Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

valla canım bunlar söylediklerinin onda biri,eşim bana soğuksun annemi sevmiyorsun dediğinide bu sözleri hatırlatıp yapamıyorum içimden gelmiyor diyorum onun bana verdiği cevap ne kadar büyütüyorsun, aynı şeyleri konuşup konuşup durma oluyor yine haksız ben oluyorum,ben soğuk davranıyorum tamam ama asla onun gibi saygısızlık yapmıyorum.söylediği şeyler yenilir yutulur gibi değil geçenlerde evden gittiğimde annemi aramış annemde sakin sakin bütün herşeyi söylemiş sen büyüklük yapmayı bilmiyosun falan demiş anneme söylediği şey '' senin kızını almakla ben hatayı en baştan yaptım''demek olmuş annem şok olmuş karşısında.

allahım çilelelr kadınların hep aynı,sabır diliyorum canım sabır.çocuklar bu yüzden babanneleri seviyorlar işte her dediklerini futursuzca yapılıyo sen bi kural koysan anne kötü oluyo ve çocuk anneyi istemiyo işteal sana çatışma sonra.

ben çalışmıyorum,sizlerin halini az çok anlamaya çalışıyorum,anladığım kadarıyla da hak vermemek mümkün değil..iki taraf da çalışıyosa ev işlerinde de erkeğin herşeyi kadından beklememesi lazım..turkuazın dediği gibi en basitinden kirlisini yerine atmalı..
mesela ben eşimden çok şey beklemiyorum,çalışmıyorum diye..ama kendi yapması gerekeni de yapsın yani..en çok da misafir varken yardım bekliyorum,abartmadan ufak şeyler de,onları da yapıyo sağolsun..ama eğer çalışsaydım daha çok beklenti içine girerdim,siz gibi..ve kesinlikle haklı olarak....
nasyabanucum o lafları hak edecek hiçbişey yapmadığına eminim.seni de tanımıyorum ama bu kadarı da pes..ve yineliyorum o ne kadar kötü olursa olsun ama keşke eşin senin yanında olsaydı,bu kadar üzülmezdin..

işte bu yüzden çocuklarda babannelerini sevbiyor anne kural koyduğu için kötü oluyor.al sana çatışma işte...kayınvalidelerde suç yok asıl suç kocalarda kocalarda bence.duruma el koyan yok.etliye sütlüye karışan yok.koca sesini çıkartmıyo kayınvalidede fırsat biliyo güç alıyor.

canım valla hem üzülüyorum bu olanlara hemde çok sinirleniyorum. acaba kendilerini ne zannediyolar.bulunmaz hint kumaşımı bunlar
lütfen sinirleme biliyorum elde değil ama sabır. rabbim karşılığını verecektir. allah rızası için.
allah onlara da bize yaşatılan bu acıları yaşatsın ne deyeyim. kimseye böle dua etmem ama ettiriyolar zorla.

eylülcüm benim eşimde çok farklı dilinde herşeyi yapıyormuş gibi gösteriyor etrafa ama hiç bişey yapmaz ama akıllı misafir olunca yardım eder şımara şımara bide ben yardımcı oluyorum havasına girer misafir gider bizim eşin mesaisi biter sonra toplayan temizleyen ben olurum.gecenin bi yarısı ben sana yardım ettim edasıyla sırnaşır aklınca gönlümü yaptığını sanır.

eşim sözde benim yanımda ama icraatta bişey yok eylülcüm,o sözleri işitmemin nedeni ise yine ailem hakkında atıp tutarken sert çıktım diyeydi,eşim değişimi benden bekliyo kısacası ben ne duyarsan duyayım boşverip yüzlerine gülecekmişim böyle devam ettiği sürecede yaşanacakmış bunlar herşey benim soğukluğumdan kaynaklanıyormuş ben kendi doğrularımdan ödün vermiyorum nereye kadar devam ederse etsin neyseki gitmelerine az kaldı annesi gidince bir karısı olduğunun farkına varır belki ama beni bu kadar kırdıktan sonraaa gerisi boşşşşşşş.

evet gerçekten eylülcüm sana katılıyorum hadi onlar neyse salla diyebiliyosun ama eşinde böle sessiz yada onlar gibi onların yanında olunca daha da çıkılmaz hal alıyo durum işte o zaman çkilmez oluyo insan çok daha fazla acı çekiyo.
rabbim hepimizin eşinin bizleri anlamasını ve bizlerin yanında olmasını nasip etsin.en önemlisi bu...

