- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
öylesi pek zor canım yaa Allah agzının tadını bozmasın ıns.ya ben bakarım ederımde sorun degıl.ama benım ısıme karısmasa benım evlılıgımde dedıgını yaptırmak ıcın bın turlu naralar duygu somurulerı yapmasa.bu benım evlılıgım arkads ben evımde kafamı dınleyemıceksem devamlı onları agırlıcaksam.aslında zoruma gıtmıyoo mecburmusum gıbı davranmalrı benı gıcık edıyoo.bırakın ben davet edım dımı sızı soyle hazılrım edım.kıclarını koltuga surte surte(ayak surtmek) bı bakıyorum yemekteler.sırf evde hazırlamm k ıcın ha ne olsa yerler bı tabak bıle olsa.degısıkler valla.anlatsam gulme krızıne gırersın.benım kayınvalıdem benı bır kere cay koydum gel demedı.(o yapamzkı hastakıslar ben bi hışım kv ile ilgili yazdım ama ondan sonra bişi oldu kv deme. geçen hafta sonu eşimi aramış gelin diye eşimde beni arayıp sormasını söylemş. oda aradı gelin torunumu özledim diyo. ben önce ık mık ettim sonra tamam dedim. diyoki ne yemek hazırlayım. bende dedim ne olursa yerim ben sen oğluna sor ne istiyomuş. oda dediki BOŞVER ONU O NE OLURSA YER SEN NE SİTİYOSUNniyemi güldüm çünkü eşim çok pimpiriklidir yemek konusunda. eşimede söyedim baya bozuldu. bi kaçgün sonrada bize geld o giderken bende çocuğu yediriyodum yerde oturarak kalkıp yolcu edicektim kalkama sen canım benim dedi iki yanağımdan elleriyle tutup şap şup öptü.
gerçi arada yine ufak tefek yapıyo bişiler ama benim öle bir annecik varki bazen düşününce kv el olmasına rağmen iyidir diyorum.:26:
2 senelik evliyim;kaynanamdan nefret ediyorum,ilk kez bir münkaşa yaşadık,resmen beni karşısına aldı,sıçtı sıvadı...
bir an önce miktir olup tatile gitmek istiyorum...
kaynana;
*sen benim gibi her şeyine hee diyeni nah bulursun
*Evlenirken eşyaların yarısını ben aldım,nişan saçımı bile boktan bi kuaföre götürüp yatırdınız,düğüne istediğim kuaföre gitmek istediğimde sorun ettiniz.
*1.5 yıl sonra işten ayrılınca,kızınla bana iş aradın,buda yetmedi kpss için zorladın.
*kendi kauınvalidenle,görümcenle,eltinle,kaynınla,kayınpderinke küssün,benim düğünümde bile yüzüne bakmadılar,2 dkka kaldılar gittiler
*abinlerinin 2 eşi ilede küssün,benim aram onlarla çok iyi dedein ama ;onlar görümceleri için ,kızım senin nişanında barıştık deyiverdiler,ağzım açık kaldı ama ,yinede şaşırmadımmm....
*şimdide her hafta sonu seni yazlığa getirip götürmek zorunda değiliz,bindersin otobüsüde defolup kendin gidersin.
*kızın koca peşinde 25 yşında ama ;hala pasaklı,kendi yatağını toplamaktan hariççç.(Leş gibide ter kokuyor)
*Eltinin kızı erkek arkadaşı var diye,demediğini bırakmadın,çocuğun audisi var diye çatladınız,ama senin kızın 2 aylık sevgilisini koluna takıp,ananesi,dedesi ve seninle tanıştırırken geviş getirdin...
*2 koca eskitmiş,gelini ile küs,oğlu ile küs,o haplardan bunamış ablnla mutluluklar..
umarım erken ölürsünnnnnnn,
herkese günaydınlar kızlar
hepinize günaydın süper gelincikler....
