arkadaşım valla allah bilir de cennetlik olmalısın nu nasıl sabır nasıl saygı şu söylenen laflara bak ve sen hala onlarla diyolağa giriyosun nie eşinin annesi die valla seni TAKDİR VE TEBRİK ediyorum.
rabbim inşallh herşeyi gönlüne göre verir inan bubu çok içten istiyorum.
bende biraz önce geldim yemekten,eve gittim eşim gelmiş annesiyle oturuyorlar eve girer girmez eşim karnım aç hemen bişeyler hazırla dedi 1 saatin içinde ne hazırlanırsa artık kayınvaldeme diyorum oturmuş beni bekliyo yemek hazırlamam için evdesin aparatif bişeyler hazırlasan eline mi yapışır sanki ,evin halinden bahsetmek istemiyorum ağlayacaktım sinirimden çocukların eline karpuz vermiş bütün fayanslar karpuz suyu.bu kadar vurdumduymaz umursamaz bir kadın varmıdır acaba
bende biraz önce geldim yemekten,eve gittim eşim gelmiş annesiyle oturuyorlar eve girer girmez eşim karnım aç hemen bişeyler hazırla dedi 1 saatin içinde ne hazırlanırsa artık kayınvaldeme diyorum oturmuş beni bekliyo yemek hazırlamam için evdesin aparatif bişeyler hazırlasan eline mi yapışır sanki ,evin halinden bahsetmek istemiyorum ağlayacaktım sinirimden çocukların eline karpuz vermiş bütün fayanslar karpuz suyu.bu kadar vurdumduymaz umursamaz bir kadın varmıdır acaba
valla canım bunlar söylediklerinin onda biri,eşim bana soğuksun annemi sevmiyorsun dediğinide bu sözleri hatırlatıp yapamıyorum içimden gelmiyor diyorum onun bana verdiği cevap ne kadar büyütüyorsun, aynı şeyleri konuşup konuşup durma oluyor yine haksız ben oluyorum,ben soğuk davranıyorum tamam ama asla onun gibi saygısızlık yapmıyorum.söylediği şeyler yenilir yutulur gibi değil geçenlerde evden gittiğimde annemi aramış annemde sakin sakin bütün herşeyi söylemiş sen büyüklük yapmayı bilmiyosun falan demiş anneme söylediği şey '' senin kızını almakla ben hatayı en baştan yaptım''demek olmuş annem şok olmuş karşısında.
ben çalışmıyorum,sizlerin halini az çok anlamaya çalışıyorum,anladığım kadarıyla da hak vermemek mümkün değil..iki taraf da çalışıyosa ev işlerinde de erkeğin herşeyi kadından beklememesi lazım..turkuazın dediği gibi en basitinden kirlisini yerine atmalı..
mesela ben eşimden çok şey beklemiyorum,çalışmıyorum diye..ama kendi yapması gerekeni de yapsın yani..en çok da misafir varken yardım bekliyorum,abartmadan ufak şeyler de,onları da yapıyo sağolsun..ama eğer çalışsaydım daha çok beklenti içine girerdim,siz gibi..ve kesinlikle haklı olarak....
nasyabanucum o lafları hak edecek hiçbişey yapmadığına eminim.seni de tanımıyorum ama bu kadarı da pes..ve yineliyorum o ne kadar kötü olursa olsun ama keşke eşin senin yanında olsaydı,bu kadar üzülmezdin..
ben çalışmıyorum,sizlerin halini az çok anlamaya çalışıyorum,anladığım kadarıyla da hak vermemek mümkün değil..iki taraf da çalışıyosa ev işlerinde de erkeğin herşeyi kadından beklememesi lazım..turkuazın dediği gibi en basitinden kirlisini yerine atmalı..
mesela ben eşimden çok şey beklemiyorum,çalışmıyorum diye..ama kendi yapması gerekeni de yapsın yani..en çok da misafir varken yardım bekliyorum,abartmadan ufak şeyler de,onları da yapıyo sağolsun..ama eğer çalışsaydım daha çok beklenti içine girerdim,siz gibi..ve kesinlikle haklı olarak....
nasyabanucum o lafları hak edecek hiçbişey yapmadığına eminim.seni de tanımıyorum ama bu kadarı da pes..ve yineliyorum o ne kadar kötü olursa olsun ama keşke eşin senin yanında olsaydı,bu kadar üzülmezdin..
