Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

şincikkk arkadaşlarrrrr

efsunu cuğumm benim... bak sana son kez diyom sakın kocişinle kavga etmeyesin haaaaa... ne derse peki kocam tabii kocam.. güzel karşılamalar... arada şarkı mırıldan keyifden böyleee bir güzel. efsun sloganın PEKİ KOCİŞİM TAMAM KOCİŞİM OLACAK ONA GÖRE... kız bu belkide size yeni evin kapılaraı olacak yawww. ayy efsunn içim kımıl kımıl oldu valla. bak duygusal bir kadın gibi değil akıllı bir kadın gibi davran tamam mı... ayrı eve çıktın mı bol bol duygusallaşırsın...
bu arada kocana fazla ilaç filan içirme hee. çalışmaları etkilemesinnn

eylül cüğüm canım benim iyi bak kocana... çalışma vakti geldiyse herşeyi kafandan sil at.. bol bol dışarı çıkın rahatlayan psikolojik olarakdan... bu annen baban iyiki geldiler. bak çalışmala öncesi moral olacak sana. stres yapma sakın. sana da efsuna stres yasak. BEN KOYDUM BU YASAĞI...

vefa84 arkadaşım hoşgeldin önceliklennn.. bak ben açık konuşurum. benim sana nacizane tavsiyem herşeyi göze al ama yakınına gitme. elbette arada çocuğun var onun için zor bir durum. ama tek çaren oraya taşınmak değil. uzak olan her zaman şanslıdır. yakınında olsa muhakkak sorun çıkar. sizde çocuğa bakarsa hele vay haline. akşama kadar ev tepetaklak oluverir, onların yemeğiydi buydu şuydu derken zor valla. bide görümcen çıkıp çıkıp gelir sende diye.. yer içer döker giderlerse sende ne sinir kalır ne bişi.
senin yerinde olsam, dolmuş, minibüs her neyse çok soğuklarda taksi filan der idare ederim. zaten bir süre sonra oyun grubuna filan verirsin, ardından okul filan. azıcık sık dişini derim. huzur hiçbirşeye benzemiyor. huzurunu valla bir kaçırırlarsa daha da toplayamazsın.
en büyük örnek ben. huzurum bir bozuldu aşk dolu sevgi dolu evliliğim tepe taklak oldu. ben 2,5 senede çok tecrübe edindim. iyi kv görmedim duymadım. iyi olanında yakınına girersen içine şeytan girer. Allah korusun huzurun kaçmasın.. içini sıkdıysam kusura bakma

mrh arkadaşlar nasılsınız ;

efsun cum inş hayırlı haberlerini bekliyoruz

benim kayınpeder de geldi 2 gün önce kayınpederin kızkardeşi eşimin halasıda geldi yan dairede eşimin babaannesi oturuyor kapı kapıyayız ,cuma günüde görümce geliyor ev tam bir curcuna anlayacağız,akşama kadar işteyim akşam eve gidiyorum temizlik yemek dinlenmek rüya gibi geliyor artık dün eve bi gittim ne göreyim kayınpeder girmiş benim yatağa uyuyor çok sinirlendim başka yer yok sanki çok ayıp insanın gelinin yatağına girip yatması,ayrıca bunlar iki aydırda görüşmüyorlar kayınpederle kayınvaldem ayıptır söylemesi beraber olmuşlar eşimle benim bornozlarıma kurulanmışlar dolaptan gidip alamıyor sanki havlu kayınvaldem hiç anlamaz temizlik anlayışından dün eve gittim uyku setini değiştirdin bornozları attım makinaya insanların bu düşüncesizliği beni deli ediyor

anladım canım sloganı mı inaşşalahh turkuazım inşallahhh yaaa ama benimki bırakıp gitmez kv ve anneannesini yaaa
benimkide kımıl kımıl vallaaa.... tamam akıllı karı olcam iyileşsinde biii
zaten cuma günü tutmadıysa çalışmalarım aysonuna denk geliyor inşallah gelmezler o zamana
şöyle rahatlıkla çalışırım artıkım

