Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

evlendim ,evde patlıyorum sıkıntıdan ,hergün tv izle ,bıktım,sıkıldım ,ama sırf kaynanama inat (ay bu lafıda son 1 haftadır ,ağzıma alıştırıryorum,onun yanında kullanıcam) sıft kaynanama inat işe girmiyorum...
yat gel osman ..
ama çok sıkıldım,o çalışmamı çok istiyordu,benimde iş yerim taşınınca çıktım işten ,sonrada başka iş bakmadım,hamileyim ama çok sıkılıyorum

valla konuyu açandan yazanlardan allah razı olsun,terapi gibi,bakalım biizmkini ,benim koca yazlığa götürcek mi,uşağız biz o ne zaman isterse amadeyiz....
*kaynana;hamileyim diye sen bu gerginliği benim hormanlara bağlıyorsun ama ,yavrum sabrım tükendi,artık eski gelin yok
*bir an önce kzını nişanlada,onun eltileri ile uğraşın
*daha şimdiden 3 aylık sevgilisinin ,diğer gelinlere kaç bilezik takmışlar,onun hesabındasınız.
*valla herkezin dediğine göre,duaları kabul olmuşşş,kııznın 2 eltisinin yanında birde görümcesi olsaymış daha i olurmuşş
*elini beline koyupta kaynana laf sokuyordun ya,bekle beniiii

hiç sorma vefam yaaa hiç sorma kv rahatsız izmir işi yattı kızı gitmeyince anneside bende gitmiyorum dedi kaldık yine hep beraber canım evde ben eşim kv ve anneanne
sen samsunlu musun canım?

ya bayıldım sıze cok hossunuz valla baska cok onemlı bı sorunum var yoksa takılırdım sıze:)))

ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım doğrusu renklere anlam vermesine , gerçi şaşırmamak istiyorum ki benim kayınvalıdemde kıyafetlere laf soyler hatta ben acıgım kısa kollu gıydıgımde torununa laf soyler kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı ama benim için problem yok kızlar istediğimi giiyerim babam anam karışmadı onlar hiç karışamazlar.

uzun zaman oldu gelmeyeli o kadar sorunum olmadıgı için pek takılamıyorum dermişim Kaynanam özünde iyi kadın seviyorum alıştım ben konuşmalarına yaşlı diyorum geçiyorum. Ama bu hafta cidden özledim gitmek istedim eşime söyledim bana gözlerim yaşardı avrat dedi Ne diyim bu herife

yazdıklarına şaşırmadım nilüfer.Bende nişanlıyım ve bende senin yaşadığına benzer şeyler yaşıcam sanırım.Benim nışanlım ve aileside muhafazakar ve nışanlım çok kıskanç.Özellikle dar kıyafetler konusunda.Hele pardesüyü hiç sorma.hiç giymedim ve evlendiğimde giymek zorunda kalacam.Kendim istemeden içimden gelmeden nasıl yapıcam onuda bilmiyorum.Seninde Allah yardımcın olsun.Kaynananın yaptığı bence eleştiriden çok dedikoduya giriyo.Kimseyi giydikleryle yaptıklarıyla yargılama hakkına sahip değil.Herkesin aklı fikri var sonuçta.Bence senden istediklerinide daha yumuşak ifadelerle dile getirse sende böyle sıkıntı yapıp kendini huzursuz hissetmezsin.Bana sorarsan eşinle konuşmaktan asla vazgeçme.Çünkü bende gurbete gelin olacam nasip olursa o yüzden ben yaşadığım sıkıntıları korkuları gelecekle ilgili kaygılarımı hep anlatıyorum.Oda beni anlıyo şu anda bunaltmıyo.Ama gelecekte ne olur orasını Allah bilir

kendi isteklerinizle yapın bir şeyleri başkalarının yönlendirmesiyle değil bence devamlı aynı seyleı yasamak zorunda kalırsınız

tek istediğim sakin sessiz eşimle ve çocuklarımla yaşacağım sıcak bir yuva.Allah nasip edermi bilmiyorum ama sanırım bende sizin yaşadığınız sorunlara benzer şeyler yaşicam ve bu yüzden evlenmekten korkuyorum.Büyüklerin söyledikleri doğru galiba sen her nekadar sevsende 'EL' 'EL OĞLU' EL KAPISI' haklılar...Bizlerde 'EL KIZIYIZ' onlara göre.Onları anlamayan asla onlar gibi düşünmeyen onların istediği gibi hareket etmeyen EL KIZLARI...

