Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

çok haklsın canım yürüyerek gidin ne olmuş yani amcasının keyfini mi bekleyeceksin bide kalkmak için
çocuklar gideceklerini anlayınca durmazlar huzursuz olurlar hemen zaten canım

geçmiş olsun canım. balla zencefil karıştırıp ye üstüne de ılık su iç ii geliyo rahatlatır biraz. aayyy yaz günü hasta olmakta daha da bi zor. allah şifa versin canım

sağol canım çok teşekkür ederim,aktardan zencefil alayım evde yoktu içerim inş iyi gelir,

çok haklsın canım yürüyerek gidin ne olmuş yani amcasının keyfini mi bekleyeceksin bide kalkmak için
çocuklar gideceklerini anlayınca durmazlar huzursuz olurlar hemen zaten canım

ay huzursuz olmazmı onu oyalıyacağım diye benim göbeğim çatlıyor,o yorgunlukla çocuğumuzun gönlü olsun bize doysun istiyorum vakit ayıralım diye anlamıyor erkekler işte.bide bana ailemle senin sorunun ne demezmi,azıcık düşünse ben işten gelmişim oğlumu sevmeden etmeden babannesinin evini temizliyorum yaşlı sevaptır diye ama anlamıyo işte dedim akşam sen karının kıymetini bilmiyorsun diye

haklısın canım tabi ki ama bu erkekler böle işte. sonra çok tartıştınız mı peki. off offf varsa yoksa kendi aileleri bunlar ne zaman kendileri de bi aile oldu artık kendi aileleri ikinci planda kaldı bunun farkında ne zaman olacaklar. ben eşime hep diyorum bak annen falan tamam ama önce ben varım artık onlar ikinci belki üçüncü planda. eğer bunu böle yaşamazsan olmaz die.
ya biz bayanlar ailelerimizi hemen ikinci plana atıyoruz da bunlar ne oluyo ne kadar aile düşkünüymüş bunlar bee. sanki biz ağaç kavuğundan çıktık.
canım yaaa sıkma canını bu erkekler böle işte.sakinlikle ve güzelce anlatmaya çalış tabi sen eşini daha ii tanırsın neyden anlarsa ona göre muamele yap.

aile ile problem olacak bişe olmamış ki kv bile gidin demiş
koca işte suçlu yaaa kılıf arıyo kendine çocuk ağlasın dursun
vefa ne güne duruyo susturur nasıl olsa
bazen benim abimde yengeme öle yapıyo ama yengem hakkından geliyo maşallahhhh...

valla çok haklısın canım sen eşinle çocuğunla zaman geçirmek istiyorsun biz kadınları o yolda eşimizle yürümek bile mutlu ediyo ama araya sürekli birileri girmek zorunda zaten iyi bari kayınvalden anlayışlı davranmış bizimki olsa ne işiniz var oturun evde derdi her işimize çomak sokar çünkü,nedense eşlerimiz kendi hatalarını hiç görmezler hep sorun çıkartan kafaya bişeyleri takan bizleriz.biraz bizi anlamaya çalışsalar bunlar yaşanmaz.

eşlerimiz ve bizi anlamak anlayamazlar ki öle bi kapasiteleri yok çünkü. ve çok nankörler böle senin yaptıklarını hiç görmezler işte. belki sen ondan çok ilgileniyosundur onun ailesiyle ama onlar hala böle yüzsüz yüzsüz derdin ne desinler işte. bunların hepsiii aynıııı

günaydın herkese ..

efsun ummmm canım benimm hiç moralini bozma. zaten size balayı geliyor bak stres yapma kendini. balayında olur belki hem daha güzel olur. rahat rahat psikoloji ile hamile kalmak daha güzel olur . birde unutma datlumm en iyi zaman ne zaman ise Allah inan o zaman nasip eder. herşeyde hayır vardır. bak bide çok ağlama ağla içini rahatlat ama çok ağlama. Beterin beteri var kuzucum. Çok ağlarsın Allah' ın gücüne gider derler. bence stresden olmamıştır. bak demek ki kuşum sakin olmak gerekir. hem geç olsun güç olmasın, sağlıkla olsunda varsın birkça ay geç geliversin. üzülme tamam mı??
ben anlıyorum seni hemde çok. ben hamile olduğumda istemediğim halde sonra dış gebelik oldu diye çok üzüldüm. hala atamadadım içimden.
burdan sana mis kokulu öpücükler gönderiyorum....