mutlu ve sağlıklı hafta sonları diliyorum hepinize
ve inşşallahhhh bizim eve
günaydın vefacım
kızlar konuşcak bırılerını buldumya cok mutluyum:)) ben ocak 27de evlendım samsundan geldım eskısehırde esım ıs buldu resmen kactık geldık ama ne fayda ılk geceden basladılar aramaya oteldeyız ya bı salın ılk gece dımı yokk ertesı sabah geldı kayınpeder bızı alcak duya sabahın 8ınde daha uyuyoruz yaa neyse aldı bızı ogun annemlerle oturamadım okadar borc var takıları bozdur ode et aksam oldu geldım eve bavulu alcam kaynana yemege cagırdı zorla annemıde aldım gıttım ev curcuna onların neyse otobuse atladık geldık evımıze bı mutluyuzkı anlatamam hemen tel sabahın 6sında vardınızmı evet oglen bı tel naptınız aksam bı tel yemek ne yaptın....... hergun boyle gectı 3 ay boyunca sonra geldı eskısehıre gorumcesınıde almıs gunu bırlık aksama ankaraya doncek yaptım 9 cesıt pasta bırkere aferım cok yorulmusundur demedı alafranganın kenarını ellıyo toz varmı dıye bende bır temızlık yapmısım kadında cagırdım bal dok yala:))) neyse cekmecelere baktı karıstırdı sıkıldım evde dedı gezdırdık neyse aksam oldu gıttılerr ohh dedıkk ama esas dedıkodu sonradan basladı annem sormus nasıl agırladı kızım dıye oda ıyıydı kızartma yapmıs o kurtardı onu demıs:)))) ulan hepsını yedın daha madem kotuydu nıye yedın gıcık:))) neysee kocasına anlatmıs kız ne cın cıktı varya okadar sey yapmıs ev tertemızdı hıc beklemezdım cadıdan demıs Allahtan kayınpederde dedeme demıs ıckı masasındada oyle ogrendım 1 -2 ay sonra benım aılem geldı gulduk oynadık gıttıler evı temızlıyorum kaynana aradı naptın temızlık dedım sonra sen gıt ara annemı evını kırletmısınızde cok kalabalık gıtmısınızde ev dagılmısta :))))) neysee dedım hadıı bıda gelıcekler sımdı 21-22-23 unde kaynana kayınpeder esımın halası kızı torunu offf tatıle gıderken bızde kalcaklar he bıde koyun gıbı kopeklerı varrr:))) ılkınde emır vakı yaptı bıletı almıs sabahın 8ıne 9bucukta geldı eve sen gel yeterkı dedımde bana oglumun evı tabı gelcem sanamı sorcam dedı gene sustum kı bunlar sadece yuzeysel anlatısım evlenmeden oncesıde var sımdısıde var neyse gene elıcekler onumuzdekı hafta sonu doluyum yanı sınır stresss bakalımm busefer ne dıcekk oyle bır ıs yaptırcamkıı bu boyle olmaz edıgı herseye sen daha ıyısını yaparsın al anne dıcemm bıde annem annecıgım dıyodum nıye esım ıcın ..... tovbe yarabbım anne bundan sonraa hele kayınpeder cımrının allahı herseyı esım oduyo bıde borc batagındayım cocuk evlendırdım dıyo bızımkılere cıldırıcam napıcam ben azcık surat bukseler uzuluyorum ama cokta ıcımde kalıyo sureklı kullanıyorlar esımı bızımkılerı bedavacılar yaa 2 tane eskı bılezık taktılar bırı kayınpeder dıgerınıde halaya taktırdı kaynanamda almıs en ucuzundan beyaz gerdanlık takımı kupe takmıyorumya kupelı almıs bıleklıgıde yok zorladı orda takmadım bendee neyseee ohh be konustumya rahatladım valla eskısehırde yanlızım esım haftasonuda calısıyo kımsem yok konuscak adam arıyorum vallaa :))) arabıstandan ıs teklıfı var esım gıdelımmı dedı yok dedım bu sefer hac zıyaretı dıye gelırler 2 ay gıtmezler:))))))
başka küs olmadığı var mı bacım
kaynana değil terminatör senin ki....
canım aailk baştan sabır diliyorum bende samsundan gelin geldim ama seninkiler baya baya çetinmiş kayınvaliden...nasıl davranıyosan öle gider mümkün olduğunca uzak tutmaya çalış k.v aynı şehirdemisiniz peki,emin ol fizana gitsen yine bulur seni :))
bende doldum artık yazacam umarım rahatlarım saatlerdir ağlıyorum
benim kayınvalidem üvey bir tane engelli kaynım var bununla ilgili daha önce yazmıştım...
görümcem kaynanam biz farklı şehirlerde yaşıyoruz...
