Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

günlük tutmakla iyi yapmışın. kendin rahatlarsın ama tüm içtenliğinle yazma eğer ona okutacaksan.yani yamaman gereken düşüncelerini yazma. sadece sıkıntılarını güzel bir uslup ile yaz. yatağın üstünde değil de böyle başka bir yerde filan bırak. aaa unutmuş moduna gir. okumadın dimi filan de.. okumasını istemiyormuş gibi yap numaradan.
efsunum sen kocaya duygu sömürüsü yapacaksın o zaman başka da şansın yok. ben diyim sana. konuşurken bide ben değil asla BİZ DİYECEKSİN.bacım yavaş yavaş inceden inceden işle.bir gün oda gelecek sözüne. ama zamanı ver. sabırla bekle ama kendini yormadan.dola dola dola bir bakarsın koca sana düşman gibi geliyor. insan bir süre sonra kendini doldura doldura malesef kocayı asıyor kendi beyninde.

yıllardır yazıyorum canım ben en iyi dostum günlüğüm oldu hep
başka nereye bırakabilirim ki yatak odamın dışına zaten koymam...
1 yıldır zaten dola dola eve alışamadan soğudum kv den soğudum
kocamı gerçekten çok seviyorum biliyo musun bilmem ama turkuazım 8 sene sonra evlendik biz eşimle
7 yıl sevgili 1 yılı nişanlı olarak eşimden vazgeçmem kolay kolay
ya günlüğüm anlatacak beni ona yada yakın bi dostum
beni bu evin içinde anlayamaz o, anlar bu defada elinden bişe gelmez

ayrı olsak emin ol öyle büyük sıkıntılarımız olmazdı

Son düzenleme:

cnm seni çok iyi anlıyorum.
bende kayınvalıdeyle oturuyorum hayattaki en buyuk dert buymuş gelıyo insana.
amınım şuan sanada oyle gelıyodur.
pekı neden beraber oturuyorsun. dulmu kaynanan.baska coocugu yokmu?

hastamı yaşlımı. eşin neden bırakamam dıyor=?

benim işim uzun hikaye biraz canım... kv anneside bizle beraber yaşıyor...
kayınpederim yok vefat etti 5 yıl önce bi tane görümcem var evli
52 yaşında genç sayılır ama hastalığı çok o yüzden bırakamam diyor

eskı yazdıklarına baktımda vallaha gülümsettın benı bende bu devırde beraber oturan yoktur ben nadir kullardanım dıyıp üzülürdüm canım ama cok var galıba evet bıyere gtmezler yne senınkı ıyımıs 3 gun bızımkıler hıc gtmez aksam gder sabahın köründe evdeler :9 yaslılar braz ıkısıde 75 lik bır suru oglu var burda kızı var ama gtmezler bde 1 gün gdıp gelırler ayyy insanın evi gbi yok demezlermı ben tamamen cahıl cesaretı ıle evet dedım beraber oturmaya ama suankı aklım olsa asla kabul etmezdım nolucagıda umrumda olmazdı hep fedakarlık yapan gelin oluyor cunku koca koca ınsanlar yerı gelıo buyukluk yapmıo ama bız kucuklerden büyüklük beklıolar napalım kızlar bu bızım kaderımız....

heehhh aramıza hoşgeldin
herkes kendini nadir sayarken bide bakıyo herkes aynıymış zaten bacım
herkes aynı hataya herke aynı tongaya düşmüş
bizim anneanne gider 3 gün sonra gelir kv hiç gitmedi 1 yıldır
amaannnnnn

amaaaaan ki ne aman ben de senın gbı uzun sure cıktım 6 sene boyunca cıktık esımle ask sarhoslugunun verdıgı saflıkla atladım tabı ama bana esım cok derdı bak emınmısın yapabılırmısın dıe o yuzden ben suan asla ona bse dyemem ben ısrar ettık hıc örnek yoktu napım bılmıodumkı aman nolcak dıodum ama yok oyle deıl ınsan evının kendı sınırları olsun ıstıo ama ıste sans:9

bacım harbi sarhoşmuşsun sen o zaman
anammm keşke benim eşim deseydi bana öle hemen atlardım ayrı eve vallaaa
valla sende beni gülümsettin beni bacım yaaaa
ben kendime kızıyodum ayrıya ısrar etmedim diye
sana ayrı bile sunulmuş yok iilla ben kendimi yakcam demişin resmen
ne desem bilmiyom ki kendi elinle kuyunu kazmışsın

sanada günaydın canım. valla iyiyiz işte çok şükür sen ne yaptın nasılsın. bu arada kızlar hepinizin cuması mübarek olsun. rabbim herşeyi gönlünüze göre versin

hepinize günaydın hayırlı cumalar umarım herşey yolundadır ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum...gece 2ye kadar eşimle konuştuk sohbet ettik dertleştik