eşim sözde benim yanımda ama icraatta bişey yok eylülcüm,o sözleri işitmemin nedeni ise yine ailem hakkında atıp tutarken sert çıktım diyeydi,eşim değişimi benden bekliyo kısacası ben ne duyarsan duyayım boşverip yüzlerine gülecekmişim böyle devam ettiği sürecede yaşanacakmış bunlar herşey benim soğukluğumdan kaynaklanıyormuş ben kendi doğrularımdan ödün vermiyorum nereye kadar devam ederse etsin neyseki gitmelerine az kaldı annesi gidince bir karısı olduğunun farkına varır belki ama beni bu kadar kırdıktan sonraaa gerisi boşşşşşşş.
eylülcüm benim eşimde çok farklı dilinde herşeyi yapıyormuş gibi gösteriyor etrafa ama hiç bişey yapmaz ama akıllı misafir olunca yardım eder şımara şımara bide ben yardımcı oluyorum havasına girer misafir gider bizim eşin mesaisi biter sonra toplayan temizleyen ben olurum.gecenin bi yarısı ben sana yardım ettim edasıyla sırnaşır aklınca gönlümü yaptığını sanır.
nasyabanu,her annesi geldiğinde böyle mi olacak ama..sen zaten bazı şeyleri sineye çekiyosunki hala birliktesiniz,eşin de daha fazla ne istiyoki..sen de haklısın hem ailene hem sana o lafları söylemeye ne hakları var.sen onlara soğuk davranıyosun diye eşin nasıl kızıyo ama onlar senin ailene hakaret ediyo bu ne çelişki!!
vefacım valla ne diyim,seninki de göstermelik yapıyo,ya da gerçekten yaptığını sanıyo,yardım etmenin ne olduğunu bilmiyo heralde :)
valla benimkisi yapınca öyle şımaracaksa hiç yapmasın daha iyi,yaptırmam,kızarım,küserim :)
güzel arkadaşlarım yanlış anlamayın ama sizi dinledikten sonra eşimi öpüp başıma koyasım geliyo valla hee
slm kızlar bu konuda tan bana hitap ediyo.şimdi size bir soru benim kaynanam + görümcem aldıığım herşeye karışıyo 8 aylık bir oğlum var yazlık kıyafeti çok çok azdı yetiştiremiyordum eşimle kıyafet aldık...canım oğlum annen sana sürekli yeni cicilermi alıyo....oyuncak alıyorum bak ablan onlarlamı büyüttü.eksiklerimi var akıldan bebek arabası aldım kucağınızda taşıyamuomusun vs vs...kızlar bana akıl verin ben bunlara ne demeliyim ve nasıl kırmadan çenelerini kapatabilirim.bu arada eşim takma duymamazlıktan gel diyoo.her seferinde bıktım artık bişey söylemelliyim
parası onların cebindenmi çıkıyor onlara ne oluyor allah aşkına...öyle konuştuklarında "anne gerekiyordu bende aldım" deyin...ne dityebilirlerki...onlar düşüncesizce konuşuyorlarsa cevaplarıda hak ediyorlar demektir..lazımda yada gerekiyordu aldım deyin bu kadar...
slm kızlar bu konuda tan bana hitap ediyo.şimdi size bir soru benim kaynanam + görümcem aldıığım herşeye karışıyo 8 aylık bir oğlum var yazlık kıyafeti çok çok azdı yetiştiremiyordum eşimle kıyafet aldık...canım oğlum annen sana sürekli yeni cicilermi alıyo....oyuncak alıyorum bak ablan onlarlamı büyüttü.eksiklerimi var akıldan bebek arabası aldım kucağınızda taşıyamuomusun vs vs...kızlar bana akıl verin ben bunlara ne demeliyim ve nasıl kırmadan çenelerini kapatabilirim.bu arada eşim takma duymamazlıktan gel diyoo.her seferinde bıktım artık bişey söylemelliyim
inan seslenmeyip sesini çıkartmazsan daha sonraları karışma boyutunu aşıyor emir cümleleri başlıyor...baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.onun için çalışılıp kazanılıyo tabi ona harcıcaz annecim de,o bizim en kıymetlimiz bizim en güzeli en iyisi onun olsun istiyorum de.
baştan böyle alıştırdım malesefff..eşime diyorumki sen söyle ne karışıyosunuz ben kazanıyorum istediğimi alırım ..susarlar o zaman.tabiki ikisi bir arada hep cadı kazanı sıcak olur ama en azından ben duymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?