Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızlar günaydın hafta sonu gireli sayfa nekadar ilerlemiş herkes dökmüş içini

günaydın kızlar. güzeeeeel bi hafta geçiririz inşallah hepimizde.
ee moraller keyifler nasılmış bakalım güzellikler

ben gayet iyiyim çok şükür eşimle güzelbi haftasonu kavgasız gürültüsüz geçirdim ufak bi kazam geçti sadece dün yataktan düştüm oda nazarlığımız olsun dimi ama:)

günaydın arkadaşlar nasılsınız ;

eşimle arayı düzelttik iyiyiz bu aralar allahım evimizden mutluluğu huzuru sağlığı eksik etmez inş.

hepinize günaydın kızlar
ben çok yorgunum bugün dün gece 4te geldim eve arkadaşımın düğününden giresuna gitmiştim
vallla o kadar çoğaldı ki topiğimiz takibi bile çok zor oluyor ne kv var

vefacım dikkat et kendine tatlım

ooohhh maşallah kızlar çok sevindim inşalllah eşlerinizle hayatınız hep böle olur.
kız nasıl düştün yataktan çok mu hareker ettin ney dikkat et canım yaaa yavaş ol azcıııkk

Son düzenleme:
günaydın herkese,buraya baya hareket gelmiş,neler oluyor hayatta :))
güzel bir gün olsun inşallah....

benim de kv annemi aramaz,gelmez..annemin günü olur,okuması olur ne bilim hiçbişey olmazsa gelsin oturalım diye çağırırdı,her seferinde bir bahaneyle HİÇ gitmedi...bahanesi de "hastayım bugün biraz" ben çok sinir oluyodum çok takıyodum kafama..annem özeniyo,dünürüm gelsin gitsin,ilişkilerimiz kuvvetlensin diyodu ama olmadı..ben de bir daha çağırma dedim,o da çağırmıyo zaten,bozuldu çünkü artık..kp babamı arar ama sıkça,babam da onu..samimiler mi hayır.soğuklar,onca olana rağmen bizimkiler eşimi çok sevdiklerinden,bizim mutluluğumuz için ses çıkarmıyo,laf olsun diye görüşüyo işte,telefonda o da...evleri de yakın malesef.

gerçi artık için rahatlamış yazılan cevaplarda sonra ama ben de kendimi anlatayım dedim :)) bunları sorun et et bi yere varılmıyo.ben varamadım yani:) sen de boşver,siz mutlu olun da dünürlükleri bi yana kalsın,çok da lazım değil..kavgalı olmasınlar ama iyi de olmasınlar,napim yani

saol canım benim iyiyim şükür büyük bişeyim yok

ooohhh maşallah kızlar çok sevindim inşalllah eşlerinizle hayatınız hep böle olur.
kız nasıl düştün yataktan çok mu hareker ettin ney dikkat et canım yaaa yavaş ol azcıııkk

sorma tatlım sabah oglan uyandırmaya geldi bide bizim yatağın yanına elektrik süpürgesini getirmiş beni çekiştirip duruyordu bende tam ayılamadığım için dengemiyitirdim düştüm hatta oğluşun bacağıda acıdıda allahtan onun üstüne vermedim kendimi çok korktu oda yavrum

neler yaptın canım hafta sonu

benim haftasonu 2 gün kocam evde,o bakımdan hep onla geçiyo zamanım..başka bişey yapamıyorum bile..ona da diyorum zaten sen evde olunca evin işi bitmiyo :))
dışarı çıktık,alışveriş yaptık,misafirimiz geldi,iş arkadaşı ve eşi,onları ağırladık,güzeldi..dün de bütün gün pc de oyun oynadık birlikte,bi oyunumuz var,deli gibi onu oynuyoruz
bi de yumurtlama günlerindeyim,bilmem anlatabiliyor muyum

hay Allah,geçmiş olsun vefacım,önemli bişeyiniz olmamasına sevindim

inşallahhh hayırlı haberi vereceksin eylülüm bize

efsuuun hoşgeldiiin!!!!!!!!!
nasılsın canım düğün nasıl geçti,elbisen güzel oldu mu,sindi mi içine,merak ettim..

eylülcüğümmmm kolay gelsin tatlıııımmm o yüzden snin bu keyfinin sebebi desene. ohh yaaa ne güzel benimde eşim hafta sonu evdeydi ama başbaşa kalmak dert olduğu için bizde bi paylaşım yok.

Günaydın gelinler hemmm kadınların oğlunu alınnnn hemde burda çekiştirin...
oooooohhhhhhh iyi yapmışsınız bu kv hepsine müstahakkk

anammmmmm haftasonu ne döktürmüş herkes yawwww oku oku oku hızınıza zor yetiştim valla. hele papatya nın yazdıkları beni kopardı gülmekten. karnıma ağrılar girdi, gözlerimden ya geldi. ne kv yawww.....
bende haftasonunu güzel geçirdim. arkadaşım geldi kaldı.. eğlendik güldük,,,,

kocam aradı benii "sakinleştiysen konuşalım diyor, yok dedim konuşmak istemiyom, mahkemede gelip son kez konuşcam ama senle değil hakimle dedim" davaya az kaldı, tanıdıkla dava gününü çok erkene aldım.
akrabasının düğünü vardı, akrabası beni haftalar öncesinden aramıştı gelin muhakkak filan... akrabası haftasonu gene aradı ben diyim 10 siz diyin 20 kere düğüne gelin filan.dedim ki akrabasına gelmeye çalışırız. aslında çok severim kadını ama napim, gitmek de içimden gelmedi. geri adım atmak istemiyom.. bu arada kocamın akrabalarının hepsi çok severler benii çok sıcak iyi davranırlar, hele biri sanki öz kızlarıymışım gibi davranırlar.. bu odun koca yüzüne ayıbı onlara yaptım ona üzüldüm sadece..

kocam diyorki gel gidelim yeniden başlayalım.. dedim yok ananı al git düğüne. nereye gitsek anasını çanta gibi taşırdık.bir kere karı koca bir yere gidemedik, neymişşş anasıda gelmek istiyomuş bizimle heryereeeee.....aha anasını açtım yolları gitsin aoğlunu koca yerine taksıp koluna.

sonra dedim ki kocaya git söyle akrabalarına beni aramasınlar. durumu anlat, yermiii yemez, bide beni uyarıyor,,, sakın söyleme ben uygun dile söylicem diye.
hadi bakalım söylesin. mahkemde onu tek celsede boşiyimde anasına da arayıp 2,5 senedir etmediğim lafı edeceğim.

ohhhh valla içim rahatladı heee.yeni bir yaşama kucak açtım koşuyorum vallaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…