- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
hoşgeldin eylül cüğümmmm. başka topiklerde gezerkene sen neler oldu neler...
ya bak gördün mü inadı bırakmanın faydalarınıküs kalıvereydin ne anan gelirdi nede babacuğun gelirdi..
sen yatıyosun bu kocaya dua ediyosun iyiki var diye,,,,,, kalkıyosun bu kocaya dua ediyosun iyiki var diyeeee... bide herkese söylemiyosun maşallah diyip biryerlerini kaşıııı
sen yokken olan en bomba gelişme efsunnn kocaylan başbaşa kalacakresmen balayı gibi yaneee... ardından Allah' ın izni ile gelecek bebeişlerrr
ay inaşallah hade bakalımmmm
bu arada balayındaymışsınız tadını çıkarmaya bakın
bugün haber geldi bi apartman dairesi ilerisi ev boşalıyormuş kiracı arıyorlar,bikaç gün öncede bi sokak ileride 1haftaya kadar boşalacak daire var diyorlar...şaşırdım kaldım acaba biraz daha beklesemmi bi sokak ilersi için,eşime kalsa hemen taşınalım istiyor..
günaydın herkese kızlarrrr nerdesiniz...
ahkeşkecimmm gelir gelmez doktorda ne olduğunu yaz muhakkak. merak ediyom seni...
efsunummm ben kendim için ikiz çok isterdim ama kısmet deilmiş. Allah inşşşşşşşşşş sana nasip eder... efsun kv ve annesi gidecek bebek gelecek bacımmm. kız fire vermeyin başka şeylere yormayın kendinizi iyi çalışın heeeee. kocayı iyi besle güzel yemekler yap. valla efsunnn bak senden müjdeli haberler bekliyomm heeee...
efsun cuğummm bebişler gelsinde evvelallah kanlarına elbirliği ile gireriz. korksun bu kv bizden
Allah' ım sesimizi duy isteyen herkese bir yandan da şu bizim efsun kardeşimize sağlıklı bebiş nasip et Yarabbimm. Aminnn dua ediyom hep sana.
ahhh aahhhh ne sen sor ne de ben.Kız arkadaşımlarımı bile kıskanıyo.Mesala kız arkadaşımın biriyle buluştuğumda hiç durmadan 5 dk da bir arar.aslında hoşuma gidiyo ama bazen de bunalmıyo değilim.Neyse ben alıştım onun bu hallerine bide arkadaşlarım alışabilse iyi olacak ama :))
Bu arada senin kv ne zaman gidiyo gitsede başlasa romantik günler...:))
kızlar yemin ediyorum evlenmekten korkuyorum sayenizde.Herkes kv den bu kadar şikayetçiyse ben ne olurum düşünemiyorum :9
herkese günaydın..iki gün girmedik neler olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
bu arada haftasonu anne-babam geldi!!! ben çok özledim diye kocişim arayıp çağırmıştı,onlar da kırmadı sağolsun,geldiler..
şimdi daha da mutluyum..
diğer arkadaşlar da fikir versin hadiii...
hangi ev daha güzel,size uygun,bunlara da bakın da ben olsam bir sokak ilerisini tercih ederdim,eve de bağlı ama..[/QUO
evlerin ikiside aynı site blokları oyönden sıkıntı yok ama bazıları doğalgazlı mutfak bağzıları tüplü, ısınma merkezi sistem ikisininde.bir sokak farkeder değilmi aslında,bugün boşalan evi görürse vay halimize işte taşının diyecek
hoşgeldin eylül cüğümmmm. başka topiklerde gezerkene sen neler oldu neler...
ya bak gördün mü inadı bırakmanın faydalarınıküs kalıvereydin ne anan gelirdi nede babacuğun gelirdi..
