- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Kız efsunnn valla bak bu saltanatla beraber bebiş gelecek bence.. belkim gelmiştir heeee. var mı bir belirti bacım, şişkinlik, bulantı filan... hürrem sultan gibi sende bu saltanatla bir bakıyoz ikiz oluyor efsunnn ister misin kız..
ahkeşkem sende üzülme stres yapma. inş temiz sonuçlar çıkar.. sana stres yapma diyoz bacım sen stres yapıyon..
Allah dermansız dert vermesin bacımmm üzülme..
efsunum her anın tadını çıkr olur mu ben ara ara yaşadım yalnız kalmaları mükemmel oluyo valla. Başbaşa yemekler film izlemeler rahat kıyafetler ohhh karışan yok dır dır yok şunu getir diyen yok. Sonuna kadar yaşa sakında kocişle tartışma falan yapma. Oda görsün ayrı evin ne büyük güzellik olduğunu. şöle bigün yemek hazırla başbaşa mum ışığında sende çok şık ve dekolteli ol varya işte o zaman onlarda ne iyimiş böle diyolar.
valla efsun patlatıyomuş ikizleri hadi bakalım efsun sultaaaannn
Yok canım yaa stres yapmıyorum da ben dr yi hiç sevmem bu arada o kadar çok gittim ki o yüzden bunaldım. Yoksa rahat olmaya çalışıyorum
Efsuncum çok da düşünme bebişi biliyosun bu sefer stres çok etkiliyo sonra stresden falan regl olmazsın bebiş yoksa da var gibi hissedebilirsin sonrada üzülüyoruz. En iyisi rahat ol. Ayyyy teyze olacağız yani bizde annesi
efsunnnn harca bacım harca paraları sefan olsun ohhhhhh....
hürrem ikiz doğurmadı ama filmde bir bakyon kadının her bölümde çocuğu olmuş. peş peşe peş peşe yapmış..
inş senin ikiz olur efsunn . bir erkek bir kız... bak bişi geldi aklıma senin eğer ikiz olursa....kv ve annesi evden kaçarlar bence çocukların sesine gelemezler. bir biri ağlar bir diğeri.. bazen beraber ağlarlar onlardan sesden kaçarlar. yaşlılar sese gelemiyoz derley ya
efsunum eğer bebişin olursa daha doğmadan dünyaya geliş amacı annesini-babasını ayrı eve çıkarmak olur. eee o kadar yazışıyozki bebişin bile kanına gireriz vallahhh.....
işallah efsuncum hamilesindir.Henüz evli değilim nişanlıyım ama senin yaşadığın heyecanı,merakı,sabırsızlığı,acabaları? bende yaşamak istiyorum.Dilerim Rabbim nasip eder bebişi.Bizde Teyze oluruz.Ha birde şunu söylemek istiyorum kız kardeşimde hamileyken senin bahsettiğin gibi çok uyurdu ve seninkine benzeyen şikayetleri olurdu.
Bu arada nişanlısı çok kıskanç olan(yani ben)biri için bir öneriniz varmı?
vallla heycan bastı şimdikden acaba varmı yokmu diye
çatlıyorum zaten meraktan ahkeşkem yaaa :18: :18: :18: :18:
nası rahat olcam kiiii :18: :18: inşşşallahhh teyze olmuşsunuzdur
aaaayyy neyse düşünmeyelim bariiii
günaydın neclasucum çok teşekkür ederim canım
senin kv bayaaa plancı heee
hemen 2dk kuruyot planı projeyi
kızlar yemin ediyorum evlenmekten korkuyorum sayenizde.Herkes kv den bu kadar şikayetçiyse ben ne olurum düşünemiyorum :9
herkese günaydın..iki gün girmedik neler olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
bu arada haftasonu anne-babam geldi!!! ben çok özledim diye kocişim arayıp çağırmıştı,onlar da kırmadı sağolsun,geldiler..
şimdi daha da mutluyum..
hoşgeldin eylül cüğümmmm. başka topiklerde gezerkene sen neler oldu neler...
ya bak gördün mü inadı bırakmanın faydalarınıküs kalıvereydin ne anan gelirdi nede babacuğun gelirdi..
sen yatıyosun bu kocaya dua ediyosun iyiki var diye,,,,,, kalkıyosun bu kocaya dua ediyosun iyiki var diyeeee... bide herkese söylemiyosun maşallah diyip biryerlerini kaşıııı
sen yokken olan en bomba gelişme efsunnn kocaylan başbaşa kalacakresmen balayı gibi yaneee... ardından Allah' ın izni ile gelecek bebeişlerrr
kızlar lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var,normalde kayınvalideme aynı şehirde oturuyoruz ama evlerimiz çok yakın değil.şimdi işe başladım 2yaşında küçük çocuğum var kayınvalidem bakıyor.her sabah dolmuşla ben götürüyorum kayınvalideme.buda banada çocuğada zor geliyor,kışın işimiz dahada zorlaşacak soğuk yağmur derken.eşimle evi kayınvalideme yakın tutmaya karar verdik oturduğumuz dairedende pek memnun değildik.4 yıllık evliliğimiz var bu süre zarfında k.v le çok büyük sorunlarımız olmadı,benim korkum yakın yerde oturursak sorunlarımız olurmu diye,bu duygu beni içten içe yoruyor,sizce bir sokak yakınında oturmak ile bir apartman dairesi uzağında oturmak arasında fark varmı yokmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?