sabır taşım çoktan çatladı vefam benim ama hata bende
afferim kız iii yapmışın al ipleri eline
evet nasip değilmiş... tek sıkıntım bu olsa valla hiç kasmam kendimi emin ol eylülüm
Allaha şükür sağlık sıkıntımız yok sadece sabırla demeye devam ederdim
ama bizim evde sıkıntı çoookkkkk, çene çoookkkkkkk....
üzüle üzüle alıştım ben artık herşeye canım bu evde
heveslendim ama kesin bişey olacağı içime doğmuştu...
bana de kiii tek suçlu sensin... vallla yerden göge kadar haklısın derim
kendim ettim kendim buldum ben...
malesef hassas dönemin havasına çoktannn girdim
efsunn canım sen bunlara evlilik sözleşmesi mi yaptın? yani noter de bunlara kağıt mı verdin bunlara ölene kadar oturacağım bunlarla diye. anlamıyorum ne bu umutsuzluk yaa. kocanın aklında yokmu hiç ayrı ev. yoksa senin amacın bunu onun aklına sokmak olsun.
evet nasip değilmiş... tek sıkıntım bu olsa valla hiç kasmam kendimi emin ol eylülüm
bence kendini suçlama canım dinlen istirahat et beynini boşaltacak şeyler yap güzelim,müzik dinle hoşlandığın bişeyler yap,aynen öle herakşam çocuk k.vle nerdeyse gittiğimiz evin temizliğini bulaşığını yapıyorum resmen ee bide evinin rahatlığı olmuyo zaten.kendi evimizde olurum kendi evimin işini yaparım
efsunn canım sen bunlara evlilik sözleşmesi mi yaptın? yani noter de bunlara kağıt mı verdin bunlara ölene kadar oturacağım bunlarla diye. anlamıyorum ne bu umutsuzluk yaa. kocanın aklında yokmu hiç ayrı ev. yoksa senin amacın bunu onun aklına sokmak olsun.
hay ağzını öpiyim demek isityorum
tamam kendin ettin canım ama kabul etmeseydin neler olurduki acaba,ben onu tahmin edemiyorum,bilemem..sen daha iyi bilirsin,eşin annesini bırakamıcanı söylüyo.o zaman sen kabul etmeseydin Allah korusun sizin aranız mı bozulurduki??
keşke demenin bi faydası yok malesef..dua et canım napıcaksın başka,dua et de bir çıkar yol bulunsun..bak geçenlerde kv de dedi,evi ayıralım dedi,ah şu oğlu bi kabul etse,o da vicdan yapıyo,düşkünlüğünden değil ama işte,düşünüyo napsın,bırakıp nasıl giderim diyo,belki başkaları ne der diye düşünüyo vs vs..
ama sizi de düşünsün birazcık daha..yani sen her geçen gün daha da doluyosun,eşini,aşkınızı düşününce yumuşuyosun iyi oluyosun ama yeri geliyo yine doluyosun..bu böyle nasıl gidecek yazık günah yeni evlisiniz..bi de çocuğun olunca sen daha çok zorluk çekeceksin gibime geliyo,onun bakımı yüzünden seni eleştirebilecekler,sen bozulacaksın,evde iyice sorun çıkacak gibi..öyle anlıyorum ama
böyle konuş konuş bi işe yaramıyo,daha da olumsuz düşünüyosun canım yaa..ya bu işi sonlandırın ya da kabullen,iyi tarafları görmeye çalış,zor ama ne diyim bilemedim
yok turkuazım yaaa ne sözleşmesi
eşime dedim ben bırakamam dedi
(kafam o kadar dağıldı ki şuan doğru dürüst cümle bile kuramıyorum turkuazım afedersin)
ben kaçıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
turkuazcım senden bahsediyorum :)) alıntı yanlış oldu..bilgisayar saçmaladı,bi yazdığımı kaç kez yollamış yaa
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi kendinizi sevin ve kendinize iyi davranın...sevgimdesiniz iyi akşamlar
farkettim güzelimyazılanları oda gördükçe sinirlenip yiyodur kafayı
ama napim çok umutsuz efsun ayrı ev konusunda.dayanamıyo içim başkaları yüzüne üzülüyo böyle. ben yaşadım anlıyom onun halini. başkaları yüzüne insan huzursuz olunca daha bir mutsuz oluyor. hani kocan olsa idare ediyon. sevgi aşıyo o içindekini.
