Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

aayyy inşallah canım inşşallahhh... evet gelmişte olabilir 4-5 gün sonra bakıcaz görücez artıkım
şimdiden ufak notlar yazıyorum bebeğime içimden geçenleri
yaaaa göğüslerim büyüdü gibi normalde adet olurken falan büyümü şişme olmazdı bende
bulantı yok ama koku hassasiyeti var gibim bide çok uyuyorum
iş yaparken hemen yoruluyorum.... doktor hanım hamile miyim yoksa ???
vvvaaaaavvvvv hüreem saltanı eline alınca ikiz mi doğurmuş (pek izlemiyorum da)
vallla sağlıklı olsunda ister ikiz ister üçüz ister dördüz ister beşiz....
rabbim sağlık sıhhatli versin ben teke bile razıyım turkuazım

çıkarcam valllaaa aynen başbaşa yemekler tv izlemeleri rahat kıyafetcikler falan fıstık işte
aynen bi arkadaşımda öle dedi zaten sakın kavga etme güzel yemekler yap güzelce karşıla
ayrıyken başbaşa iken daha mutlu huzurlu oldugunuzu anlasın dedi
tatiklerinizi denicem mutlaka canım sağolun
vvaaavvvv güzel plan ne giysem acaba ????

valla efsun patlatıyomuş ikizleri hadi bakalım efsun sultaaaannn
Yok canım yaa stres yapmıyorum da ben dr yi hiç sevmem bu arada o kadar çok gittim ki o yüzden bunaldım. Yoksa rahat olmaya çalışıyorum

valla anneanne hep ikiz çocukların olsun inşallahhh diye dua ediyor evde bana inşallahhh
evet canım bunalma sakın rahat ol

Efsuncum çok da düşünme bebişi biliyosun bu sefer stres çok etkiliyo sonra stresden falan regl olmazsın bebiş yoksa da var gibi hissedebilirsin sonrada üzülüyoruz. En iyisi rahat ol. Ayyyy teyze olacağız yani bizde annesi

vallla heycan bastı şimdikden acaba varmı yokmu diye
çatlıyorum zaten meraktan ahkeşkem yaaa :18: :18: :18: :18:
nası rahat olcam kiiii :18: :18: inşşşallahhh teyze olmuşsunuzdur
aaaayyy neyse düşünmeyelim bariiii

bacılar ben kaçıyorum ablamla alışverişe çıkcaz
masraf yapcaz kocişlere biraz hadi öptüm sizi
gelince görüşürüzzzzzz öpüldünüz

kızlar mesaiyi bitirdik bugünde şükür. bende çıkıyorum artık öpüyorum kib. güzel akşamlar bol romantizim geçirmeniz dileğiyle...

efsunnnn harca bacım harca paraları sefan olsun ohhhhhh....

hürrem ikiz doğurmadı ama filmde bir bakyon kadının her bölümde çocuğu olmuş. peş peşe peş peşe yapmış..

inş senin ikiz olur efsunn . bir erkek bir kız... bak bişi geldi aklıma senin eğer ikiz olursa.... kv ve annesi evden kaçarlar bence çocukların sesine gelemezler. bir biri ağlar bir diğeri.. bazen beraber ağlarlar onlardan sesden kaçarlar. yaşlılar sese gelemiyoz derley ya
efsunum eğer bebişin olursa daha doğmadan dünyaya geliş amacı annesini-babasını ayrı eve çıkarmak olur. eee o kadar yazışıyozki bebişin bile kanına gireriz vallahhh.....

işallah efsuncum hamilesindir.Henüz evli değilim nişanlıyım ama senin yaşadığın heyecanı,merakı,sabırsızlığı,acabaları? bende yaşamak istiyorum.Dilerim Rabbim nasip eder bebişi.Bizde Teyze oluruz.Ha birde şunu söylemek istiyorum kız kardeşimde hamileyken senin bahsettiğin gibi çok uyurdu ve seninkine benzeyen şikayetleri olurdu.
Bu arada nişanlısı çok kıskanç olan(yani ben)biri için bir öneriniz varmı?

