka birşeyini bulana kadar

kukla efsun cum sen de bir gittin pir gittin. süt dedin gittin. bacım ne yaptın anneanne için gidip samsun daki tüm inekleri sağmaya mı gittin yawww

öpüyorum hepinizi yarın görüşmek dileğiyleee...

artık nazı bırak eylüşşşşşş sana kızmadım hiç ama yavaş yavaş kızıyorum artık tatlım heeee

bacım sütü aldım geldim öğleden sonrada kv nin teyze kızına gitiik
1 ay sonra nişanları var dolma sarmaya yardıma gittik anca gelebildim eve
havada çok soğuktu 1 saat araba bekledik kıçım başım dondu valla
kv ile bacısı menapozlu tabiii yanıyorlar hiç efsun üşüdün mü sen yeni gelinsin diyen yok
ondan sonra anne kız oluyoruz nasıl oluyorsak artıkım

kızlar nasılsınız...bugün kv de gün vardı biliyosun.valla kadının kafaya saksı düştü..bugün gayet iyi geçti...hiç saçma sapan şeyler sölemedi.bn bu kadını çözdüm başka birine gidince sapıtıyo bu kadın...
hatta bugün dediki eşime..oğluşum gelin üst kata teraste oturun dedi.tera fln olduğu yok dalga geçiyo..bnde dedim siz teras yaptınızda bizmi gelmedik dedim.hiç terslemedi..
yine böle nevresimden fln konu açıldı..bnde şimdi yeni çıkmış evlilik seti içinde herşey varmış dedim.gelin olcaklar düşünsün dedi.bnde gelinler değil kv ler alıyomuş dedim ona laf sokmak için.. herkes gidince diyoki afferin kızım.noldu anne dedim.yengene iyi laf soktun diyo(kardeşinin hanımını sevmiyo) yengenin oğlu varmışda üstüne alınmış.anne bn onu yengeme değil sanada dedim seninde oğlanların var dedim.bi gülüyo bi gülüyo...sonra kendi akrblrı bana gelckmiş buyursnlar gelsinler dedim.mahallede kim varsa oda gelsin flnca teyze bilmemkim ablayada tlfn edelim dedi.bnde istersen belediyeden anons yaptır senin için daha kolay olur dedim.yine terslemedi.valla bi haller oldu kadına dualarım kabulmu oldu ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…