Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

eylülüm şuan kafam iii değil zaten ama çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim canım
dinlicem yazdıklarını.... (uzun cümleler kuramıyorum kusuruma bakma ifade edemiyorum şuan kendimi)

canım önemli değil anlıyorum ben seni,iyi hissetmiyosan yazma hatta.yardımcı olabiliyosam ne mutlu..
tam da regl dönemindesin iyice fena oldun kendini topla hadi,yoluna girer herşey..zaman geçirmeden de bişeyler yap artık,sorununuzu halledin.evdekiler,o diğer insanlar filan herşeyi etraflıca konuşun.güzelce halledin,hani uzmanlar diyo ya "ben dili" o şekilde konuş işte.ben üzülüyorum de,ben mutsuz oluyorum de :)hani sen ağlıyosun o sinirleniyo yarım kalıyo ya,bu sefer öyle olmasın,ağlasan da patlasan da konuşun.dışarda konuşunki yarım kalamasın..bak gör sonra herşey daha iyi olacak.hiçbişey olmasa bile,sen rahatlıcaksın,yükün hafiflicek.bu ikinizi de ilgilendiriyo çünkü,o da sorumluluğunu alsın bu işin..
turkuazın da dediği gibi,ilk önce mektup da yazabilirsin,başlangıç olur.sonra da konuşursunuz.

valla canım ben de senin gibiyim..kırmam laf söylemem,sonradan gelir aklıma şöyle deseydim diye,ama diyemem işte..
bizimkilerin aile sorunlu zaten,öyle bi yere düşmüşümki valla :) eşim o yüzden benden daha tepkili onlara..yani benim kvalide-kpederin benle değil evlatlarıyla sorunu var.ben de nasipleniyorum işte:) ben aylarca sesimi çıkarmadım,biriktirdim biriktirdim,hep eşime tavır yaptım nedense..ama bi gün bi patladım.iyi de yapmışım,kafam rahat artık..daha yeni evliyim,bu sorunlar karşısında kocam nasıl tavır takınır bilmiyodum,ondan da çekiniyodum korkuyodum.hem annesini şikayet etmek bana ters geliyodu,yapamam ben öyle şeyler..ama patladım işte bi gün,beni üzen herşeyi anlattım..o da bunu istiyodu zaten,paylaş diyodu hep..paylaşıyoruz artık :) bişey olursa cevabını vereceksin diyo,eğer ben orda olursam ben veririm zaten diyo..benim kvalide eşimin yanında bana iyi davranır,eşim olmayınca beni tanımaz :) o yüzden kocam farketmiyodu ne olup bittiğini..ama artık ayrı şehirlerdeyiz zaten çok görmüyoruz..bikaç olan şeyden sonra iyice mesafe girdi,arada tlfnla konuşuyoruz,kısa kısa..o kadar..saygısızlık etmem,görevimi yapar geçerim,eşim de öyle,o kendi ailesini kendi istemiyo,ben napıyım...o yüzden boşvermek en iyisi canım,sen mutluysan gerisi boş

bana da geçti gibi geliyor zaten canım
haklısın canım pazar arkadaşımın düğünü var giresuna geçcem
dönünce önce günlük olayını çözcem sonrada konuşcam

Ağzına sağlık özet bu bence de:))

yazmak daha iii aslında açılıyorum ama doldum birden taşamadım
sorma reglden dolayı fenalardayım zaten hiç bi yerim tutmuyo...

e sen şanslıymışsın valla farklı şehrde olmak büyük şans bence..bende senin gibi patladım ve anlattım eşime oda aynı şekilde hep paylaşmamı söyledi cevabını vermemi söyledi benden sana izin kızmam der hep ama benim yapım diil ya daha yüzüne bakamam utanırım bişe söylersem ama onlar maşallah pek de güzel bakıyolar yüz kalmamış pek neyse yine çirkefe bağlıycam olayı aklıma geliyo kızıyorum sinirleniyorum bencil insan bunlar hep ben hep ben..umarım bizde şehir değiştiririz yası da genç çünki bi 40 yıl daha düşünemiyorum..arada kıyafetime de karışıyo deli oluyorum eşim karışmazken ona ne yaa..bizimkide bişe söylemez söylemez kıyafetimi biraz açık bulduğunu söylediğinde sanane sen ne karışıyosun ben izin veriyorum dedi sok oldum ben utandım aslında haketti ama yine de üzüldüm..başka gelin olsa ohh ceker ben ole diilim hep iyi yönde yönlendiririm.en ufak örnek ki yapar ya sınav haftasında şehir dışından gelen komsusunu yemeğe alır.benim böyle gelinim olcak ben el üstünde tutar poh pohlarım canım yavrum kızım diye zaten gurbetteyi anneden ayrı yalnız bide o ole yapmayıp soğuk durdukça gıcık oluyorum ya çok mu iticiyim diyorum bazen hiç sarılmayacağı kadar ki iş ortamında cevremde cok sevilen bi insandım hatta komşular fln bizimde senn gibi gelinimz olsun derler öper severler insan bunu kendi kayınvalidesinden görmeyince üzülüyo.birazda o ben suan calışmıyorum oğlunun parasını yiyorum diye böyle eşim baskı yapmıyo o alttan alta çalışmam konusunda sürekli baskı sanki rızkımı o veriyoki eşimin maaşı gayet iyi ve bende tutumluyum ama nafile..hep aynı inatcı ısrarcı görüşünce ille üzcek bi laf eder 10 tane iyiyse 2 kötü sözü vardır.2 haftadır görüşmüyorum neredeyse kafam rahat onun da benimde misafirimz vardı oh dedim yanii..

