dikkat et canım kendinenazar değmiştir belki
eylülcüğümmmm kolay gelsin tatlıııımmmo yüzden snin bu keyfinin sebebi desene. ohh yaaa ne güzel benimde eşim hafta sonu evdeydi ama başbaşa kalmak dert olduğu için bizde bi paylaşım yok.
sorma tatlım sabah oglan uyandırmaya geldi bide bizim yatağın yanına elektrik süpürgesini getirmiş beni çekiştirip duruyordu bende tam ayılamadığım için dengemiyitirdim düştüm hatta oğluşun bacağıda acıdıda allahtan onun üstüne vermedim kendimi çok korktu oda yavrum
efsuuun hoşgeldiiin!!!!!!!!!
nasılsın canım düğün nasıl geçti,elbisen güzel oldu mu,sindi mi içine,merak ettim..
Günaydın gelinlerhemmm kadınların oğlunu alınnnn hemde burda çekiştirin...
oooooohhhhhhh iyi yapmışsınız bu kv hepsine müstahakkk
anammmmmm haftasonu ne döktürmüş herkes yawwww oku oku oku hızınıza zor yetiştim valla. hele papatya nın yazdıkları beni kopardı gülmekten. karnıma ağrılar girdi, gözlerimden ya geldi. ne kv yawww.....
bende haftasonunu güzel geçirdim. arkadaşım geldi kaldı.. eğlendik güldük,,,,
kocam aradı benii "sakinleştiysen konuşalım diyor, yok dedim konuşmak istemiyom, mahkemede gelip son kez konuşcam ama senle değil hakimle dedim" davaya az kaldı, tanıdıkla dava gününü çok erkene aldım.
akrabasının düğünü vardı, akrabası beni haftalar öncesinden aramıştı gelin muhakkak filan... akrabası haftasonu gene aradı ben diyim 10 siz diyin 20 kere düğüne gelin filan.dedim ki akrabasına gelmeye çalışırız. aslında çok severim kadını ama napim, gitmek de içimden gelmedi. geri adım atmak istemiyom.. bu arada kocamın akrabalarının hepsi çok severler benii çok sıcak iyi davranırlar, hele biri sanki öz kızlarıymışım gibi davranırlar.. bu odun koca yüzüne ayıbı onlara yaptım ona üzüldüm sadece..
kocam diyorki gel gidelim yeniden başlayalım.. dedim yok ananı al git düğüne. nereye gitsek anasını çanta gibi taşırdık.bir kere karı koca bir yere gidemedik, neymişşş anasıda gelmek istiyomuş bizimle heryereeeee.....aha anasını açtım yolları gitsin aoğlunu koca yerine taksıp koluna.
sonra dedim ki kocaya git söyle akrabalarına beni aramasınlar. durumu anlat, yermiii yemez, bide beni uyarıyor,,, sakın söyleme ben uygun dile söylicem diye.
hadi bakalım söylesin. mahkemde onu tek celsede boşiyimde anasına da arayıp 2,5 senedir etmediğim lafı edeceğim.
ohhhh valla içim rahatladı heee.yeni bir yaşama kucak açtım koşuyorum vallaaaaa.
senin nasıl geçti canım??
günaydın turkuazcım..haftasonu coşmuş buralar de mi,ben de anca okudum!!Günaydın gelinlerhemmm kadınların oğlunu alınnnn hemde burda çekiştirin...
anammmmmm haftasonu ne döktürmüş herkes yawwww oku oku oku hızınıza zor yetiştim valla. hele papatya nın yazdıkları beni kopardı gülmekten. karnıma ağrılar girdi, gözlerimden ya geldi. ne kv yawww.....
kocam aradı benii "sakinleştiysen konuşalım diyor, yok dedim konuşmak istemiyom, mahkemede gelip son kez konuşcam ama senle değil hakimle dedim" davaya az kaldı, tanıdıkla dava gününü çok erkene aldım.
akrabasının düğünü vardı, akrabası beni haftalar öncesinden aramıştı gelin muhakkak filan... akrabası haftasonu gene aradı ben diyim 10 siz diyin 20 kere düğüne gelin filan.dedim ki akrabasına gelmeye çalışırız. aslında çok severim kadını ama napim, gitmek de içimden gelmedi. geri adım atmak istemiyom.. bu arada kocamın akrabalarının hepsi çok severler benii çok sıcak iyi davranırlar, hele biri sanki öz kızlarıymışım gibi davranırlar.. bu odun koca yüzüne ayıbı onlara yaptım ona üzüldüm sadece..
kocam diyorki gel gidelim yeniden başlayalım.. dedim yok ananı al git düğüne. nereye gitsek anasını çanta gibi taşırdık.bir kere karı koca bir yere gidemedik, neymişşş anasıda gelmek istiyomuş bizimle heryereeeee.....aha anasını açtım yolları gitsin aoğlunu koca yerine taksıp koluna.
sonra dedim ki kocaya git söyle akrabalarına beni aramasınlar. durumu anlat, yermiii yemez, bide beni uyarıyor,,, sakın söyleme ben uygun dile söylicem diye.
hadi bakalım söylesin. mahkemde onu tek celsede boşiyimde anasına da arayıp 2,5 senedir etmediğim lafı edeceğim.
ohhhh valla içim rahatladı heee.yeni bir yaşama kucak açtım koşuyorum vallaaaaa.
