- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
şincikkk arkadaşlarrrrr
efsunu cuğumm benim... bak sana son kez diyom sakın kocişinle kavga etmeyesin haaaaa... ne derse peki kocam tabii kocam.. güzel karşılamalar... arada şarkı mırıldan keyifden böyleee bir güzel. efsun sloganın PEKİ KOCİŞİM TAMAM KOCİŞİM OLACAK ONA GÖRE... kız bu belkide size yeni evin kapılaraı olacak yawww. ayy efsunn içim kımıl kımıl oldu valla. bak duygusal bir kadın gibi değil akıllı bir kadın gibi davran tamam mı... ayrı eve çıktın mı bol bol duygusallaşırsın...
bu arada kocana fazla ilaç filan içirme hee. çalışmaları etkilemesinnn
eylül cüğüm canım benim iyi bak kocana... çalışma vakti geldiyse herşeyi kafandan sil at.. bol bol dışarı çıkın rahatlayan psikolojik olarakdan... bu annen baban iyiki geldiler. bak çalışmala öncesi moral olacak sana. stres yapma sakın. sana da efsuna stres yasak. BEN KOYDUM BU YASAĞI...
vefa84 arkadaşım hoşgeldin önceliklennn.. bak ben açık konuşurum. benim sana nacizane tavsiyem herşeyi göze al ama yakınına gitme. elbette arada çocuğun var onun için zor bir durum. ama tek çaren oraya taşınmak değil. uzak olan her zaman şanslıdır. yakınında olsa muhakkak sorun çıkar. sizde çocuğa bakarsa hele vay haline. akşama kadar ev tepetaklak oluverir, onların yemeğiydi buydu şuydu derken zor valla. bide görümcen çıkıp çıkıp gelir sende diye.. yer içer döker giderlerse sende ne sinir kalır ne bişi.
senin yerinde olsam, dolmuş, minibüs her neyse çok soğuklarda taksi filan der idare ederim. zaten bir süre sonra oyun grubuna filan verirsin, ardından okul filan. azıcık sık dişini derim. huzur hiçbirşeye benzemiyor. huzurunu valla bir kaçırırlarsa daha da toplayamazsın.
en büyük örnek ben. huzurum bir bozuldu aşk dolu sevgi dolu evliliğim tepe taklak oldu. ben 2,5 senede çok tecrübe edindim. iyi kv görmedim duymadım. iyi olanında yakınına girersen içine şeytan girer. Allah korusun huzurun kaçmasın.. içini sıkdıysam kusura bakma
aranıza yeni katıldım fikirleriniz için hepinize çok tşkler,ama benim taşınmam şart bu evden hiç memnun değiliz zaten çıkacaktık işede başlayınca isabet oldu mecbur çocuk için k.v.ye yakın oturucam lütfen dua edin benim adıma sorun yaşamayalım hepinize tekrar teşekkürler ama ben bu ev işini biraz daha beklicem belki bikaç sokak ilerde bulurum ha nedersiniz
hoşgeldin ... tekrar geçmiş olsun.. sen bence stres yaptın ondan böyle oluyor.. şunların istediğini de çektir bakalım ne diyecekler... birde şu hastane işlerinden sonra kocanla başbaşa birkaç günlüğüne bir yere gitme şansınız var mı? sana iyi gelir bence
şincikkk arkadaşlarrrrr
efsunu cuğumm benim... bak sana son kez diyom sakın kocişinle kavga etmeyesin haaaaa... ne derse peki kocam tabii kocam.. güzel karşılamalar... arada şarkı mırıldan keyifden böyleee bir güzel. efsun sloganın PEKİ KOCİŞİM TAMAM KOCİŞİM OLACAK ONA GÖRE... kız bu belkide size yeni evin kapılaraı olacak yawww. ayy efsunn içim kımıl kımıl oldu valla. bak duygusal bir kadın gibi değil akıllı bir kadın gibi davran tamam mı... ayrı eve çıktın mı bol bol duygusallaşırsın...
bu arada kocana fazla ilaç filan içirme hee. çalışmaları etkilemesinnn
eylül cüğüm canım benim iyi bak kocana... çalışma vakti geldiyse herşeyi kafandan sil at.. bol bol dışarı çıkın rahatlayan psikolojik olarakdan... bu annen baban iyiki geldiler. bak çalışmala öncesi moral olacak sana. stres yapma sakın. sana da efsuna stres yasak. BEN KOYDUM BU YASAĞI...
vefa84 arkadaşım hoşgeldin önceliklennn.. bak ben açık konuşurum. benim sana nacizane tavsiyem herşeyi göze al ama yakınına gitme. elbette arada çocuğun var onun için zor bir durum. ama tek çaren oraya taşınmak değil. uzak olan her zaman şanslıdır. yakınında olsa muhakkak sorun çıkar. sizde çocuğa bakarsa hele vay haline. akşama kadar ev tepetaklak oluverir, onların yemeğiydi buydu şuydu derken zor valla. bide görümcen çıkıp çıkıp gelir sende diye.. yer içer döker giderlerse sende ne sinir kalır ne bişi.
