mrh arkadaşlar nasılsınız ;
efsun cum inş hayırlı haberlerini bekliyoruz
benim kayınpeder de geldi 2 gün önce kayınpederin kızkardeşi eşimin halasıda geldi yan dairede eşimin babaannesi oturuyor kapı kapıyayız ,cuma günüde görümce geliyor ev tam bir curcuna anlayacağız,akşama kadar işteyim akşam eve gidiyorum temizlik yemek dinlenmek rüya gibi geliyor artık dün eve bi gittim ne göreyim kayınpeder girmiş benim yatağa uyuyor çok sinirlendim başka yer yok sanki çok ayıp insanın gelinin yatağına girip yatması,ayrıca bunlar iki aydırda görüşmüyorlar kayınpederle kayınvaldem ayıptır söylemesi beraber olmuşlar eşimle benim bornozlarıma kurulanmışlar dolaptan gidip alamıyor sanki havlu kayınvaldem hiç anlamaz temizlik anlayışından dün eve gittim uyku setini değiştirdin bornozları attım makinaya insanların bu düşüncesizliği beni deli ediyor
günaydin ben daha 2haftalik nisanliyim ama 6seneden beri beraberiz sorun kayinvalidem beni istemiyor gibi bi his var icimde o kapali ben acik hatda gelinligimin kapali olmasini istediginide dile getirmisti taki konusuda edildi ya hasir takimi yada bilezik diye sordu bende taki seti bilezik ve yüz görümlülügü istedim sorun burda bitmiyor 3.ayda allah kismet ederse seneye dügün olcak bize o ay cok soguk olur oglum üsür dedi resmen ne yapacagimi bilmiyorum evide coooook uzaklarda istiyorum artik ama kayinbabam kizim bize yakin olsaniz cok iyi olur diyip duruyor onuda kirmak istemiyorum cok seviyorum onu ama cok caresizim ve görümcem kardesi ondan önce evlencek diye kiyamet kopariyor af allahim af =(
2haftalık nişanlısın canım ama galiba ailesi ile uzun zamandır görüşüyorsunuz değilmi,senin durumun biraz zor fazla işli dışlı olduysan onlar hep kontrolü kendinde olmasını istiyorlar özellikle kayınvalideler.bence ne istiyosan özellikle gelinliğin için duygularını rahatça belli et istediğin gelinliği giymedikten sonra osenin içinde hep uhde kalacak,baştan saygılı olayım diye susarsın ses çıkartmazsın ozamanda ipleri kendi eline alır benim herdediğimi yapar gözü ile bakar,sonradan sesini çıkartırsanda cadoloz gelin olursun değiştin derler.fikirlerini açık açık söle.ses tonunun ve saygını yitirmeden canım.ipin ucu kaçtımı ozaman huzursuzluklar daha kötü hal alır...allah yardımcın olsun.
2seneden beri taniyorum annesini vs ve gecen kisdan beri gidip geliyor annesi ya ne yapayim en sonunda dayanamadim actim agizimi yumdum gözümü gelinligimi nasil istedigimi söyledim takiyida söyledim cünkü beni cok hafif gördü iste bu kiz cok anlayisli istedigim gibi yaparim dügünüde yok takiyida az alirim falan filan ben bu zamana kadar hic bir saygisizlik yapmadim yapmamda ama beni oldugum gibi kabul etsin bi zahmet allahtan nisanlim her defasinda diyor sen ne istiyorsan o olcak dügün salonu yok gelinlik ev falan filan
2seneden beri taniyorum annesini vs ve gecen kisdan beri gidip geliyor annesi ya ne yapayim en sonunda dayanamadim actim agizimi yumdum gözümü gelinligimi nasil istedigimi söyledim takiyida söyledim cünkü beni cok hafif gördü iste bu kiz cok anlayisli istedigim gibi yaparim dügünüde yok takiyida az alirim falan filan ben bu zamana kadar hic bir saygisizlik yapmadim yapmamda ama beni oldugum gibi kabul etsin bi zahmet allahtan nisanlim her defasinda diyor sen ne istiyorsan o olcak dügün salonu yok gelinlik ev falan filan
en azından nişanlın senin tarafında iş erkekde bitiyor aslında,senin fikirlerine saygı gösteriyor önemsiyorsa kayınvalidenide devre dışı bırakmayı bilir,istediğini yaptır sonra valla istek mistek kalmıyor...inanırmısın bilmiyorum ama ben severek 5yıl flört ederek evlendim hiçbişey için şu olsun demedim biliyormusun ama şukonuda kayınvalidemin hakkını yiyemem evimin eşyalarında herkes son kararı bana bıraktı senin zevkine dediler ama altın şuolcak bu olcak demedim.
benimde zaten gözüm yükseklerde degil ama kayinvalidem sordu isteklerini söyle sonra yok almadilar etmediler deme dedi ben istemicektim hatda annem onlara sizin gururunuz sizin serefiniz dedi taki icin ama ucuza gidilmeye calisildi ve ben buna cok üzüldüm cok sinirlendim nisan elbisemde bile en ucuzuna gitdim bana bunu yapmasin iste suc bizde cok iyi davraniyoruz herseye anlayis gösteriyoruz
insallah degismez =) beni dinledigin icin sagol
ben burdayım ama kimsecikler yok başkaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?