Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

yok sen tek başına yapmışsındır belkim canım tıpı ilerletip
o kadın kim oluyo oğlunun eşi daaaa
kocan senin savunduysa ne güzel
olurmu hiç "o kadının kızı" diye
cevabı inşallah vermiştir güzelce kocan canım

Savunmuş tabi hatta karın seni ne güzel doldurmuş demiş la havle...
İlk başlarda eşim bana biraz alttan al diyodu daha nişanlı olduğumuz dönemlerde ama annesinin çok üstüme gittiğini görünce bana hak verdi kadın evliliğimize karşıydı. ama ayıramadı kimmiş o

buna sevindim o zaman canım
burda öle eşin kv olanlar varki
insanın ağzı açık kalıyor valla
üzülüyoruz destek oluyorz birbirimize
elden başka bişey gelmiyor malesef

Valla diğer yaptıklarını anlatsam sen nasıl bir yere düşmüşsün dersiniz
Ama çok şükür eşim destekçim ve anakuzusu değil haklının yanında...

Valla diğer yaptıklarını anlatsam sen nasıl bir yere düşmüşsün dersiniz
Ama çok şükür eşim destekçim ve anakuzusu değil haklının yanında...

valla artık şaşıramıyorum bile öyle şeyler okuyorum ki burda ama olayların çoğu insanlarımızın düşüncesiz,anlayışsız,saygısız,sevgisiz oluşundan kaynaklı hep herkesin birer birey olduğunu anlayamıyorlar... bu durumlarda eşler devreye giriyor işte kimimizin ki anacı kiminin elinden bişey gelmiyor olan bize kadıncıklara oluyor işte nasip...

efsunum naber yaa nasılsın halamı hastaneyle uğraşıyosun sen. bitti mi bari. aman valla hele ki şu sıcaklarda rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin

ayyyy kızlar valla sizleri takip ediyorum sıklıkla,allah size sabır kolaylık versin...ne diyim kayınvalidelerinize de başka uğraşlar bulmasını nasip etsin.. torundan bahsetmişsiniz..benim bir arkadaşım var babaannesi küçükken şöyle severmiş'' yavrumun yavrusuuuuuuuuuuuuuu,yarısı yılan yavrusuuuuuuuuuuuuu'' bunu duyunca çok şaşırmıştım..
şimdilik kayınvalidemle iyiyiz,yani, ne iyi ne kötü,herkes kendi halinde...merhaba merhaba,nasılsın iyi misin falan..

efsunum naber yaa nasılsın halamı hastaneyle uğraşıyosun sen. bitti mi bari. aman valla hele ki şu sıcaklarda rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin

yorgun ahkeşkem yorgun bitti şükür ama 10 sonra falan yine kontrolleri var amin canım cümlemizi inşalllahhh
izmir işide yatacak gibi bizimkinin

bende duydum o yarısı yılan yavrusunu
benim öle büyük sıkıntılarım yok benim evim bir derdim o

herkese merhaba!!
güzel bir gün geçiriyo olmanızı umarım..
ama turkuazcım neden canın sıkkınmış senin??

herkese merhaba!!
güzel bir gün geçiriyo olmanızı umarım..
ama turkuazcım neden canın sıkkınmış senin??

valla 2 gündür hastanelerde uğraşıyorum
ama kv geldi şimdi eczaneden boşuna uğraşmışız
pazartesi tekrar...
bu arada izmir işi yattı

Son düzenleme:
valla 2 gündür hastanelerde uğraşıyorum
ama kv geldi şimdi eczaneden boşuna uğraşmışız
pazartesi tekrar...
bu arada izmir işi yattı

boşuna mı uğraşmışsınız!! Allah yokluğunu göstermesin ama hastanelerde koşturmayı hiç sevmem,bu yüzden gerçekten üzüldüm efsuncum yaa..
ama izmir olayına daha da üzüldüm hastane işleri yüzünden mi yattı

