Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım senin olayın aynısını bana k.pederim yaptı ama o zili çalmadan direk anahtarla girdi daha evliliğimizin ilk günleri üstelik siz anlayın yani :) Allahtan kapının sesini duyduk yoksa yakalanmıştık walla :) kayın valideme gelince normlade çok iyi bir insan bana da çok iyi davranıyor ama en küçük görümcem gelince bana karşı davranışları bir kaç gün değişiyor. Birde akşam olunca durmadan arıyorlar ne yapıyorsunuz die. arıyor konuşuyoruz 5 dk sonra bir daha arıyolar istiyolar ki hep yanlarında olalım. Geçen en küçük görümcem beni eşime şikayet ediyordu annemin temizliğini yapsın die eşimde çalışıyor ne yapsın anca kendi evimizin işini yetiştirebiliyor falan dedi o an çok hoşuma gitti. Sonradan hatırlattığımda seni ezdirmem kimseye dedi :)

tamam hadi kolay gelsin sana canım. üstüne şöle biraz dekolte giy süslen normal evde ki halinle duruyo gibi gayet doğal olaraktan yani

Allah seniiiiii...dekolte felan giymedim valla eşofmanları çektim öyle duruyorum :) ayrıca barışmadık da..bana müstehak,daha yüzüme bakmasa haklı..kopasıca inadım yüzünden geliyo bunlar başıma..off..biraz temizlik yapıyım.bu saatten sonra da saçma olcak ama bakalım...

18eylul yaww bacım sen Allah dan ne istiyon başka yaww. niye inat ediyon kısss .. bilmezmisin inat yuva yıkarmış. (annem hep öyle derdi) boşver inadı hiçbişi yokmuş davran sırnaşş bak buzlar hemen erir zati

ayy allah korusun yaaaaaaaa,o kadar da değilim dee,ne bilim işte,kırılmıyo inadım bazen..ki dediğin gibi sadece gidip bi sırnaşsam tamam olcak,hemen yumuşar benimki,çok bişey istemiyo,bi gülsem yüzüne...ama bakmıyorum bile çok kötüyüm

kötüyüm ben kötüyüm sloganı kv için geçerli kıss. kocalar için şeker kız candy olmamız gerekli.hadi kır inadını da bu bir başlangıç olsun sana. ben inatçıyımdır aslında ama evliliğimde inadımı kendimi telkinleyerek yenmeyi öğrendim, öğreniyorumda. inat edecekken, boşver diyorum iyi ol barış sonra hafif uzak dur o sana gelsin derim ben ve yaparım.. önce gider hiçbişi olmamış gibi konuşurum sonra gidip yanına oturur yada uzanırım. şaka yaparım ona.
sonra baktım buzlar eridi. giydiğim mini şortum ve askılı ile ortalarda dolanırım. bi bakıyorum yanımda biri kim acaba

:) yaa ama şuanda hiçbişey olmamış gibi yapamam.suskunluğumuz uzadıkça uzadı..çok geçmeden yapsam olurdu da..dün konuşmaya çalıştı,cevaplarımla kısa kestim,yüz vermedim..minik bi hediye almış,kendi vermedi bi yere koymuş bulayım diye,kaç saat sonra teşekkür ettim sadece..bugün de konuşmadık,öğlen giderken alnımdan öptü,beklemiyodum hiç..öyle...
bu dediklerini şuan yapamam turkuaz..biz ne için kötü olduğumuzu unutuyoruz,sonrasında verdiğimiz ,tepkilerimizle daha kötü oluyoruz.konuşmuyoruz işte böyle daha doğrusu ben konuşmuyorum,geri çeviriyorum,o da gelmiyo daha fazla,haklı olarak..bi de regl olduğumdan kendimi kötü hissediyorum,güzel giyinmek içimden gelmiyo..işlerimi bitiriyim bi duş alıyım kendime geliyim,belki güzelleşirim :)
napıcamı bilemiyoruuuummm

aman canım yaaa ah eylülüm ah fazla naz aşık usandırır. gül kocişe yaaa ben sana dekolte giy demedim mi. bak ben şimdi eşimi ardım aşkıııım akşam erken gel olur mu seninle işim var dedim nasıl yani dedi bende öle işte bitaneeeem dedim tamam aşkım hemen çıkıp gelirim işten diyo. biraz naz biraz işve cilve derkeeen hooop eşin cepteee

