işte en kötü durumlar biri eşinin yanında olmaması b.. mu varmışta sanki hemen enişteyi falan çağırıyo zaten görüşemiyosunuz. ya bitanem çok özür dilerim ama böle sinirlendiriyolar insanı. bu güzel bayanları nasıl üzerler yaaa.
insan evladıyla ilgilenir bari hadi kendimizi geçelim. bu çocuk ikinizin babının evinden getirmedin ya. ahh ahh annelik işte. eş olmak bayan olmak bunların hepsi zor zanaaat kardeş.
eşim yapıyor genelde böyle düşüncesizlikleri canım benim kızdığım nokta doğru dürüst yemekte yoktu ortada haberim olsa su falan dinlemez yapardım,enişteyede ayıp oldu.[/QUO
insanın eli ayağına krışır çok şükür bizimkinin böyle süprizleri yoktur ama insan iyi şekilde ağırlamak ister herzaman tabi.
eşim yapıyor genelde böyle düşüncesizlikleri canım benim kızdığım nokta doğru dürüst yemekte yoktu ortada haberim olsa su falan dinlemez yapardım,enişteyede ayıp oldu.
günaydın gelinler :)
yine kaç sayfa ilerlemişsiniiizzz,ne güzeell..
dün akşam çok az koyu kahverengi bi sıvı çamaşırıma bulaşmıştı kızlar
bütün gece ağladım yarın kesin hasta oluyorum diye
ve bugün oldum malasef
buradaki tum sabirli ve kayinvalidesini susturmayi basaran arkadaslar size ne desem az gelir sabir ve zakanizi tebrik ediyorum ve bir ata sozu ile bagliyorum ELIN ANASINDAN ANA OLMAZ bunu unutmayin sinirinizi bozup sagliginizdan olmayin.Allah yardimciniz olsun .....
eşim sabah 8 de bırakmış işi hala gelmemiş eve arkadaşıyla oturuyorlarmış faturaları falan yatırdım dedi,bende daha sonra mesaj attım 12 gibi eve gelde beraber yemek yiyelim dedim bakalım gelecekmi.
gelir inşallah canım yaa..
sabrına hayranım,bazen yazdıklarını ağzım açık okuyorum..
kv çok fenaymış senin..ama en çok eşine kızıyorum valla,kusura bakma da..
eğer benim kv dünyanın en kötü insanı olsaydı,eşim böyle olduğu için bile sabredebilirdim..
ama senin eşin de sağolsun hiç destekçin değil ve sen çok güçlüsün,Allah bu emeklerinin karşılığını almanı nasip etsin inşallah,eşinin de herşeyi görmesini sağlasın..
duaların için çok sağol canım,amin inş.inanırmısın kayınvaldemin yaptığı ,söylediği aşşağılayıcı sözler eşimin umursamaz tavırları kadar içimi acıtmıyor.
ama ben kayınvaldemi allaha havale ediyorum onun da 3 tane kızı var tek istediğim o bana nasıl davranıyorsa kendi kızlarınada öyle davranılsın o zaman belki beni birazcık anlayacaktır tek istediğim buu.
unutamadığım sözüde sen dulkadın beslemesisin dedi senin ailene neler diyorlar dedi her gördüğüm de bu sözleri tokat gibi çarpıyor yüzüme.
gerçekten erkek olmak var bi yaptıkları işe gidip gelmek para kazanmayk...eee bende çalışıyorum neden her yük benim üzerime biniyor ozaman
valla aynen öle al işte bizde çalışıyoruz da ne oluyo beyimiz akşam geliyo aman yoruldum diyo alıyo kumandayı uzanıyo eeee bize ne olacak biz yorulmadık mı. olur mu bizim öle bi lüksümüz yok ki. işte çalış eve gel çalışmaya devam et sana yardım eden var mı yok.
eve gelir benim eşim üstünü değişir atar kıyafetlerini kapının arkasında bi yer var oraya çoraplarını çıkarır atar ondan sonra temizle sen bide kıyafetimi yıkamadın mı der bende kızarım kirliyse kirliliğe at die ama nafile. yine aynı yine aynı.
bi askere gidiyolar o kadar işte hayatlarının zorlukları oda artık bedelli şu bu oluyo zaten
kızlar bizim kaderimiz ortakmış valla. siz böyle yazdıkça yaww diyom bu ülkenin bir köşesinde benden ne kadar çok varmış.
benim annem yoktu maddi açıdan da zayıf bir aileden geliyorum. yani hep çalışmak zorunda oldum ve annem olmadığı için hep birşeylerin yükü üstümdeydi.çalışmasam ev dönmüyodu. hep iş ve ev temposu. ne ergenlik bildim, ne genç kızlığımı bildim, ne bekarlığımı bildim. evlendim bütün bunlara rağmen dedim ki bekarlık ne güzelmiş oysaki
koca ne kirliyi kirliye atar, ne bir bardak suyunu alır, ne sofraya bir tabak koyar, nede çayını ısıtıp içer. çayı ısıtmamışsamda habire çayı ısıt der, arada kalkıp ısıttığı çayında elli kere lafını sokar. sürekli gündüz işte çalışmamı, akşam eve gelip evde çalışmamı, hizmet etmemi isteyen, asla yardım eli uzatmayan, eve kadın almama bile izin vermeyen bir adamla karşılaştım.
babam benim 65 yaşında ama bir çok hastalığı alan, 5 dk lık yolu zor yürüyen bir adamdır. adamın arkasını topladığımı bilmem, birde bekarken evi temizlediğimde oturup yer silen bir insandı... işten gelirken yağmurda sucuk gibi olmuş beni görünce ağlayan yine bir erkek ve yine babamdı. Allah kimseyi duyarsız, vicdansız insanlarla karşılaştırmasın demekle kalabiliyorum sadece.. önemli olan cinsiyet farkı değil yürek bence. Allah hakeden herkesi yüreği olan, vicdanlı duyarlı adaletli karşılaştırsın.. hayat acı ama malesef hayatın birçok noktasında ezildiğimiz gibi yine evlilikde de ezilen malesef çoğunlukla biz kadınlar oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?