hayırdır canım nen var naptı yine oduncuk

dava açtık zaten anlaşmalı olarak. beyefendi de annesinin evine gitti kıyafetlerinin bir kısmını toplayıp. ama bana sürekli sen bana baskı yaptın filan diye psikolojik baskı yapıyor. babam da geçen konuştu. gene anneciğini korumuş onun suçu yokmuş falan filan. onun haberi bile yokmuş olanlardan.KOSKOCA YALAN TABİİİİ. neyse babam dedi bu annesinden vazgeçmez. dedim böyle yürümüyor bıktım huzursuzluktan. neyse evden gidince o bende maddi değeri olan herşeyi almak istemesede zorla teslim ettim ona. dedim evden eşyalarının hepsini al. ben kendime yeni ev kurcam.ev sahibi ile de zorla da olsa konuşturttum. geri dönüşü olmasın istiyorum. ayrılmak çok zor ama napim geleceği düşününce en iyisi bu olduğunu düşünüyorum. sonra dün gelmiş gene konuşuyor dangalak dangalak. evden gitmek istemiyor kal dememi bekliyor. demedim kal diye gitti. sonra aradı dedim bak benim senden istediklerim belli. söz konusu anasına geldi. dedim annen ile ilgili konuşmak bile istemiyorum tartışırız. ben annene bir adım dahi atmam bitti. sen ezmicen, ezdirmicen, aileni evini yuvanı bilcen. bende sana sinirli olmıcam. sakin olcam. haa dert anlatmayayım istiyosan parasını ver psikloga gidip sana da hiçççç bişi anlatmıyım. neyse bu tabii meğilli. benim umudum vardı düzelicek diye. sen soktun bu yola falan filan. tel kapattık.
sonra annesini yanına gitmiş. bende dedim bu ordan alacaklarını alıp gelecek sandım konuşmalarından ses çıkarmadım. sonra bana ne dese yeridir. biz anlaşamıyoruz. şimdi sana sinirliyim konuşmayalım. dedim tamam sana ailenle mutluluklar. sonra bugün aradım dedim evden ne alacaksan bir anahtar bırakcam babama. git ondan al. istersen evi topla götür ama beni arama. ben ölsem sen deme gidip cenazesine. beni görsen tanıma. hiçbişi için arama. sen git annen ile ailenle mutlu yaşa. banada deme zorla boşanıyoz. mahkeme az gün verdiler zaten. dedim mahkeme günü gel boşan bitsin.
(babam la konuştum o böyle yap dedi. yazık yuvaya falan filan diyor.. dedim baba bu son. banada yazık. daha da deme yazık çocuğa diye.babamda acıyo üzülüyo ailesi parçalanmış filan diye.o yüzdne gene idare ediyorum.)
offfff offff Allah ın izni ile şu zor günleri atlatıp eski günlerime döneyim valla kurban kesicem. Rabbim kimseyi böyle haksızlığa uğratıp bide bunları yaşatmasın.
çok uzun oldu ama çok doluyum. oturup çocuklar gibi hüngür hüngür ağlamak geliyo içimden. yaww ne kadar değersizmişim ben oysaki. bende değer veriyo ama anasına bişi diyemiyor diye teselli etmişim boş yere. halbuki koca koca olsa ne ezer nede ezdirirmiş. ama acı gerçek bu işte ama insan kabul edemiyor. gücüne gidiyor.

ya kendi doktoru yokmuş başka doktorlarla uğraştık durduk 2 gündür
şimdide sağlık ocağındaki kendi doktorun vermeden kullanma ilacı demiş
ilaç kansızlıkla ilgili her neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

vallla ağlicam şuan...

çok üzüldüm gerçekten tukuaz,gerçekten...ama seni güçlü görüyorum,ağlamak elbette gelecek içinden ama sen bir karar verdin ve bunu uyguluyosun..Allah hayırlısını versin..hiçbişey dünyanın sonu değilmiş..keşke böyle olmasaydı.nasip buraya kadar demekki..sen elinden geleni yaptıysan evliliğinizi çin,vicdanın rahatsa gerisini o düşünsün artık..annesiyle mi kimle istiyosa yaşasın bakalım..çok pişman olur ama yapacak bişeyi olmaz..Allah yardımcın olsun canım bu süreçte,ne dicemi de bilemedim

çok haklısın canım demekki hakkında hayırlısı olan böyle imiş
bencede boşanmak ve yeni düzen kurmak en güzel karar senin için
sende istiyorsun tabiii yuvan olsun bebeğin olsun anne ol
bu en doğal hakkın canım inan kii
demekki gerçekten hayırlısı böyle ...
en azından yeni bir sayfa başlangıç yaparsın hayatında
yeni bi düzen kurarsın kendine tamam ana bi kenara atılmaz ama
sen başkasının yavru ceylanını da bu kadar üzmeye hakkın yok
koca bunu da düşünecek....
inşşalllahhhh en kısa zamanda mutluluk seni bulur canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…