görümcemler yıllık izine geldiler önce köye gittiler kendi kayınvalidesine kayınpederimde aynı köyden ama onlar şehirde yaşıyorlar arada bir köye gidiyorlar ne hikmetse görümcemler her geldiğinde köyde işleri çıkıyor onlarda arkalarından köye gidiyorlar görümcem dediki bu işleri çıktığını bilmeden biz kaynanamlara yakın bir şehirde oturuyoruz hafta sonu sizde babamlara geçin bizde burdan oraya geçelim görüşürüz tamam dedik kaynanam köye gidecekmişte onlar gelince olmuyormuş kibarca gelmeyin dedi iyi söyleyimde benim yanıma gelsinler dedim bunu takmadım severim görümcemi de misafiri de...
neyse bunlar gelecek ben aradım kaynanamı bugün hastanede randevum vardı salı günü biyopsi alacaklar rahimde kanser riski var onu söyleyim hemde görümceme ulaşamadım yola çıktılarmı sorayım dedim neymiş görümcemle engelli kayınımı gönderiyorlarmış bana kpss ye girecem sınava kadar yanımda duracakmış ben sınava çalışayım diye kızlarımı yaz kursuna yazırdım hiç umurlarında bile değil benden değil görümcemden izin almışlar buraya gönderebilmek için adam yerine koymuyorlar
ben zaten sınavdan sonra alacaktım yanıma müsaitmisin diye sormak yok birde salı günü anesteziyle falan olacak bu olay onu bile sormadı napacan neden şüphelendiler niye yapıyorlar hastanede yatabilirim nasıl olacak diyorum görümcem yanımda kalsınmış bana baksın sonrada kaynımı bırakıp gelsin diyor yaaa sinirden ağlıyorum beni adam yerine koymuyorlar çok moralim bozuldu hastalığım umrunda bile olmadı susa susa bu hale geldim benim onlara yaptığım iyilikleri yazsam sayfalar dolar tek isteğim biraz umursanmak hep aynı şeyi yapıyorlar ne olur bir şeyler deyin kızlar içimin rahatlaması lazım misafir gelecek yüzümün gülmasi lazım
efsunum günaydın herşey yolundadır inşallah
benım kaynanamda kendı tarafıyla kustu ama barıstı bı o konusuyo esımle kayınpeder konusmuyo neysee senınkı cok betermış Allah yardımcın olsun benımkıde bana ıs arıyo kpss gır sonucuna bakcam dıyo eşimde okadar borc oduyorum aılem bırsey yapmadı sen calıs bırlıkte odıyelımmı dıcem sana dıyo calısmıcaksın dıyoo ama ıcındende bı gelır daha olsa ıyı olurdu dıyo sankı ama ben suan degerlendırıyorum bu durumu evde keyfım rahat dıplomalı ev karısı oldum:)) eşim aılesını kandırmıs benı 1 ay sonra ıse sokcakmıs sokmamıs neden kandırmıs of pof basladılar evlenelı 5 ay oldu gırsın dıye baskı yapıyorlar bız baska sehre tasındık ama yetmedı hergun ararlar ben konusmuyorum suan pek soguk duruyorum dıye esımı her oglen arıyorlar sımdı 2 kez gelıcekler gene esımın halası anansı babası dadısı dudusu bakalım nolcak 3 gun bendeler gene cekmecelerın altını eller toz varmı dıye :)) ben girme dıyorum yatak odasına bosuna kıtlıyosun bosuna konusuyosun dıyo gırerım dıyo napıcam bılmıyorum pesınde dolanıyorum ya
ay kızlar ne dicem bugun kaynanamın dogum gunu ve hedıye almadık konturumde yok aksam esım geldımı ararız cok mutluyum varya:)) tek basıma yemek bıle yemeyen ben cay demledım ıcıyorum sevıncıme dıcek yokk catlasın kaynana babalar gununede hedıye almadık kayınpedere hahaytt gelcekler zaten onumuzdekı hafta sonu alırız dıye kazıcaz ben nolur nolmaz dıye dedem aldım yolladım hahaytt:)) esımın ısı bellı olmaz alır malır :)))))))))))
