- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
valla yarın temızlıkcı gelcek bıde persembe alım dıyorum sıtedeyım ama 2. etaplar yapılıyor camı bı acıyorum toz toprak doluyo Allahın dagındayız mecburen toz oluyoo:)) anahtarı kıtleyıp yastıgın altına koyardım alırdı sımdı sutyene saklım bakım ıstıcekmıı:))) ısterse nanayı yedımm :)))
Allah rahmet eylesın canım ya benım kayınpeder de daha ısteme olmadan teknesıne hedıye aldım tesekkur bıle etmedı bana 100tl borcu var kaynananın 70tl yattılar ustune vallaa :)))
valla yarın temızlıkcı gelcek bıde persembe alım dıyorum sıtedeyım ama 2. etaplar yapılıyor camı bı acıyorum toz toprak doluyo Allahın dagındayız mecburen toz oluyoo:)) anahtarı kıtleyıp yastıgın altına koyardım alırdı sımdı sutyene saklım bakım ıstıcekmıı:))) ısterse nanayı yedımm :)))
Kapıyı kapatsan da yok canım meraklı olan giriyo bi şekilde benimkisi de seccade bahanesiyle bikaç kez girdi sonra dedimki kendi kendime aptalmısın özeline niye sokuyosun şimdi ben alim dedğinde yok sen zahmet etmek ben getiririm diyorum 3 kezdir aynı diyalog anlamıyoki evin heryerinde maşallah..bende çakıyorum popomu onlarda hiçbi odasına girmem mutfak hariç orda yardımlar sonsuz tabi o yüzden gidesim gelmiyo evden daha cok yoruluyorm valla..mesela benim evim herzaman cok düzenlidir ama tozzum fln olablr arada bana laf çakıyo evin düzennden cok temizliği daha önemliymiş kendi dağınk oldğu için ole dicek tabi amaaaan laf yetiştrmek zor onlara boşverin bugünde kandil zaten..kandiliniz mübarek olsun dua edelim düşsünler yakamızdan anlasınlar hatalını yada..
ay çok güldüm ya kayın validen kesin seni oğlundan da kıskanıyordur :)
toz olayı her yerde var bacım yaa mecbur temizlicen sürekli... valla benim eşim orası bize özel kimseyi yatak odasına sokma diyor sende oğlun böyle dedi de bakalım
eşin kızıyor mu annesi girince
bazıları anlamaz güzellikten iyilikten işte boşver canım
kızlar kandılını mubarek olsun helva kavurım dıyorum ama daha once hıc yapmadım 2 kısılık nasıl yapabılırım esımde yemez bıde kotu olursa zıyan olmasın bı tarıf verın bana unu kavurcam yagda tereyag atcam serbet dokcemde nekadar kavurcam nasıl yapcam bılmıyorum ınternette hep fazla tarıf var komsuda yokkı verım dıcem fazla olursa ama bı el atın daha bana:))
yoo gülüyoo ben sana dedim baştan işin zor diyoo sokma diyo konuyu kapatıyo zeytınyagı gıbıler ana ogul ıkısınıde bogucam o yagda bıgun bakalım nezaman
kızlar dün k.vdeme oğlumu almaya gittim bana dediki kızım sakın iş yapıcam ev şöle oluyo böle oluyo diye kendini yıpratma hayat geçiyor sadece çocuğunla ilgilen onun sana akşamları ihtiyacı var kocan eve gelince onlar oyuna dalar sen yapabildiğin işini yaparsın bak benim eve çocukla ilgilenicem diye heryer heryerde onun bize ihtiyacı var senin benim farketmez dedi ay bi hoşuma gitti yemeğe kalmicamızı söledim sarma yapmış banada koydu evde yersiniz diye değer verdiğini görmek insanın inan hoşuna gidiyor ya
valla benim öncelikle eşim kızıyor canım orası bize özel bayan bile girmesin diyor
benim evim kardeşim ister temizlerim ister pis yaşarım size nee Allaalllaaahhhh
kendi çok mu temiz canım kayınvaliden biz çok gördük ben şöyle temizim titizim diyenlerin evini
maşallahhh pislikten geçilmiyor ama bizim temizliğimize laf ediyorlar
aminnnnn canım inşallahh....
Canım ben göz kararı yaparım mesela siz 2 kişiyseniz bi tam yağın yarısını koyman lazım belki biraz bile daha fazla unu birden cok atma bak yağını salana kadar kavur rengi hafif kahve olsun ozaman daha lezzetli oluyo sonra şekerini at yine kavur 1-2 dk sonra süt ve toparlanıyo zaten kendiliğinden güzelce karıştır yine 1-2 dk altını kapa dinlensin..benimde canım istemişti cok kayınvaldem ben yaptrrm demişti iyi bilen yakınına kendi beceremiyoda daha yaptrcak 2 yıl oldu oğlu isteseydi yarına hazırdı o bende naptım canım azmettm yaptım çok güzel olmuştu valla bi tabak da ona gnderdim aradı ne güzel yapmışsın diye demediki ben yaptırcaktım.bende bişe demedim amaan elim kolum tutuyo yaparım kimseye muhtaç diilim ya..neyse helvaya bile kattım kynanayı:))
saol canım sankı kokusu geldı yapmadan dayanamıyorum tatlıya bınbır cesıt yaparım hergun benım herıf 1 gram yemez anca cıkolata yer tek basıma yıye yıye davul gıbı oldum
evet kıskanıyor gercı o hala kocasını bıle kıskanıyor sırtlarını sıvazlıyor ıkısınınde gece uyumadan kasıyor masaj yapıyor bende bakıyorum olee trene bakar gibi napim:))
valla çok enterasan kişilikler ya,eşine demiyormusun ay bu ne hal diye
gitmez olurmu benimkide ye iç der ama 1 kez evde başbaşa bırakalım bu gençleri demiyorlar
ben sizinkileri okudukça k.vdeme şükrediyorum yinede...cahil biri kültürlerimiz ayrı ama benim huyumu sever oglunun huyundan çok.oyüzden oğlunu idare edim diyede bizi bize bırakır.ee iş kadın olunca oğlunu bende güzel idare ediyorum obenim ben onun isteklerini yapıyoruz :)))
valla ne dıcemı şaştım ama benım başıma gelseydı heralde kocamı ıkna yoluna gıderdım guzellıkle halletmeye calısırdım sureklı konusur bu konuyu tatlıya baglamaya calısırdım baktım olmadı gızlı gızlı gıyer kaynana gorsun dıye ugrasırdım oda eşime soylesın kı bende yalanlım aralarını bozım aglım sızlım madur durumuna dusım cıldırsınlar yanı nedense aklıma bu geldı şort olayında bunu yapmıştım ben çokta basarılı oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?