- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Allah seniiiiii...dekolte felan giymedim valla eşofmanları çektim öyle duruyorum :) ayrıca barışmadık da..bana müstehak,daha yüzüme bakmasa haklı..kopasıca inadım yüzünden geliyo bunlar başıma..off..biraz temizlik yapıyım.bu saatten sonra da saçma olcak ama bakalım...
kızlar nasılsınız...bugün kv de gün vardı biliyosun.valla kadının kafaya saksı düştü..bugün gayet iyi geçti...hiç saçma sapan şeyler sölemedi.bn bu kadını çözdüm başka birine gidince sapıtıyo bu kadın...
hatta bugün dediki eşime..oğluşum gelin üst kata teraste oturun dedi.tera fln olduğu yok dalga geçiyo..bnde dedim siz teras yaptınızda bizmi gelmedik dedim.hiç terslemedi..
yine böle nevresimden fln konu açıldı..bnde şimdi yeni çıkmış evlilik seti içinde herşey varmış dedim.gelin olcaklar düşünsün dedi.bnde gelinler değil kv ler alıyomuş dedim ona laf sokmak için.. herkes gidince diyoki afferin kızım.noldu anne dedim.yengene iyi laf soktun diyo(kardeşinin hanımını sevmiyo) yengenin oğlu varmışda üstüne alınmış.anne bn onu yengeme değil sanada dedim seninde oğlanların var dedim.bi gülüyo bi gülüyo...sonra kendi akrblrı bana gelckmiş buyursnlar gelsinler dedim.mahallede kim varsa oda gelsin flnca teyze bilmemkim ablayada tlfn edelim dedi.bnde istersen belediyeden anons yaptır senin için daha kolay olur dedim.yine terslemedi.valla bi haller oldu kadına dualarım kabulmu oldu ne..
kv başına taş mı düşmüş nolmuş neclasu bu kadar lafa çoktannnn çıkardıydı sopayı
amelıyat olmştum yenı cıkmıştım hastaneden yatıyordum evımde kayıvalıdem gil geldı kendı annemde vardı . anneme benı şikayet ettı bu bıze cok soguk dedi :))) amelıyatlıydım oysakı durup dururken
ameliyatlıyken deyince aklma bi arkadaşımn yaşadığı geldi. doğum yapmış ve bebeği anneanne ve babanne sevmeye başlamışlar.hastanedeki bi bayan ananeye dönüp demişki bebek ne kdr size benziyor..bilmem fln demiş kadın mutevazilik etmiş yani..kv hemen atlamış bizim bebeğimiz sarışın bizim dünürün asıl saçı sarı değilki habire boyatıyo kendi saçı kimbilir ne renktir..
çok gülmüştüm duyunca ama maalesef sonra boşandılar sırf bu kv yüzünden..
cnm hakkaten ...öteki laflar neysede bu hani çeyizler çıkmş yeni fln lafında..sanada herşey aldım -ki 30 yıllık eşyaları vermişti-fesatlanma neclaa nerdi..meşhur lafıdır....hayret nasl olduda demedi...cumartesi sülalaecek bendeler Allah var hepsiyle aram çok iyi severimde hepsini..ama bklm bugünün acısını fazlasıyla çıkarır annem varken daha çok yapıyo annemde gelcek cumartsi..
kızlar nasılsınız...bugün kv de gün vardı biliyosun.valla kadının kafaya saksı düştü..bugün gayet iyi geçti...hiç saçma sapan şeyler sölemedi.bn bu kadını çözdüm başka birine gidince sapıtıyo bu kadın...
hatta bugün dediki eşime..oğluşum gelin üst kata teraste oturun dedi.tera fln olduğu yok dalga geçiyo..bnde dedim siz teras yaptınızda bizmi gelmedik dedim.hiç terslemedi..
yine böle nevresimden fln konu açıldı..bnde şimdi yeni çıkmış evlilik seti içinde herşey varmış dedim.gelin olcaklar düşünsün dedi.bnde gelinler değil kv ler alıyomuş dedim ona laf sokmak için.. herkes gidince diyoki afferin kızım.noldu anne dedim.yengene iyi laf soktun diyo(kardeşinin hanımını sevmiyo) yengenin oğlu varmışda üstüne alınmış.anne bn onu yengeme değil sanada dedim seninde oğlanların var dedim.bi gülüyo bi gülüyo...sonra kendi akrblrı bana gelckmiş buyursnlar gelsinler dedim.mahallede kim varsa oda gelsin flnca teyze bilmemkim ablayada tlfn edelim dedi.bnde istersen belediyeden anons yaptır senin için daha kolay olur dedim.yine terslemedi.valla bi haller oldu kadına dualarım kabulmu oldu ne..
günaydın kızlar...
bugün erkenciyim..
merak edenlere duyurumu yapıyım,kocişimle arayı düzelttik,çok güzel bi akşam geçirdik..yani barışmanın keyfi de tahmin edeceğiniz gibi,çok güzel oluyorr..dediğiniz gibi giyindim öyle bekledim..o gelince yine o konuştu,konuşmak istedi,ben de ılımlıydım vs öyle düzeldi iştee :)
tekrar sağolun siz de...
bugün güzel bir gün olsun hepimize inşallah...