senin yerinde olsam, dolmuş, minibüs her neyse çok soğuklarda taksi filan der idare ederim. zaten bir süre sonra oyun grubuna filan verirsin, ardından okul filan. azıcık sık dişini derim. huzur hiçbirşeye benzemiyor. huzurunu valla bir kaçırırlarsa daha da toplayamazsın.
en büyük örnek ben. huzurum bir bozuldu aşk dolu sevgi dolu evliliğim tepe taklak oldu. ben 2,5 senede çok tecrübe edindim. iyi kv görmedim duymadım. iyi olanında yakınına girersen içine şeytan girer. Allah korusun huzurun kaçmasın.. içini sıkdıysam kusura bakma
aramıza hoşgeldin,inşallah sorun yaşamazsın..ama sen yine de bekle bakalım bikaç sokak ilerde olsun temiz olsun :)
kısss sakın papağan gibi tekrarlama adama sonradan güzeldi güzeldi diye... bıktırırsın. ayrıca bunun taktik olduğunu hissettirme.
en sevimli en şirin masum halinle sokul filan sev öp sonrada arada hafif meltem esintisiyleee çok güzel dimi başbaşa kaldığımızda herşey. ne güzel di filan diyeee.
ayrıca emin ol kocan bile zamanla sıkılacaktır annesin anneannesinde be güzelim.
senin önemli olan bu zaman zarfında duruşunu bozma. söylediklerim hiç kolay değil biliyorum. ama bunu böyle askerlik gibi düşün. farzet hayatında imtihan veriyosun.
ama valla kızıyom evlenmeden önce aklın hangi diyarlarda geziyordu yawww.
ben bileydim valla sokmazdım seni aynı eve. Atatürk gibi bir sabah Samsun' a çıkıveridim valla
kızlar selaaammmm. ayyy ne kadar çok yazışmışsınız yaa. bende daha yeni gelebildim dr den. yine aynı şet bu dr de epilepsi dedi eeg ve mr istedi randevu aldım haftaya p. tesi bir daha çekecekler kimse kesin bişey diyemiyo ama kuvvetli şüpe diyolar.
herşet için tşkler canım
durun daha şimdiden bu ne önyargı canım daha avlenmemişsin bile şimdiden nefret dolusun. Böyle bir önyargıyla zaten istesen de sevemezsin sen o insanları. Neden 1 ay kalsınlar canım olur mu öyle şey kalmazlar sanmam hem kalmak isteseler de eşine uygun bir dille söylemesini rica edersin ama yine bence senin önyargın bu. Yanii belki de kaynanan iyi bir insandır belki seni kızlarından ayırmaz daha hiç vakit geçirmeden yüz göz olmayalım ama yatalak olmasa bari gibi laflar olmamış tamam kızları olabilir bakacak ama şimdiden bu neyin tasası. Eğer böyle düşünüyorsan hiç evlenme. Haa şöyle olurdu sen evlenirdin sana kan kustururlardı, hakaret, aşağılama, evinde uzun süre kalma, eşinle aranı bozma, dedikodunuzu yapmak gibi tamam hak verirdim ama her insan önce bir şans hakeder önce bir tanı bakalım sonra böyle konuş. Evlenmek demek ortak bir yaşam demek birbirinizin ailesini kabul edeceksiniz o zaman senin eşinde senin annen için aman gelip kalmasa aman yatalak olmasa başıma kalmasa falan dese sen ne düşünürsün yani demek istediğim böyle önyargılı olmadan önce empati kur ve bir insana önce 10 puanla başla sonra kötü davranışlarını gördükçe düşersin baktın hanesinde hiç puanı kalmadı sende ona göre davranırsın ama iyi davranışlarını da göz önünde bulundur tabii naçizane tavsiye sana güzelim..
herkese çok çok günaydın bugün çok huzurluyum
günaydın hanımlar,mutlu günleerr!!
canım sanada günaydın güzel haberlerim var dün eşim o daireye bakmış k.v'ye yakın olan yere ev sahibi şehirdışındaymış evi çok isteyen varmış bize sıra gelemz anlican :)
günaydın kızlar. hepinize hayırlı mutlu güzel günler olsun inşallah.haftayıda ortaladık sayılır şükür valla şu sıcaktada hiç çekilmiyo yavvv. neyse çok şükür..
günaydın arkadaşlar nasılsınız,
herkese çok çok günaydın bugün çok huzurluyum
günaydın hanımlar,mutlu günleerr!!
günaydın kızlarrr ...
vefa84 canım çok sevindim valla. Allah huzurunu bozmasın...
hepinize günaydın topik gülleriiiii
bugün herşey gönlünüzce olsun inşalllaahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?