zaten eşlerimiz bizi biraz anlasalar bunlar yaşanmaz diye düşünüyorum benim eşimde çok düşkündür annesine ailesine bab sı geldi adam çocuk gibi seviniyor 4 gün oldu geleli ve biz oturup konuşmadık bile beni unutuyor onların yanında işten çıkarım temizlik yemek koştururum evin içinde yemeğini yer yan tarafa hepsi beraber babannesine geçerler(eşimin babannesi yan dairede oturuyor)kalırım evde yanlız başıma çocuklarımla. bulaşık falan derken saat 10 olur yatarım ben uyunca gelir eşim.evde yanlızları oynuyorum çok sıkıldım bunaldım unutuyor resmen beni
ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar güzel bir akşam geçirirsiniz inş .
efsuuuun naber nerelerdesin. durumlar ne?
dün akşam çok az koyu kahverengi bi sıvı çamaşırıma bulaşmıştı kızlar
bütün gece ağladım yarın kesin hasta oluyorum diye
ve bugün oldum malasef
ve bugün oldum malasef
ve bugün oldum malasef
kaç yıllık evlisiniz,benimkiside biraz farklı,akşam işten geliyoruz ge nelde kayınvalidemde ye iç topla temizle faslı,benim çocuk öglen uykusunu 3-4 saat alıyo maşallah babannesine yarıyor akşam zinde 12den önce yatıramıyorum çok hareketli benimde pilim bitiyor eşim ilgi bekliyor bende enerji sıfır ve bu sorun olmaya başladı aramızda
nasyabanu sanada günaydın canım.
günaydın canım nasılsın
günaydın herkese...efsuncum üzüldüm canım ama herşey rabbimin takdiri...sabır ve dualarını eksit etme.geç olsunda sağlıklı sıhatli olsun inş.benimde işyerimde arkadaşlarım var onlarda 8yıldır istiyorlar olmuyor ama eşiyle çok güzel destekler birbirlerine.dularım seninle.
Allahım hiç ummadığın bir anda ,seni öyle ağlatsın ki !!! Ama bu sefer sevinçten olsun. En hayırlı zamanda inşallah
erfsuncuum günaydın bitanem yaaaa lütfen ağlama üzme kendini hayırlısı olsun kısmet değilmiş bu ay demek ki canım benim lütfen böle yapma.
canım üzme kendini ne olur vardır elbet bir zamanı rabbim ummadığın anda bir mucizeyle sevindirsin seni inş.
canım efsunum bak daha yolun başındayız seni çok ii anlıyorum ama böle yaparsan daha da kötü olur. bu işler böle biliyosun ki deneye deneye olcak işte. rabbim onun canına ne zaman üfleyecek bilmiyoruz ama demek ki zamanı var daha. kader buda sonuçta bırakma kendini rabbime hoş varmaz. bak sana bişey anlatayım iş yerinde arkadaşım var çok istiyordu 2 yıllık evli çalışmalara başladı 2. ay oldu hemen. biri daha var iş yeride 22 yıllık evliler çocukları olmuyomuş yıllar sonra tüp bebekle oldu ama doğuma 2 gün kala çocuk anne karnında vefat etti.
bak böle daha nice örnekler kısmet bitanem rabbim bilir en hayırlısını allahım tabiki hemen versin hemen anne ol inşallah dua et bol bol şükret çocuğun olabilacek sonuçta bi rahatsızlığında yok. rabbimde bu isteğinle seni mutlu edecektir tabi ama zaman işte.
ağlama artık olur mu bak üzme beni de
günaydın herkese...efsuncum üzüldüm canım ama herşey rabbimin takdiri...sabır ve dualarını eksit etme.geç olsunda sağlıklı sıhatli olsun inş.benimde işyerimde arkadaşlarım var onlarda 8yıldır istiyorlar olmuyor ama eşiyle çok güzel destekler birbirlerine.dularım seninle.
aferin efsunuma ha şöle ii ol gül bakalım bide...
saol canım iyiyim çok şükür bi sıcaklarla aram yok başım falan felaket ağrıyo. sen nasılsın
bende biraz hastayım canım bademciklerim şişmiş,ruh gibi dolanıyorum ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?