ama valla ben olsam bebek yapmaya çalışırım bir yandan amacım kocamı güzel güzel işlemek olur. merak etmesin ben diyim bak kocası çıkacak ayrı eve. çıkınca efsunum hatırlarsın bu yazdıklarımı.
yok turkuazım yaaa ne sözleşmesi
eşime dedim ben bırakamam dedi
(kafam o kadar dağıldı ki şuan doğru dürüst cümle bile kuramıyorum turkuazım afedersin)
hiç önemli değil ben anlıyorum seni. bak efsunum canım arkadaşım.. sinirini bozma. hayatta herşey insanlar için. hatamı yaptın yaptıysan yaptın. önemli olan bu hatadan nasıl zarar görmeden dönüş sağlamak. psikologa git bence çok iyi gelir. hayatta en sağlıklı insanın bile gitmesi gerekir aslında. bence git zaten psikolog anlar derdini ayrı ev istediğini filan. sonra alıştıra alıştıra kocanıda gitmeye ikna et. kocan başkasının yardımıyla daha rahat ayrı ev gerektiğini anlar.
hiç önemli değil ben anlıyorum seni. bak efsunum canım arkadaşım.. sinirini bozma. hayatta herşey insanlar için. hatamı yaptın yaptıysan yaptın. önemli olan bu hatadan nasıl zarar görmeden dönüş sağlamak. psikologa git bence çok iyi gelir. hayatta en sağlıklı insanın bile gitmesi gerekir aslında. bence git zaten psikolog anlar derdini ayrı ev istediğini filan. sonra alıştıra alıştıra kocanıda gitmeye ikna et. kocan başkasının yardımıyla daha rahat ayrı ev gerektiğini anlar.
siz olmasanız çoktan giderdim valla
Allah razı olsun hepinizden sohbet iii geliyor
insanın kafası dağılıyor...
eşim ne der bilmiyorum o benim bu seviyede bunaldığımı anlayamıyor
aslında psikoloja gerek yok anlması için canım
sülalesinde şöyle adam gibi düşünceli insan olsa oohhhoooo baştan derlerdi yapma
kesin ayrı ev tut diye amaa nerdeeeeeeeeeeeee
herkes kendine müslüman
siz olmasanız çoktan giderdim valla
Allah razı olsun hepinizden sohbet iii geliyor
insanın kafası dağılıyor...
eşim ne der bilmiyorum o benim bu seviyede bunaldığımı anlayamıyor
aslında psikoloja gerek yok anlması için canım
sülalesinde şöyle adam gibi düşünceli insan olsa oohhhoooo baştan derlerdi yapma
kesin ayrı ev tut diye amaa nerdeeeeeeeeeeeee
herkes kendine müslüman
efsun bazı erkekleri dışardaki bir insan daha kolay ikna eder. yani hatrını gönlünü düşüncelerini önemsediği bir insan olması gerekli.benim kocam mümkün değil ikna etmem. ama babam desin abim desin arkadaşım desin bir nebzede olsa ikna oluyor. hatasını kabul ediyor. ben aile danışmanına gitmeyi çok istedim ama onu ikna edemedim. bende çalıştığım için özele para yetiştiremediğim için gidemedim. senin gitme gücün varsa git. erkeklerin bir kısmı işine gelmeyen konuları anlayıp kabul etmezler. ama psikolog derse birşeyleri emin ol faydası olur. giden arkadaşlarım fayda gördü. ben şimdi çok pişanım keşke yemeyip içmeyip gitseydim zamanında diye.
efsun bazı erkekleri dışardaki bir insan daha kolay ikna eder. yani hatrını gönlünü düşüncelerini önemsediği bir insan olması gerekli.benim kocam mümkün değil ikna etmem. ama babam desin abim desin arkadaşım desin bir nebzede olsa ikna oluyor. hatasını kabul ediyor. ben aile danışmanına gitmeyi çok istedim ama onu ikna edemedim. bende çalıştığım için özele para yetiştiremediğim için gidemedim. senin gitme gücün varsa git. erkeklerin bir kısmı işine gelmeyen konuları anlayıp kabul etmezler. ama psikolog derse birşeyleri emin ol faydası olur. giden arkadaşlarım fayda gördü. ben şimdi çok pişanım keşke yemeyip içmeyip gitseydim zamanında diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?