- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
eylül cüm evlendiğimden beri ben çabalıyordum. ama dün itibariyle bir kere daha anladım ki bundan bana bişi olmaz. zaten biz ayrılık süreçlerine girdik bence...
artık çabalayacaksa o çabalar hee çabalamam diyorsa da biter. ben ona bugün de dicemi dedim. o hala ana derdinde abi derdinde kardeş derdinde. anlar anlarda iş işden geçer. ömrümü gençliğimi hiçç onla tüketmeye niyetim yok artık. sabredim diyordumda ben sabreddikçe baktım ki tepemde. boşver bacım nerde inceldi orda kopar. artık ailem bile onu istemiyor. aile der mi bırak diye. benimkiler bırak diyorlar. bende de ramak kaldı. son kartlarını oynuyor. bi bırakacam pir bırakacağım onu..
canım üzerine gitme bence. sen gittikçe o yapmaz. ama sana sırnaştığında bak ben senin nasıl gönlünü hoş ediyorum. ilişki iki taraflıdır filan diyerek alttan alttan uyarını ver. bide çok sırnaşma. güzel güzel kendine bak salına salına dolaş evde bak bakalım dicek mi demicek mi..
canım inan geçen hafta kayınvaldem yüzünden tartıştık,4 gün boyunca sadece sorduğu sorulara cevap verdim, o yokmuş gibi davrandım beni çok kırdı çünkü;her konuda annesi haklıymış benim suratsızlığım yüzünden oluyormuş bütün bunlar vs vs...ama ben yine onu kırmak istemedim evimizde huzur bulsun dedimm güzel duygusal bir mesaj yazdım ama o mesaj karşısında en küçük güzel bir söz yok
ama onun yapısı bu kabullenmem mi lazım bilmiyorum vardiyalı çalışıyor gece 12 de geliyor eve hani bakımsızda değilim giyerim saten geceliğimi bakımımıda yaparım.ama aklı başka işlere çalışır duygusallık yok neymiş evlilik ciddi kurummuş dizi oynamıyoruz diyor biliyorum beni seviyor,ama bunu bana hissetirmiyor,ben içimde yaşıyorum sevgimi diyor
ya ne yapacağım bilmiyorum konuşurken gözlerim kayıyo birden beyin kanaması geçiriyo gibi oluyorum sonra biri ismimle seslenince kendime geliyorum ama ne konuşuyodum falan o an herşeyi unutuyorum. bugünde iş yerinde kendime kendime birşeyler konuşmuşum arkadaşım ne diyosun ne oldu dedi seslendi o zaman kendime geldim ne ben mi bişey demedim ki diyorum nöroloji ye mi gidilir neden böle oluyo önemli bişeymidir acaba. yaa artık deli gibi hissediyorum kendimi çok rahatsız oluyorum
eylül cüm evlendiğimden beri ben çabalıyordum. ama dün itibariyle bir kere daha anladım ki bundan bana bişi olmaz. zaten biz ayrılık süreçlerine girdik bence...
artık çabalayacaksa o çabalar hee çabalamam diyorsa da biter. ben ona bugün de dicemi dedim. o hala ana derdinde abi derdinde kardeş derdinde. anlar anlarda iş işden geçer. ömrümü gençliğimi hiçç onla tüketmeye niyetim yok artık. sabredim diyordumda ben sabreddikçe baktım ki tepemde. boşver bacım nerde inceldi orda kopar. artık ailem bile onu istemiyor. aile der mi bırak diye. benimkiler bırak diyorlar. bende de ramak kaldı. son kartlarını oynuyor. bi bırakacam pir bırakacağım onu..
canım Allah korusun da madem böyle şeyler yaşıyosun ihmal etme,nörolojiye git bi tomografi çektir..bişey yoktur hemen karamsar da olma da ihmale de gelmez sonuçta..çok yoğunsun heralde bu ara,dikkat et kendine beslenmene filan..
ya evet yoğunum bende ondan mı acaba diyorum ama bu bende bayadır olan bi sorun ama bu aralar çok arttı
ya evet yoğunum bende ondan mı acaba diyorum ama bu bende bayadır olan bi sorun ama bu aralar çok arttı
peki evlendikten sonra mı böyle oldu,öncesinde nasıldı eşin???
güzeller sohbet için teşekkür ediyorum sizlere..
