Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

turkuaz bak onu yazmayı unutmuşum..maşallah diyorum da,bazen bize nazar da değdiğine inanıyorum gerçekten..ben öyle ay güzel bişey söylemiyim nazar değmesin diye huysuzlanan tipleri sevmem ama böyle bişey de var yanii..yaşıyoruz bazen..hatta kendi nazarım bile değiyo :)))

bugün haber geldi bi apartman dairesi ilerisi ev boşalıyormuş kiracı arıyorlar,bikaç gün öncede bi sokak ileride 1haftaya kadar boşalacak daire var diyorlar...şaşırdım kaldım acaba biraz daha beklesemmi bi sokak ilersi için,eşime kalsa hemen taşınalım istiyor..

diğer arkadaşlar da fikir versin hadiii...
hangi ev daha güzel,size uygun,bunlara da bakın da ben olsam bir sokak ilerisini tercih ederdim,eve de bağlı ama..

günaydın efsuun!!
her senenin sonunda balayı mı yapcaksınız böyleee,maşallah maşallahh :)))

günaydın turkuazcım
vallla inşallahhh dediklerin çıkar canım yaaa o kadar çok istiyorum ki
vallla gitsinler diye kötü düşünmek istemiyorum ama çok bunaldım resmen yaaa
1 yılım anlamadan geçti zehir oldu bazen bundan sonrası bari güzel olsun demi
en güzel yemekleri en güzel sofraları hazırlicam turkuazım merak etme anlasın evlilik ne demek paşam
gelsinlerde bi gireriz tabi kanlarına
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim bende senin oduncuğa dua ediyorum

kıskanmasına sebep ne ama canım önce bunu araştır
önce bi dökül bakalım neden miş anlayalım olayı

kızlar yemin ediyorum evlenmekten korkuyorum sayenizde.Herkes kv den bu kadar şikayetçiyse ben ne olurum düşünemiyorum :9

ilk madde eşin anneci olmayacak seni savunacak
ikinci madde evin ayrı olacak
ondan sonrasında korkma bence

günaydın eylülüm
çok sevindim senin adına canım yaaaa
bi güzel hasret gidermişsindir oohhhhh

bencede eylülcüm yatsın kalksın kocişine dua etsin vallla
aramızdaki en iyi örnek koca eylülün ki
aaayyyy okuması bile güzel geliyor artık yaaa saolun iiii dilekleriniz için

geçmiş olsun tatlım kocişine iii bak valla
benimkide hasta nazı niyazi bitmiyo ama olsun
inşşalllaaahhh cidden balayı gibi olcak
dualrımız hep birlikte canım arkadaşım....
sen çalışmalara devam et taktikleri uygula

Son düzenleme:

günaydın canım
daha önceden büyük sorunların olmadıysa evine falan karışma durumun yoksa
ve eşin hep senden tarafsa korkma taşın evine müdahale etmediği sürece pek sorun olmaz sanırım
ama yakına taşınınca çocuğa nerde bakacak sen evine mi götüreceksin yine yoksa o mu senin evine gelip bakacak bu önemli nokta bacım????

bakıyorum kocişime bakmaz mıyııımm bi an önce iyi olsun ki bebek yapacaz,hem de ikiz
kocişim örnek koca mı seçildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aman Allahım hemen söylemeliyim :))

efsun bi de turkuaz ve ahkeşkenin de dediği gibi kocacığına öyle günler yaşatkiii evliliğin tadına varsın,ayrı ev fikrine ısınsın biraz dahaa..
sen işini bilirsin artık

bence yan yana olmasın o kadar yakınlıkta iii değil bi sokak ilerisi daha mantıklı
ama evlerin durumu da önemli canım nasıllar ikisinide bi gez

günaydın efsuun!!
her senenin sonunda balayı mı yapcaksınız böyleee,maşallah maşallahh :)))

günaydın canım
aayyyy inşallahhhh innşşaaallaahhhh...

sen daha iyi bilirsin tabii,karışır mı,ayrı bi hayatınız yokmuş gibi mi davranır,diyelim öyle yaptı,eşinin tavrı ne olur..bunları bilirsin,ona göre davran bence..

