Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

eşim yapıyor genelde böyle düşüncesizlikleri canım benim kızdığım nokta doğru dürüst yemekte yoktu ortada haberim olsa su falan dinlemez yapardım,enişteyede ayıp oldu.

buradaki tum sabirli ve kayinvalidesini susturmayi basaran arkadaslar size ne desem az gelir sabir ve zakanizi tebrik ediyorum ve bir ata sozu ile bagliyorum ELIN ANASINDAN ANA OLMAZ bunu unutmayin sinirinizi bozup sagliginizdan olmayin.Allah yardimciniz olsun .....

sadece şunu gördüm ve okumayı bıraktım,eminim diğer arkadaşlar benim diceklerimi demiştir ama ben de dayanamıcam...çok kızdım efsun sana!! bu kadar ağlamana..bir hafta önce ben hasta olduğumda sen bana neler demiştin hatırladın mı?? sakın bir daha böyle üzülme,Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak biz elimizden geleni yapıyoruz,daha fazlasına müdahale edemeyiz ki,bu kadar ağlamak da neymiş!!!!!!! daha ne kadar oldu isteyeli,yıllarca uğraşanları düşünmemiz lazım,çok ayıp,anlaştık mııı..bak ben hiç üzülüyo muyum yaaa!!hem de altın günlerimdeyim şuan,stres yok,gerginlik yok,üzüntü yook,böyle olacaksınkii bebeğin gelsin! şimdi güzelce adet sancını çek ve geçir şu hastalığını,sonra da başla çalışmalarına :)

valla ne güzel nokta koymuşsun arkadaşım..el anasından ana olmaz,olsa da bu kadar olur işte...
kaç gündür eşime diyorum kv-kpi arayalım diye.hep tamam diyo ama icraat yoktu,ben de birlikte aramak istiyodum..dün kv kendisi aradı :) hem de evi,eşimi değil :) normal konuştuk kapattık..hiçbir laf sokma,sitem cümlesi olmadan..bazen böyle de oluyo demekki...

eşim sabah 8 de bırakmış işi hala gelmemiş eve arkadaşıyla oturuyorlarmış faturaları falan yatırdım dedi,bende daha sonra mesaj attım 12 gibi eve gelde beraber yemek yiyelim dedim bakalım gelecekmi.

eşim sabah 8 de bırakmış işi hala gelmemiş eve arkadaşıyla oturuyorlarmış faturaları falan yatırdım dedi,bende daha sonra mesaj attım 12 gibi eve gelde beraber yemek yiyelim dedim bakalım gelecekmi.

gelir inşallah canım yaa..
sabrına hayranım,bazen yazdıklarını ağzım açık okuyorum..
kv çok fenaymış senin..ama en çok eşine kızıyorum valla,kusura bakma da..
eğer benim kv dünyanın en kötü insanı olsaydı,eşim böyle olduğu için bile sabredebilirdim..
ama senin eşin de sağolsun hiç destekçin değil ve sen çok güçlüsün,Allah bu emeklerinin karşılığını almanı nasip etsin inşallah,eşinin de herşeyi görmesini sağlasın..

duaların için çok sağol canım,amin inş.inanırmısın kayınvaldemin yaptığı ,söylediği aşşağılayıcı sözler eşimin umursamaz tavırları kadar içimi acıtmıyor.

ama ben kayınvaldemi allaha havale ediyorum onun da 3 tane kızı var tek istediğim o bana nasıl davranıyorsa kendi kızlarınada öyle davranılsın o zaman belki beni birazcık anlayacaktır tek istediğim buu.

unutamadığım sözüde sen dulkadın beslemesisin dedi senin ailene neler diyorlar dedi her gördüğüm de bu sözleri tokat gibi çarpıyor yüzüme.

arkadaşım valla allah bilir de cennetlik olmalısın nu nasıl sabır nasıl saygı şu söylenen laflara bak ve sen hala onlarla diyolağa giriyosun nie eşinin annesi die valla seni TAKDİR VE TEBRİK ediyorum.
rabbim inşallh herşeyi gönlüne göre verir inan bubu çok içten istiyorum.

