Vallahi kizlar alemsiniz, konuyu neredyse bastan sona okudum, genelde okurum pek yazmam ama Efsun ve Nasyabanu sabriniza hayran kaldim
Karadenizli arkadaslar uzerinize alinmayin ama karadeniz kadini biraz bilmis mi oluyor nebenim kayinvalide de enteresan bi sahsiyet, asiri inatci ve sabit fikirli. Allahtan ogluna cok duskun degil fazla gelip gitmiyoruz ama suan is icin yurt disinda yasiyoruz gecen 20 gun yanimiza geldiler kayinpederle kalmaya amanin 20 gun resmen kendimden bezdim, allah birlikte oturan arkadaslara sabir versin gercekten;( sabah kalk hizmet et, oglen aksam surekli hizmet et, gocunmuyorum ama insan karsiliginda bi memnuniyet bekliyor ama nerdee sunu soyle yap bunu boyle yapsaydin. Herseye bi karisma;( he bi de asiri titiz evimdeki halilar o gitti camasir suyu lekesi olmus hersey, sabah erken kalkip gizli gizli temizlik yapiyor. Bana kendimi pis hissettirdi resmen ki benm evim bal dok yaladir normalde. Ahh saymakla bitiremiycem sanirim, her arkadasimi bi elestirme. En bombasi kocamin yaninda surekli sen cok sivilcelenmessin cok cirkin olmus oglum di mi diye soylenmesi. Haha altta kalirmiyim ben de onla yasit gorumcesinin ondan 10 yas daha genc durdugunu soyledim durdum. He bi de sana botox mu yaptirtsak anne cok kirismissin sen ya? dedim kocasinin yaninda anlayana tabii... Bi de bana kendi zevkine gore kiyafet alip gelmesi yok mu? Sonra aldiklarini giymiyorum diye trip atiyor. Bana artik bisiy alma zevklerimiz uymuyor senle dedim, ama inat iste. O gittikten sonra da getirdigi elbiseyi toz bezi yaptim kendimce intikam aliyorum ya halime de aciyorum... Bunun yaninda kendisi tatli dilli ve ozellikle oglunun yaninda beni yeri gelir sapur supur oper, ya yapmaciksin be kadin !!
sabir abidesi arkadaslar onunuzde saygiyla egiliyorumwallahi siz cennetliksiniz
baştan böyle alıştırdım malesefff..eşime diyorumki sen söyle ne karışıyosunuz ben kazanıyorum istediğimi alırım ..susarlar o zaman.tabiki ikisi bir arada hep cadı kazanı sıcak olur ama en azından ben duymam
en başta öyle yapıyolardı zaten herşeyi eşime bişey varsa bana söyleyin dedimmm.olanlar oldu.hep muhalefetler bu arada neden alıyosunuz olayını ikimiz yan yanayken yapıyolar
slm kızlar bu konuda tan bana hitap ediyo.şimdi size bir soru benim kaynanam + görümcem aldıığım herşeye karışıyo 8 aylık bir oğlum var yazlık kıyafeti çok çok azdı yetiştiremiyordum eşimle kıyafet aldık...canım oğlum annen sana sürekli yeni cicilermi alıyo....oyuncak alıyorum bak ablan onlarlamı büyüttü.eksiklerimi var akıldan bebek arabası aldım kucağınızda taşıyamuomusun vs vs...kızlar bana akıl verin ben bunlara ne demeliyim ve nasıl kırmadan çenelerini kapatabilirim.bu arada eşim takma duymamazlıktan gel diyoo.her seferinde bıktım artık bişey söylemelliyim
leyla bence şöyle diyebilirsin. devir çok değişti artık. devir değiştikçe ihtiyaçlarda değişiyor. zaten ihtiyacı olmasa niye alim.ihtiyacı neyi gerektiyorsa bütçemiz doğrultusunda alacağım HER ZAMAN diyebilirsin. sen her seferinde bunu yinlersen onlar ne derse desin demekten öteye geçemeyeceklerini bilirler. yani laf anlyorlarsa bilirler.Ayrıca bebeği kucakta taşımak kolay mı.sanki poşet taşıyosun kucakta.ama sana KESİN ÇÖZÜM kocan tabii alırım niye habire sorguluyorsunuz derse tek seferde çenelerini bir daha açılmayacak şekilde kapatabilir.