kızlar ben kaçıyorum şimdilik arkadaşın düğüne elbise diktiriyordum provam vardı unutmuşum gelince görüşürüz.... öptüümm hepinizi...

şu para yeme lafından nefret ediyorum..ne demek o yaa,çalışmak zorunda değilsinki,o kazanıyo sen yapıyosun,hayatı paylaşıyoruz işte böylece..kendileri kimin parası ile geçiniyo acaba..kıskançlığın sınırını zorluyolar...
eşim bana cevabını ver diyo ama ben de verememki :) yapamam yanii..kendisi ters bişey söyleyince ben utanıyorum,susturmaya çalışıyorum..ben alışık değilim böyle şeylere..ama onlar alışkın..laf söylerler söylerler tartışırlar bağırıp çağırırlar,sonra yüzüne bakarlar yine hiçbişey olmamış gibi...ama onların hiçbişey olmamış olan hali de sürekli gerginlikten ibarettir..o evde hep bi gergin hava vardır,kimse gülmez,asık suratlar..ay fenalık geldi..
eskileri hiç düşünme bence,ben de bazen düşünüyorum,bunu da yaptılar,bu da oldu diye geliyo aklıma..zoruma gidiyo ama düşünmemeye çalışıyorum sonra........ama akrabaları filan beni çok sevdiler,çok sıcaklar.yani sorun bende değil,bunu da çok düşündüm,bi hatam varsa diye..ama yok inanki,elimden geldiğince iyiyim..
bak 2 hafta görüşmemişsiniz,iyi işte :) mesafeli olmanın güzelliği :) aynen böyle devam...eskileri düşünme,yeni şeyler olursa onları da kolay atlatmaya çalış,takma geçsin onlar da..

güzellikler ben de çıkıyorum,yemek işine girişcem..
hepiniz mutlu ve hoşça kalın,kendinize ve kocanıza iyi bakın :))

Aynen kendide eşinin parasıyla geçiniyo komşusu bile evde boş boş durmaktan iyidir fln diyo ben iş beğenmeyince ve kayınvalidemin cıtı cıkmıyo o kimki yorum yapıyo bende salaklığıma doymiim doğru aslında diyorum aslında en büyük kızgınlığım kendime bide üni bitirdim ha boşa bitirmişim 2 cahilin lafına krşılık veremiyorum amaan.ya ben para kazanrım hepsini kendime harcarım ne anlamı kaldı..benim annem 20 yıl çalıştı valla param diyemedi babam sağolsun..herkesin yaşadığı kendine hep farklı sabit fikirli oldukları için herşeyi aynı görüyolar valla ben tek maaşla köşeye para bile atıyorum ev bile alırım tuttktan sonra onun gibi hergün gezmiyorum yani evdeyim genelde gezersemde eşimle..dediğin gibi akrabalar beni de çok seviyolar özellikle de yemeklerimi:))ama sevmekle de olmuyo daha cok ilgi lazım yada ben cok sey bekliyorum..ya sıkıntıdan göz arkası damarlarım yıpranış beyinde tümörden süphelendi dr allahtan bişe çıkmadı bunuda yasadıktan sonra bende karar verdim eskisi gibi takmıcam artık olmadı söylicem söylemedikce aptal zannediyolar bunun ne de olsa sesi cıkmıyo diyolar ama varya ne zaman üzse beni başına bişe geliyo ya bu kadar olur:))neyse canım başını şişirdim seninde ben kaçimm yemek yapılcak yediğim paranın hakkını verim dimi:)) yine görüşürüz tatlım bye..

bende doldum artık yazacam umarım rahatlarım saatlerdir ağlıyorum

benim kayınvalidem üvey bir tane engelli kaynım var bununla ilgili daha önce yazmıştım...

görümcem kaynanam biz farklı şehirlerde yaşıyoruz...