valla harcadım turkuazım 45tl kumaş aldım elbiselik bakalım dikimi ne kadara patlayacak
çalışıyo olsam sıkıntı etmemde çalışmıyorum ya azcık zoruma gitti kv duysa kalpten gider zati
hürremin tohumu çok kuvvetli o zaman bacım peş peşe peş peşe yaptıysa

ayyyy ağzından bal damlıyor canım yaaaa valla bende arada diyorum bir kız bir erkek ikiz olsun diye
Allah ne etmesin emi seni nerden aklına geliyo kız bunlar onlar kaçaçak yerlerine bebişler gelecek haaa
inşallahhh o amaçla gelir yaaaa vallla ağzından ball damlıyo he sanki turkuazım bugün
gir bacım gir müsade var... Allah razı olsun canım benim yaaa ....

inşallah canım...
valla bi çarşı pazar gezdim ayaklarım ağrıyo şuan
neyi kıskanıyor mesela anlat bakalım çözelim hemen

ay inaşallah hade bakalımmmm
bu arada balayındaymışsınız tadını çıkarmaya bakın

günaydın neclasucum çok teşekkür ederim canım
senin kv bayaaa plancı heee
hemen 2dk kuruyot planı projeyi

biliyosun bnm kv bn nişanlıyken demeye başlamıştı çocuk olursa alamayız kızımın(eltimin kızı)eskileri ayırıyorm bn onları giyer fln demeye bşlamıştı..şimdide orda burda diyomuş doğurursa bakamama gelsin yanıma anca öle diyomuş...bn işe girdim bide doğurdum bakcak adam arıyorum..ya sabırr...yarın kankasına gitcekmişiz bn size diyodum fırtına öncesi sessizlk diye başladı bak yavaş yavaş açılıyo yarında burdnmdan getirir yine çnkü meşhurdur insan içinde sapıtmaları ordanda kesin bize gelin eve gidip napcanız diye başlar..kesin akşama ordayız yani sevgili kocacım annesine hayır diyemezkiii neyse anlatrm yarın akşam bkm olanları.

günaydın herkese kızlarrrr nerdesiniz...

ahkeşkecimmm gelir gelmez doktorda ne olduğunu yaz muhakkak. merak ediyom seni...

efsunummm ben kendim için ikiz çok isterdim ama kısmet deilmiş. Allah inşşşşşşşşşş sana nasip eder... efsun kv ve annesi gidecek bebek gelecek bacımmm. kız fire vermeyin başka şeylere yormayın kendinizi iyi çalışın heeeee. kocayı iyi besle güzel yemekler yap. valla efsunnn bak senden müjdeli haberler bekliyomm heeee...
efsun cuğummm bebişler gelsinde evvelallah kanlarına elbirliği ile gireriz. korksun bu kv bizden

Allah' ım sesimizi duy isteyen herkese bir yandan da şu bizim efsun kardeşimize sağlıklı bebiş nasip et Yarabbimm. Aminnn dua ediyom hep sana.

necla mmmm valla senden bu kanka komşuya gidişinizden büyyyükkk koskoca bir performans bekliyorum. kv gülerek en sevimli halinle güzelcene lafını söyyyyleeeeeeee.
görsün oda başkalarının yanında sapıtmak nasıl oluyor... sen lafları söyle bakim bi daha sapıtıyor mu. aklı hemen geliverir vallaaaa..
bide eğer sizin yakanıza yapışırsa gelin gelin diyeeee EVDE X İLE (YANİ KOCAN) İLE İŞİMİZ VAR DE EMİİİ. kocacığınında gündüzden kanına gir bari bacımm. artık gerisi senin marifetine kalmış. zaten kv evde işimiz var deyip gidersen kesin kalpden gider...

