Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

toz olayı her yerde var bacım yaa mecbur temizlicen sürekli... valla benim eşim orası bize özel kimseyi yatak odasına sokma diyor sende oğlun böyle dedi de bakalım
eşin kızıyor mu annesi girince

Allah rahmet eylesın canım ya benım kayınpeder de daha ısteme olmadan teknesıne hedıye aldım tesekkur bıle etmedı bana 100tl borcu var kaynananın 70tl yattılar ustune vallaa :)))

bazıları anlamaz güzellikten iyilikten işte boşver canım

ay çok güldüm ya kayın validen kesin seni oğlundan da kıskanıyordur :)

kızlar kandılını mubarek olsun helva kavurım dıyorum ama daha once hıc yapmadım 2 kısılık nasıl yapabılırım esımde yemez bıde kotu olursa zıyan olmasın bı tarıf verın bana unu kavurcam yagda tereyag atcam serbet dokcemde nekadar kavurcam nasıl yapcam bılmıyorum ınternette hep fazla tarıf var komsuda yokkı verım dıcem fazla olursa ama bı el atın daha bana:))

valla benim öncelikle eşim kızıyor canım orası bize özel bayan bile girmesin diyor
benim evim kardeşim ister temizlerim ister pis yaşarım size nee Allaalllaaahhhh
kendi çok mu temiz canım kayınvaliden biz çok gördük ben şöyle temizim titizim diyenlerin evini
maşallahhh pislikten geçilmiyor ama bizim temizliğimize laf ediyorlar
aminnnnn canım inşallahh....

yoo gülüyoo ben sana dedim baştan işin zor diyoo sokma diyo konuyu kapatıyo zeytınyagı gıbıler ana ogul ıkısınıde bogucam o yagda bıgun bakalım nezaman

kızlar dün k.vdeme oğlumu almaya gittim bana dediki kızım sakın iş yapıcam ev şöle oluyo böle oluyo diye kendini yıpratma hayat geçiyor sadece çocuğunla ilgilen onun sana akşamları ihtiyacı var kocan eve gelince onlar oyuna dalar sen yapabildiğin işini yaparsın bak benim eve çocukla ilgilenicem diye heryer heryerde onun bize ihtiyacı var senin benim farketmez dedi ay bi hoşuma gitti yemeğe kalmicamızı söledim sarma yapmış banada koydu evde yersiniz diye değer verdiğini görmek insanın inan hoşuna gidiyor ya

Canım ben göz kararı yaparım mesela siz 2 kişiyseniz bi tam yağın yarısını koyman lazım belki biraz bile daha fazla unu birden cok atma bak yağını salana kadar kavur rengi hafif kahve olsun ozaman daha lezzetli oluyo sonra şekerini at yine kavur 1-2 dk sonra süt ve toparlanıyo zaten kendiliğinden güzelce karıştır yine 1-2 dk altını kapa dinlensin..benimde canım istemişti cok kayınvaldem ben yaptrrm demişti iyi bilen yakınına kendi beceremiyoda daha yaptrcak 2 yıl oldu oğlu isteseydi yarına hazırdı o bende naptım canım azmettm yaptım çok güzel olmuştu valla bi tabak da ona gnderdim aradı ne güzel yapmışsın diye demediki ben yaptırcaktım.bende bişe demedim amaan elim kolum tutuyo yaparım kimseye muhtaç diilim ya..neyse helvaya bile kattım kynanayı:))

gitmez olurmu benimkide ye iç der ama 1 kez evde başbaşa bırakalım bu gençleri demiyorlar

amaan benim eşim tın yaa ben cok detaycıyım o da düz söylersen anlar yok sa cık.valla temiz şimdi ne yalan söyliim ama temizlik ille süpürme toz alma diil yani ben dağınık olanları pek sevmem cocuğu vardır yada cok yoğun calışıyodur o ayrı ama ben bunu söyledim sadece ve ole cevap aldım bi kerede takdir et be kadın coooook nadir över o da mecbur kalıyo isafirin yanında su ne güzel bu ne güzel dediklerinde:))

saol canım sankı kokusu geldı yapmadan dayanamıyorum tatlıya bınbır cesıt yaparım hergun benım herıf 1 gram yemez anca cıkolata yer tek basıma yıye yıye davul gıbı oldum

saol canım sankı kokusu geldı yapmadan dayanamıyorum tatlıya bınbır cesıt yaparım hergun benım herıf 1 gram yemez anca cıkolata yer tek basıma yıye yıye davul gıbı oldum