Son düzenleme:
ohhh şu dünyada erkek olmak varmış valla. ohh gel keyfim gel. şuna bak herkes kocişe yemek hazırlamaya gitti. afiyet olsun bizim değer bilmez eşlere...

gerçekten erkek olmak var bi yaptıkları işe gidip gelmek para kazanmayk...eee bende çalışıyorum neden her yük benim üzerime biniyor ozaman

gerçekten erkek olmak var bi yaptıkları işe gidip gelmek para kazanmayk...eee bende çalışıyorum neden her yük benim üzerime biniyor ozaman

valla aynen öle al işte bizde çalışıyoruz da ne oluyo beyimiz akşam geliyo aman yoruldum diyo alıyo kumandayı uzanıyo eeee bize ne olacak biz yorulmadık mı. olur mu bizim öle bi lüksümüz yok ki. işte çalış eve gel çalışmaya devam et sana yardım eden var mı yok.
eve gelir benim eşim üstünü değişir atar kıyafetlerini kapının arkasında bi yer var oraya çoraplarını çıkarır atar ondan sonra temizle sen bide kıyafetimi yıkamadın mı der bende kızarım kirliyse kirliliğe at die ama nafile. yine aynı yine aynı.
bi askere gidiyolar o kadar işte hayatlarının zorlukları oda artık bedelli şu bu oluyo zaten

valla onların bir kaç ay ayptığı askerliği biz evlendiğimiz günden itibaren ömür boyunca yapıyoruz.bazen düşünüyorumda nekadar rahatmışım baba evinde kızken.gezer tozardım çalışsam bile pazarları bana ait derdim anneme.şimdi de pazarları bana ait ama iş güç temizlik yaparak malesefallah yardımcımız olsun.

kızlar bizim kaderimiz ortakmış valla. siz böyle yazdıkça yaww diyom bu ülkenin bir köşesinde benden ne kadar çok varmış.

benim annem yoktu maddi açıdan da zayıf bir aileden geliyorum. yani hep çalışmak zorunda oldum ve annem olmadığı için hep birşeylerin yükü üstümdeydi.çalışmasam ev dönmüyodu. hep iş ve ev temposu. ne ergenlik bildim, ne genç kızlığımı bildim, ne bekarlığımı bildim. evlendim bütün bunlara rağmen dedim ki bekarlık ne güzelmiş oysaki

koca ne kirliyi kirliye atar, ne bir bardak suyunu alır, ne sofraya bir tabak koyar, nede çayını ısıtıp içer. çayı ısıtmamışsamda habire çayı ısıt der, arada kalkıp ısıttığı çayında elli kere lafını sokar. sürekli gündüz işte çalışmamı, akşam eve gelip evde çalışmamı, hizmet etmemi isteyen, asla yardım eli uzatmayan, eve kadın almama bile izin vermeyen bir adamla karşılaştım.

babam benim 65 yaşında ama bir çok hastalığı alan, 5 dk lık yolu zor yürüyen bir adamdır. adamın arkasını topladığımı bilmem, birde bekarken evi temizlediğimde oturup yer silen bir insandı... işten gelirken yağmurda sucuk gibi olmuş beni görünce ağlayan yine bir erkek ve yine babamdı. Allah kimseyi duyarsız, vicdansız insanlarla karşılaştırmasın demekle kalabiliyorum sadece.. önemli olan cinsiyet farkı değil yürek bence. Allah hakeden herkesi yüreği olan, vicdanlı duyarlı adaletli karşılaştırsın.. hayat acı ama malesef hayatın birçok noktasında ezildiğimiz gibi yine evlilikde de ezilen malesef çoğunlukla biz kadınlar oluyoruz.

bende biraz önce geldim yemekten,eve gittim eşim gelmiş annesiyle oturuyorlar eve girer girmez eşim karnım aç hemen bişeyler hazırla dedi 1 saatin içinde ne hazırlanırsa artık kayınvaldeme diyorum oturmuş beni bekliyo yemek hazırlamam için evdesin aparatif bişeyler hazırlasan eline mi yapışır sanki ,evin halinden bahsetmek istemiyorum ağlayacaktım sinirimden çocukların eline karpuz vermiş bütün fayanslar karpuz suyu.bu kadar vurdumduymaz umursamaz bir kadın varmıdır acaba

kızlar yaaaa böle düşünmek yok ezilen neden biz olalım yaa kendimizi ezdirmek yok valla biz olmasak erkek milleti hiçbnişey yapamaz asıl ezik onlar. rabbim bile cennet annelerin ayakları altında diyo. beylerimiz bubun idrakına varamasada böle. o yüzden valla hiçte ezilmiş değiliz onlar bize muhtaç asıl aslında onlarda bunun farkında bizsiz bir anlamları olmadıklarını biliyolar.
o yüzden ezilmek kendimizi ezdirmek yok yaşasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…