hepinize günaydın hayırlı cumalar umarım herşey yolundadır ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum...gece 2ye kadar eşimle konuştuk sohbet ettik dertleştik

ne güzel canım çok sevindim senin adına ,eşin ne güzel seni dinlemiş dertleşmişsiniz biz iki aydır bırak dertleşmeyi normal konularda bile konuşamıyoruz,dün akşam atıştık bizde sanki herşey çok yolundaymış gibi beraber olmak istedi bende kesin bir dille reddettim bir hışımla çıktı gitti giderkenden de sen böyle yapmaya devam et ben yapacağımı biliyorum dedi ne demek istediğini anlamışsınızdır ben kesinlikle yapmayacağına inanıyorum o konularda güvenim sonsuz amacı beni huzursuz etmek gözümü korkutmak ama yinede böyle bir imada bulunması beni çok kırdı,ne yapacağımı hiç bilmiyorum bana akıl verin ne olur iyice durumlar işin içinden çıkılmaz bir hal aldı

Son düzenleme:

arkadaşım benim bence eşin seni çagırdıgı zaman gitmelisin çünkü birliktelik karı kocayı birbirine daha da yakınlaştırır. çok kırdıysa seni cilveli cilveli keşke kırıldıgını anlatsaydın birbirinizi seviyorsanız hemen yumuşar özür diler diye tahmin ediyorum.

canım daha öncede aynı şeyleri yaşadık beni o kadar kırdıki ben yinede herşeyi unuttum ona olabildiğince güler yüzlü olmaya çalıştım isteklerine karşılık verdim ama herşey onun istekleri geçinceye kadar tamam seni dinleyeceğim seninle vakit geçireceğim diyor ama bunu yapmıyor birtürlü benim onu reddetmemin sebebi ondan beklediğim sözleri duymamamdı insan sormaz mı yaa sen kaç gündür böylesin derdin sıkıntın varmı,onuda geçiyorum bir insan karısıyla vakit geçirmekten bu kadar kaçarmı,karısına birçift güzel kelime söylemezmi ve benim en sinirlendiğim nokta kendi ihtiyacı olduğu durumlarda bu sözleri söylemesi resmen kendimi kullanılmış gibi hissediyorum.oturup derdimi anlatmaya çalıssam sus bu saçmalıkları dinleyemem deyip yanımdan kaçıyor ne yapıcam böyle bilmiyorum benimle sohbet etmeyen adam annesiyle gece 12 lere kadar oturup sohbet ediyor,bense odada yanlız başıma yatıyorum.

aayyyyyy 2 gündür hastanelerde yoruldum vallla bacılar yaaaa
hayırlı günler hepicinize hayırlı hafta sonlarınız olsun inşallahhhhhh....

Arkadaşlar merhaba... Uzun zamandır siteyi takip ediyordum üye olmaya karar verdim.

Benimde sizler gibi maalesef kaynanamla başım dertte. Evlenene kadar çok vukuat yaşadık evlendikten sonra ayırmaya çalışmalarına ara verdiğinden kaydadeğer bi şey olmadı ufak çaplı atışmaların dışında.

Yemeğe çağırdı perşembe günü bizi gittik çok ısrar etti kalın diye kaldık o gece. Eltimle altlı üstlü oturuyorlar eltim üstte ertesi gün üst kata onun yanına çıktım kızım uyuyordu kaynanamın evinde. O sırada görümcem gelmiş eltimin oğlu camdan gördü aşağı indi görümcemin kızı var onla oynamak için... Bir 10-15 dk sonra bizde indik hoşgeldin diyorum görümceme tık yok saçma sapan bakışlar sanki bir şey yaptık onunda 5 yaşında kızı var benimki 2 yaşında kaynanam ona meyveli yoğurt yedirmiş benimki de istemiş vermemiş ilaç o demiş bunu eltimin oğlu söyledi neden ağladı dediğmde bende fıttırdım verse nolur benim kızım onun torunu değil mi onun oğlunun çocuğu değil mi tamam beni sevmiyor ama ne diye ayrımcılık yapıyor aynısını söyledim bir elin beş parmağı bir midir diyor bende söylendim söylendim aldım kızımı çıktım.

bende bu torun ayrımcılığı yapanları anlamıyorum hiç
kızdan olan da torun erkekten olanda
ama nedense damatın çocuğu kabul görüyo
gelinlerin ki görmüyor takma kafaya boşver bi daha bırakma çocuğunu onda

Aynen sonuçta senin çocuğunun bir parçası... gelininkiler hep hor görülüyor.
Bırakır mıyım hiç?
Eşime de demiş ki her ne kadar senin çocuğun olsa da "o kadının kızı" tartışmışlar yeter artık bir daha görüşmeyeceğim anca bayramda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…