Son düzenleyen: Moderatör:

bak tabi bacım onlar bizim hayat arkadaşlarımız
iyileşsin hemen başlayın çalışmaya
eylülüm elimden geleni yapcam artık canım ama yinede taktiklerinizi bekliyorum
ilk defa başbaşa kalcam yaaaa nası bişey bilmiyorum

güzel bi soru efsuncum ama eşimde bende bu soruyu soramıyoruz malesef,çocuk sabah uyanmasın diye bize gelecek sabahtan orası kesin ama akşama kadar bizde olurlarmı olmazlarmı orasını bilemiyorum işte,birde ben biraz titizim benim oğlan çok hareketli babannesi her dediğini yapıyor akşama kayınvalideme gidiyorum evin her yeri her yerde rahat biraz.yemeğimizi orda yiyip topluyorum temizliyorum evimize geçiyorum.benim evde bakması taraftarı değilim tabi görümcemde hemen hemen yakın sayılır evi,gelen gidenide bitmez kayınvalidemin,bizde olurlarsa düşünemiyorum.

onların gittiği gün,o gün evlenmiş gibi mi olcan :)) başbaşa kalmak çooook daha güzel canım,tahmin edersin,tadını çıkar..

o zaman o bir sokak ileridekini tavsiye etmekteyim ben :)
sen işteyken bütün gün senin evde olursa gelen giden olursa bi de,bu güzel bişey değil...
ama şöyle bişey de var..senin evinde misafir ağırlamak,bütün gün orda durmak istemez belki,sıkılır belki,kendi evini ister insan yani..

bu nokta önemli işte canım malesef çünkü çocuk uykusundan olmasın diye genelde bakan kişiler eve gelir
bakıcı olsa sıkıntı yok ama kv nin eve müdahale etme şansı doğar bu durumda canım
temizlik,yemek yapma vb. durumlar gelişir...
yaptım kızım elime mi yapıştı derler daha önceden bi kaç örnek gördüm böyle
en iyisi evi çok yakından tutmaki ayağı da alışamasın herkesin öyle
yoksa dediğin gibi gelen giden bitmez herşeyine karışıverirler
kv ve eşin nasıl insanlar bilmiyorum ama bunların ihtimai yüksek canım
biz bile bile aynı eve geldik yaktık başımızı akılsızlığımızdan
sen bile bile yakma kendini bozdurma boşu boşuna güzel giden düzenini evliliğini canım bence

onların gittiği gün,o gün evlenmiş gibi mi olcan :)) başbaşa kalmak çooook daha güzel canım,tahmin edersin,tadını çıkar..

valla hiç başbaşa kalmadık biz bu evde o yüzden yeni evlenmiş gibi mi olcam yada ne olacak bilemiyorum
yaşamadım ama güzeldir tabiiii koltukta yanyana tv izlemek, beraber yemek yemek
aayayyy heycan yaptım şimdiden heeee

öyle ama işte güvenemiyorum misafir kendi evine gelmesin diye bendede akşama kadar kalır diye düşünüyorum,kayınvalidem kendi rahatlığını sever.işe alındığımı ögrendiği gün her ay bana temizlikçi tutarsın diyordu 2aydır çalışıyorum benim evimde bakarsa temizlikçi felan tutmam.ben diğer evi bekleyeyim dipdibe olursak kesin bende olurlar.kendi evinde bakması için ne yapabilirim

güvenmiyosan rahatsa bence kendi evine sokma bacım çıkmaz bi daha vallla
kendi evinde bakarsa tut tabi bi bakıma senin oğlanda orda yaşayacak zaten canım
yakın olunca gereksiz sıkıntıda çok olur emin ol buna
hatta biraz daha uzak bile bakabilirsin canım 2 sokak ötesi falan
çocuğa uyku düzeni yapman lasım ki sabah zorlanmadan uyansın canım
sizin onu bırakacağınız saaate yakın yoksa eşin bile der uyanmıyo annem gelip burda baksın
çocuğu uykusundan etmeyelim diye sakın bunu söyleyecek koz bırakma eşine bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…