sen yatıyosun bu kocaya dua ediyosun iyiki var diye,,,,,, kalkıyosun bu kocaya dua ediyosun iyiki var diyeeee... bide herkese söylemiyosun maşallah diyip biryerlerini kaşıııı
sen yokken olan en bomba gelişme efsunnn kocaylan başbaşa kalacakresmen balayı gibi yaneee... ardından Allah' ın izni ile gelecek bebeişlerrr
hoşbulduuuumm,başka topiklerde değildim bacım,haftasonu kocacık evde olunca pek uğramam buralara :) dün de evdeydi hasta birazcık..bugün döndüm sahalara
bu arada efsuna da sevindiim,tam bir senenin sonunda balayı yapcaklar yinee:)
ikiz bebişleri benim kocam da istiyo,bana da dua edin o halde :)) çalışma günlerim geldi çattı
kızlar lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var,normalde kayınvalideme aynı şehirde oturuyoruz ama evlerimiz çok yakın değil.şimdi işe başladım 2yaşında küçük çocuğum var kayınvalidem bakıyor.her sabah dolmuşla ben götürüyorum kayınvalideme.buda banada çocuğada zor geliyor,kışın işimiz dahada zorlaşacak soğuk yağmur derken.eşimle evi kayınvalideme yakın tutmaya karar verdik oturduğumuz dairedende pek memnun değildik.4 yıllık evliliğimiz var bu süre zarfında k.v le çok büyük sorunlarımız olmadı,benim korkum yakın yerde oturursak sorunlarımız olurmu diye,bu duygu beni içten içe yoruyor,sizce bir sokak yakınında oturmak ile bir apartman dairesi uzağında oturmak arasında fark varmı yokmu???
bugün haber geldi bi apartman dairesi ilerisi ev boşalıyormuş kiracı arıyorlar,bikaç gün öncede bi sokak ileride 1haftaya kadar boşalacak daire var diyorlar...şaşırdım kaldım acaba biraz daha beklesemmi bi sokak ilersi için,eşime kalsa hemen taşınalım istiyor..
günaydın efsuun!!
her senenin sonunda balayı mı yapcaksınız böyleee,maşallah maşallahh :)))
evlerin ikiside aynı site blokları oyönden sıkıntı yok ama bazıları doğalgazlı mutfak bağzıları tüplü, ısınma merkezi sistem ikisininde.bir sokak farkeder değilmi aslında,bugün boşalan evi görürse vay halimize işte taşının diyecek
bakıyorum kocişime bakmaz mıyııımm bi an önce iyi olsun ki bebek yapacaz,hem de ikiz
kocişim örnek koca mı seçildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aman Allahım hemen söylemeliyim :))
efsun bi de turkuaz ve ahkeşkenin de dediği gibi kocacığına öyle günler yaşatkiii evliliğin tadına varsın,ayrı ev fikrine ısınsın biraz dahaa..
sen işini bilirsin artık
bak tabi bacım onlar bizim hayat arkadaşlarımız
iyileşsin hemen başlayın çalışmaya
eylülüm elimden geleni yapcam artık canım ama yinede taktiklerinizi bekliyorum
ilk defa başbaşa kalcam yaaaa nası bişey bilmiyorum
güzel bi soru efsuncum ama eşimde bende bu soruyu soramıyoruz malesef,çocuk sabah uyanmasın diye bize gelecek sabahtan orası kesin ama akşama kadar bizde olurlarmı olmazlarmı orasını bilemiyorum işte,birde ben biraz titizim benim oğlan çok hareketli babannesi her dediğini yapıyor akşama kayınvalideme gidiyorum evin her yeri her yerde rahat biraz.yemeğimizi orda yiyip topluyorum temizliyorum evimize geçiyorum.benim evde bakması taraftarı değilim tabi görümcemde hemen hemen yakın sayılır evi,gelen gidenide bitmez kayınvalidemin,bizde olurlarsa düşünemiyorum.
güzel bi soru efsuncum ama eşimde bende bu soruyu soramıyoruz malesef,çocuk sabah uyanmasın diye bize gelecek sabahtan orası kesin ama akşama kadar bizde olurlarmı olmazlarmı orasını bilemiyorum işte,birde ben biraz titizim benim oğlan çok hareketli babannesi her dediğini yapıyor akşama kayınvalideme gidiyorum evin her yeri her yerde rahat biraz.yemeğimizi orda yiyip topluyorum temizliyorum evimize geçiyorum.benim evde bakması taraftarı değilim tabi görümcemde hemen hemen yakın sayılır evi,gelen gidenide bitmez kayınvalidemin,bizde olurlarsa düşünemiyorum.
onların gittiği gün,o gün evlenmiş gibi mi olcan :)) başbaşa kalmak çooook daha güzel canım,tahmin edersin,tadını çıkar..
öyle ama işte güvenemiyorum misafir kendi evine gelmesin diye bendede akşama kadar kalır diye düşünüyorum,kayınvalidem kendi rahatlığını sever.işe alındığımı ögrendiği gün her ay bana temizlikçi tutarsın diyordu 2aydır çalışıyorum benim evimde bakarsa temizlikçi felan tutmam.ben diğer evi bekleyeyim dipdibe olursak kesin bende olurlar.kendi evinde bakması için ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?