Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kaç yıllık evlisiniz,benimkiside biraz farklı,akşam işten geliyoruz ge nelde kayınvalidemde ye iç topla temizle faslı,benim çocuk öglen uykusunu 3-4 saat alıyo maşallah babannesine yarıyor akşam zinde 12den önce yatıramıyorum çok hareketli benimde pilim bitiyor eşim ilgi bekliyor bende enerji sıfır ve bu sorun olmaya başladı aramızda

Allahım hiç ummadığın bir anda ,seni öyle ağlatsın ki !!! Ama bu sefer sevinçten olsun. En hayırlı zamanda inşallah

erfsuncuum günaydın bitanem yaaaa lütfen ağlama üzme kendini hayırlısı olsun kısmet değilmiş bu ay demek ki canım benim lütfen böle yapma.

canım üzme kendini ne olur vardır elbet bir zamanı rabbim ummadığın anda bir mucizeyle sevindirsin seni inş.

5 yıllık evliyim canım 1kızım 1 oğlum var.

canım efsunum bak daha yolun başındayız seni çok ii anlıyorum ama böle yaparsan daha da kötü olur. bu işler böle biliyosun ki deneye deneye olcak işte. rabbim onun canına ne zaman üfleyecek bilmiyoruz ama demek ki zamanı var daha. kader buda sonuçta bırakma kendini rabbime hoş varmaz. bak sana bişey anlatayım iş yerinde arkadaşım var çok istiyordu 2 yıllık evli çalışmalara başladı 2. ay oldu hemen. biri daha var iş yeride 22 yıllık evliler çocukları olmuyomuş yıllar sonra tüp bebekle oldu ama doğuma 2 gün kala çocuk anne karnında vefat etti.
bak böle daha nice örnekler kısmet bitanem rabbim bilir en hayırlısını allahım tabiki hemen versin hemen anne ol inşallah dua et bol bol şükret çocuğun olabilacek sonuçta bi rahatsızlığında yok. rabbimde bu isteğinle seni mutlu edecektir tabi ama zaman işte.
ağlama artık olur mu bak üzme beni de

günaydın herkese...efsuncum üzüldüm canım ama herşey rabbimin takdiri...sabır ve dualarını eksit etme.geç olsunda sağlıklı sıhatli olsun inş.benimde işyerimde arkadaşlarım var onlarda 8yıldır istiyorlar olmuyor ama eşiyle çok güzel destekler birbirlerine.dularım seninle.

sanada günaydın canım. bende dedim efsuna kısmet rabbim ne zaman nasip ederse ama insan yine de üzülüyo işte.
benim de böle bi şüphem vardı dr ye gitmiştim ama istemiyodum ben daha düşünmüyoduk yani. sonra test yaptırdım çıkmadı ama ben istemediğim halde bi üzüldüm eşime sarılıp ağlamıştım

üzülme efsunum ya bende çok üzüldüm ama senin için bir son değil ki.Önünde kocaman yıllar var.Rabbim hiç beklemediğin bir anda verecek senin hediyeni sabırlı ol ve Alla'a şükret

Allahım hiç ummadığın bir anda ,seni öyle ağlatsın ki !!! Ama bu sefer sevinçten olsun. En hayırlı zamanda inşallah

erfsuncuum günaydın bitanem yaaaa lütfen ağlama üzme kendini hayırlısı olsun kısmet değilmiş bu ay demek ki canım benim lütfen böle yapma.

canım üzme kendini ne olur vardır elbet bir zamanı rabbim ummadığın anda bir mucizeyle sevindirsin seni inş.

günaydın kızlar
çok sağolun teşekkür ederim kızlar yaaa
herşeyin hayırlısı Rabbimden demekki daha vakti değildi
hakkımızda herşeyin hayırlısı....

kızlar akşam eşimle kavga ettik,dün benim çocuk kayınvalidemle kendi kayınvalisine gezmeye gittiler,sözde akşam için eşimle anlaşmıştık çarşıya çıkacaktık oğlumuzu gezdirecektik k.v.dem yemekleri yapmış yiyin gidin demiş bende tamam dedim eşime.geç kalma orda buluşup yer içer çıkarız dedim.gittiğimiz yer yaşlı olduğu için,eşim 1 saat geç gelince bende iş yaptım çamaşır katla bulaşıkları yıka salata yap felan,eşim geldi biraz oturduk bekliyorumki biran önce yiyip gidelim eşimden ses yok soluk yok,sonra amcaları geldi oraya oturuyoruz saat 8 oldu osırada Allahtan k.v.dem siz oturun yiyin gidin kızım biz sonra yeriz dedi.ben hemen sofrayı hazırladım yemeğimizi yedik amcası ben sizi bırakırım çarşıya dedi,biz zaten çarşıya yürüyerek gitmek istiyoruz zaten amacımız gezmek,ve evle çarşı arası 15dk yok yakın.eşim sesini çıkartmadı tamam demiş ben içerdeyken.çocuğu hazırladım gitmiyormuyuz diye sordum amcam bırakacak dedi bide baktımki bizimkisi bahçede amcasıyla kiraz topluyorlar benim tepem attı.çocuk gitceğimizi anlayınca evden çıkmak istiyo durmuyo.kapıya çıktık gelen yok giden yok k.v.de kapının ağzında bizi bekliyo,bende deddim k.v.me ben yavaş yavaş yürüyorum çocuk durmuyor arkamızdan istediği zaman gelebilir diye.50metre yürümeden koşarak geliyor bizimki...senin derdin ne diyip durdu benim ailemle senin derdin ne diyip durdu.bende senin ailenle bi dersim yok sorun sensin senin pasif oluşun dedim sizce haksızmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…