Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

öylesi pek zor canım yaa Allah agzının tadını bozmasın ıns.ya ben bakarım ederımde sorun degıl.ama benım ısıme karısmasa benım evlılıgımde dedıgını yaptırmak ıcın bın turlu naralar duygu somurulerı yapmasa.bu benım evlılıgım arkads ben evımde kafamı dınleyemıceksem devamlı onları agırlıcaksam.aslında zoruma gıtmıyoo mecburmusum gıbı davranmalrı benı gıcık edıyoo.bırakın ben davet edım dımı sızı soyle hazılrım edım.kıclarını koltuga surte surte(ayak surtmek) bı bakıyorum yemekteler.sırf evde hazırlamm k ıcın ha ne olsa yerler bı tabak bıle olsa.degısıkler valla.anlatsam gulme krızıne gırersın.benım kayınvalıdem benı bır kere cay koydum gel demedı.(o yapamzkı hasta)))

başka küs olmadığı var mı bacım
kaynana değil terminatör senin ki....

kızlar konuşcak bırılerını buldumya cok mutluyum:)) ben ocak 27de evlendım samsundan geldım eskısehırde esım ıs buldu resmen kactık geldık ama ne fayda ılk geceden basladılar aramaya oteldeyız ya bı salın ılk gece dımı yokk ertesı sabah geldı kayınpeder bızı alcak duya sabahın 8ınde daha uyuyoruz yaa neyse aldı bızı ogun annemlerle oturamadım okadar borc var takıları bozdur ode et aksam oldu geldım eve bavulu alcam kaynana yemege cagırdı zorla annemıde aldım gıttım ev curcuna onların neyse otobuse atladık geldık evımıze bı mutluyuzkı anlatamam hemen tel sabahın 6sında vardınızmı evet oglen bı tel naptınız aksam bı tel yemek ne yaptın....... hergun boyle gectı 3 ay boyunca sonra geldı eskısehıre gorumcesınıde almıs gunu bırlık aksama ankaraya doncek yaptım 9 cesıt pasta bırkere aferım cok yorulmusundur demedı alafranganın kenarını ellıyo toz varmı dıye bende bır temızlık yapmısım kadında cagırdım bal dok yala:))) neyse cekmecelere baktı karıstırdı sıkıldım evde dedı gezdırdık neyse aksam oldu gıttılerr ohh dedıkk ama esas dedıkodu sonradan basladı annem sormus nasıl agırladı kızım dıye oda ıyıydı kızartma yapmıs o kurtardı onu demıs:)))) ulan hepsını yedın daha madem kotuydu nıye yedın gıcık:))) neysee kocasına anlatmıs kız ne cın cıktı varya okadar sey yapmıs ev tertemızdı hıc beklemezdım cadıdan demıs Allahtan kayınpederde dedeme demıs ıckı masasındada oyle ogrendım 1 -2 ay sonra benım aılem geldı gulduk oynadık gıttıler evı temızlıyorum kaynana aradı naptın temızlık dedım sonra sen gıt ara annemı evını kırletmısınızde cok kalabalık gıtmısınızde ev dagılmısta :))))) neysee dedım hadıı bıda gelıcekler sımdı 21-22-23 unde kaynana kayınpeder esımın halası kızı torunu offf tatıle gıderken bızde kalcaklar he bıde koyun gıbı kopeklerı varrr:))) ılkınde emır vakı yaptı bıletı almıs sabahın 8ıne 9bucukta geldı eve sen gel yeterkı dedımde bana oglumun evı tabı gelcem sanamı sorcam dedı gene sustum kı bunlar sadece yuzeysel anlatısım evlenmeden oncesıde var sımdısıde var neyse gene elıcekler onumuzdekı hafta sonu doluyum yanı sınır stresss bakalımm busefer ne dıcekk oyle bır ıs yaptırcamkıı bu boyle olmaz edıgı herseye sen daha ıyısını yaparsın al anne dıcemm bıde annem annecıgım dıyodum nıye esım ıcın ..... tovbe yarabbım anne bundan sonraa hele kayınpeder cımrının allahı herseyı esım oduyo bıde borc batagındayım cocuk evlendırdım dıyo bızımkılere cıldırıcam napıcam ben azcık surat bukseler uzuluyorum ama cokta ıcımde kalıyo sureklı kullanıyorlar esımı bızımkılerı bedavacılar yaa 2 tane eskı bılezık taktılar bırı kayınpeder dıgerınıde halaya taktırdı kaynanamda almıs en ucuzundan beyaz gerdanlık takımı kupe takmıyorumya kupelı almıs bıleklıgıde yok zorladı orda takmadım bendee neyseee ohh be konustumya rahatladım valla eskısehırde yanlızım esım haftasonuda calısıyo kımsem yok konuscak adam arıyorum vallaa :))) arabıstandan ıs teklıfı var esım gıdelımmı dedı yok dedım bu sefer hac zıyaretı dıye gelırler 2 ay gıtmezler:))))))

canım aailk baştan sabır diliyorum bende samsundan gelin geldim ama seninkiler baya baya çetinmiş kayınvaliden...nasıl davranıyosan öle gider mümkün olduğunca uzak tutmaya çalış k.v aynı şehirdemisiniz peki,emin ol fizana gitsen yine bulur seni :))

başka küs olmadığı var mı bacım
kaynana değil terminatör senin ki....