benim haftasonu 2 gün kocam evde,o bakımdan hep onla geçiyo zamanım..başka bişey yapamıyorum bile..ona da diyorum zaten sen evde olunca evin işi bitmiyo :))
dışarı çıktık,alışveriş yaptık,misafirimiz geldi,iş arkadaşı ve eşi,onları ağırladık,güzeldi..dün de bütün gün pc de oyun oynadık birlikte,bi oyunumuz var,deli gibi onu oynuyoruz
bi de yumurtlama günlerindeyim,bilmem anlatabiliyor muyum
hoşbulduk canım düğün süperdi vallla yeniden evlenesim geldi desem yalan olmaz kır düğünü gibiydi
giresundaki düğün için hazırda elbisem vardı onu giydim diktirdiğim elbiseyi bu hafta sonu ankarada giycem inşallahhh
senin memlekete gidiyorum inşallahhh allahtan bi aksilik falan çıkmazsa
Günaydın gelinlerhemmm kadınların oğlunu alınnnn hemde burda çekiştirin...
benim haftasonu 2 gün kocam evde,o bakımdan hep onla geçiyo zamanım..başka bişey yapamıyorum bile..ona da diyorum zaten sen evde olunca evin işi bitmiyo :))
dışarı çıktık,alışveriş yaptık,misafirimiz geldi,iş arkadaşı ve eşi,onları ağırladık,güzeldi..dün de bütün gün pc de oyun oynadık birlikte,bi oyunumuz var,deli gibi onu oynuyoruz
bi de yumurtlama günlerindeyim,bilmem anlatabiliyor muyum
hoşbulduk canım düğün süperdi vallla yeniden evlenesim geldi desem yalan olmaz kır düğünü gibiydi
giresundaki düğün için hazırda elbisem vardı onu giydim diktirdiğim elbiseyi bu hafta sonu ankarada giycem inşallahhh
senin memlekete gidiyorum inşallahhh allahtan bi aksilik falan çıkmazsa
gez bakalım tadını çıkar canım
hımmm...kıskandım şimdi ankaraya gideceğin için :)napiim benim için de gitmiş ol,sadece kendini düşünme :))))
eh işte canım çok sıkıcıydı. zaten c. tesi dersane vardı pazar mr çektirdim hastanedeydim. eşime güzel bi babalar günü hediyesi hazıladım olmayan çocuğumuzdan ama ne yazıkki baş başa kalamadık şöle güzel bi kahvaltı hazırlayıp babaşa olmak isterdim ama olmadı işte. regl olacağım günüm geçti bile o yüzden çok gerginim çok duygusallaştım yine. sıkıldım valla artık yaaa eşimle olmak istiyorum sadece eşimle ruhum daralıyo artııııııkkkkkk.................
benim de kv annemi aramaz,gelmez..annemin günü olur,okuması olur ne bilim hiçbişey olmazsa gelsin oturalım diye çağırırdı,her seferinde bir bahaneyle HİÇ gitmedi...bahanesi de "hastayım bugün biraz"ben çok sinir oluyodum çok takıyodum kafama..annem özeniyo,dünürüm gelsin gitsin,ilişkilerimiz kuvvetlensin diyodu ama olmadı..ben de bir daha çağırma dedim,o da çağırmıyo zaten,bozuldu çünkü artık..kp babamı arar ama sıkça,babam da onu..samimiler mi hayır.soğuklar,onca olana rağmen bizimkiler eşimi çok sevdiklerinden,bizim mutluluğumuz için ses çıkarmıyo,laf olsun diye görüşüyo işte,telefonda o da...evleri de yakın malesef.
gerçi artık için rahatlamış yazılan cevaplarda sonra ama ben de kendimi anlatayım dedim :)) bunları sorun et et bi yere varılmıyo.ben varamadım yani:) sen de boşver,siz mutlu olun da dünürlükleri bi yana kalsın,çok da lazım değil..kavgalı olmasınlar ama iyi de olmasınlar,napim yani
valla canım bence hiçte önemsiz değil evlendiğinde daha iyi nlıyor insan. dünürer nekadar iyi geçinir kaynaşırsa evlilikler okadar sağlam oluyor. aynı durum bizdede vardı hatta evlendik evleneli kp annemlere hiç gitmedi kv 1-2 kez. annem bazen stem yapıyo. babamda yapıyodu. sonunda napıyım dedim baba zaten çok farklısınız bir araya gelseniz ortak yönünüz yok böyle olması daha iyi dedim. ama şimdiki aklım olsa eşimi seçerken aileler arasındaki diyoloğu kesinlikle dikkate alırdım. bu sana verdilerideğeride gösteriyo.
ama şöyle bi durum varki senin baban küçükmüş. onun araması lazım telle. bidahaki kandil falanda karşı taraftan beklemeli bakalım onlar arayacakmı busefer
en yakın arkadaşım ve nikah şahidimdi
inşallahhh çıkarırım canım eşim giresundaki düğüne gelemedi
sabah yola çıkacakken haber geldi amcasını acile kaldırmışlar
eylül cüğümmm valla senden bu günlerin sonucunda güzel hayırlı haberler bekliyoruz.. bence stres yapmazsan bu bebiş gelecek ... ayy gelir inş salıkla beraber.
sende gel canımpolatlıya gidiyorum ben
tamam senin yerinede gezerim oynarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?