galiba hepimiz buradayız ama kimse kimsenin sesi çıkmıyo diyo bişey demiyo.
bende burdayım...nasılsın nasıl gidiyor eylülcüm hayat
iyiyim ben kızlar sağolun,havadan mıdır nedir,bir uyuşukluk mevcut :)ay evet nasılsınız yahu sıcak herkesi kavurdu sanırsam
çok şükür ben iyiyim hava çok sıcak dahada artacakmış bakalım nasıl dayanacağız,şu taşınma işini bir halletsem ramazan girmeden rahat edicem ya,dua edinde k.v.me çok yakın yer olmasın
bende buralardayım ama çok sıkıcı bi gün,ayrıca çokta sıcak felaket bir uyku bastı,işyerinde uyumak üzereyim neyseki 1 saat kaldı çıkmama
amannnn çıksam ne olacak her akşam eve git temizlik yemek bulaşık dinlenme gibi bir lüksüm yok şu aralar anlamadığım o ev nasıl o hale geliyor bilmiyorum her akşam gidip süpür sil ama yine aynı yine aynı sağolsun kayınvaldem de asla elini bişeye sürmez sürmediği gibi senin yaptığınıda mahveder insan ortalığı bari toparlar ama nerdeee.offf çok sıkıldım yaaaa hep aynı şeyleri yapmaktan.[/QUO
merhaba canım seninde çocuğuna kayınvalidenmi bakıyor,inan insan işte dinleniyor evde yoruluyor hep aynı malesef
bende buralardayım ama çok sıkıcı bi gün,ayrıca çokta sıcak felaket bir uyku bastı,işyerinde uyumak üzereyim neyseki 1 saat kaldı çıkmama
amannnn çıksam ne olacak her akşam eve git temizlik yemek bulaşık dinlenme gibi bir lüksüm yok şu aralar anlamadığım o ev nasıl o hale geliyor bilmiyorum her akşam gidip süpür sil ama yine aynı yine aynı sağolsun kayınvaldem de asla elini bişeye sürmez sürmediği gibi senin yaptığınıda mahveder insan ortalığı bari toparlar ama nerdeee.offf çok sıkıldım yaaaa hep aynı şeyleri yapmaktan.[/QUO
merhaba canım seninde çocuğuna kayınvalidenmi bakıyor,inan insan işte dinleniyor evde yoruluyor hep aynı malesef
kızlar hepimizde aynı sorun var galiba bu nasıl bi sıcak yaa. başım ağrıyo valla. bugün ne kadar uzun geldi bi türlü bitmek bilmiyo. uffff çatlayacağım yahuuu
evet canımm yaklaşık 5 aydır kayınvaldem bakıyor ,5 aydır yanlız kalmayı,kafa dinlemeyi özledim,yanlız kalmayıda geçtim herşeye karışması neden o kaşık orda duruyor,böyle tasarruf olmaz siz ev olmazsınız,sen müsrüfsün,bu sözler beni çileden çıkarıyor ayrıca eşimi karşısına alıp benim hakkımda konuşmasına hiç girmek bile istemiyorum temizlik titizlik konusu ayrı bir dert makinaya koyduğum bulaşıkları çıkarır elinde yıkar ve ben onları yerleştirirken elime gelen yağlı lekesi çıkmamış bulaşıkları görünce sinirimden dişlerimi sıkıyorum iyice piskolojim bozuldu,regl olduğu dönemlerde her tuvalete girmem de iğrenç görüntüyle karşılaşmaktan bıktım artık arkasına dönüpte su dökmek bile zor geliyor,20 günde ancak banyo yapar allahım günaha giriyorum ama çok doldum artık bütün bunlara rağmen burnu havada çok titiz birisi gibi ortalıktada dolanması yokmuuuu
ewvet sıcak bayıltıyo insanı resmen gün bitsede evimize gitsek ama nerdeeeee... benim kayınvalidem bugün gezmede çocuğu gittiği yerden almaya gidicem yemeğe kalın diyecekler yaşlılar kalmasan olmaz ee iş bana düşecek ve ben yemek hazırla topla yıka sonra al sana yorgunluk eşimde çocuk gibi ilgi bekler kime yeteceğimi şaşırdım