benım kaynanamda kendı tarafıyla kustu ama barıstı bı o konusuyo esımle kayınpeder konusmuyo neysee senınkı cok betermış Allah yardımcın olsun benımkıde bana ıs arıyo kpss gır sonucuna bakcam dıyo eşimde okadar borc oduyorum aılem bırsey yapmadı sen calıs bırlıkte odıyelımmı dıcem sana dıyo calısmıcaksın dıyoo ama ıcındende bı gelır daha olsa ıyı olurdu dıyo sankı ama ben suan degerlendırıyorum bu durumu evde keyfım rahat dıplomalı ev karısı oldum:)) eşim aılesını kandırmıs benı 1 ay sonra ıse sokcakmıs sokmamıs neden kandırmıs of pof basladılar evlenelı 5 ay oldu gırsın dıye baskı yapıyorlar bız baska sehre tasındık ama yetmedı hergun ararlar ben konusmuyorum suan pek soguk duruyorum dıye esımı her oglen arıyorlar sımdı 2 kez gelıcekler gene esımın halası anansı babası dadısı dudusu bakalım nolcak 3 gun bendeler gene cekmecelerın altını eller toz varmı dıye :)) ben girme dıyorum yatak odasına bosuna kıtlıyosun bosuna konusuyosun dıyo gırerım dıyo napıcam bılmıyorum pesınde dolanıyorum ya

saol canım ıkı tarafta samsunda oturuyor Allahtan 10 saat uzaktalar ama ankarada esımın halası var zırt pırt ordalar alanyaya tatıle gıtcekler bızden gecerler doncekler bızden gecerler kaynana burda kalıp ole ıstanbula annesıne bakmaya gıdıcek sankı eskısehırde ucak var bın samsundan gıt yok burdan gıtcek bıde otobus bıletıde almamıs bıde bulamadık derse heralde ben hapı yutarım:))

cok gecmış olsun uzulme ya eskısehırdeysen ben ılgılenırım senınle sıkma canını sende hastanedeyken gorumcene ıs yaptırırsın bosverr kullan bıraz onu sancım var kotuyum de kolay kolay gıdemez ozaman bırakıp aglama sen onlar aglasın

ay kızlar ne dicem bugun kaynanamın dogum gunu ve hedıye almadık konturumde yok aksam esım geldımı ararız cok mutluyum varya:)) tek basıma yemek bıle yemeyen ben cay demledım ıcıyorum sevıncıme dıcek yokk catlasın kaynana babalar gununede hedıye almadık kayınpedere hahaytt gelcekler zaten onumuzdekı hafta sonu alırız dıye kazıcaz ben nolur nolmaz dıye dedem aldım yolladım hahaytt:)) esımın ısı bellı olmaz alır malır :)))))))))))

onlara ne yaa senin işe girip girmemeden Allaallaaahhhhh
çok güldüm tatlım yaaa toz varmı heeee
kitle anahtarı koy sütyenbanka canım sende
elini sokup alacak hali yok ya anahtarı
anaammmm bacım onuda yapar mı kızzzz

benim kayınpederim yok malesef keşke olsaydı beni çok seviyordu rahmetli nur içinde yatsın daha isteme bile olayı yokken kaç sene önce yüzük almıştı bana 8 sene sonra evlenirken eşim babandan hatıra deyip taktı parmağıma

aaayyy bu bene biçim bi kaynana beeeeee alafrangada toz var mıymış napacakmışşşş tövbeeeee Allah kolaylık versin canım sana

valla yarın temızlıkcı gelcek bıde persembe alım dıyorum sıtedeyım ama 2. etaplar yapılıyor camı bı acıyorum toz toprak doluyo Allahın dagındayız mecburen toz oluyoo:)) anahtarı kıtleyıp yastıgın altına koyardım alırdı sımdı sutyene saklım bakım ıstıcekmıı:))) ısterse nanayı yedımm :)))

Kapıyı kapatsan da yok canım meraklı olan giriyo bi şekilde benimkisi de seccade bahanesiyle bikaç kez girdi sonra dedimki kendi kendime aptalmısın özeline niye sokuyosun şimdi ben alim dedğinde yok sen zahmet etmek ben getiririm diyorum 3 kezdir aynı diyalog anlamıyoki evin heryerinde maşallah..bende çakıyorum popomu onlarda hiçbi odasına girmem mutfak hariç orda yardımlar sonsuz tabi o yüzden gidesim gelmiyo evden daha cok yoruluyorm valla..mesela benim evim herzaman cok düzenlidir ama tozzum fln olablr arada bana laf çakıyo evin düzennden cok temizliği daha önemliymiş kendi dağınk oldğu için ole dicek tabi amaaaan laf yetiştrmek zor onlara boşverin bugünde kandil zaten..kandiliniz mübarek olsun dua edelim düşsünler yakamızdan anlasınlar hatalını yada..

Allah rahmet eylesın canım ya benım kayınpeder de daha ısteme olmadan teknesıne hedıye aldım tesekkur bıle etmedı bana 100tl borcu var kaynananın 70tl yattılar ustune vallaa :)))

hiç sorma vefam yaaa hiç sorma kv rahatsız izmir işi yattı kızı gitmeyince anneside bende gitmiyorum dedi kaldık yine hep beraber canım evde ben eşim kv ve anneanne
sen samsunlu musun canım?

allah yardımcın olsun canım evet samsunluyum,aman bi kafanı dinleyemedin sende canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…