Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

koyduğun yasağa aynen uyucam turkuazım,sağooll

canım inş hakkında hayırlısı olur,umarım sorunsuz yaşar gidersiniz,bi kaç sokak ilerde olması daha iyi olur en önemlisi çocuğun tabi,kışın soğuk havada,yada hasta olduğunda falan yakınlarında birinin olması her zaman avantaj senin için,inş herşey gönlünce olur canım

canım valla bugün stres olmadım desem yalan olur bide hastanede diğer hastalarla falan konuşunca insan ister istemez geriliyo. amaaan neyse hayırlısı. zaten ayın 23 ü gibi falan karadeniz turuna gidiyoruz canım.başbaşa değil ama olsun böle şeyler kalabalık güzel olur. ay sonuna eşimle baş başa başka yere gideceğiz oradan dönüşte.

koyduğun yasağa aynen uyucam turkuazım,sağooll

aramıza hoşgeldin,inşallah sorun yaşamazsın..ama sen yine de bekle bakalım bikaç sokak ilerde olsun temiz olsun :)

hoşbulduk canım,bugün boşalan eve kayınvalideme sölemeden bakacam bakalım ne diyorlar nasıl diye,inş orayı biran önce tutan olurda görmez

yaaa turkuazım benim işim karışıktı biraz o yüzden kabul ettim
ayrıca içine girmeden hiçbişe belli olmuyo da neyse işte ...
hadi hayırlısı bakalım

tekrardan geçmiş olsun canım bana kalırsada stersten tatlım bunların hepsi çok bunaldın o evin içinde
ama tam net bişe yok daha diğer eeg de çektir bi bakalım ne diyecek

herşet için tşkler canım

rica ederim canım ne demek bi faydam dokundu ise

diyecem tabi ben neden bakacam bir sürü evladı var bakmak zorunda değilim,hizmet etmek zorunda değilim.ama kendi anneme bakmak zorundayım.aynı şekilde o düşünemez çünkü ozaten bakmıyacak dışarda çalışacak ben hizmetçilik yapacağım onun için böle sorunlar yok benimde yaşamaya hakkım var şu zamana kadar gün görmedim.yani hasta olmasa bari dedim doğru dedim olma ihtimali var ve bana sen bakacan deniyor ben kafamdan uydurmuyorum.üstelik hep onun ailesinin sözü geçiyor benim ailemi tınlamıyorlar.benim isteklerimi tınlamıyorlar.evleneceksem kayınvalide bakmaya evlenemem ben ne dinen ne de yasal olarak öyle bir zorunluluğum yok hayatımı iyice zehir edemem.hoş ne kadar iyi olsada kaynana kaynanadır ama fazla hizmet ettirmeyecekse ileride bakarım ama ben evlenir evlenmezde hasta bakıcı olamam kimsenin kölesi olamam.öyle bir durumda olmak istemem.zorunda kalırsamda asla memnun olmam en ufak eziyettede hakkımı helal etmem.bakmayı istemiyorum hiç yani bundan daha normal ne isteyebilirmki.istemeyecğim tabi kim bakmayı ister kaynanaya evde hizmetçi gibi hizmet etmeyi kaldımı bu devirde benimde hakkım istemek istemeye istemeye bu hale geldim zaten ezildim hep.herkes işini biliyor ben kaynanaya bakmayı istemiyorum diye yadırgıyorsunuz hiç hoş değil sizde empati kurun ozaman sizi bir kötülük olunca kötü ama başkasına aynı şey olunca neden olmasın yapsın etsin diyorsunuz ki ben öyle bir insanda değilim hep alttan alan hep ezilen herşeyi kabul eden ama kimseye yaranamıyorsun yine ve herhes tarafından haksız görülecek bir taraf buluyorlar çünkü savunamıyorsun kendini ve herkes kendi lehine yorumluyor herşeyi başkalarının en ufak olumsuzluklarını bulmaya çalışıyor insanlar.malesef sen iyisen herkes iyi olmuyor sen iyisen herkes senden yararlanmaya çalışıyor eziyor düşene bir tekmede onlar atıyor.

günaydın kızlar. hepinize hayırlı mutlu güzel günler olsun inşallah.haftayıda ortaladık sayılır şükür valla şu sıcaktada hiç çekilmiyo yavvv. neyse çok şükür..

canım sanada günaydın güzel haberlerim var dün eşim o daireye bakmış k.v'ye yakın olan yere ev sahibi şehirdışındaymış evi çok isteyen varmış bize sıra gelemz anlican :)

hadi gözün aydın vefacım hayırlısı olsun,çocuğun için zorlanmayacağın ama kv ye de çok yakın olmayan bi ev denk gelir mutlaka,gönlüne göre olsun da...

günaydın kızlar. hepinize hayırlı mutlu güzel günler olsun inşallah.haftayıda ortaladık sayılır şükür valla şu sıcaktada hiç çekilmiyo yavvv. neyse çok şükür..

günaydın arkadaşlar nasılsınız,

herkese çok çok günaydın bugün çok huzurluyum

günaydın hanımlar,mutlu günleerr!!

günaydın kızlarrr ...

vefa84 canım çok sevindim valla. Allah huzurunu bozmasın...

hepinize günaydın topik gülleriiiii
bugün herşey gönlünüzce olsun inşalllaahhhhhh

günaydin ben daha 2haftalik nisanliyim ama 6seneden beri beraberiz sorun kayinvalidem beni istemiyor gibi bi his var icimde o kapali ben acik hatda gelinligimin kapali olmasini istediginide dile getirmisti taki konusuda edildi ya hasir takimi yada bilezik diye sordu bende taki seti bilezik ve yüz görümlülügü istedim sorun burda bitmiyor 3.ayda allah kismet ederse seneye dügün olcak bize o ay cok soguk olur oglum üsür dedi resmen ne yapacagimi bilmiyorum evide coooook uzaklarda istiyorum artik ama kayinbabam kizim bize yakin olsaniz cok iyi olur diyip duruyor onuda kirmak istemiyorum cok seviyorum onu ama cok caresizim ve görümcem kardesi ondan önce evlencek diye kiyamet kopariyor af allahim af =(

hepinize günaydın topik gülleriiiii
bugün herşey gönlünüzce olsun inşalllaahhhhhh

kızlar çok sağolun en azından ev içinde içimde kalmadı orası demekki nasibimiz değilmiş dua ettim ramazan girmeden hayırlısı ile bulursam inşallah çok tşkler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…