ben kimseye niye alıyosunuz demem yaa diyemem,ne saçma..sanane derler adama!! kardeşin de olsa,arkadaşın,annen baban her kimse..sen müsriflik yapmıyosunki,o senin çocuğun,e imkanın da var,herşey onun için değil mi?? oyuncaktır,kıyafettir,o iyi olsun,o hiçbişeyden mahrum olmasın diye çalışmıyo musun..ne güzelki böyle anne baba olmuşsunuz..boşver sen onları,hiç takma bile..illa laf söylemek bozmak istiyosan "paramız çok da ne yapacağımızı şaşırıyoruz" dersin
ben oğluma bakabilmek için işi bıraktım kaynanam bakıcaktı yoksa.görümcemde onla kalıyo 2 çocuk ve hep bağırtılı bir ev.çocuğumun agresif yetişmesini istemedim açıkçası.eşimin kazancıda şükür yetiyo.oğlu kazanıyoya oda ayrı koyuyo tabiii
Vallahi kizlar alemsiniz, konuyu neredyse bastan sona okudum, genelde okurum pek yazmam ama Efsun ve Nasyabanu sabriniza hayran kaldim
Karadenizli arkadaslar uzerinize alinmayin ama karadeniz kadini biraz bilmis mi oluyor nebenim kayinvalide de enteresan bi sahsiyet, asiri inatci ve sabit fikirli. Allahtan ogluna cok duskun degil fazla gelip gitmiyoruz ama suan is icin yurt disinda yasiyoruz gecen 20 gun yanimiza geldiler kayinpederle kalmaya amanin 20 gun resmen kendimden bezdim, allah birlikte oturan arkadaslara sabir versin gercekten;( sabah kalk hizmet et, oglen aksam surekli hizmet et, gocunmuyorum ama insan karsiliginda bi memnuniyet bekliyor ama nerdee sunu soyle yap bunu boyle yapsaydin. Herseye bi karisma;( he bi de asiri titiz evimdeki halilar o gitti camasir suyu lekesi olmus hersey, sabah erken kalkip gizli gizli temizlik yapiyor. Bana kendimi pis hissettirdi resmen ki benm evim bal dok yaladir normalde. Ahh saymakla bitiremiycem sanirim, her arkadasimi bi elestirme. En bombasi kocamin yaninda surekli sen cok sivilcelenmessin cok cirkin olmus oglum di mi diye soylenmesi. Haha altta kalirmiyim ben de onla yasit gorumcesinin ondan 10 yas daha genc durdugunu soyledim durdum. He bi de sana botox mu yaptirtsak anne cok kirismissin sen ya? dedim kocasinin yaninda anlayana tabii... Bi de bana kendi zevkine gore kiyafet alip gelmesi yok mu? Sonra aldiklarini giymiyorum diye trip atiyor. Bana artik bisiy alma zevklerimiz uymuyor senle dedim, ama inat iste. O gittikten sonra da getirdigi elbiseyi toz bezi yaptim kendimce intikam aliyorum ya halime de aciyorum... Bunun yaninda kendisi tatli dilli ve ozellikle oglunun yaninda beni yeri gelir sapur supur oper, ya yapmaciksin be kadin !!
sabir abidesi arkadaslar onunuzde saygiyla egiliyorumwallahi siz cennetliksiniz
sadece şunu gördüm ve okumayı bıraktım,eminim diğer arkadaşlar benim diceklerimi demiştir ama ben de dayanamıcam...çok kızdım efsun sana!! bu kadar ağlamana..bir hafta önce ben hasta olduğumda sen bana neler demiştin hatırladın mı?? sakın bir daha böyle üzülme,Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak biz elimizden geleni yapıyoruz,daha fazlasına müdahale edemeyiz ki,bu kadar ağlamak da neymiş!!!!!!! daha ne kadar oldu isteyeli,yıllarca uğraşanları düşünmemiz lazım,çok ayıp,anlaştık mııı..bak ben hiç üzülüyo muyum yaaa!!hem de altın günlerimdeyim şuan,stres yok,gerginlik yok,üzüntü yook,böyle olacaksınkii bebeğin gelsin!şimdi güzelce adet sancını çek ve geçir şu hastalığını,sonra da başla çalışmalarına :)
mesai bitimine az kaldı akşama ne yemek yapsam acaba sizin menüde ne var bayanlar
kendime geldim zaten canım merak etme ve kızmaaaaa
herşeyin hayırlısı canım şu hayatta nasip değilmiş demekki
zaten balayı da yalan oldu gibi bişey
ben artık bişeyi çok istemicem olmuyo çünkü
BU AY nasip değilmiş diyelim canım....
sen böyle canını sıkarsan,gelmesini engellersin biliyosun,çok iyi biliyosun hem dee..
balayı niye yalan oluyo yaa gidiyolardı ne güzel..dur bakalım bi de buna üzülme şimdiden olmamış bişey için..zaten regl dönemi hassassındır şimdi,herşeye kırılır bozulursun..sakin olmaya çalış kalbini ferah tut,gidecekler inşallah..sıkma canını efsun yaa
BU AY nasip değilmiş diyelim canım....
sen böyle canını sıkarsan,gelmesini engellersin biliyosun,çok iyi biliyosun hem dee..
balayı niye yalan oluyo yaa gidiyolardı ne güzel..dur bakalım bi de buna üzülme şimdiden olmamış bişey için..zaten regl dönemi hassassındır şimdi,herşeye kırılır bozulursun..sakin olmaya çalış kalbini ferah tut,gidecekler inşallah..sıkma canını efsun yaa
stres yapma bence canım vardır mutlaka bi zamanı sabır dile tatlım
buarada bu akşam evin yöneticisi benim aradım kocamı çocuğu al k.vden diye..bende evi toparlayıp yemek hazırlayayım dedim yiyelim toparlanıp dışarı gezelim yürüyüş yapalım dedim tamam dedi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?