Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

sabır taşım çoktan çatladı vefam benim ama hata bende

afferim kız iii yapmışın al ipleri eline

bence kendini suçlama canım dinlen istirahat et beynini boşaltacak şeyler yap güzelim,müzik dinle hoşlandığın bişeyler yap,aynen öle herakşam çocuk k.vle nerdeyse gittiğimiz evin temizliğini bulaşığını yapıyorum resmen ee bide evinin rahatlığı olmuyo zaten.kendi evimizde olurum kendi evimin işini yaparım

tamam kendin ettin canım ama kabul etmeseydin neler olurduki acaba,ben onu tahmin edemiyorum,bilemem..sen daha iyi bilirsin,eşin annesini bırakamıcanı söylüyo.o zaman sen kabul etmeseydin Allah korusun sizin aranız mı bozulurduki??
keşke demenin bi faydası yok malesef..dua et canım napıcaksın başka,dua et de bir çıkar yol bulunsun..bak geçenlerde kv de dedi,evi ayıralım dedi,ah şu oğlu bi kabul etse,o da vicdan yapıyo,düşkünlüğünden değil ama işte,düşünüyo napsın,bırakıp nasıl giderim diyo,belki başkaları ne der diye düşünüyo vs vs..
ama sizi de düşünsün birazcık daha..yani sen her geçen gün daha da doluyosun,eşini,aşkınızı düşününce yumuşuyosun iyi oluyosun ama yeri geliyo yine doluyosun..bu böyle nasıl gidecek yazık günah yeni evlisiniz..bi de çocuğun olunca sen daha çok zorluk çekeceksin gibime geliyo,onun bakımı yüzünden seni eleştirebilecekler,sen bozulacaksın,evde iyice sorun çıkacak gibi..öyle anlıyorum ama
böyle konuş konuş bi işe yaramıyo,daha da olumsuz düşünüyosun canım yaa..ya bu işi sonlandırın ya da kabullen,iyi tarafları görmeye çalış,zor ama ne diyim bilemedim

tamam kendin ettin canım ama kabul etmeseydin neler olurduki acaba,ben onu tahmin edemiyorum,bilemem..sen daha iyi bilirsin,eşin annesini bırakamıcanı söylüyo.o zaman sen kabul etmeseydin Allah korusun sizin aranız mı bozulurduki??
keşke demenin bi faydası yok malesef..dua et canım napıcaksın başka,dua et de bir çıkar yol bulunsun..bak geçenlerde kv de dedi,evi ayıralım dedi,ah şu oğlu bi kabul etse,o da vicdan yapıyo,düşkünlüğünden değil ama işte,düşünüyo napsın,bırakıp nasıl giderim diyo,belki başkaları ne der diye düşünüyo vs vs..
ama sizi de düşünsün birazcık daha..yani sen her geçen gün daha da doluyosun,eşini,aşkınızı düşününce yumuşuyosun iyi oluyosun ama yeri geliyo yine doluyosun..bu böyle nasıl gidecek yazık günah yeni evlisiniz..bi de çocuğun olunca sen daha çok zorluk çekeceksin gibime geliyo,onun bakımı yüzünden seni eleştirebilecekler,sen bozulacaksın,evde iyice sorun çıkacak gibi..öyle anlıyorum ama
böyle konuş konuş bi işe yaramıyo,daha da olumsuz düşünüyosun canım yaa..ya bu işi sonlandırın ya da kabullen,iyi tarafları görmeye çalış,zor ama ne diyim bilemedim

evet şimdi aklım başıma geldi ama bişey fayda etmiyo canım
valla karnım ağrıyo dedim çekildim odama hiç boş laf dinleyecek halim yok şuan
evet rahatlık olmuyo başkasının yanında canım evim evim güzel evim desene sen
aynen ölee bacım

turkuazcım senden bahsediyorum :)) alıntı yanlış oldu..bilgisayar saçmaladı,bi yazdığımı kaç kez yollamış yaa

yaaa kavga ederdik ama bozulur muydu bende bilemiyorum
çıkar yol yok afedersin ölmelerini beklemek canım
başka çıkar yol yok eşime göre bırakamam dediğine göre
çok güzel dedin eylülüm ben her geçen gün daha çok doluyorum
doldukça bunalıma giriyorum iyice bebek düşünmesem psikoloja bile gitmeyi düşünüyorum valla o dereceyim
iii tarafı pek kalmadı benim için canım gerçekten çok yoruldum
o kadar sıkıntıdan ama ne bilim yaaa

kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi kendinizi sevin ve kendinize iyi davranın...sevgimdesiniz iyi akşamlar

turkuazcım senden bahsediyorum :)) alıntı yanlış oldu..bilgisayar saçmaladı,bi yazdığımı kaç kez yollamış yaa

farkettim güzelim yazılanları oda gördükçe sinirlenip yiyodur kafayı
ama napim çok umutsuz efsun ayrı ev konusunda.dayanamıyo içim başkaları yüzüne üzülüyo böyle. ben yaşadım anlıyom onun halini. başkaları yüzüne insan huzursuz olunca daha bir mutsuz oluyor. hani kocan olsa idare ediyon. sevgi aşıyo o içindekini.
ama valla ben olsam bebek yapmaya çalışırım bir yandan amacım kocamı güzel güzel işlemek olur. merak etmesin ben diyim bak kocası çıkacak ayrı eve. çıkınca efsunum hatırlarsın bu yazdıklarımı.

evet çok umutsuz ve mutsuzum bu konuda turkuazım
ben eşimle kavga etsem bu kadar üzülmem
ama başkaları helede bazen evin bile dışındakiler yüzünden mutsuz olmak
evin içinin huzursuz olması deli ediyor beni eşim gündüz olan herşeyi bilmiyor
bebek de Rabbimin gücüne gitmesin haşa ama bence ondan gelmiyor zaten
farkında annecinin ne bunalımlar buhranlar yaşadığının...
ben bu kadar yıparandıktan sonraaaaaa bilemiyorum
hiç bişeyde hevesim kalmadı desem yeri var
arkamdan bi ton laf gelecek çıksam da nasıl duymazdan gelcem ???
uuufff

heee teyzesinden bahsediyorsun ama onun umrunda bile değiliz bence...
benim eşim beni dinler hatasını kabul eder ama ayrı ev konusunda bırakamam dedi...
ben işten çıktım 1 ay önce malesef özele benimde durumum yok
beni bunların tarafından anlayan yada bi kez olsun derdimi soran yok zaten
zamanında kendileri yaklaşmadı ben delirince iiiice bu seferde kötü ben oldum
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum benim ailemden biride gidip bişe demez zaten yanlış anlaşılır hemen
günlük tutuyorum sürekli burda bi arkadaşım günlüğü yatağın üstünde unutmuş gibi bırak okur belki dedi
ama onuda yapmadım daha bi gitsinler gelsinlerde izmire ondan sonra düşünüyorum
sence nasıl fikir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…