korkmanıza gerek yok sessiz kalmayın edepli oldukdan sonra sessiz kalmayada gerek kalmıyor ama sakın ola sakın edebinizi bozmayın çünkü bunlar sorun olan seyler genelde saygı karsılıklı şart

kızlar selam
yazmazsam anlatmazsam patlıcam artık. 27 gün sonra düğünüm var nikahım olacak ama umarım bu kadına sinirlenip bir kriz geçirmem. benim kayınvalidem aşırı gıcık beni gıcık etmekten keyif duyuyor ona göre ben kendi evimi yerleştiremem çocuğuma bakamam. her şeyi o bilir. utanmasa sen yapamazsın oğlumla ben evleneyim diyecek. herşeye karışmaya bayılıyor her şey onun kontrolünde olmalı. bana sürekli şaka yapıyorum diyor ama çirkin çirkin deyip duruyor hergün ona gitmemi bekliyor her gittiğimde de şu yapılacak bu yapılacak eşim de eline mi yapışacak yaşlı şişman kadın diyor 4 aydır onun evine gidip iş yapıyorum okuldan çıkıyorum arıyor nerdesin neden gelmedin oğlum nerde. sürekli bi küçümseme öğretmen ne iş yaparmış nasıl yorulmuşum, o benden güzelmiş gençken onun daha çok çeyizi varmış mış mış mış... evimi ben yerleştiremezmişim kız kardeşleri yerleştirecekmiş. bugün annemin yolladığı yorganı kaplamaya çalıştı benim çeyizlerim onun evinde eşyaları kurcalamış bulmuş çarşafı annemi aradı hayır kaplama dedi bana dedi hayır kaplama dedim buna rağmen annen dedi diye yorganı kaplamaya kalktı benim de tepemin tası attı eşime bu sorunu söylemiştim aşırı ısrarcı diye beni suçlamıştı bugün annesine sert çıktım gıkı çıkmadı. lojmanla ilgili sıkıntımız var evim olmayacak diye düşünüp üzülüyorum sırıta sırıta yanımda oturun benim odamda gerdeğe gireceksiniz hahahha dıyo hasta valla ya. bi ara da balayında sıkılırsınız yalnız hep birlikte gidelim diye tutturdu bugünkü son gıcıklığı bizim sülalenin kökünde hurilik var ondan güzeliz demesiydi ben girdiğim ortamda dikkat çekmezmişim ama onun ailesinden biri hele o bi yere gidince ayyy ne güzel derlermiş. eşime lojman olmasa da orada kalmayalım dedim ama maşallah öyle ısrarcı ki eşimin pes edip tamam demesinden çekiniyorum beni araya katma kendin çöz sorunları deyince eşimi de boğasım geliyor offf napcam ben bu kadınla

anlattıkların gerçek olamaz yaaa! nazıl bi kişilik sadist gibi valla.yaptığı resmen işkence.allah sabır versin sana.
bence sende onun oynadığı gibi oyna.oyununun kuralı laf söyleyip şaka yaptım demekse sende aynısını yap.ne bileyim öv kendini sürekli.
bariz bir şekilde sen sinir ol istiyor.bence hiç sinir olduğunu hissettirme.onu kale aldığını gösterdikçe vazgeçmicek gibi.
2 seçeneğin var: ya onun gibi davran ya da takma en azından onun yanında takma!