bu arada geçmişi okudum neclasu söylediğin laflara çok güldüm.kv sabır göstermiş acısını çıkarır gibime geliyo..ya da dün iyiliği üstündeydi,her ne kadar kv olsa da o da insan :) bazen iyi olabiliyo demekkiiiii
aferin eylülcüğüm bak gördünmü bölesi daha güzel. benim akşam boş geçti hiç ii değildim gerçi erken yatıp dinlenemdim de ama bişey yapmak gelmedi içimden
başından dolayı mı canım?? evde bişey olmadı de mi?
ya eve gittim dün başım kötüydü zaten biraz uzanayım dedim ne münkün görümce geldi kocası geldi bi curcuna kaldı benim uzanma. sonra yeemek falan yedik herkes kalktı ben hasta hasta sofrayı topladım bulaşıkları hallettim falan bütün keyfim kaçtı eşimle markete gittik sonra geldik. duşa girip yattım direk hiç içimden gelmedi canım sıkıldı
senin şu görümceyi,özellikle de kocasını hiç anlamıyorum!!
sen de haklısın insanda keyif kalmaz o durumda..neyse zaten iyi de değildin,dinlenebilseydin daha iyiydi ama bugün inşallah
inan bende anlamıyorum artık yoruldumda anlamaya çalışmıyorum bile. bugün küçük görümce ünv. mezun oluyo töreni var ondan dinlenmek hayal. bide eşimin babannesi geliyo kesin bizde kalır sabahda onun yüzünden uyuyamam bi tatil var güya oda öle gider. hafta sonu dershaneye gidiyorum bide ben kpss için pazarda erken deneme var sonra yine ders derken gelde dinlen hadi. peki bu durumda seni anlayan var mıııııı yooooook nerdeee. ama kendilerine ufak bişey olsun tamam bitti. görümcenin kocasının çayını ben veriyorum var mı böle bişey yaaaa kendi yorgunmuş da hanımın valla hep böle görmemeye çalışıp içime atıyorum ama böle bazen aklıma geliyo işte.
ne demek çayını bile vermek..ya misafir olur da neyse,artık bunlar işin boyutunu abarttığı için misafir diyemicem malesef..her gün geliyoruz kızın düzenini bozuyoruz diye ezilip büzülmesi lazım görümcenin,ne düşüncesizmiş yaaa!!!yorulmaksa sen de çalışıyosun,hem o kadar yoruluyosa gitsin evine hemen dinlensin,ne bu her gün her gün..valla çok saçma.sen yüzlerine bakmasan yerden göğe haklsın..haftasonunda biraz zor geçecek gibi,ne diyelim canım allah sana sabır,kolaylık versin...ama bu düzeni bozmaya çalışın artık..kocan biraz daha aktifleşsin bu konuda,yazık sana yaa...
inan bende anlamıyorum artık yoruldumda anlamaya çalışmıyorum bile. bugün küçük görümce ünv. mezun oluyo töreni var ondan dinlenmek hayal. bide eşimin babannesi geliyo kesin bizde kalır sabahda onun yüzünden uyuyamam bi tatil var güya oda öle gider. hafta sonu dershaneye gidiyorum bide ben kpss için pazarda erken deneme var sonra yine ders derken gelde dinlen hadi. peki bu durumda seni anlayan var mıııııı yooooook nerdeee. ama kendilerine ufak bişey olsun tamam bitti. görümcenin kocasının çayını ben veriyorum var mı böle bişey yaaaa kendi yorgunmuş da hanımın valla hep böle görmemeye çalışıp içime atıyorum ama böle bazen aklıma geliyo işte.
kocam ancak bana ne yapayım desin yada sadece evet bende görüyorum haklısın desin uygulama yok ama kocama dediğim gibi ben onun kocasına hizmet etmek zorunda değilim sanki hizmetçiyim ben yaaaa. kv de akşamları bi yemek yapıyorum die ayy belim belim diye adamı sinir ediyo lan sanki bana mı yapıyosun yemeği kızınla eşi geliyo onlara yapıyosun geçen akşam yoklardı yemek yapmamış bana da ne yiyeceksiniz bende tokum diyo. ölürmüsün öldürürmüsün sabır yarabbi şu mübarek cuma günü sen yardım et allahım
aynen katılıyorum nasyabanuya,madem öyle,ders çalışma bahanesiyle,yorgunluk bahanesiyle gidiceksin odana,ne halleri varsa görsünler..sen belki rahat edemicen,ayıp mı ediyorum vs dicen ama o insanlar da bunu hak ediyo.onlar kendi ayıbına baksın zaten..bunu yap yani,kendine değer ver,geç odana,kocan da ister gelir ister gelmez.ona da dank etsin biraz..ahkeşke canım çok zor gerçektende nasıl bir görümceymiş o yaa.canım en önemlisi senin sağlığın mutluluğun ben senin yerinde olsam ne yapardım tam bilmiyorum ama yemeğimi yer geçerdim odama ders çalışıyormuş gibi yanlarında oturmamaya çalışırdım ama buda sürekli olacak bişey değil,asıl düşüncesizlik onlarda oldum olası patavatsız düşüncesiz insanları sevmemişimdir,ama nedense etrafımızda çok var bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?