Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Benim eşimde der ya onlar taaa nerde ne deseler desinler biz birbirimizi bildikten sonra....ama esime su yonden kirginim beni bana bırakmıyor ailesine kirilsamda kuslukte olsa zorlada olsa onlarla tlfnda konusturur ya bir bırak beni aramimde onlarda anlasın hatalarını ama yokk 1 ay konuşmazsam 2 ay cebinden arar zorlada olsa tlfn verir böylelikle kendime saygımı kaybediyorum

senin dedigin de cok dogru canim, bir sey olur sebep sen olursun o daha kötü.. cekilmez de onun azabi.. küs olmak dedigin gibi hos bir sey de degil ama isteyen erkek ailesine disini gecirebiliyor bence.. benim kizginligim belki de esime.. onca sey yasandi hic acmadi agzini hic bir kere bile.. kardesi önce parami sonra bilezigimi caldi, ortaaya cikti da yani gizli kalmadi, kalkti üstüme yürüdü neyse bi sürü eziyet etti bi kere neden demedi, konusurken de hic bir sey yasanmamis gibidir halen.. benden de ayni seyi bekliyorlar ama siz birbirinizi affediyorsunuz cünkü arada ezilen benim zaten el kizi.. hem onca seyi yapin hem de güler yüz bekleyin canim peki snein kac tane kaynin görümcen var??? sanirim kalabaliklar biraz..

Bak onuda bana eşim yapmaya kalktı. Birgün yine telefonu elime tutuşturdu annemle konuş hayatım dedi. Bende aldım telefonu kayınvalide diyor hic aramıyosun ben de dedimki yine konuşmazdımda oğlun zorla verdi elime telefonu. Ben öyle diyince birdaha yapamadı eşimde. Biraz fenayım sanırsam

Çok haklısın el kızıyızya herşeyi unutacaz yok yatan yüz basılmazmış bilmem ne haddiii ordan nereye basılmıyor basa basa asfalt ediyorlar adamın suratını. Bildiğinden şaşma sakın canım. Benim 4 görümce var eşim tek erkek. En buyuk görümcem pek karışmaz kayınpederimin vefat eden ilk eşinden zaten bu diğerlerine benzemez. Ama diğerleri hepsi ayrı tuhaf. Hel birtanesi eşinden ayrıldı zannediyorki dünya onun için yaratılmış tövbeler olsun Rabbime. Herkes onun peşinde koşsun onun işleriyle ilgilensin çocuklarına baksın ilgilensin. Bir tek o yaşıyor bu dünyada başkada kimseler yok. Dünyaya yeniden gelsem anasız babasız çocuk esirgemeden birini bulur evlenirdim diyorum bazen valla yavvv

Benim kayın babam mide kanseriydi ama iyileşti esim der benim yüzümden babama birşey olursa kendimi affedemem kayın babamda malum hastalığını kullaniyor

hakketen kimseiz birini almak lazim ki sonra zulmedecek kimseler olmasin senin isin de zor.. 4 tane görümce, kolay degil, hadi bi tanesini ayri tut yine de cok 3 tane.. benim bi kaynim var ama düsman basina, ne görümceye benzer ne kayina.. ama kadin olsaymis, cok fena mi fena bi elti olurmus.. bir de görümcem olsaymis böyle bi ailede ben kesin mi kesin simdiye kadar duramazdim, kadinlarin huyu daha cins laf etmeleri felan.. senin kaynanan sana eziyet ederken kendi kizlarini düsünsün önce..

Diyorum ya kızları çok çekmiş kimi maddi konularda kimi kayınvalidesinden kimi bilmemnesinden. Sen önce dön kendine bak dimi ama yook bide utanmadan her bir araya gelişimizde istisnasız bu mevzuları açar bak kızlarım çekti sen çekmedin demeye getiriyor olmayan aklıyla bana laf vurmaya calısıyor. ama bende lafımı esirgemiyorum artık. Dilimizi korkak alıştırmamak lazımmış yeni yeni anlıyorum. çaktırmadan dem vereceksin öyle güzel oluyorki :)

kızlar benimde kaynanamlar laf söler sona ben sinirlerince ya sakayla yada sonradan saka yaptık vs der işin içinden cıkrlardı esimde annesinn yaptıklarını söyledigimde yada bizzat kendisi gördügünde aaaaaaaa canım saka yapıyolar derdi bende sinirden catlardım şimdi bende dilimle sokusturuverdigimi veriyorum sonada ayyyyyyy ben saka yapmıstım deyip işin içinden cıkıyorm rabbime cok şükür eşim ailesinin huyunu gördü de simdi sen basver diyo ayrı sehirlerdeyiz artık sık sık gitmiyorum memleketime esim bosver az git tatlı olalım dioooooo anladı anladıda ben tükettide....

hamilelik haberimi burdaki komsu ve arkadaslarıma söledim ama hala kaynanamlar bilmiyorrrr

evet ya bir de o var, sen ne cektin kiii :26::26::26: sanki biz cekmeye geliyoruz töbe töbe yok ben de cekmiyorum ama dedim ya, cok ama cok cabuk sinirleniyorum bunlara tahammülüm hic yok..cünkü bendeki limitlerini doldurdular.. bunlarin yüzünden bebegimi de düsürdüm ya artik icimde bi damla sevgi kalmadi, sadece mecburiyet.. hastanede yattim düsükten dolayi, kaynim kalkti yalan söylüyo dedi düsün artik, hastane otel ya gittim kaldim öylesine.. neyseee cok sinir oldum yine allahtan benimki evde degil

tatlim hosgelddiiinnnn

anlamis ya esin sonunda, önemli olan da bu zaten...

