- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
heee teyzesinden bahsediyorsun ama onun umrunda bile değiliz bence...
benim eşim beni dinler hatasını kabul eder ama ayrı ev konusunda bırakamam dedi...
ben işten çıktım 1 ay önce malesef özele benimde durumum yok
beni bunların tarafından anlayan yada bi kez olsun derdimi soran yok zaten
zamanında kendileri yaklaşmadı ben delirince iiiice bu seferde kötü ben oldum
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum benim ailemden biride gidip bişe demez zaten yanlış anlaşılır hemen
günlük tutuyorum sürekli burda bi arkadaşım günlüğü yatağın üstünde unutmuş gibi bırak okur belki dedi
ama onuda yapmadım daha bi gitsinler gelsinlerde izmire ondan sonra düşünüyorum
sence nasıl fikir
günlük tutmakla iyi yapmışın. kendin rahatlarsın ama tüm içtenliğinle yazma eğer ona okutacaksan.yani yamaman gereken düşüncelerini yazma. sadece sıkıntılarını güzel bir uslup ile yaz. yatağın üstünde değil de böyle başka bir yerde filan bırak. aaa unutmuş moduna gir. okumadın dimi filan de.. okumasını istemiyormuş gibi yap numaradan.
efsunum sen kocaya duygu sömürüsü yapacaksın o zaman başka da şansın yok. ben diyim sana. konuşurken bide ben değil asla BİZ DİYECEKSİN.bacım yavaş yavaş inceden inceden işle.bir gün oda gelecek sözüne. ama zamanı ver. sabırla bekle ama kendini yormadan.dola dola dola bir bakarsın koca sana düşman gibi geliyor. insan bir süre sonra kendini doldura doldura malesef kocayı asıyor kendi beyninde.
yaaa kavga ederdik ama bozulur muydu bende bilemiyorum
çıkar yol yok afedersin ölmelerini beklemek canım
başka çıkar yol yok eşime göre bırakamam dediğine göre
çok güzel dedin eylülüm ben her geçen gün daha çok doluyorum
doldukça bunalıma giriyorum iyice bebek düşünmesem psikoloja bile gitmeyi düşünüyorum valla o dereceyim
iii tarafı pek kalmadı benim için canım gerçekten çok yoruldum
o kadar sıkıntıdan ama ne bilim yaaa
cnm seni çok iyi anlıyorum.
bende kayınvalıdeyle oturuyorum hayattaki en buyuk dert buymuş gelıyo insana.
amınım şuan sanada oyle gelıyodur.
pekı neden beraber oturuyorsun. dulmu kaynanan.baska coocugu yokmu?
hastamı yaşlımı. eşin neden bırakamam dıyor=?
benim işim uzun hikaye biraz canım... kv anneside bizle beraber yaşıyor...
kayınpederim yok vefat etti 5 yıl önce bi tane görümcem var evli
52 yaşında genç sayılır ama hastalığı çok o yüzden bırakamam diyor
eskı yazdıklarına baktımda vallaha gülümsettın benıbende bu devırde beraber oturan yoktur ben nadir kullardanım dıyıp üzülürdüm canım ama cok var galıba evet bıyere gtmezler yne senınkı ıyımıs 3 gun bızımkıler hıc gtmez aksam gder sabahın köründe evdeler :9 yaslılar braz ıkısıde 75 lik bır suru oglu var burda kızı var ama gtmezler bde 1 gün gdıp gelırler ayyy insanın evi gbi yok demezlermı ben tamamen cahıl cesaretı ıle evet dedım beraber oturmaya ama suankı aklım olsa asla kabul etmezdım nolucagıda umrumda olmazdı hep fedakarlık yapan gelin oluyor cunku koca koca ınsanlar yerı gelıo buyukluk yapmıo ama bız kucuklerden büyüklük beklıolar napalım kızlar bu bızım kaderımız....
heehhh aramıza hoşgeldin
herkes kendini nadir sayarken bide bakıyo herkes aynıymış zaten bacım
herkes aynı hataya herke aynı tongaya düşmüş
bizim anneanne gider 3 gün sonra gelir kv hiç gitmedi 1 yıldır
amaannnnnn
amaaaaan ki ne aman ben de senın gbı uzun sure cıktım 6 sene boyunca cıktık esımle ask sarhoslugunun verdıgı saflıkla atladım tabı ama bana esım cok derdı bak emınmısın yapabılırmısın dıe o yuzden ben suan asla ona bse dyemem ben ısrar ettıkhıc örnek yoktu napım bılmıodumkı aman nolcak dıodum ama yok oyle deıl ınsan evının kendı sınırları olsun ıstıo ama ıste sans :9
hepinize günaydın.. hayırlı cumalar sizede. inş gün çabucak biterde haftasonu gelir..
hepinize günaydın hayırlı cumalar umarım herşey yolundadır ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum...gece 2ye kadar eşimle konuştuk sohbet ettik dertleştik
ne güzel canım çok sevindim senin adına ,eşin ne güzel seni dinlemiş dertleşmişsiniz biz iki aydır bırak dertleşmeyi normal konularda bile konuşamıyoruz,dün akşam atıştık bizde sanki herşey çok yolundaymış gibi beraber olmak istedi bende kesin bir dille reddettim bir hışımla çıktı gitti giderkenden de sen böyle yapmaya devam et ben yapacağımı biliyorum dedi ne demek istediğini anlamışsınızdır ben kesinlikle yapmayacağına inanıyorum o konularda güvenim sonsuz amacı beni huzursuz etmek gözümü korkutmak ama yinede böyle bir imada bulunması beni çok kırdı,ne yapacağımı hiç bilmiyorum bana akıl verin ne olur iyice durumlar işin içinden çıkılmaz bir hal aldı
arkadaşım benim bence eşin seni çagırdıgı zaman gitmelisin çünkü birliktelik karı kocayı birbirine daha da yakınlaştırır. çok kırdıysa seni cilveli cilveli keşke kırıldıgını anlatsaydın birbirinizi seviyorsanız hemen yumuşar özür diler diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar merhaba... Uzun zamandır siteyi takip ediyordum üye olmaya karar verdim.
Benimde sizler gibi maalesef kaynanamla başım dertte. Evlenene kadar çok vukuat yaşadık evlendikten sonra ayırmaya çalışmalarına ara verdiğinden kaydadeğer bi şey olmadı ufak çaplı atışmaların dışında.
Yemeğe çağırdı perşembe günü bizi gittik çok ısrar etti kalın diye kaldık o gece. Eltimle altlı üstlü oturuyorlar eltim üstte ertesi gün üst kata onun yanına çıktım kızım uyuyordu kaynanamın evinde. O sırada görümcem gelmiş eltimin oğlu camdan gördü aşağı indi görümcemin kızı var onla oynamak için... Bir 10-15 dk sonra bizde indik hoşgeldin diyorum görümceme tık yok saçma sapan bakışlar sanki bir şey yaptık onunda 5 yaşında kızı var benimki 2 yaşında kaynanam ona meyveli yoğurt yedirmiş benimki de istemiş vermemiş ilaç o demiş bunu eltimin oğlu söyledi neden ağladı dediğmde bende fıttırdım verse nolur benim kızım onun torunu değil mi onun oğlunun çocuğu değil mi tamam beni sevmiyor ama ne diye ayrımcılık yapıyor aynısını söyledim bir elin beş parmağı bir midir diyor bende söylendim söylendim aldım kızımı çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?