bende biraz hastayım canım bademciklerim şişmiş,ruh gibi dolanıyorum ortalarda
kızlar akşam eşimle kavga ettik,dün benim çocuk kayınvalidemle kendi kayınvalisine gezmeye gittiler,sözde akşam için eşimle anlaşmıştık çarşıya çıkacaktık oğlumuzu gezdirecektik k.v.dem yemekleri yapmış yiyin gidin demiş bende tamam dedim eşime.geç kalma orda buluşup yer içer çıkarız dedim.gittiğimiz yer yaşlı olduğu için,eşim 1 saat geç gelince bende iş yaptım çamaşır katla bulaşıkları yıka salata yap felan,eşim geldi biraz oturduk bekliyorumki biran önce yiyip gidelim eşimden ses yok soluk yok,sonra amcaları geldi oraya oturuyoruz saat 8 oldu osırada Allahtan k.v.dem siz oturun yiyin gidin kızım biz sonra yeriz dedi.ben hemen sofrayı hazırladım yemeğimizi yedik amcası ben sizi bırakırım çarşıya dedi,biz zaten çarşıya yürüyerek gitmek istiyoruz zaten amacımız gezmek,ve evle çarşı arası 15dk yok yakın.eşim sesini çıkartmadı tamam demiş ben içerdeyken.çocuğu hazırladım gitmiyormuyuz diye sordum amcam bırakacak dedi bide baktımki bizimkisi bahçede amcasıyla kiraz topluyorlar benim tepem attı.çocuk gitceğimizi anlayınca evden çıkmak istiyo durmuyo.kapıya çıktık gelen yok giden yok k.v.de kapının ağzında bizi bekliyo,bende deddim k.v.me ben yavaş yavaş yürüyorum çocuk durmuyor arkamızdan istediği zaman gelebilir diye.50metre yürümeden koşarak geliyor bizimki...senin derdin ne diyip durdu benim ailemle senin derdin ne diyip durdu.bende senin ailenle bi dersim yok sorun sensin senin pasif oluşun dedim sizce haksızmıyım
geçmiş olsun canım. balla zencefil karıştırıp ye üstüne de ılık su iç ii geliyo rahatlatır biraz. aayyy yaz günü hasta olmakta daha da bi zor. allah şifa versin canım
çok haklsın canım yürüyerek gidin ne olmuş yani amcasının keyfini mi bekleyeceksin bide kalkmak için
çocuklar gideceklerini anlayınca durmazlar huzursuz olurlar hemen zaten canım
kızlar akşam eşimle kavga ettik,dün benim çocuk kayınvalidemle kendi kayınvalisine gezmeye gittiler,sözde akşam için eşimle anlaşmıştık çarşıya çıkacaktık oğlumuzu gezdirecektik k.v.dem yemekleri yapmış yiyin gidin demiş bende tamam dedim eşime.geç kalma orda buluşup yer içer çıkarız dedim.gittiğimiz yer yaşlı olduğu için,eşim 1 saat geç gelince bende iş yaptım çamaşır katla bulaşıkları yıka salata yap felan,eşim geldi biraz oturduk bekliyorumki biran önce yiyip gidelim eşimden ses yok soluk yok,sonra amcaları geldi oraya oturuyoruz saat 8 oldu osırada Allahtan k.v.dem siz oturun yiyin gidin kızım biz sonra yeriz dedi.ben hemen sofrayı hazırladım yemeğimizi yedik amcası ben sizi bırakırım çarşıya dedi,biz zaten çarşıya yürüyerek gitmek istiyoruz zaten amacımız gezmek,ve evle çarşı arası 15dk yok yakın.eşim sesini çıkartmadı tamam demiş ben içerdeyken.çocuğu hazırladım gitmiyormuyuz diye sordum amcam bırakacak dedi bide baktımki bizimkisi bahçede amcasıyla kiraz topluyorlar benim tepem attı.çocuk gitceğimizi anlayınca evden çıkmak istiyo durmuyo.kapıya çıktık gelen yok giden yok k.v.de kapının ağzında bizi bekliyo,bende deddim k.v.me ben yavaş yavaş yürüyorum çocuk durmuyor arkamızdan istediği zaman gelebilir diye.50metre yürümeden koşarak geliyor bizimki...senin derdin ne diyip durdu benim ailemle senin derdin ne diyip durdu.bende senin ailenle bi dersim yok sorun sensin senin pasif oluşun dedim sizce haksızmıyım
ay huzursuz olmazmı onu oyalıyacağım diye benim göbeğim çatlıyor,o yorgunlukla çocuğumuzun gönlü olsun bize doysun istiyorum vakit ayıralım diye anlamıyor erkekler işte.bide bana ailemle senin sorunun ne demezmi,azıcık düşünse ben işten gelmişim oğlumu sevmeden etmeden babannesinin evini temizliyorum yaşlı sevaptır diye ama anlamıyo işte dedim akşam sen karının kıymetini bilmiyorsun diye
valla çok haklısın canım sen eşinle çocuğunla zaman geçirmek istiyorsun biz kadınları o yolda eşimizle yürümek bile mutlu ediyo ama araya sürekli birileri girmek zorunda zaten iyi bari kayınvalden anlayışlı davranmış bizimki olsa ne işiniz var oturun evde derdi her işimize çomak sokar çünkü,nedense eşlerimiz kendi hatalarını hiç görmezler hep sorun çıkartan kafaya bişeyleri takan bizleriz.biraz bizi anlamaya çalışsalar bunlar yaşanmaz.
