Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

eylülcüğümmmm kolay gelsin tatlıııımmm o yüzden snin bu keyfinin sebebi desene. ohh yaaa ne güzel benimde eşim hafta sonu evdeydi ama başbaşa kalmak dert olduğu için bizde bi paylaşım yok.

sağol ahkeşkem,kolaysa başına gelsin o yüzden de iyiyim,iyi olmalıyım moralim bozuk olmamalıııııı,stres yok!! :)
bari haftasonu bıraksınlar sizi,kv de görümcene gitsin yaaa..insan biraz düşünceli olacak,o zaman sorun kalmazdı heralde..

vefacım canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş, iyiki birşey olmamış....

efsuuun hoşgeldiiin!!!!!!!!!
nasılsın canım düğün nasıl geçti,elbisen güzel oldu mu,sindi mi içine,merak ettim..

hoşbulduk canım düğün süperdi vallla yeniden evlenesim geldi desem yalan olmaz kır düğünü gibiydi
giresundaki düğün için hazırda elbisem vardı onu giydim diktirdiğim elbiseyi bu hafta sonu ankarada giycem inşallahhh
senin memlekete gidiyorum inşallahhh allahtan bi aksilik falan çıkmazsa

canım benim allah yolunu açık etsin utandırmasın,bi karar verdiysen dimdik dur kendine ömür boyu azap çektirceğine hayata yaniden başla güzelim.inan 3günlük hayatta değmez kendini sev değer ver ozaman herkes seni sever ve değerini bilir.

senin nasıl geçti canım??

eh işte canım çok sıkıcıydı. zaten c. tesi dersane vardı pazar mr çektirdim hastanedeydim. eşime güzel bi babalar günü hediyesi hazıladım olmayan çocuğumuzdan ama ne yazıkki baş başa kalamadık şöle güzel bi kahvaltı hazırlayıp babaşa olmak isterdim ama olmadı işte. regl olacağım günüm geçti bile o yüzden çok gerginim çok duygusallaştım yine. sıkıldım valla artık yaaa eşimle olmak istiyorum sadece eşimle ruhum daralıyo artııııııkkkkkk.................

günaydın turkuazcım..haftasonu coşmuş buralar de mi,ben de anca okudum!!
bütün yazdıkların bi yana şu cümleni bizler için de uygula canım.. "anasına da arayıp 2,5 senedir etmediğim lafı edeceğim"!!!

eylül cüğümmm valla senden bu günlerin sonucunda güzel hayırlı haberler bekliyoruz.. bence stres yapmazsan bu bebiş gelecek ... ayy gelir inş salıkla beraber.

gez bakalım tadını çıkar canım

anasıda sizle beraber yatsaymış o zaman tövbe tövbe bacım yaaa
hakkında hayırlısı olsun canım inşalahhhhh
kadın kalpten gitmesin kız sonra bırak ne hali varsa görsün...
koş canım koşşşşşşşşşşşşşşş

canım benim hadi güzel haberlerini duyalım inşallah stres yapma durmak yok yola devam :))

hımmm...kıskandım şimdi ankaraya gideceğin için :)napiim benim için de gitmiş ol,sadece kendini düşünme :))))

şu hastane işlerin de hayırlısıyla iyi bir sonuca bağlansın da canım..
regl günün stresten mi geçti ki ??yoksa...
bu daralmalar,bunalmaları yaşatanlara yazıklar olsun demek istiyorum,bunu evlatlarına yaşatanlara özellikle..canım en kısa zamanda bi çözüm bulabilirsiniz inşallah bu durumunuza

benim kayınvalde ve kayınpederde hftasonu sonu iki gün giresuna kızının yanına gittiler çok özlemişim eşimle yanlız kalmayı çok güzel geçirdik iki günü,ama bu akşam geliyorlar misafirimde var bu akşama baya yoğunum bakalım öğleden sonra izin alıcam anca yetiştiririm yemekleri falan.

bende bu konudan tek ben dertliyim sanıyordum..
kayınvalidem çok arar annemi hatta abartır hep bize oturmaya gelmek ister
kayınpederim biraz kibirlimi ne anlamadım
uzun yıllar yöneticilik yapmış oldukça resmi bir adam
ama erkek tarafı olarak birkerecik olsun aramaması beni ona karşı soğuttu
sırf bu yüzden bundan sonra kandillerde aramak istemiyorum
nişanlıma söyledim biz de kız verdik bizide karşı taraf bir kez aramadı diyor..
benim babamda öyle samimi olmayı sevmez dünürlerle o yüzden hayatta aramaz ama karşıdan bekler
annem ve ablam yüzünden bu konuyu çok taktım ben
birkere bile aramadı araması gerekirdi diyip durdular
4-5 temmuz berat kandili ozamanda aramasında bak ben arıyormuyum onları

en yakın arkadaşım ve nikah şahidimdi
inşallahhh çıkarırım canım eşim giresundaki düğüne gelemedi
sabah yola çıkacakken haber geldi amcasını acile kaldırmışlar

geçmiş olsun canım kısmet ankara gelir inşallah. insanın eşi olmayıncada eksik oluyo yavv. amca nasıl önemli bişey mi

sende gel canım polatlıya gidiyorum ben
tamam senin yerinede gezerim oynarım

aaa!!!olmadı o zaman,polatlı çoook uzak,sen asıl ankaraya gelmiyosunkiii,kıskançlığım geçti
benim yerime oyna ama,düğünleri severim.zaten bi daha oynamıcam,evlendim diye..koca baskısı sen oyna bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…