valla kızlar benim eşim öle misafir falan varken yardımcı olur. ama çoğu zaman hiç yardımcı olmaz ben söleye söleye yaptırıyorum hiç üşenmeden bi ç.ocuğa der gibi şunu yap yeter artık yaa die zorla yaptırıyorum sonunda da valla öğreneceksin bana yardım etmeyi hiç bıkmadan her defasında sana şunları yap diyeceğim diyorum. ne yapayım başka türlü olmuyo. hele diyelim ki gitti uzandı tv karşısına hayatım diye seslenip bi gel diyorum işte o rahatını bozmak bana keyif veriyo

nasyabanu,her annesi geldiğinde böyle mi olacak ama..sen zaten bazı şeyleri sineye çekiyosunki hala birliktesiniz,eşin de daha fazla ne istiyoki..sen de haklısın hem ailene hem sana o lafları söylemeye ne hakları var.sen onlara soğuk davranıyosun diye eşin nasıl kızıyo ama onlar senin ailene hakaret ediyo bu ne çelişki!!

vefacım valla ne diyim,seninki de göstermelik yapıyo,ya da gerçekten yaptığını sanıyo,yardım etmenin ne olduğunu bilmiyo heralde :)
valla benimkisi yapınca öyle şımaracaksa hiç yapmasın daha iyi,yaptırmam,kızarım,küserim :)

güzel arkadaşlarım yanlış anlamayın ama sizi dinledikten sonra eşimi öpüp başıma koyasım geliyo valla hee

yaptığını sanıyor canım :)elinede yakışmıyor zaten.ya çocuğa hakim olsa onada razıyım ben iş yaparken çocuk dibime dibime geliyor hadi gelde yap.erkekler işte her iş kolay olsun onlara...

eylülcüğüm koy canım koy yardım konusuna gelince ilk evlendiğimiz de belirli bir süre işe girememişti o zamalar yapıyordu ama şimdi asla yardım etmez misafirim geldiğinde bile ben tek başıma dönerim ortada şunu getir bunu götür diye söylenir,çorapları çıkarır olduğu yere bırakır,düzenli dolaptan birşey alsa darma dağın olur ben kendi kendime sinirlendiğimle kalırım.

güzel arkadaşlarım yanlış anlamayın ama sizi dinledikten sonra eşimi öpüp başıma koyasım geliyo valla hee

kıymet bil canım yapıyors kıymet bil,akşam bana dedeiki bizim balkona kırlangıçlar yuva yapmış haliyle balkon taşlar pisleniyo sürekli,ben gece temizlerim balkonu yıkarım dedi aynı şeyi daha önceleride yaptı bekledim yapar diye ozaman baktım yapan eden yok yine ben yine ben...akşamkini sorarsanız tabi yine yıkamamış dilinde yıkamış

slm kızlar bu konuda tan bana hitap ediyo.şimdi size bir soru benim kaynanam + görümcem aldıığım herşeye karışıyo 8 aylık bir oğlum var yazlık kıyafeti çok çok azdı yetiştiremiyordum eşimle kıyafet aldık...canım oğlum annen sana sürekli yeni cicilermi alıyo....oyuncak alıyorum bak ablan onlarlamı büyüttü.eksiklerimi var akıldan bebek arabası aldım kucağınızda taşıyamuomusun vs vs...kızlar bana akıl verin ben bunlara ne demeliyim ve nasıl kırmadan çenelerini kapatabilirim.bu arada eşim takma duymamazlıktan gel diyoo.her seferinde bıktım artık bişey söylemelliyim

parası onların cebindenmi çıkıyor onlara ne oluyor allah aşkına...öyle konuştuklarında "anne gerekiyordu bende aldım" deyin...ne dityebilirlerki...onlar düşüncesizce konuşuyorlarsa cevaplarıda hak ediyorlar demektir..lazımda yada gerekiyordu aldım deyin bu kadar...

işte öyle bir laf söylemeliyimki tamamen susmalılar..gerekiyordu diyince bizde çocuk büyüttük hiç gerekmedi diyolar

inan seslenmeyip sesini çıkartmazsan daha sonraları karışma boyutunu aşıyor emir cümleleri başlıyor...baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.onun için çalışılıp kazanılıyo tabi ona harcıcaz annecim de,o bizim en kıymetlimiz bizim en güzeli en iyisi onun olsun istiyorum de.

baştan böyle alıştırdım malesefff..eşime diyorumki sen söyle ne karışıyosunuz ben kazanıyorum istediğimi alırım ..susarlar o zaman.tabiki ikisi bir arada hep cadı kazanı sıcak olur ama en azından ben duymam

bence eşin değil sen söyle,sen eşine söletirsen onlarda yarın bugün eşini sana karşı doldurur sölerler eşinle aran açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…