günaydın herkese ..
efsun ummmm canım benimm hiç moralini bozma. zaten size balayı geliyor bak stres yapma kendini. balayında olur belki hem daha güzel olur. rahat rahat psikoloji ile hamile kalmak daha güzel olur . birde unutma datlumm en iyi zaman ne zaman ise Allah inan o zaman nasip eder. herşeyde hayır vardır. bak bide çok ağlama ağla içini rahatlat ama çok ağlama. Beterin beteri var kuzucum. Çok ağlarsın Allah' ın gücüne gider derler. bence stresden olmamıştır. bak demek ki kuşum sakin olmak gerekir. hem geç olsun güç olmasın, sağlıkla olsunda varsın birkça ay geç geliversin. üzülme tamam mı??
ben anlıyorum seni hemde çok. ben hamile olduğumda istemediğim halde sonra dış gebelik oldu diye çok üzüldüm. hala atamadadım içimden.
burdan sana mis kokulu öpücükler gönderiyorum....
nasyabanu cum sana da çok geçmiş olsun. bence zencefil alacaksan toz değil bütün olanlardan al.
bütün zencefili suda biraz kaynat. sonra bardağa koy. sonrada içine bal karıştır.bu hem boğaza, hem mideye hemde bu bahar çarpmalarına çok iyi. çay gibi iç sonra yavaş yavaş. günde 2 kere yap. yarına hiç bişeyin kalmaz. kendim yaparım bunu, tavsiye ettiğim herkesede yaradı bugüne kadar.
ahkeşkem.. sen stres mi yapıyın ne bu başağrısı böyle hergün var.. sen bence bişeyleri bilinç altı yaptın. şu tura ve tatile gidinde biran evvel. kafanı boşaltırsın canım.
kendini telkinle takmıcam diye. birde gün içinde yüzünü soğuk suyla yıka muhakkak birkaç kere. boynuna filan sür.
haklısın canım tabi ki ama bu erkekler böle işte. sonra çok tartıştınız mı peki. off offf varsa yoksa kendi aileleri bunlar ne zaman kendileri de bi aile oldu artık kendi aileleri ikinci planda kaldı bunun farkında ne zaman olacaklar. ben eşime hep diyorum bak annen falan tamam ama önce ben varım artık onlar ikinci belki üçüncü planda. eğer bunu böle yaşamazsan olmaz die.
ya biz bayanlar ailelerimizi hemen ikinci plana atıyoruz da bunlar ne oluyo ne kadar aile düşkünüymüş bunlar bee. sanki biz ağaç kavuğundan çıktık.
canım yaaa sıkma canını bu erkekler böle işte.sakinlikle ve güzelce anlatmaya çalış tabi sen eşini daha ii tanırsın neyden anlarsa ona göre muamele yap.