iyiyiz canım seni sormalı dicem ama seniki yaz tatilinden dolayı çorba olmak üzere
inşşallahhh veririm cuma günü güzel haberi
anaammmmm neyyyyyy senin yatağındamı uyumuş yuhhhh hemde kayınpeder
ohhhaaaaaaaaaaaaaa bacım yaaaa ohaaaa artık
valla ağzım açık kaldı şuan diyecek söz bulamıyorum

kızlar elekrik kesintisi olacakmış 1 saat sonra dönücem herşey için tşkler

kızlar bana dua edin kv nin kankisine gidiyom.bazılarınızın madem istemiyosun neden onunla heryere gidiyosun dediğini duyar gibiyim.dün yine annesi konusunda tartıştık..sen düşündüğünü sölemiyosun annene dedim.3 günlük dünyada annesini üzemezmiş çok kıymetliymiş annesi.herkesin annesi kıymetlidir ama sen ortamızı bulmuyosun dedim.o olmasaymıştı bn onu zor bulurmuşumdu.bnde sana yalvarmadım dedim.küstük işte sabah da öle gitti işe.demek istediğim onu üzsün tabiki istemem sonuçta onun için bnde annemi üzemem ama ortayı bulurum her zmn bunda öle bişey yok üzülüyorm bnde.onun için kv nin dediği bir tek şeyi yapmasam huzurszlk çıkarıyo hemen onun için yapıyorm her dediğini kv nin napaym

efsunum benim geç olsun ama güç olmasın boşver bacımmm.. bebiş sağlıklan gelsinde geriri hiç mühim deill...
kız kocan başbaşaya bir alışsın valla ister bak ben sana diyim. sen böyle güzel güzel giyin dolaş, ona huzur şefkat sevgi vss ver. ba bakem istiyor mu istemiyor mu.. ayrıca zaten bu hemen olmaz. önce tadına varacak. sen onlar geri gelince başbaşa iken ne güzel şöyle böyle yapıyoduk diye hatırlatma yapacaksaın...
efsunum görevinin daha başındasın hemen bitmiyor anlayacağın. sabır sabır sabır. sabrın sonu selametttir..

nasyabanu hoşgeldin. sen bana sizin evin adresini verir misin? iki dakka gidip o kayınvalden ile kayınpederinin gırtlağını sıkıp nefeslerini kesmek istiyorum. ne iğrençler ya sizin yatağınızda yapmışlar. sanki yer kalmamış koskoca evde. Yarabbim sen bana sabırr. bu düşüncesiz insanların ecelleri olasım geliyor.

dualarım seninle neclasucum canım
mecbur gitcen canım gitmeden olmuyor kiiii
evet ortayı bulamıyolar malesef anası kıymetlide sen değil misin sankiiii
oduncuk nolcakkkk
bencede madem öyle de aranızı bozuyo bacım git el mahkum

yaaa orası olsa turkuazım ama bırakıp gidemez o zaten kaç defa da dedi bunu
sevgi şefkat sonsuz zaten de huzur malesef pek yok evimizde
inşallahh ister yaaaa
hatırlatma kötü etki yapmaz demi turkuazım yaaa
beni yanlız bırakmayın o zaman bu zorlu görevde
görev kodadı : evi ayırma

üzülme yaww ben seni çok iyi anlıyorum valla. bak biz boşanıyoz adam hala anasını koruyor bana. evlerimizi ayırdık. adam gitti anasının yanına kalmaya. bide gerzek babama demişki anneciğimin günahı yok. günahını alıyomuşuz. babam dediki yok yok diyo bu adam olmaz. hala anasını koruyor diye. dava açtım ben bide. inanmıyor boşanmam sanıyor amma görecek bak nasıl boşancam. bu kv yüzüne yuvalar huzursuz oluyor ya ne diyim. Rabbim görür herşeyi.
necla devam ettireceksin. gücünü azmini kaybetme sakın. herkesin her dediğini yapmak zorunda değilsin. yavaş yavaş ağırlığını koy.. küsme sakın kocana onlara fırsat verme. ne bilim ara akşama işimiz var senle erken eve gidelim. özledim seni küsmeyelim filan de naz yap. başka türlü yola getiremezsin. sabır çekip tatlı dilini bozmıcan.
karşında tecrübe konuşuyor...

