Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ana+ kız diye bişey yok sen kız olsan kaynana analık etmez.bu tarihten beri böyle.fazla içlerine girmiceksin ,yakın olmicaksın,herşeyi paylaşmicaksın,yüz vermiceksin.yakın olup her işe burnunu sokturmaktansa uzak olup çenelerini yordurmak daha iyi.geç anladım ama anladım ama sağlığımda gitti.en güzeli dedikodudan uzak durmak.

en başta öyle yapıyolardı zaten herşeyi eşime bişey varsa bana söyleyin dedimmm.olanlar oldu.hep muhalefetler bu arada neden alıyosunuz olayını ikimiz yan yanayken yapıyolar

alnından öpmek istiyorum senin gibi gelinin ya süpersin
bu kaynanalar var ya tam sopalık ama boyun eğmek yok baş kaldırmak lazım ki ortalığı boş sanmasın sinsi koca karılar..

leyla bence şöyle diyebilirsin. devir çok değişti artık. devir değiştikçe ihtiyaçlarda değişiyor. zaten ihtiyacı olmasa niye alim.ihtiyacı neyi gerektiyorsa bütçemiz doğrultusunda alacağım HER ZAMAN diyebilirsin. sen her seferinde bunu yinlersen onlar ne derse desin demekten öteye geçemeyeceklerini bilirler. yani laf anlyorlarsa bilirler.Ayrıca bebeği kucakta taşımak kolay mı.sanki poşet taşıyosun kucakta.ama sana KESİN ÇÖZÜM kocan tabii alırım niye habire sorguluyorsunuz derse tek seferde çenelerini bir daha açılmayacak şekilde kapatabilir.

en başta öyle yapıyolardı zaten herşeyi eşime bişey varsa bana söyleyin dedimmm.olanlar oldu.hep muhalefetler bu arada neden alıyosunuz olayını ikimiz yan yanayken yapıyolar

onların zamanında gerekli değilmiş şimdi gerekli!! o zaman hazır bez de yokmuş,şimdi var..sen şimdi o zamanki bezlerle mi bağlamalısın altını..ne saçma,onlara neymiş,kendi ceplerinden de çıkmıyo..sen cevabını ver arkadaşım,gerekiyo alıyoruz,almak istiyoruz alıyoruz vs her seferinde böyle söyle,susarlar elbet

herşeye karışan bir kayınvalde ve görümce daha;bence onlar öyle konuşurken biz kazanıyoruz ve çocuğumuza harcamamız gayet normal, kazandığım paranın hesabını eşimden başkasına vermem ve benim çocuğuma bişeyler almamdan daha doğal ne olabilirki diyip tıkayın ağzını.ihtiyacımız olduğunda tabiki alıcaz ne saçmalık yaa birtek onlar biliyor zaten parasının hesabını,benim kayınvaldede derki ben çocuklarıma elbise bulamazdım kocamın eski atletlerinden dikerdim,birde şimdikilere bak alıp alıp duruyorsunuz dolaplardan taşacak der.ama ben onu hiç umursamam ihtiyacımmı var alır gelirim bişey diyecek olsada çocuğuma harcamadığımı kimseye harcamam, paramın hesabını da gayet iyi biliyorum derim.

bende bigün eşim patlasın diye bekliyorum ama nafilee..görümcemin 2buçuk yaşında kızı var..zaruri diye hiçbişey almazlar ha bu arada kendine ayakkabılar elbiseler...çalışıyo hep değişik giymek zorundaymış.bende tam tersi oğluma alırım herşeyi kendime arada sırada ki benim 8 aylık oğlum oyuncaklarıyla kendi kendine saatlerce oyalanabiliyo 2buçuk yaşındaki kız hiçbişekilde oyalanmıyo çünkü oyun oynamayı bilmiyo

Son düzenleme:
bizimkinin bir lafı daha geldi aklıma hazır bezle alakalı,eşim her bez almasında çocuğa döner derki baban sana çalışıyo paraya yapıyorsunuz,bizim zamanımızda bezmi vardı şimdiki çocuk büyütmekmi al bezi at sil altını bırak ne kolaymış böyle annelik der...sanki herşey bezle bitiyor salıyorlarmış çocukları sokağa akşam yatma vakti gelirlermiş eve ne çocuğun acıktığını düşünen var nede nerde olduğunu ....