ne için küstün bilemem haklı mısın küstüğün konuda önce onu düşün? haksız isen hiç uzatma derim zararın neresinden dönersen kardır eylül cüğümmm. dersin ki regl olmadan önce/ olurken gergin oluyorum. hani regliye bağla olayı inadına değil. valla senin koca bana kalırsa melek (anlatıklarından anlıyorum) onu melek olarak bırakmak yada şeytana çevirmek senin elinde. kıs sende sorun yok sen sorun mu istiyon.sen bi koşu bize gel 1 hafta kal. sonra kocanla bir barışırsın valla bi daha istesende küsemezsin. benimkini görünce evine kocana şükür ede ede gidersin. ayrıca gece elbisesi giymeyeceksin ki minik yazlık şort badi giyeceksin.. yaww giyerken kendine deki ne kadarrrr doğalım ben yaww
ahkeske nin yaptığını da ayrıca TSE garantisi ile onaylıyorum. bu taktiğin sökmediği günü görmüş değilim.
ahkeske aksam size iyi maçlar

ahkeşkeciiiiiiiiim normalde ben de öyleyim,o şekilde giyinirim,ne bilim cıvıl cıvılım...ammaaaaa bi de böyle olduk muu vay haline :) yüzüne bakmam adamın...ayıp ediyorum farkındayım..bişeyler düşüncem artık napıyım:18:

çok tatlısın :)
şaka maka reglin etkisi büyük,ondan ben böyleyim..ben haksızım..ama şöyle bi durumum var.haklı da olsam haksız da olsam ilk adımı o atsın diye bekliyorum..ve buna rağmen benim bitanecik kocişim her zaman ilk adımı atar,gurur yapmanı anlamıyorum filan der.bazen de sen geleceksin sen bana bi güldün mü ben unuturum der..işte şimdi de inadımı kırayım ben gideyim isityo,biliyorum..huyum kötü ben farkındayım benim koca gerçekten melek.az bile anlatıyorum,ah o böyle melek oldukça tepesine çıktım!!! tamam anlaştık o vakit,ben bi duş alıp,şöyle şort filan giyiyim,gözüne güzel geliyim en azından,sonra da hallederiz bi şekilde..ahkeşkeler gibi maç yapamayız ama olsun,antrenmanda olur :))))))) edepsiz eylul

eylül cüğüm benim. madem bize gelmiyon (gözün korktu dimeeee )
inat edince kv aklına gelsin.kv istemezler ya gelin ile oğlunun arası iyi olsun. o aklına gelsin kayınvalidene tüm kayınvalideler inat pat diye bırakıverirsin inadı.inadın filan kalmaz. bak yoksam ben eskişehir e arada geliyom. benim kocayı bırakırım size 1 gün görürüsün gününü.
kız benim koca takıntılı, uzatır büyütür, inat eder, küser kendine (dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali) sürekli bunalımlara girer. aha bunları düşün öp kocişini barışı ver..
bazen diyomki kendime arasam bulamam benim ki tam numune heee. aramadım hee o geldi beni buldu... benim de kaderim miş napim belki birgün kader bana da güler.

valla gözüm korktu ben size gelmem heeee :))
sen kocanı tanımlarken bi yandan beni de tanımladın sanırsam :) ben de öyleyim yaaa,kocişim hiç hak etmiyo bunlarıııı...ah ahhh!!! kadersizler siziiii...napacan katlanacaksın...
ben en çok bi yerim ağrıyınca kv yi düşünüyorum..mıy mıy sürekli oram ağrıyo buram ağrıyo demiyim ben de onun gibi olmıyım diyeee :)))
kocacımı çok seviyorum yaa pek çok,kv için değil,kendim için,onun için iyi olcam !!
sağol taktikler için..
ayıptır söylemesi temizliğimi yemeğimi ve duşumu yaptım,saçımı düzleştircem şimdi :)
sonra da bekliceeemmm :)

sen eskişehire gel ama kocayı bırakma benim koca örnek filan alır kendine mazallah :)))) ama ben senden az örnek alsam iyi olcak galibaa

aferin eylülcüğüüüm ha şöle göreyim seni öle tepki göster ama uzatma canıııımmmm

off off benimkide çok ilgisiz yaaa ilgisiz derken hani ben istiyorum ki ağzından bir güzel söz çıksın her zaman değil ama arada sırada seni seviyorum desin bugün öğlen işe gelirken sarılıp öpmek istedim ama izin vermedi neymiş böyle şeylerden hoşlanmazmış,ayıptır söylemesi iş yatağa gelince böyle değil güzel sözler söyler ama normal zamanlarda asla duymam benmi abartıyorum bilmiyorum geçen akşam kızdım senin yüzünden sevgi arsızı oldum dedim döndüm arkamı yattım ama adamda tık yok.