bencede babişin haklı canım adam olmaz bu oduş
hakkında hayırlısı olsun turkuazım

gelincikler...
kızlar ben kaçıyorum sohbet şahane ama eşimin bi akrabasıyla buluşcam çarşıda bi işi varmış sende gel efsun dedi kv gitmeyecekmiş gitmesem ayıp olur şimdi hem yüzüme söyledi hemde mesaj attı akşam gel efsun diye gideyim hepinizi kocaman öptüm canlarım sayfayı çok ilerletmeyin ben yokken heeee

ahkeşkem senide çok merak ettik tatlım inşşşalaahhh sonuçun iiii çıkar mutlaka yaz gelince

kısss sakın papağan gibi tekrarlama adama sonradan güzeldi güzeldi diye... bıktırırsın. ayrıca bunun taktik olduğunu hissettirme.
en sevimli en şirin masum halinle sokul filan sev öp sonrada arada hafif meltem esintisiyleee çok güzel dimi başbaşa kaldığımızda herşey. ne güzel di filan diyeee.
ayrıca emin ol kocan bile zamanla sıkılacaktır annesin anneannesinde be güzelim.
senin önemli olan bu zaman zarfında duruşunu bozma. söylediklerim hiç kolay değil biliyorum. ama bunu böyle askerlik gibi düşün. farzet hayatında imtihan veriyosun.
ama valla kızıyom evlenmeden önce aklın hangi diyarlarda geziyordu yawww.
ben bileydim valla sokmazdım seni aynı eve. Atatürk gibi bir sabah Samsun' a çıkıveridim valla

aa cnm bilmiyodm çok geçmiş olsun ne diyim hayırlısı böle olcaksa.Allah yardımcın olsun.bizimkide kesin böle bişe olsa annem haklı demekten vazgeçmez ya hadi bn takıntılıyım kv nin öz yeğenlerinden tutda komşulara varana kadr Allah sabır versin sana diyolar bn daha bişey demeden..cnm senin dediğin gibi desem eşime bana vereceği cwp şu oluyo..bnm ailem ya tabi istemezsin..bi keresinde hasta olmuştum orda midem fln kötü oldu..erken kalktık ordan...bnm ailem ya tabi hasta olursun kendi annen olsaydı öle olmazdı diyo.gülüyorm geçiyorm napaym.mümkün değil senin dediğim gibi desem hepten ortalığı ayağa kaldırır herhalde.

neclasu cum ben seni çok iyi anlıyorum. alttan almaktan başka çare bırakmıyorlar sana. o zaman idare et canım napıcan. Allah yardımıcımız olsun ne yapalım. kader de ne varsa onu yaşayıp görcez işte.

kızlar selaaammmm. ayyy ne kadar çok yazışmışsınız yaa. bende daha yeni gelebildim dr den. yine aynı şet bu dr de epilepsi dedi eeg ve mr istedi randevu aldım haftaya p. tesi bir daha çekecekler kimse kesin bişey diyemiyo ama kuvvetli şüpe diyolar.

hoşgeldin ... tekrar geçmiş olsun.. sen bence stres yaptın ondan böyle oluyor.. şunların istediğini de çektir bakalım ne diyecekler... birde şu hastane işlerinden sonra kocanla başbaşa birkaç günlüğüne bir yere gitme şansınız var mı? sana iyi gelir bence

aranıza yeni katıldım fikirleriniz için hepinize çok tşkler,ama benim taşınmam şart bu evden hiç memnun değiliz zaten çıkacaktık işede başlayınca isabet oldu mecbur çocuk için k.v.ye yakın oturucam lütfen dua edin benim adıma sorun yaşamayalım hepinize tekrar teşekkürler ama ben bu ev işini biraz daha beklicem belki bikaç sokak ilerde bulurum ha nedersiniz

herşet için tşkler canım

aramıza hoşgeldin,inşallah sorun yaşamazsın..ama sen yine de bekle bakalım bikaç sokak ilerde olsun temiz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…