- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
günaydın kızlar. nasılsınız herkese güzel bi hafta diliyorum.
kızlar dr ye gittim şikayetlerim vardı hatırlrsanız eğer. epilepsi olabilir dedi sonra başka dr ye gittik oda öle söledi eeg çektiler bişey çıkmadı ama bigün hastanede yatmam gerekiyomuş gün boyu eeg varmış onun için aslında bişey çıkmaz diyorum ama ya çıkarsada diye içim içimi yiyo belirtiler epilepsi dedi iki dr de ama çok aratırmak lazım hemen o tanıyı koyamayız diyolar.
eşimde ne yapacağını şaşırdı soğuk kanlıdır o bende tedirgin olmayım die ne yapacağını şaşırdı ilk eeg temiz çıkınca bi ohhh deyişi vardı ki anlatamam.
ne olacak şimdi bilmiyorum. araştırıyoruz.
ve varya kv ye falan söledik allah korusun dedi bu kadar hiç ondan sonra e ne olacak ne yapılacak şimdi falan hiçbişey yok sanki grip olmuşum gibi hııı dedi bu kadar. nefret ediyorum
nasıl bir ülkede yaşıyoruz yaaaa. videolu eeg için randevu isteği için aradım taa 1-1,5 yıl sonrasına randevu verebiliriz diyolar. yuh valla başka diyecek söz bulamıyorum.
kızlar yaaa nerelerdesiniz pazartesi ya kimse kendi ni toplayamadı galiba
günaydın kızlar. nasılsınız herkese güzel bi hafta diliyorum.
kızlar dr ye gittim şikayetlerim vardı hatırlrsanız eğer. epilepsi olabilir dedi sonra başka dr ye gittik oda öle söledi eeg çektiler bişey çıkmadı ama bigün hastanede yatmam gerekiyomuş gün boyu eeg varmış onun için aslında bişey çıkmaz diyorum ama ya çıkarsada diye içim içimi yiyo belirtiler epilepsi dedi iki dr de ama çok aratırmak lazım hemen o tanıyı koyamayız diyolar.
eşimde ne yapacağını şaşırdı soğuk kanlıdır o bende tedirgin olmayım die ne yapacağını şaşırdı ilk eeg temiz çıkınca bi ohhh deyişi vardı ki anlatamam.
ne olacak şimdi bilmiyorum. araştırıyoruz.
ve varya kv ye falan söledik allah korusun dedi bu kadar hiç ondan sonra e ne olacak ne yapılacak şimdi falan hiçbişey yok sanki grip olmuşum gibi hııı dedi bu kadar. nefret ediyorum
bu arada arkadaşın biri epilepsi demiş. korkma sakın. bir arkadaşım aile sorunlarından dolayı sinir krizi geçiriyordu. sonra epilepsi dediler. sorunlarını aşınca o nöbetlerde ortadan kalktı..
herkeze merhaba arkadaşlar. benim danışacağım birşey var umarım tavsiyede bulunursunuz.
kvalidemin sözüne takıldım. kızıyla sorun yaşıyormuş. sinir oluyormuş vs. içini dökmek için bize anlattı. birşey olduğunda hemen oğlun vs diyor dedi. kendiside der oğlum oğlum die. kızına farklı davranıyor bazen. ha el üstünde tutar onu. kızına evde iş yapma diyen ilk anne... bana birşey olsa ben bakmam oğlun baksın der gönderir dedi. bende huzurevinde kalırım artık. öle deme dedim. bakarıs öle şey mi olur. hem ablanında sorunları var o nedenle öle demiştir. yoksa kötülüğü yok dedim.
neyse bunlardan öncesine, bizim ev yapılıyor. eşimle annesi ortak olacak. herhalde eğer ben kendi evime çıkarsam onu eve almamamdan korkuyor. artık taşınınca gelip gitmeyiz sana dedi. neden dedim. öle şey olurmu gelirsiniz tabi dedim. güvenmiyorum sana dedi. biliyordum güvenmediğini ama yinede şok oldum. birşey diyemedim. güvenini sarsacak birşey yapmadım ki ben ona.
ev için hayallerde onlarıda ekliyorum. balkona şunu koyarım gelirsiniz otururus vs. başından beri o evi kendi üstüne istedi. ama ikna ettim ortak olacak şimdi. benim düşüncem bizimde para katıyor olmamızdı. kaç aydır maaşımdan birşey almıyorum. takılarımı vs hepsini bozdurdum. sırf ev için. hakkım olduğunu düşündüğümden ortak olsun istedim.
şunu da anlamıyorum ev kendinin olsa ben ona daha çok saygı sevgim mi olacak ki... saygı sevgi kazanılır. anlamıyorum. sizce nasıl davranayım.