ben çıkayım artık,beyim gelecek :)
görüşmek üzere tatlılar,iyi bakın kendinizee
canım bazen insanın söyleyecek sözü çabalayacak gücü kalmaz.inş hakkınızda hayırlısı neyse o olur,sorunları tam olarak bilmiyorum tabi ama eşinin de bazı şeylerin farkına varması gerek tamam anne kardeş tabiki onların da yanında olacak ama insan bir yastığa baş koyduğu eşini asla ikinci plana atmayacak.inş eşin bian önce kendine gelir.tabi benimkide.
valla üzüldüğüm tek şey çıkarken bunların onda birini yaşayacaksın deselerdi inanmazdım. ne kadar sevdim ne kadar güvendiysem ne kadar iyi düşündüysem ya bu kadar mı ters çıkar. bence eşim beni kaybetmekten korkardı çıkarken onun etkisiyle oynamış diyorum. evlenince utanırım, boşanmam filan diye egemenliğini kurmaya çalıştı. bende o egolarına katlanmayıp resti çekince geldik bu günlere. tabii ailesinin payı çok ama koca koca olsa ailesi bir halt yiğemezdi. ben hep derdimki siz gelin adlınız yakınlık göstereceksiniz ki bende size alışıp benimseyebileyim. sürekli çomak sokmaktan başka birşey görmedim. adam bana dün diyorki ee sen yakın mı duruyosun onlar sana sıcaklık göstersin. akşam konuştu konuştu birşey demedim. sinirden uyumadım gece. böle gırtlağını sık nefesini kes dedi şeytan.. sustum. sabah işe geldim aradım bir güzel içimi kustum. sen dedim tercih yapmak zorundasın. heee yapmam diyorsan kendi yoluna uğurlar olsun sana dedim. benle ne için kavga ediyor biliyomusunuz. söyliyimde gülün
ben misafirliğe gitmiyormuşum, eve insan davet etmiyormuşum.. bir hafta sonum var her hafta misafirmi çağırıcam.çağırdıkça tşk edeceğine bunu diyo bana. misafirliğe gitmiyormuşum her gittiğim yere anasını taşıyor bende bırakıyorum ana oğul gitsinler.
ben dış gebelik geçirdim o bana diyorki düğüne niye gitmiyosun. ben ölüyom ağrıdan.. hani böyle bencil daha ne diyim. insan kaybettiği bebeğe üzülmezmi aha bu nasıl insan dedirtiyor bana.
selam kızlar be nbazen çok korkuyorum. Biraz boşveren ve giden biriyim. evlenince nişanlımın kötü hareketini görürsem hemen gider myiim ki. bazen nişanlım öle dio sen gitmeye hep hazırsın korkuyorum diye..evlilik yaklaştıkça korkularım artıyo ve içimde büyüyolar
canım yazdıklarının bir kısmında kendi eşimi gördüm,eşimde benimle annesiyle sammimi olmadığım için kardeşlerine babasına soğuk davrandığım için sürekli kızar ama içimden gelmiyor onlara yakın olmak ben suratsız bir insanmışım çevremde beni kimse sevmiyormuş beni sevmeyende kendi ailesi allahıma şükürler olsun arkadaş ortamımda iş ortamımda sevilen bir insanım ama ailesine sevdiremedim kendimi.seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun canım eşlerimiz bizim ne yaşadığımızı anlamıyor yada işlerine öyle geliyor ama bayanlar için çok zor.
Allah seniiiiii...dekolte felan giymedim valla eşofmanları çektim öyle duruyorum :) ayrıca barışmadık da..bana müstehak,daha yüzüme bakmasa haklı..kopasıca inadım yüzünden geliyo bunlar başıma..off..biraz temizlik yapıyım.bu saatten sonra da saçma olcak ama bakalım...
eylül cüğümmm senden yarın bomba haberler bekliyorum....duymak istiyorum inadı bıraktım diyeee
ahkeşke cimmm senin zaten bu akşamki programın belli. ama erkenden yatsan ii olurdu bence ama artık çok geçkocanı aramadan önce düşünecektin
neclasu cum kv ile günün nasıl geçti.. güzel hizmetçilik yapmadıysan vay haline.. gene konuşur durur taki başka birşeyini bulana kadar
kukla efsun cum sen de bir gittin pir gittin. süt dedin gittin. bacım ne yaptın anneanne için gidip samsun daki tüm inekleri sağmaya mı gittin yawww
öpüyorum hepinizi yarın görüşmek dileğiyleee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?