kızlar konuşcak bırılerını buldumya cok mutluyum:)) ben ocak 27de evlendım samsundan geldım eskısehırde esım ıs buldu resmen kactık geldık ama ne fayda ılk geceden basladılar aramaya oteldeyız ya bı salın ılk gece dımı yokk ertesı sabah geldı kayınpeder bızı alcak duya sabahın 8ınde daha uyuyoruz yaa neyse aldı bızı ogun annemlerle oturamadım okadar borc var takıları bozdur ode et aksam oldu geldım eve bavulu alcam kaynana yemege cagırdı zorla annemıde aldım gıttım ev curcuna onların neyse otobuse atladık geldık evımıze bı mutluyuzkı anlatamam hemen tel sabahın 6sında vardınızmı evet oglen bı tel naptınız aksam bı tel yemek ne yaptın....... hergun boyle gectı 3 ay boyunca sonra geldı eskısehıre gorumcesınıde almıs gunu bırlık aksama ankaraya doncek yaptım 9 cesıt pasta bırkere aferım cok yorulmusundur demedı alafranganın kenarını ellıyo toz varmı dıye bende bır temızlık yapmısım kadında cagırdım bal dok yala:))) neyse cekmecelere baktı karıstırdı sıkıldım evde dedı gezdırdık neyse aksam oldu gıttılerr ohh dedıkk ama esas dedıkodu sonradan basladı annem sormus nasıl agırladı kızım dıye oda ıyıydı kızartma yapmıs o kurtardı onu demıs:)))) ulan hepsını yedın daha madem kotuydu nıye yedın gıcık:))) neysee kocasına anlatmıs kız ne cın cıktı varya okadar sey yapmıs ev tertemızdı hıc beklemezdım cadıdan demıs Allahtan kayınpederde dedeme demıs ıckı masasındada oyle ogrendım 1 -2 ay sonra benım aılem geldı gulduk oynadık gıttıler evı temızlıyorum kaynana aradı naptın temızlık dedım sonra sen gıt ara annemı evını kırletmısınızde cok kalabalık gıtmısınızde ev dagılmısta :))))) neysee dedım hadıı bıda gelıcekler sımdı 21-22-23 unde kaynana kayınpeder esımın halası kızı torunu offf tatıle gıderken bızde kalcaklar he bıde koyun gıbı kopeklerı varrr:))) ılkınde emır vakı yaptı bıletı almıs sabahın 8ıne 9bucukta geldı eve sen gel yeterkı dedımde bana oglumun evı tabı gelcem sanamı sorcam dedı gene sustum kı bunlar sadece yuzeysel anlatısım evlenmeden oncesıde var sımdısıde var neyse gene elıcekler onumuzdekı hafta sonu doluyum yanı sınır stresss bakalımm busefer ne dıcekk oyle bır ıs yaptırcamkıı bu boyle olmaz edıgı herseye sen daha ıyısını yaparsın al anne dıcemm bıde annem annecıgım dıyodum nıye esım ıcın ..... tovbe yarabbım anne bundan sonraa hele kayınpeder cımrının allahı herseyı esım oduyo bıde borc batagındayım cocuk evlendırdım dıyo bızımkılere cıldırıcam napıcam ben azcık surat bukseler uzuluyorum ama cokta ıcımde kalıyo sureklı kullanıyorlar esımı bızımkılerı bedavacılar yaa 2 tane eskı bılezık taktılar bırı kayınpeder dıgerınıde halaya taktırdı kaynanamda almıs en ucuzundan beyaz gerdanlık takımı kupe takmıyorumya kupelı almıs bıleklıgıde yok zorladı orda takmadım bendee neyseee ohh be konustumya rahatladım valla eskısehırde yanlızım esım haftasonuda calısıyo kımsem yok konuscak adam arıyorum vallaa :))) arabıstandan ıs teklıfı var esım gıdelımmı dedı yok dedım bu sefer hac zıyaretı dıye gelırler 2 ay gıtmezler:))))))
onlara ne yaa senin işe girip girmemeden Allaallaaahhhhh
çok güldüm tatlım yaaa toz varmı heeee
kitle anahtarı koy sütyenbanka canım sende
elini sokup alacak hali yok ya anahtarı
anaammmm bacım onuda yapar mı kızzzz
onlara ne yaa senin işe girip girmemeden Allaallaaahhhhh
çok güldüm tatlım yaaa toz varmı heeee
kitle anahtarı koy sütyenbanka canım sende
elini sokup alacak hali yok ya anahtarı
anaammmm bacım onuda yapar mı kızzzz
benim kayınpederim yok malesef keşke olsaydı beni çok seviyordu rahmetli nur içinde yatsın daha isteme bile olayı yokken kaç sene önce yüzük almıştı bana 8 sene sonra evlenirken eşim babandan hatıra deyip taktı parmağıma
hiç sorma vefam yaaa hiç sorma kv rahatsız izmir işi yattı kızı gitmeyince anneside bende gitmiyorum dedi kaldık yine hep beraber canım evde ben eşim kv ve anneanne
sen samsunlu musun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?