nasyabanu cum sana da çok geçmiş olsun. bence zencefil alacaksan toz değil bütün olanlardan al.
bütün zencefili suda biraz kaynat. sonra bardağa koy. sonrada içine bal karıştır.bu hem boğaza, hem mideye hemde bu bahar çarpmalarına çok iyi. çay gibi iç sonra yavaş yavaş. günde 2 kere yap. yarına hiç bişeyin kalmaz. kendim yaparım bunu, tavsiye ettiğim herkesede yaradı bugüne kadar.

ahkeşkem.. sen stres mi yapıyın ne bu başağrısı böyle hergün var.. sen bence bişeyleri bilinç altı yaptın. şu tura ve tatile gidinde biran evvel. kafanı boşaltırsın canım.
kendini telkinle takmıcam diye. birde gün içinde yüzünü soğuk suyla yıka muhakkak birkaç kere. boynuna filan sür.

evet sorunu yaratan hep bizleriz onların gözünde,yaptığım fedakarlığın farkında bile değil.evde 1dkyı nasıl iyi değerlendiririrm diye çaba gösteriyorum düzenli ve tertipli olmak için ama takdir görülmüyor malesef,k.vdemde yersek toplar temizler öyle çıkarım kendi evimde keza öle.hatta geçen akşam çocuğu tek başıma çıkarttım parka akşam sırf yorgun evde dinlensin diye.sözde bana yardım eder ama inanın yaptığı hiç bişey yok hep dilinde hep dilinde.evleneli 3yıldır çalışıyorum 1kere eve temizlikçi tutmadım kendi işimi kendim yaptım hep.hep fedakarlık işte.

sağol turkuazım banada psikolojik stresten gibi geliyo zaten
gerçi Rabbim ne zaman isterse o zaman nasip eder ama hayırlısı artık
bu gidişle balayıda olmayacak canım hergün gün atıyolar
haftaya salıydı cuma oldu şimdi bide kv omzu kolu ağrıyomuş
doktora gitcez birazdan
bendende sana mis kokulu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrr

sonra tartışmadık canım ben bunları söleyince yolda olduğumuz için sustu,eve geldik yarım saat sonra ben çocuğu uyutim dedim sende uyuyacaksın galiba dedi evet dedim yattım.ama artık zoruma gitmeye başlıyor.

bende dün akşam olanları anlatayım,eve gittim kayınpeder ve kayınvaldem bahçeye gitmişler eşimin dedesinin küçük bir bahçesi var oraya domates biber fasulye falan yapmışlar,eşim gececi zaten ne gece nede gündüz görüşebiliyoruz bu aralar gece işte gündüz uyuyor akşamda yemeğini yer yemez yan daireye geçiyorlar hep beraber bana sende gel yada beraber yarım saat oturup konuşalım yok bunlar,ben uyuyorum bi kalkıyorum ki işe gitmiş yüzünü gören cennetlik,neyse kalktı bizde çocukları aldık yürüyerek oraya gittik gitmeseyfim keşke ben oturup temiz hava alırız çocuklarımızla ilgileniriz dedim ama nerde kayınvaldeyle kayınpeder hemen bahçeyi sula dediler tam 1 saat den fazla uğraşdı durdu ben orda yine yanlız kalakaldım akşam oldu eve geldik sular gitmiş,bi akşam öncesinden kalan yemeklerim vardı onları ısıttım çok bişeyde yoktu sular yok diye yeniden yemek yapmakta istemedim zaten geç olmuştu baya eve gelmemizde benim işgüzar eşim sen geç enişteyide yemeğe çağır benden habersiz,çağıracağını bilsem yeniden bişeyler daha yapardım neyse oturdular yediler ben aç kaldım tabi,sonra oturduk farkındamısın ne zamandır başbaşa vakit geçiremedik artık sohbet bile edemiyoruz yüzünü göremiyorum aynı evin içinde çok bunalıyorum diye çıkıştım,hemen savunmaya geçiyo sen boş konuları kafana takıp takıp duruyosun,beni böyle önemsiz şeylerle sıkma diyor sana önemsiz gelebilir ama benim için çok önemli dedim oğlumu uyuturken aç aç bende uyumuşum uyandığımda çoktan işe gitmişdi zaten.