sadist ya psikopat düğün için masrafı sadece gelinliğim ve salon halım. takı olarak da 2 kıytırık bilezik takıyor ama sürekli borcumuz var düğün yapıyorum masraflar altında ezildim diyor kayınpederim bıkmış o da psikopata bağlamış evde yemek yiyip atıyor adam kendini sokaklara. benim memlekete kına gevesi için gidilecek uçak biletini babandan para alcam vercem sana diye kredi kartıyla aldırdı bana oğluna da baban para vermiyor kendiniz ödeyin demiş onların biletiyle birlikte 1250 tl benim karta girişşşş.... bi de utanmadan görümcem için de bilet almamızı istedi eşim de tersledi her şeyi kendimiz yapıyoruz diye azarladı onu o çok uğraşıyormuş parası pulu kalmamış ama bu insanların bankada 120bin tl si var ve ev alcam diye konusuyor sürekli inş istanbuldan evini alır da defolur gider haa bu da yetmezmiş gibi oğluna sürekli tayin iste karın senle nasılsa gelecek diyor hem de istanbula. iki öğretmen maaşıyla nasıl da geçinilir dimi. bi de sürekli yanımda uzaktan olmasaydın yol parasıyla 1 bilezik daha takardım diyo dedim yol parasını ben çekiyorum bilezik nerde diye bana düğüne akrabaalarımız gelecek(benim sadece anne babam ve kardeşim gelecek) masrafım çok dedi ha unutmadan düğünden bigün önce sabaha kadar oturcaz çay servisi yapcan o gün börek de yap çayın yanına dedi ben de ben düğünden önce yatar uyurum diğer gelininle kızın yapsın dedim o kilolarla gık diye gider mi ki töbe töbeee

Inanamadım bütün anlattıklarına gercekten sımdıden geçmiş olsun diyim sana ben sakın kendini ezdirme sakın bu kadın fena

canim tam psikopat bi kayinvaliden varr.Ve yaptiklari dedikleri cok cirkince buldumm.. bu nasil bir annedir yaa cocuguna destek olacagina sevinecegine enler yapiyor inanmiyorum../insallah esin annesine babasina cekmemistir .oda onlar gibiyse isin Allaha kaldi..Bu dugun arafesinde olacak seyler degil..Gelin olcak kiz sabah kdr cay servisi yaptigini ilk defa duydum hayret bisi.Canim Allah kolaylik versin.Esini seviyorsan guveniyorsan sabir et derimm sevgiler

evlenince kocamın bana daha da bağlanacağını düşünüp avunuyorum aslında o da annesinin ne kadar ısrarcı ve kontrolcü olduğunu kabul ediyor beni bana koruyor da genelde annesine ağzını açmıyor aynı evde olup da ne kadar üzüldüğümü görünce değişir diye umuyorum
ohhh ya rahatladım bi nebze anlatmak gibisi yok :)

eğer kocacın çok anneci değilse yani annesi ne derse doğrudur şeklinde davranıp,ileri gittiği zaman anne dur hatalısın karışma diyemeyenlerdense işin zor....

esin seni koruyorsa sorun yok ama korumadigi zamanlarda uzulmus gibi yapmayi dene ama ise yaramaycak erkekler pek buu gibi hallerle ilgilenmiyolarr Her erkkek anne lafi dinler ama asirisi iyi degil .. ,,inslh bu muabarek gunde en guzel seyler seninle olur canim bi dertin soylemek istedigin ama kimseye soyleyemedgn durumlar varsa gel icini dok anlat inan iyi geliyo insana

düşününce anlıyorum kadını işim var güzelim zayıflıyorum 65 e düştüm :) bu gidişle daha da veririm ya :) anneme kendini tarif ederken kızından 1-2 santim kısayım demiş ama fark 12cm bana sürekli kilolusun diyopr ki 167 boyla şu an ideal kilo aralığımdayım(üst sınırda olsa da :)) eşim bana değer veriyor onun kocası ondan nefret ettiğini açıkça söylüyor o da hayattaki ezikliklerini bana işkence ederek nhafifletmeye çalışıyor bunları bilsem de karşımda konuşurken bazen boğazını sıkasım geliyor ama yine de susuyorum eşimle huzursuz olmayalım diye kandil mübarek gün benim için ne istiyorsa Allah kendine 10 katını versin ne diyeyim Allah herkesin karnına kalbine göre versin amin:44:

sağol canım teşekkür ederim gerçekten terapi gibi oldu Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…