Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

çok şükür ben iyiyim hava çok sıcak dahada artacakmış bakalım nasıl dayanacağız,şu taşınma işini bir halletsem ramazan girmeden rahat edicem ya,dua edinde k.v.me çok yakın yer olmasın

çok şükür ben iyiyim hava çok sıcak dahada artacakmış bakalım nasıl dayanacağız,şu taşınma işini bir halletsem ramazan girmeden rahat edicem ya,dua edinde k.v.me çok yakın yer olmasın

gönlüne göre olsun inşallah..bu kadar da korkma,korktuğun başına gelmesin..siz elinizden geleni yapın,uzak istiyosan uzak olmasını sağla,gerisi de nasip artık,bi ev bulunur elbet

aslında kayınvalidesiyle çok sorunu olan birisi değilim ama inanın bu karşılıklı oluyor ben eşimi çok sevdiğim için ailesinede özverili yaklaştım,farklı kültürlerin insanıyız aslında uymayan çok yönlerimiz var ama hep bi çizgi koydum aramıza bu çizginin bozulmasından korkuyorum sadece,çalışmaya devam edersem sorun olcağını düşünmüyorum ama işten çıkarılırsam evde olmak ve yakın olmanın getirdikleri olumsuzluklar korkutuyor beni.eşimle oturduk konuştuk bi kaç sene dişimizi sıkıp oğlumuz 1.sınıfa başlarken okulunun iyi mevkide olması için çarşıya yakın merkezde ev almayı planlıyoruz,kayınvalidemler biraz şehrin dışındalar

bende buralardayım ama çok sıkıcı bi gün,ayrıca çokta sıcak felaket bir uyku bastı,işyerinde uyumak üzereyim neyseki 1 saat kaldı çıkmama
amannnn çıksam ne olacak her akşam eve git temizlik yemek bulaşık dinlenme gibi bir lüksüm yok şu aralar anlamadığım o ev nasıl o hale geliyor bilmiyorum her akşam gidip süpür sil ama yine aynı yine aynı sağolsun kayınvaldem de asla elini bişeye sürmez sürmediği gibi senin yaptığınıda mahveder insan ortalığı bari toparlar ama nerdeee.offf çok sıkıldım yaaaa hep aynı şeyleri yapmaktan.

kızlar hepimizde aynı sorun var galiba bu nasıl bi sıcak yaa. başım ağrıyo valla. bugün ne kadar uzun geldi bi türlü bitmek bilmiyo. uffff çatlayacağım yahuuu

kızlar hepimizde aynı sorun var galiba bu nasıl bi sıcak yaa. başım ağrıyo valla. bugün ne kadar uzun geldi bi türlü bitmek bilmiyo. uffff çatlayacağım yahuuu

ewvet sıcak bayıltıyo insanı resmen gün bitsede evimize gitsek ama nerdeeeee... benim kayınvalidem bugün gezmede çocuğu gittiği yerden almaya gidicem yemeğe kalın diyecekler yaşlılar kalmasan olmaz ee iş bana düşecek ve ben yemek hazırla topla yıka sonra al sana yorgunluk eşimde çocuk gibi ilgi bekler kime yeteceğimi şaşırdım

valla canım kendini kalmak zorunda hissetme al çocuğunu geç evine ben olsam öyle yapardım şahsen zaten yorgunsun insan yeri geliyor kendi evinde bir çorba yiyip yatıyor,bunları büyüklerimizin düşünmesi lazım ama nerde

yok canım nereye düşünen insanın kendi annesi gibi oluyormu olmuyo asla,ailem gurbette bana destek olamıyorlar ee benimde el mahkum bakıyolar diye nazlarını çekiyoruz işte canım malesef,iyi davranmasan kocan bozuluyor kendi oglu inan benden tahammülsüz davranır annesini kırar ben yapsam kıyamet kopar daha bugün oldu kayınvalideme saygısızlık etmedim eşim ailesine çok düşkün işte

keşke sabahtan bırakma şansım olsa ,k.v'dem çocuğun uykusu bölünmez sıcak soğuk dinlemez getirmezsin ben gelirim sabahtan diyor,uyandığında evine geçerlermi bilmiyorumyani akşamları yemekte nerde olacağımızda meçhul,insana sen kendi düzenini koy diyen yok kendileri nasıl istiyorlarsa öle olsun diye ugraşıyorlar

zaten eşlerimiz bizi biraz anlasalar bunlar yaşanmaz diye düşünüyorum benim eşimde çok düşkündür annesine ailesine bab sı geldi adam çocuk gibi seviniyor 4 gün oldu geleli ve biz oturup konuşmadık bile beni unutuyor onların yanında işten çıkarım temizlik yemek koştururum evin içinde yemeğini yer yan tarafa hepsi beraber babannesine geçerler(eşimin babannesi yan dairede oturuyor)kalırım evde yanlız başıma çocuklarımla. bulaşık falan derken saat 10 olur yatarım ben uyunca gelir eşim.evde yanlızları oynuyorum çok sıkıldım bunaldım unutuyor resmen beni

8 demi işbaşı yapıyosun canım,bizde 8 de işe gidiyoruz eşimle genelde çocuklarım kalkmış olur akşam erken yatırmaya alıştırdım,uyanmasalar bile bizim sesimize kalkıyorlar,kalkmasalarda mecbur kalınca kaldırıyorum çok soğukta götürdü eşim annemlere arabayla götürüyordu tabi.ama kafam huzurluydu en azından bu kadar yıpranmıyordu sinirlerim olan bana oluyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…