HERKESE GÜZEL BİR HAFTA GEÇİRMESİ DİLEĞİYLE...
Ahkeşkecim canım çok geçmiş olsun.
epilepsinin altında yatan sinir stres dir.çok şükür bişey çıkmamış ama unutma elinden geldiğince stres yapmaman gerekli.
birde eeg yi özel yerlerde çekiyor.maddi imkanın varsa bekleme çektir. bütün gün istirahat ediyosun. beynin vücut dinlerken haritasını çıkarıyorlar. zor bir işlem değil.
ayrıca kv tam tamına kendi ile bağdaşan şekilde davranmış ne bekliyosun ki. seni evlat gibi asla göremez. sen zaten bunu kabullenip onun böyle yapmasına takılma. kocan yanında mı ona bak sen. ayrıca bene bu olaydan sonra da ayrı eve çıkma olayını konuş. stresden hasta olma sonra.
benim 1 senedir tüm rahatsızlıklarımın altında yatan şey stres dir. doktor bana demşti ki çok hızlı ilerliyor hastalığın neyi bu kadar takıyosun sen. şaşkınlıkla bu hızla ilerleyişi görüyorum dedim.
çok öptüm seni..
sorma canım sorma bizim evin havasını izmir tatili sardı
kv kardeşi ile izmire gidecek anneannede ayaklandı valizi bile hazır
gitmeden mevlüt yapayım dedi cumartesi temizlik pazar mevlüt
sorma halimi öldüm yorgunluktan vallla
cumartesi temizlik yaparken kv de arkadaşına oturmaya gitti bi de
canım boşver valla ne istiyosa onu dşünsün güvenip güvenmemek kendi bileceği bişey ev üstüne olursa sen sahiplenemezsin evi ondan derdi o. böle oluncada ev seninde oldu oda bir adım geride kaldı doğal olarak boşver çok yüz verme sonuçta o ev senin hakkın. aslında keşke hiç ortak olmasaydı ev ama neyse artık kısmet ama dediğim gibi bırak ne düşünürse düşünsün gelirse gelir gelmezse paşa gönlü bilir çokta gelmesin zaten sende ısrarcı olma boşver planlarınada sadece kendin için yap. bunlara ölesi makbul çünkü. gelirse başım üstüne ama başkada bişey yapamam de geç.
iyilik olsun istedim. psikolojik sorunları var. üzülüyorum ona aslında. gerçi bazen geldiğinde benim psikolojimide bozuyor. ona karşı yaptığım birşey olsa tamam anlarım. kimseye güvenemiyor. bende dahil.
ee bu durumda siz evde yalnız mı kalıyosunuz herkes tatile gittiğine göre
sanırım
sanırım
vaaaay mükemmel o zaman desene. e efsun hanım güzel günler sizi bekliyo desenize artık çalışmalarda yaparsınız kaç gün yoklar
efsunnnnnn kız siz başbaşa stressiz çalışmalara başlarsınız artık. ben sana söyliyim sen kendini bebişe hazırla bakk. gelecek bence bu seferayyy inş tatilleri uzarda uzar .. siz böylece birazcık başbaşa kalırsınız.
Ufff çok sıcak kızlar yaaa. Ayrıca sabah sekizde yine dr randevum var.
Efsuncum nerelerdesin nie yazmıyosun
ilk defa olacağı için şoktayım ben fikrine bile alışamadım daha canım
Galiba bekliyor canım yaaa öleeeeGeçen ay çalışma yaptım zaten canım Inşallahhh...
Cuma yada cumartesi belli olacak sonuçum hayırlısıyla inşallahhh....
Vallla kv 1 ay diyor ama ben sanmıyorum o kadar kalsın
anneanne de ordan gelince köye gidecekmiş falan filan ama hiç bilemiyorum canım kaç gün olacak saltanatım
Turkuazcım geçen ay çalışma yaptım zaten canım
Oda cuma yada cumartesi günü belli olacak işte canım hayırlısıyla inşallahhh...
Tutmadıysa yine denemeye devam
Aaayyyy nerde o günler yaaaaaaKeşke uzasa hatta kötü gelin olam Hiç gelmesinler
yaaaaaaa bölede düşünmek istemiyorum kendimi kötü hissediyorum
ama napim elimde değil işte yaaa
kız efsunnn valla bak bu saltanatla beraber bebiş gelecek bence.. Belkim gelmiştir heeee. Var mı bir belirti bacım, şişkinlik, bulantı filan... Hürrem sultan gibi sende bu saltanatla bir bakıyoz ikiz oluyor efsunnn ister misin kız..
Ahkeşkem sende üzülme stres yapma. Inş temiz sonuçlar çıkar.. Sana stres yapma diyoz bacım sen stres yapıyon..
Allah dermansız dert vermesin bacımmm üzülme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?