görümcemler yıllık izine geldiler önce köye gittiler kendi kayınvalidesine kayınpederimde aynı köyden ama onlar şehirde yaşıyorlar arada bir köye gidiyorlar ne hikmetse görümcemler her geldiğinde köyde işleri çıkıyor onlarda arkalarından köye gidiyorlar görümcem dediki bu işleri çıktığını bilmeden biz kaynanamlara yakın bir şehirde oturuyoruz hafta sonu sizde babamlara geçin bizde burdan oraya geçelim görüşürüz tamam dedik kaynanam köye gidecekmişte onlar gelince olmuyormuş kibarca gelmeyin dedi iyi söyleyimde benim yanıma gelsinler dedim bunu takmadım severim görümcemi de misafiri de...

neyse bunlar gelecek ben aradım kaynanamı bugün hastanede randevum vardı salı günü biyopsi alacaklar rahimde kanser riski var onu söyleyim hemde görümceme ulaşamadım yola çıktılarmı sorayım dedim neymiş görümcemle engelli kayınımı gönderiyorlarmış bana kpss ye girecem sınava kadar yanımda duracakmış ben sınava çalışayım diye kızlarımı yaz kursuna yazırdım hiç umurlarında bile değil benden değil görümcemden izin almışlar buraya gönderebilmek için adam yerine koymuyorlar

ben zaten sınavdan sonra alacaktım yanıma müsaitmisin diye sormak yok birde salı günü anesteziyle falan olacak bu olay onu bile sormadı napacan neden şüphelendiler niye yapıyorlar hastanede yatabilirim nasıl olacak diyorum görümcem yanımda kalsınmış bana baksın sonrada kaynımı bırakıp gelsin diyor yaaa sinirden ağlıyorum beni adam yerine koymuyorlar çok moralim bozuldu hastalığım umrunda bile olmadı susa susa bu hale geldim benim onlara yaptığım iyilikleri yazsam sayfalar dolar tek isteğim biraz umursanmak hep aynı şeyi yapıyorlar ne olur bir şeyler deyin kızlar içimin rahatlaması lazım misafir gelecek yüzümün gülmasi lazım

Ağzına sağlık özet bu bence de:))
ay sokturmak istemeyıp sokanlarda cok.benım ıkı gorumcem var kayınvalıdem hayatta.altkatımızda oturyor.gorumcelerım arkadas olarak ııler ama gorumce olarak tambı gorumceler.komsu ol ama akraba olma yanı.kayınvalıdem 60 yenı gırdı ama gorsenınz bı nazlı bı nazlı.ben ılk basta altlı ustlu olmaya pek takmamıstım ama gordumkı ısler oyle degıl.ben 1 ay onun ynında kaldım esım ıs ıcın ıst gıttı ve ben yenı hamıleydım perısan olmm dıye 1 ay sonra gel dedı.aman Allahım yasadıklarım zehırdı bana.sonra ıst gıdıcez dıye yapmadıgı afra tafra yoktu.hergun 30 gun boyunca hergun gıtme soyle boyle sen kal burda dogur.kocan ılgılenmez(ogluda kıymetlıdır haaa sırf gıtmıyelım dıye)hele en son dedıkı sen kocanla bırlıkte olcam dıye gıdyorsan gıtme zaten bellı bı aydan sonra yapmak yasakmıs.o gunden sonra dank ettı.ve bız dogumu ıst yapamadık ısden ayrıldı ve gerı donduk evımıze.ınanın 2 senedır ordaydım ve esım yanımda degıldı seyahat yapması gerekıyoo ıs ıcın,her gunum zehırdı.karnım burnumda sabah 8 kapıya gelıp sız hala uyuyormusnuz.oglum gel ben kahvaltı hazırladım cayı kotdum dedı.dedım anne bende gelım.cayımda az ama demezmı?bıttı ya benım ıcın.esımle bosanma derecesıne geldk.esım onların babası gıbı.hepsını o evlendırmıs annesını babasından sonra ıı yasam saglamıs.korkuyolar sanırım bızden kopcak dıye.en sonunda bu ıs fırsatı cıktı ve bız buraya geldık.benımde bır oglum var ve allh bana bugunku aklı yerınde verırse ogluma bunları yasatmıcam.cok uzuldum ve cok yıprandım.aılemde uzaktaydı.ben cevabımı verdım pesın pesın ama kotu ben oldum.benım esım bana destek cıkmadı sadece sessız kaldı kı bu ıse yaramdı.acıyorum gecen ıkı seneme.daha neler var yaa.seytan ıste yuva bozmak ıcın en ıı konuyu bulmus yıyıp duruyoo bızı.