Size iki olayımı anlatım yeni ev almıştık kaybımın zirtpirt çağrıları esimi zorla arattirmasi beni bunalmıştı üst üste kabarık faturalar esime kızdım neden bukadar çok ariyorsun durumumuz ortada ev tlfnu var bedava neden onların evini ariyorsun dedim oda çağrı birakinca acaba babama birseymi oldu diye arıyorum arayincaya kadar defalarca çağrı atıyor aradığımda ise canım sıkıldı konuşmak icin bıraktım dedi birgun esimle tartışırken sinirimden abisine onun tlfnundan msj attım konuşmak istiyorsan birgunde sen ara dedim hemen babası esimi aradi etmediği lafı bırakmadı esimle birbirimize girdik birgun kayinbabamla tlfnda konuştuk hemen konuyu açtı bende dedimki elimiz sikisikti kabarık faturalar geliyordu önemli bir konuşma icin olsa neyse oda demezmi sanane sanane oğlum senin babanın parasinimi harcıyor oğlum iç guveysimi etmediği hakaret kalmadı ben saygımdan çıtımı çıkarmadım esime karsı haklı olim diye neyse uzun bir süre aramadım oglumda hamileyken tekrar konuştuk öyle tabi önceki sorunlar bitmişti niye hiç aramıyorsun bilmem filankesin gelinleri hergun arıyor dedi bende dedimki insan kırıldığı zaman aramayabilir halbuki birkaç gün oncesine kadarda tlfnda konuşmuştuk sorun yoktu ben hamileyken kanamalarım oluyordu en son hastaneye yattım annem Ogün kaynanaları aramış orda bir hocaya sor bunun kanamaları neden oluyor drlar birturlu birşey demiyor demiş zaten kaynanamla birgun önce aramış anlatmıştım durumumu oda ne dese iyi ma olmadıysa gitsin aldırsın demiş duyunca bunu çok üzüldüm eve geldim 2 hafta boyunca birgun aramadılar sormadılar 2 hafta sonra yine hastanede yattım 21 haftalik bebegimi normal doğumdan sonra kaybettim birtek ablası aradi kaynim yine klasik cagrilarla bas saglıgı dileyecek esime sakın arama bari bu sefer gorevini yapıp Abi'n arasın dedim sonrada abisi aramış konuşmuşlar bebegimi kaybettikten 3 hafta sonra kaynanamlar aradi tabi ne kıymeti kaldiki kayın babam aramıyorsun mecbursun aramaya gibilerinden konusunca bende kirginliklarimi ölümden döndüğümü ama birgun bile sormadiklarini söyledim oda ne varsa icinde tek tek söyledi benim karnimdaki yilanmista o yüzden böyle olmuş dedi o lafı söylediğinde kucuk oğluma hamileydim zaten zor bir hamilelik geçiriyordum stres öfke derken sabaha kadar karın sancıları kanamayla aglayarak o gunu geçirdim ömrüm boyunca ben bu lafı unuturmuyum aslaaaaa gün gelecek ben o meleğime söylediği çirkin lafı yüzüne vuracağım gunde gelecek elbet

ahhh ahhh yarama tuz basma benimkinin de ağzından kızım lafı çıkmaz seviç der sevinç bile demez bende canım isterse anne derim dilimin ucuyla
içimden gelmiyorki zoruna gider tabi bir yere kadar katlanıyorsun

aynen benim gibi yani

MDK55 kullanıcısından alıntı
bende patlamaktan korkuyorum işte eşimin ablasıyla daha önceden tanışıyorduk ve aramız çok iyiydi evlenince gittiği yerde hiç arkadaşı yoktu ben destek oldum ona sonra arkadaş bulunca kendine bizim samimiyet suya düştü biraz ben nişanlandım bi kez oturmaya davet etmedi beni herkesi çağırdı beni aramadı bile kayınvalidemde aynı şimdi heryere götürmek istiyorlar görümcem 2 günde bir halimi hatrımı soruyo ama benim kalbim kırıldı bi kere...
siz bizden tecrübelisiniz sonuçta ne yapmamı tavsiye edersiniz...

araya mesafe koy ve mesafeyi koru
samimiyet gereksiz
bu insanlardan ne çıkar belli bile olmaz

mesafeyi o koydu zaten bana gerek kalmadıki ama sonuçta

canim bebegine 21 haftalik hamileyken mi kaybettin, yoksa dogumdan 21 hafta sonra mi kaybettin??? gerci her iki durumda da insan bas sagligi icin arar, sorar, ihmak etmez, ki kendi canlari bi de.. yabanciya bile insan vurdumduymaz kalamaz..

evet saclarıma beyazlar düşünceeeeeehoşbulduk

arkadasim da sabah beni aradi, napiyorsun dedim, napayim bunlarin sacima düsürdügü beyazlari kopariyorum dedi vallahi adami kanser eder böyleleri.. biz yine dayanikliyiz sanirim :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…