evet canımm yaklaşık 5 aydır kayınvaldem bakıyor ,5 aydır yanlız kalmayı,kafa dinlemeyi özledim,yanlız kalmayıda geçtim herşeye karışması neden o kaşık orda duruyor,böyle tasarruf olmaz siz ev olmazsınız,sen müsrüfsün,bu sözler beni çileden çıkarıyor ayrıca eşimi karşısına alıp benim hakkımda konuşmasına hiç girmek bile istemiyorum temizlik titizlik konusu ayrı bir dert makinaya koyduğum bulaşıkları çıkarır elinde yıkar ve ben onları yerleştirirken elime gelen yağlı lekesi çıkmamış bulaşıkları görünce sinirimden dişlerimi sıkıyorum iyice piskolojim bozuldu,regl olduğu dönemlerde her tuvalete girmem de iğrenç görüntüyle karşılaşmaktan bıktım artık arkasına dönüpte su dökmek bile zor geliyor,20 günde ancak banyo yapar allahım günaha giriyorum ama çok doldum artık bütün bunlara rağmen burnu havada çok titiz birisi gibi ortalıktada dolanması yokmuuuu
seni çok iyi anlıyorum benim kayınvalidemde çocuk bakıyorm diye iş yapmaz bende işten ayrıldım 8ay baktım çocuğuma sonra iş teklifi gelince tekrar başladım 3aydır çalışıyorum bende şuan kendi evinde bakıyor haftada 1gün bana geliyor.o geldiği gün yetiyo zaten ne kadar evi düzene koyup gitsen ev altına üstüne geliyor.bana yapıyo desem değil kendi evindede çok rahat ama ben ona gittiğimde etrafında dönsün istiyo salatı sofrayı kurar kaldırırım mutfağı herakşam süpürür siler çıkarım eve gelincede pilim biter.çocuğu götürmek zor oluyo diye evi kayınvalideme yakına taşımayı düşüneceğiz ozaman bizim evde bakarsa vay halime
valla canım kendini kalmak zorunda hissetme al çocuğunu geç evine ben olsam öyle yapardım şahsen zaten yorgunsun insan yeri geliyor kendi evinde bir çorba yiyip yatıyor,bunları büyüklerimizin düşünmesi lazım ama nerde
seni çok iyi anlıyorum benim kayınvalidemde çocuk bakıyorm diye iş yapmaz bende işten ayrıldım 8ay baktım çocuğuma sonra iş teklifi gelince tekrar başladım 3aydır çalışıyorum bende şuan kendi evinde bakıyor haftada 1gün bana geliyor.o geldiği gün yetiyo zaten ne kadar evi düzene koyup gitsen ev altına üstüne geliyor.bana yapıyo desem değil kendi evindede çok rahat ama ben ona gittiğimde etrafında dönsün istiyo salatı sofrayı kurar kaldırırım mutfağı herakşam süpürür siler çıkarım eve gelincede pilim biter.çocuğu götürmek zor oluyo diye evi kayınvalideme yakına taşımayı düşüneceğiz ozaman bizim evde bakarsa vay halime
inş korktuğun gibi olmaz canım çocuğu götürür bırakırsın onun evine,gerçekten çalışan bayanlar için çok zor kayınvaldem gelmeden önce annem kendi evinde bakıyordu akşam eşim alıp geliyordu 3 günde bir süpürürdüm o zamanlar,ben zaten kayınvaldem den iş yapmasını beklemiyorum,yapmasın çocuklara baksın yeter,ayrıca kayınvaldemin annesi 85 yaşında bizim evin karşısında oturuyor onlarda çok kalabalık bir aile 15 kişi bir evde kalıyorlar,küçük 2 yaşlarında bir bebekleri var onuda alıp geliyor annesi işten bi geliyorum koltuk yastıkları yerde her taraf ekmek kırıntısı ev darma dağınık bakalım bu akşam nasıl bir manzarayla karşılaşcam çok merak ediyorum
yok canım nereye düşünen insanın kendi annesi gibi oluyormu olmuyo asla,ailem gurbette bana destek olamıyorlar ee benimde el mahkum bakıyolar diye nazlarını çekiyoruz işte canım malesef,iyi davranmasan kocan bozuluyor kendi oglu inan benden tahammülsüz davranır annesini kırar ben yapsam kıyamet kopar daha bugün oldu kayınvalideme saygısızlık etmedim eşim ailesine çok düşkün işte
keşke sabahtan bırakma şansım olsa ,k.v'dem çocuğun uykusu bölünmez sıcak soğuk dinlemez getirmezsin ben gelirim sabahtan diyor,uyandığında evine geçerlermi bilmiyorumyani akşamları yemekte nerde olacağımızda meçhul,insana sen kendi düzenini koy diyen yok kendileri nasıl istiyorlarsa öle olsun diye ugraşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?