eylül cüm şincik sizin mutluluk resimlerinize baktımda valla resimler de hiç öle kocamın huyuna benzer görünmisen.

cidden bişi dicem sana. benim kocayı dışardan gören sakin, esprili, konuşkan böyle ne bilim çok iyi bilirler.ince fikirliymiş haaa valla ben evlendiğimden beri değil incesini bir fikir ürettiğini görmüş değilim. kocamın üni arkdaşlarının eşleri hep derki çok şanslısın. kocan mükemmel biri. bizimki böle şöle yakınırlar.tabii diyemiyonki davulun sesi uzaktan hoş gelir.hee öyledir saolsun der geçerim hep. (çevremde sadece 2 ark ile derteşirim. kimseye anlatmam)
(bugüne kadar tek bir kişi kocamla ilgili 2 kere görmede doğru teşhisi koymuş. arkadaşımın kocası. adam 2 kere gördü demişki karısana ya x bu adamla anlaşabiliyormu? çok zor demiş bunla anlaşmak.)
önceleri kocamın nazıyla oynuyodum çok seviyodum çünkü. ama zamanla bir baktım umrumda değil bıkmışım. çok üstüme gelirse agresifleşiyorum. ahkeşkecim demiş ya fazla naz aşık usandırır.işte bende usanmışım. boşvermişim onu artık. kendi küser kendi gelir moduna girmişim.bulunmaz hint kumaşı değilki diyorsun kendi kendine.
sende valla kocanı böyle yaparsan kendine karşı sonra çok pişman olursun amma geri de çeviremezsin. malesef yaşanan kırgınlıkların izi kalıyormuş evlilikde bunu anladım.

benden demesi kuşum gerisini sen artık analiz et... insan çalışıyor zaten stres sıkıntı yorgunluk eve geldimi huzur sevgi şefkat ister.. adam derki bir dediğini iki etmiyom kadına bak bir şefkat göstermiyor. hem suçlu hemide güçlü olmican.
tecrübe konuşuyor valla maşallah sanki 20 yıldır evli gibi hissediyom kendimi o kadar yoruldum. kocam sağolsun.

canım benimki inat belki biraz da naz filan..tamam fazla ama kadın kısmına yakışır böyle şeyler..erkek de nasıl durur bilmiyorum yani :) kocan hep böyleydi de sen onu önceden göremedin,ya da sana fazla gelmedi demekki ama şimdi........ne diyim turkuaz,haklısın da haklısın..kendi kendime küserim,surat asarım,anlar gelir sorar sorar sorar,bişeyler yapar,bende tık yok,gönlüm olcak da iyi olcam...ama zamanla ben de biraz değiştim.önceden daha beterdim.evlilik değiştirdi,bu mu değişmiş halin deme sakın :) gerçekten bazen kendimi dizginliyorum,napıyorum ben saçma sapan bişey bu boşver diyorum geçiyo..genelde çok mutluyum..bu ara biraz ana baba özlemi çöktü,bebek çalışmam bu ay da olmadı,bi de reglin dengesizliği eklenince böyle saçmaladım..yoksa aşamayacağım bşy değildi..halledicem inşallah 1 saat sonraa..
sen çok yorulmuşsun anlıyorum seni..ama eski hallerinize dönmek için neler yapabilirsin,biraz daha yoğunlaş bunlara..hatta eskisinden daha iyi olmak için bişeyler yap..evliliği güzelleştirmek de mahvetmekte bizim elimizde daha çok..bırakma kendini..

canım üzerine gitme bence. sen gittikçe o yapmaz. ama sana sırnaştığında bak ben senin nasıl gönlünü hoş ediyorum. ilişki iki taraflıdır filan diyerek alttan alttan uyarını ver. bide çok sırnaşma. güzel güzel kendine bak salına salına dolaş evde bak bakalım dicek mi demicek mi..

eylül cüm evlendiğimden beri ben çabalıyordum. ama dün itibariyle bir kere daha anladım ki bundan bana bişi olmaz. zaten biz ayrılık süreçlerine girdik bence...
artık çabalayacaksa o çabalar hee çabalamam diyorsa da biter. ben ona bugün de dicemi dedim. o hala ana derdinde abi derdinde kardeş derdinde. anlar anlarda iş işden geçer. ömrümü gençliğimi hiçç onla tüketmeye niyetim yok artık. sabredim diyordumda ben sabreddikçe baktım ki tepemde. boşver bacım nerde inceldi orda kopar. artık ailem bile onu istemiyor. aile der mi bırak diye. benimkiler bırak diyorlar. bende de ramak kaldı. son kartlarını oynuyor. bi bırakacam pir bırakacağım onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…