Rica ederim canm tam ölçü veremedim ama kusura bakma. fazla olursa kapı komsuna verrsin sevaptır ..hem kocanı da alıştır ya yesin emek veriyosun.benimki de patlıcan biber fln yemez zorla yediriyorum umrum bile diil ne pişircem ben sürekli..off cidden tatlı cok kilo yapar dikkat et bende aldım bi 10 klo evlendikten snra fenalardaym:)

evet kıskanıyor gercı o hala kocasını bıle kıskanıyor sırtlarını sıvazlıyor ıkısınınde gece uyumadan kasıyor masaj yapıyor bende bakıyorum olee trene bakar gibi napim:))

valla çok enterasan kişilikler ya,eşine demiyormusun ay bu ne hal diye

gitmez olurmu benimkide ye iç der ama 1 kez evde başbaşa bırakalım bu gençleri demiyorlar

ben sizinkileri okudukça k.vdeme şükrediyorum yinede...cahil biri kültürlerimiz ayrı ama benim huyumu sever oglunun huyundan çok.oyüzden oğlunu idare edim diyede bizi bize bırakır.ee iş kadın olunca oğlunu bende güzel idare ediyorum obenim ben onun isteklerini yapıyoruz :)))

en azından bişeyleri kabul etmiş bizimkinde o da yok en doğru o biliyo

selam herkese..
birgün buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi
benim kayınvalidem özünde iyi bir insandır.sıradan kayınvalidelerin istediği şeyleri istemez benden.hiç iş yaptırmaz beklemez.illaki bize gelin gidin hiç demez.
hal böyle olunca bende hep içimden gelerek gelip gittim onlara.haftada 2 kez giderdim öyle vazife gibi değil gerçekten içimden gelirdi.
kayınvalidemin tek kusuru çok eleştirici bir insan oluşu.
kendi ailesi dışındaki herşeyi eleştirir ama aklınıza gelebilecek herşeyi.
kendisi baya bir muhafazakar ve kendi gibi olmayan herkesi eleştiriyor.
çalışan kadınları dar giyinenler renkli giyinenleri başkalarının çocuk yetiştirmesini herşeyi eleştiriryor.bana diyorki buzamanda çocuk yetiştirmek zor zaten sizin bebeğiniz olmazsa ben hiç üzülmem diyor.görümcemin oğlu olacak ona diyorki iyiki kızın olmadı sizin orda kız yetişmez.sen kapatmak istersin zorla açarlar onu diyor.daha doğmamış çocuğa don biçiyor.sadece onların baktıkları çocuk akıllı efendi.başkaları çocuk bakamıyor dsipin edemiyor.bunu açıkça söylüyor.kendi çocuklarını hep katı kurallarla disiplnle büyütmüş.kendi yeğenlerini dahi giyimlerinden oturup kalkmalrından dolayı eleştiriyor.yeğeni 9 aylık doğum yapmak üzere.kıza diyorki göbeğini gere gere yürüyosun biz kocamızın yanında bile kambur dururduk kimse hamile olduğumuzu bilmezdi sende kambur dur diyor.kız durmayacağını dile getirdi şimdi heryerde onu anlatıyor.
ben daha 9 aylık evliyim.ilk zamanlar uyum sağlayım diyeçok uğraştım.başardığımıda düşünüyorum.çevreleri akrabaları beni çok seviyor.k.validemlede aramız çok iyi normalde.ama ben zamanla herşeyi eleştiriyor diye kendimi çok kasmaya başladım.öyleki özgüvenimi kayettim.otururken kalkarken bile kendim gibi olamıyorum.hep bunu yapsam benide eleştirirmi diye kendimi kastım durdum.
sonra bende nefes alamama durumu başladı.çok zor nefes almaya nefeslerimi kontrol edememeye başladım.normalde çok pozitif neşeli biriyimdir.o halimden eser kalmadı.bu durumu eşim farketti neyim olduğunu sordu.bende durumu anlattım.