napim kızlar bu kv anca bunlardan anlıyorlar... iş kv olunca bir bakıyom değişmişimmm

ahhh aahhhh ne sen sor ne de ben.Kız arkadaşımlarımı bile kıskanıyo.Mesala kız arkadaşımın biriyle buluştuğumda hiç durmadan 5 dk da bir arar.aslında hoşuma gidiyo ama bazen de bunalmıyo değilim.Neyse ben alıştım onun bu hallerine bide arkadaşlarım alışabilse iyi olacak ama :))
Bu arada senin kv ne zaman gidiyo gitsede başlasa romantik günler...:))

kızlar yemin ediyorum evlenmekten korkuyorum sayenizde.Herkes kv den bu kadar şikayetçiyse ben ne olurum düşünemiyorum :9

herkese günaydın..iki gün girmedik neler olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
bu arada haftasonu anne-babam geldi!!! ben çok özledim diye kocişim arayıp çağırmıştı,onlar da kırmadı sağolsun,geldiler..
şimdi daha da mutluyum..

kızlar yemin ediyorum evlenmekten korkuyorum sayenizde.Herkes kv den bu kadar şikayetçiyse ben ne olurum düşünemiyorum :9

yoooo sen evlenmekten korkma arkadaşım..bu işler duruma göre değişir..
nişanlın nasıl bir eş olacak?
kv nasıl olacak?
nerede oturacaksınız?
sen nasıl bir gelin olacaksın?
sorular sorular sorular

hoşgeldin eylül cüğümmmm. başka topiklerde gezerkene sen neler oldu neler...
ya bak gördün mü inadı bırakmanın faydalarını küs kalıvereydin ne anan gelirdi nede babacuğun gelirdi..
sen yatıyosun bu kocaya dua ediyosun iyiki var diye,,,,,, kalkıyosun bu kocaya dua ediyosun iyiki var diyeeee... bide herkese söylemiyosun maşallah diyip biryerlerini kaşıııı
sen yokken olan en bomba gelişme efsunnn kocaylan başbaşa kalacak resmen balayı gibi yaneee... ardından Allah' ın izni ile gelecek bebeişlerrr

kızlar lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var,normalde kayınvalideme aynı şehirde oturuyoruz ama evlerimiz çok yakın değil.şimdi işe başladım 2yaşında küçük çocuğum var kayınvalidem bakıyor.her sabah dolmuşla ben götürüyorum kayınvalideme.buda banada çocuğada zor geliyor,kışın işimiz dahada zorlaşacak soğuk yağmur derken.eşimle evi kayınvalideme yakın tutmaya karar verdik oturduğumuz dairedende pek memnun değildik.4 yıllık evliliğimiz var bu süre zarfında k.v le çok büyük sorunlarımız olmadı,benim korkum yakın yerde oturursak sorunlarımız olurmu diye,bu duygu beni içten içe yoruyor,sizce bir sokak yakınında oturmak ile bir apartman dairesi uzağında oturmak arasında fark varmı yokmu???

hoşbulduuuumm,başka topiklerde değildim bacım,haftasonu kocacık evde olunca pek uğramam buralara :) dün de evdeydi hasta birazcık..bugün döndüm sahalara
bu arada efsuna da sevindiim,tam bir senenin sonunda balayı yapcaklar yinee:)
ikiz bebişleri benim kocam da istiyo,bana da dua edin o halde :)) çalışma günlerim geldi çattı

aynı evde oturanlar,bi sokak aramız olsaydı da yeterki ayrı olsaydı diyo..ben ayrı şehirde olduğum için memnunum,AYNI ŞEHİR dahi istemiyorum..
herkes farklı bişey söyleyebilir,kendine göre...eğer öyle büyük sorunlarınız yoksa,aynı ev olmadığı sürece sorun olmaz diye düşündüm ben ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…