ben çıkıyorum tatlişler
kv doktora götürüyorum
gelince görüşürükkkkk
hepinizi kocaman öptümmmm
İşte eşlerimizin asıl sorunu da bu, aslında eşinize karşı tavır takınmışsınız siz ama onlar her nedense ailelerine karşı tavır takındığınızı düşünüp iki kadın arasında her zaman bocalayıp duruyorlar malesef. Söylenmesi gereken şeyleri zamanında ağızlarından bir kelime bile çıkmıyor ailelerine karşı gelip hanımlarına patlıyorlar. Kendisi nasıl bir ananın evladı ise bizlerinde bir ananın babanın evladı olduğunu düşünmüyorlar. Herşeyi yapmaya mecburmuşuz gibi davranıyorlar. Olaylar karşısında dur demiyorlar
bende dün akşam olanları anlatayım,eve gittim kayınpeder ve kayınvaldem bahçeye gitmişler eşimin dedesinin küçük bir bahçesi var oraya domates biber fasulye falan yapmışlar,eşim gececi zaten ne gece nede gündüz görüşebiliyoruz bu aralar gece işte gündüz uyuyor akşamda yemeğini yer yemez yan daireye geçiyorlar hep beraber bana sende gel yada beraber yarım saat oturup konuşalım yok bunlar,ben uyuyorum bi kalkıyorum ki işe gitmiş yüzünü gören cennetlik,neyse kalktı bizde çocukları aldık yürüyerek oraya gittik gitmeseyfim keşke ben oturup temiz hava alırız çocuklarımızla ilgileniriz dedim ama nerde kayınvaldeyle kayınpeder hemen bahçeyi sula dediler tam 1 saat den fazla uğraşdı durdu ben orda yine yanlız kalakaldım akşam oldu eve geldik sular gitmiş,bi akşam öncesinden kalan yemeklerim vardı onları ısıttım çok bişeyde yoktu sular yok diye yeniden yemek yapmakta istemedim zaten geç olmuştu baya eve gelmemizde benim işgüzar eşim sen geç enişteyide yemeğe çağır benden habersiz,çağıracağını bilsem yeniden bişeyler daha yapardım neyse oturdular yediler ben aç kaldım tabi,sonra oturduk farkındamısın ne zamandır başbaşa vakit geçiremedik artık sohbet bile edemiyoruz yüzünü göremiyorum aynı evin içinde çok bunalıyorum diye çıkıştım,hemen savunmaya geçiyo sen boş konuları kafana takıp takıp duruyosun,beni böyle önemsiz şeylerle sıkma diyor sana önemsiz gelebilir ama benim için çok önemli dedim oğlumu uyuturken aç aç bende uyumuşum uyandığımda çoktan işe gitmişdi zaten.
evet sorunu yaratan hep bizleriz onların gözünde,yaptığım fedakarlığın farkında bile değil.evde 1dkyı nasıl iyi değerlendiririrm diye çaba gösteriyorum düzenli ve tertipli olmak için ama takdir görülmüyor malesef,k.vdemde yersek toplar temizler öyle çıkarım kendi evimde keza öle.hatta geçen akşam çocuğu tek başıma çıkarttım parka akşam sırf yorgun evde dinlensin diye.sözde bana yardım eder ama inanın yaptığı hiç bişey yok hep dilinde hep dilinde.evleneli 3yıldır çalışıyorum 1kere eve temizlikçi tutmadım kendi işimi kendim yaptım hep.hep fedakarlık işte.
vefacım haklısın tabiiii hemde sonuna kadar. ama erkeklerin bazen böyle odunlukları tutuyor. ne yapcan boşver sadece senin kocan değil emin ol. bir daha böyle bişi olursa ama bak kocandan ayrı çıkma. sen burda kocandan ayrı çıkmak ile kendini haklı iken haksıza düşürmüşsün. (verdiğin tepki normal ama erkekler anormal olduğundan onlara onlar gibi davranmak lazım bazen). sen eğer orda kalsaydın çocuğunda ağlıyomu görsün babası. ozaman yanına git bak çocuk durmuyor diye tavrını göster sakince. fevri olma. bak bakalım nasıl haklı çıkıyosun.
yaşadığım birşeyi anlatayım. ben eşime diyodumki akşam olunca tv yarım saat kapatalım. başbaşa uzanalım konuşalım. amaç vakit geçirmek. zaten ikimizde çaışıyoruz. hem dinleniriz kafamızı dinlendiririz hemde vakit geçiririz.adama bir kere bunu yaptıramadım. ama ben bunu haftada 2 kere fix yapalım mümkün olduğunca dedim. sonra sence ne dedi bana. ne kadar bencilsin bi tv zevkim var ona taktın kafayı. önemli olan sadece benim isteklerimmmişşşşş. ne yaparsın ne dersin şimdi. ses çıkarmadım bi daha da yapalım demedim. aradan aylar geçti konu buna geldi.bu seferde ben ilgisiz kadınım heeee. dedimki sadece seni özlediğim için senle sadece bize ait olan yarım saat için binkere rica ettim. ama sonucunu bencilliğe bağladın. bende çektim elimi eteğimi bıraktım seni tv izle. sonra suustu ama beni çok kırdı. işte farketmiyorlar ne yaptıklarını. burunların ucunu görmüyorlar malesef bazıları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?