eşm ozaman çok yardımcı oldu.kimseyi memnun etmek zorunda değilsin dedi.ben çok rahatladım.ama bu olaydan tam 1 hafta sonra korktuğum başıma geldi.
k.valideme giderken pembe pardesü giymiştim.pardesüme renginden dolayı demediğini bırakmadı.ben filancaya pembe pardesü giyiyor diye neler etmiştim.bu hayat kadını kıyafeti demştim şimdi onun gelini giyiyor dicekler dedi.bunları şakalyla karışık gülerek söylüyor.ama okadar üzüldümki.renkli çantalar takıyor onları hep hayat kadınları takar vs vs.yani bana laf sokuyor.zaten diyolardır senden için dar pardesü giyiyo diyolardır dedi.ben çok üzüldüm.elimden geldiğince uyum sağlamaya çalıştım yinede olmadı.hiç bişi demedim güldüm geçtim.eşimde bişi demedim şikayet ediyo gibi olmayım diye.ama nefes problerim yeniden başladı.yine ben ısrarla pardesümü giymeye devam ettim.kendimden bukadar ödün vermeyecektim artık.taki geçen haftaya kadar.akşam eşimle onlara gittik.bende pantolon vardı.ve o pantolonu hep onlara giderken giyerim.pantolonda şu pileli etekpantolonlar varya ondan.k.validem sana etek versem ben baban çok kızıyo dedi.sinir oldum çok bozuldum belli de ettim.yinede huzur kaçmasın diye peki dedim.tam osırada konuşurken eşim geldi.anladı tabi ben etek giyince.eve gidince sordu ben anlattım beni anladı yanımda oldu.pardesü olayınıda o an söyledim.çok şaşırdı annesinin bana o sözleri söylemesine.annemlere gittğinde 1 saat etek giyiver onun dışında annem sana bişey derse bana söliceksin hemen dedi.ilk baş eşim yanımda diye bir nebze olsun rahatladım.ama sonra eşimde değşimler başladı.kilo aldım ve eşim bu durumdan çok memnundu.46 kg dan 52 ye çıktım.fiziğim tam kıvamında oldu.şimdi kilo aldın çok dikkat çekiyo demey başladı.ben şuan 36 bedenim ya.
şimdi dışarı çıkarken hep ne giydim diye eşim bakıyor hissediyorum.kendi annem en son bana hediye etek buluz aldı.onu giydim eşime.hani bu yılın modası yüksek bel bol etekler varya penye olanlar.o kıyafeti görür görmez çokmu dar bu dedi.dar değil aksine oldukça bol bir kıyafetti yani.sanırım eşimi kaybettim.burada gurbetteyim ve kimse yanımda değil.yapayalnız hissediyorum kendimi.çok kötüyüm kızlar.3 yaşında çocuğum sanki yönlendiriliyorum başkalarının isteği doğrultusunda.
bebek istiyorduk.3 aydır.doktora gittim geçen gün.stres hormonum (prolaktin) fazla çalıştığı içn şuan bebeğin olmaz dedi.aşırı stresten çıkıyormuş.geldiğim duruma bakın.hayatımız huzurumuz süperdi bizim.eşimle çok iyi anlaşıyorduk.şuan boğulduğumu hissediyorum.napıcağımı bilmiyorum

valla ne dıcemı şaştım ama benım başıma gelseydı heralde kocamı ıkna yoluna gıderdım guzellıkle halletmeye calısırdım sureklı konusur bu konuyu tatlıya baglamaya calısırdım baktım olmadı gızlı gızlı gıyer kaynana gorsun dıye ugrasırdım oda eşime soylesın kı bende yalanlım aralarını bozım aglım sızlım madur durumuna dusım cıldırsınlar yanı nedense aklıma bu geldı şort olayında bunu yapmıştım ben çokta basarılı oldu :)))

çok güldüm ya alemsin :))
sanırım bu kadar aksiyonu şuan benim bünyem kaldıacak güçte değil :)
eşimle konuşucamuygun bi zamanda.ruh sağlığım çok bozuldu çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…