Canım benim yaa Allaha havale et bu yüzzden de yuvanı bozma evladında varmış eşinle tatlı tatlı konuş haklı olduğunu anlat.ah işte acındırıyolar biz yalnızız tek kaldık diye evlatlarda dayanamıyo vicdan yapıyo zor bu durumlar gurbetteysen hele daha da zorr..bizimki ilerde huzur evinde kalırım bile demiş oğluna ağzını arıyo yani off kendini sevdir de madem bizde ilerde zevkle bakalım dimi ama yok yani ole bişe olsa inan içimen bile gelmiyo bakmak zaten benden dinç maşallah..yuvanı bozma sakın arkandan zil takıp oynar sabret..

güle güle git,havan değişir ne güzel..öpücükler efsuncukk

valla değişti eylülüm yaaa süper oldu işyerinden bi erkek arkadaşım bide dersaneden kız arkadaşım vardı hep beraber mantı yedik bol bol muhabbet ettik.... elbisenin provasını da yaptık çok beğendim valla ben harbiii iii geldi

güzellikler ben de çıkıyorum,yemek işine girişcem..
hepiniz mutlu ve hoşça kalın,kendinize ve kocanıza iyi bakın :))

yemek işi çoktan bitmiş yemişsinizdir bile canım afiyet bal şeker olsun sana ve kocişine benimki gelmedi daha yarım saati var çarşıda gezerken görümcemi gördüm efsun bu akşam bize gelin diye ısrar etti durdu hayırdır inşallahhhh ??? gelsin kocişte belki gideriz... bende seni öptüm kocaman canım sende size iii bak heee çalışmalar ne alemde eylülüm sıra sende

2 senelik evliyim;kaynanamdan nefret ediyorum,ilk kez bir münkaşa yaşadık,resmen beni karşısına aldı,sıçtı sıvadı...
bir an önce miktir olup tatile gitmek istiyorum...
kaynana;
*sen benim gibi her şeyine hee diyeni nah bulursun
*Evlenirken eşyaların yarısını ben aldım,nişan saçımı bile boktan bi kuaföre götürüp yatırdınız,düğüne istediğim kuaföre gitmek istediğimde sorun ettiniz.
*1.5 yıl sonra işten ayrılınca,kızınla bana iş aradın,buda yetmedi kpss için zorladın.
*kendi kauınvalidenle,görümcenle,eltinle,kaynınla,kayınpderinke küssün,benim düğünümde bile yüzüne bakmadılar,2 dkka kaldılar gittiler
*abinlerinin 2 eşi ilede küssün,benim aram onlarla çok iyi dedein ama ;onlar görümceleri için ,kızım senin nişanında barıştık deyiverdiler,ağzım açık kaldı ama ,yinede şaşırmadımmm....
*şimdide her hafta sonu seni yazlığa getirip götürmek zorunda değiliz,bindersin otobüsüde defolup kendin gidersin.
*kızın koca peşinde 25 yşında ama ;hala pasaklı,kendi yatağını toplamaktan hariççç.(Leş gibide ter kokuyor)
*Eltinin kızı erkek arkadaşı var diye,demediğini bırakmadın,çocuğun audisi var diye çatladınız,ama senin kızın 2 aylık sevgilisini koluna takıp,ananesi,dedesi ve seninle tanıştırırken geviş getirdin...
*2 koca eskitmiş,gelini ile küs,oğlu ile küs,o haplardan bunamış ablnla mutluluklar..
umarım erken ölürsünnnnnnn,

Boşver haklı da olsan beddua etme. Bak hamilesinde. beddua dönüp dolaşıp başına gelirmiş. (Allah korusun)
En güzeli seni Allah'a havale ediyorum demek.

ay hergün okuyorum b sayfayı kızlar naapmış kaynanaları ne gıcıklık yapmış diye ama ilk defa gülerek okudum. keşke yüzünede söylense dimi :)) ama boşver beddua etme. gerçi ölürsün beddua sayılmaz bigün hepimiz ölcez

kıslar ben bi hışım kv ile ilgili yazdım ama ondan sonra bişi oldu kv deme. geçen hafta sonu eşimi aramış gelin diye eşimde beni arayıp sormasını söylemş. oda aradı gelin torunumu özledim diyo. ben önce ık mık ettim sonra tamam dedim. diyoki ne yemek hazırlayım. bende dedim ne olursa yerim ben sen oğluna sor ne istiyomuş. oda dediki BOŞVER ONU O NE OLURSA YER SEN NE SİTİYOSUNniyemi güldüm çünkü eşim çok pimpiriklidir yemek konusunda. eşimede söyedim baya bozuldu. bi kaçgün sonrada bize geld o giderken bende çocuğu yediriyodum yerde oturarak kalkıp yolcu edicektim kalkama sen canım benim dedi iki yanağımdan elleriyle tutup şap şup öptü.

gerçi arada yine ufak tefek yapıyo bişiler ama benim öle bir annecik varki bazen düşününce kv el olmasına rağmen iyidir diyorum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…