ben kimseye niye alıyosunuz demem yaa diyemem,ne saçma..sanane derler adama!! kardeşin de olsa,arkadaşın,annen baban her kimse..sen müsriflik yapmıyosunki,o senin çocuğun,e imkanın da var,herşey onun için değil mi?? oyuncaktır,kıyafettir,o iyi olsun,o hiçbişeyden mahrum olmasın diye çalışmıyo musun..ne güzelki böyle anne baba olmuşsunuz..boşver sen onları,hiç takma bile..illa laf söylemek bozmak istiyosan "paramız çok da ne yapacağımızı şaşırıyoruz" dersin

ben oğluma bakabilmek için işi bıraktım kaynanam bakıcaktı yoksa.görümcemde onla kalıyo 2 çocuk ve hep bağırtılı bir ev.çocuğumun agresif yetişmesini istemedim açıkçası.eşimin kazancıda şükür yetiyo.oğlu kazanıyoya oda ayrı koyuyo tabiii

benim çocuğum olmadığı için kv ile bu konularda birşeyim olmadı ama kv sağolsun sanki yeni gelin evlenen oymuş gibi benim evimdeki eşyalarda gözü kalırdı hep. eşya yarışı yapardı.birde habire şunu da alın bunu da alın derdi. çünkü biz ne alırsak sağolsun oğlu hemen ona haber uçurur ve o arada kendi de nasiplenirdi.evine eşya alıdırırdı. bu arada kendisin,n evime bir çöp almışlığı yok. aldığınıda da gözü kalırdı. ev taşınırken yardıma değil ne götürsem diye habire karıştırıyordu. baktım olcak gibi değil aldıklarını da ona geri verdim.
birde sanki sokaktan toplayıp geliyoz ya paraları donuna kadar almamızı beklerdi. açık açık al dese içim gamyemez. hep bir ima. taki oğlu tamam anne ben bakarım, (x yani ben) baksın derdi. bakmak istemesem bile topu üstüme atar sanki sokakta geziyom tüm gün işim kv eksiklerini almak..bide almadın mı diyip sorardı sevgili odun kocam.

offf offff bunları hep içime atmışım siz yazdıkça biryerlerden fırlıyo gün yüzüne çıkıyor..

en iyisini yapmışsın.maddi zorluk çekmicekseniz,kendin büyüt çocuğunu,onların bakmasındansa,madem öyle bi ortam var..
bu tip kv de çok var hee..oğlunun kazancını kıskanırlar,karısına aldığını filan.."ona para yediriyo" derler,ne kadar aşağılık bi yorum ama derler işte..o kazanıyosa sen de değerlendiriyosun,o getiriyo sen yapıyosun birlikte yiyosunuz..bunun farkında mı değiller,nerde yaşıyolar,kendileri nasıl geçiniyo çok merak ediyorum böylelerini..
eşinle iyiysen hiiiç bişeyi takma bile leyla..gerçekten diyorum..ben taktiği öğrendim :) umursamaz olucaksın,o zaman mutlu olursun anca,onlar yesin de dursun kendini

valla bende bazen aynaya bakıp kendime hayran kalıyorum ve işte aşk bu diyorum
eşim olmasa asla kabul etmem böyle bi durumu

kendime geldim zaten canım merak etme ve kızmaaaaa
herşeyin hayırlısı canım şu hayatta nasip değilmiş demekki
zaten balayı da yalan oldu gibi bişey
ben artık bişeyi çok istemicem olmuyo çünkü

mesai bitimine az kaldı akşama ne yemek yapsam acaba sizin menüde ne var bayanlar

ayy benim yarama parmak bastın nasyabanucum :) ne yemek yapsam diye düşünüp duruyodum,patlıcan yapıyorum şimdi,yanına da uydurcam bişeyler..her gün her gün ne pişirsem diye düşünmek ne zormuş yaa,ilk zamanlar böyle değildim,şimdi aklıma gelmiyo :)

BU AY nasip değilmiş diyelim canım....
sen böyle canını sıkarsan,gelmesini engellersin biliyosun,çok iyi biliyosun hem dee..
balayı niye yalan oluyo yaa gidiyolardı ne güzel..dur bakalım bi de buna üzülme şimdiden olmamış bişey için..zaten regl dönemi hassassındır şimdi,herşeye kırılır bozulursun..sakin olmaya çalış kalbini ferah tut,gidecekler inşallah..sıkma canını efsun yaa

stres yapma bence canım vardır mutlaka bi zamanı sabır dile tatlım

buarada bu akşam evin yöneticisi benim aradım kocamı çocuğu al k.vden diye..bende evi toparlayıp yemek hazırlayayım dedim yiyelim toparlanıp dışarı gezelim yürüyüş yapalım dedim tamam dedi bakalım.

evet nasip değilmiş... tek sıkıntım bu olsa valla hiç kasmam kendimi emin ol eylülüm
Allaha şükür sağlık sıkıntımız yok sadece sabırla demeye devam ederdim
ama bizim evde sıkıntı çoookkkkk, çene çoookkkkkkk....
üzüle üzüle alıştım ben artık herşeye canım bu evde
heveslendim ama kesin bişey olacağı içime doğmuştu...
bana de kiii tek suçlu sensin... vallla yerden göge kadar haklısın derim
kendim ettim kendim buldum ben...
malesef hassas dönemin havasına çoktannn girdim

stres yapma bence canım vardır mutlaka bi zamanı sabır dile tatlım

sabır taşım çoktan çatladı vefam benim ama hata bende

afferim kız iii yapmışın al ipleri eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…