Vallahi kizlar alemsiniz, konuyu neredyse bastan sona okudum, genelde okurum pek yazmam ama Efsun ve Nasyabanu sabriniza hayran kaldim
Karadenizli arkadaslar uzerinize alinmayin ama karadeniz kadini biraz bilmis mi oluyor ne benim kayinvalide de enteresan bi sahsiyet, asiri inatci ve sabit fikirli. Allahtan ogluna cok duskun degil fazla gelip gitmiyoruz ama suan is icin yurt disinda yasiyoruz gecen 20 gun yanimiza geldiler kayinpederle kalmaya amanin 20 gun resmen kendimden bezdim, allah birlikte oturan arkadaslara sabir versin gercekten;( sabah kalk hizmet et, oglen aksam surekli hizmet et, gocunmuyorum ama insan karsiliginda bi memnuniyet bekliyor ama nerdee sunu soyle yap bunu boyle yapsaydin. Herseye bi karisma;( he bi de asiri titiz evimdeki halilar o gitti camasir suyu lekesi olmus hersey, sabah erken kalkip gizli gizli temizlik yapiyor. Bana kendimi pis hissettirdi resmen ki benm evim bal dok yaladir normalde. Ahh saymakla bitiremiycem sanirim, her arkadasimi bi elestirme. En bombasi kocamin yaninda surekli sen cok sivilcelenmessin cok cirkin olmus oglum di mi diye soylenmesi. Haha altta kalirmiyim ben de onla yasit gorumcesinin ondan 10 yas daha genc durdugunu soyledim durdum. He bi de sana botox mu yaptirtsak anne cok kirismissin sen ya? dedim kocasinin yaninda anlayana tabii... Bi de bana kendi zevkine gore kiyafet alip gelmesi yok mu? Sonra aldiklarini giymiyorum diye trip atiyor. Bana artik bisiy alma zevklerimiz uymuyor senle dedim, ama inat iste. O gittikten sonra da getirdigi elbiseyi toz bezi yaptim kendimce intikam aliyorum ya halime de aciyorum... Bunun yaninda kendisi tatli dilli ve ozellikle oglunun yaninda beni yeri gelir sapur supur oper, ya yapmaciksin be kadin !!
sabir abidesi arkadaslar onunuzde saygiyla egiliyorum wallahi siz cennetliksiniz

işte en kötü durumlar biri eşinin yanında olmaması b.. mu varmışta sanki hemen enişteyi falan çağırıyo zaten görüşemiyosunuz. ya bitanem çok özür dilerim ama böle sinirlendiriyolar insanı. bu güzel bayanları nasıl üzerler yaaa.
insan evladıyla ilgilenir bari hadi kendimizi geçelim. bu çocuk ikinizin babının evinden getirmedin ya. ahh ahh annelik işte. eş olmak bayan olmak bunların hepsi zor zanaaat kardeş.

vefacım haklısın tabiiii hemde sonuna kadar. ama erkeklerin bazen böyle odunlukları tutuyor. ne yapcan boşver sadece senin kocan değil emin ol. bir daha böyle bişi olursa ama bak kocandan ayrı çıkma. sen burda kocandan ayrı çıkmak ile kendini haklı iken haksıza düşürmüşsün. (verdiğin tepki normal ama erkekler anormal olduğundan onlara onlar gibi davranmak lazım bazen). sen eğer orda kalsaydın çocuğunda ağlıyomu görsün babası. ozaman yanına git bak çocuk durmuyor diye tavrını göster sakince. fevri olma. bak bakalım nasıl haklı çıkıyosun.
yaşadığım birşeyi anlatayım. ben eşime diyodumki akşam olunca tv yarım saat kapatalım. başbaşa uzanalım konuşalım. amaç vakit geçirmek. zaten ikimizde çaışıyoruz. hem dinleniriz kafamızı dinlendiririz hemde vakit geçiririz.adama bir kere bunu yaptıramadım. ama ben bunu haftada 2 kere fix yapalım mümkün olduğunca dedim. sonra sence ne dedi bana. ne kadar bencilsin bi tv zevkim var ona taktın kafayı. önemli olan sadece benim isteklerimmmişşşşş. ne yaparsın ne dersin şimdi. ses çıkarmadım bi daha da yapalım demedim. aradan aylar geçti konu buna geldi.bu seferde ben ilgisiz kadınım heeee. dedimki sadece seni özlediğim için senle sadece bize ait olan yarım saat için binkere rica ettim. ama sonucunu bencilliğe bağladın. bende çektim elimi eteğimi bıraktım seni tv izle. sonra suustu ama beni çok kırdı. işte farketmiyorlar ne yaptıklarını. burunların ucunu görmüyorlar malesef bazıları.

canım insan sabır ediyor ama işte bazende bardak dolup taşıyor,ya rahatsız dinlensin dedim gezdirim dedim çocuğu ama haklısın 2gün sonrada bana yaz çizdi anne oğul siz çıkın ben yorgunum diye.keyiflerinden ödün vermiyorlar..bide şu 1ay avrupa maçlarımı ne varmış tvde onu izlicem diye çocukla mücedele ediyo resmen,yavrumda ilgi bekliyor napsın akşama kadar bizi görmüyor kuzucuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…