- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
geçmiş olsun canım kısmet ankara gelir inşallah. insanın eşi olmayıncada eksik oluyo yavv. amca nasıl önemli bişey mi
bende bu konudan tek ben dertliyim sanıyordum..
kayınvalidem çok arar annemi hatta abartır hep bize oturmaya gelmek ister
kayınpederim biraz kibirlimi ne anlamadım
uzun yıllar yöneticilik yapmış oldukça resmi bir adam
ama erkek tarafı olarak birkerecik olsun aramaması beni ona karşı soğuttu
sırf bu yüzden bundan sonra kandillerde aramak istemiyorum
nişanlıma söyledim biz de kız verdik bizide karşı taraf bir kez aramadı diyor..
benim babamda öyle samimi olmayı sevmez dünürlerle o yüzden hayatta aramaz ama karşıdan bekler
annem ve ablam yüzünden bu konuyu çok taktım ben
birkere bile aramadı araması gerekirdi diyip durdular
4-5 temmuz berat kandili ozamanda aramasında bak ben arıyormuyum onları
en yakın arkadaşım ve nikah şahidimdi
inşallahhh çıkarırım canım eşim giresundaki düğüne gelemedi
sabah yola çıkacakken haber geldi amcasını acile kaldırmışlar
bir yıllık evliyim gurbetteyim kv ile beraber oturmak gibi bir hata ettim. ve ne annemle kvler arasında bi diyalog arama görüşme var. nede ailem evime geldi. daha annem yatak odam kurulunca nasıl oldu onları bile görmediiiiiiiiiiiii. ben böle hayırsız bi evladım ki onları böle bi aile ile karşı karşıya getirdim.
sağol canım prostat kanseriymiş perşembe ameliyat olacak sanırım
evet eksik oluyor herkes onu sordu
ama bi bakımada iii oldu gönlümce çoştum eğlendim valla
abimle torpil almıştık torpil patlattık çocukluğumuza geri döndük bütün gece
aaa!!!olmadı o zaman,polatlı çoook uzak,sen asıl ankaraya gelmiyosunkiii,kıskançlığım geçti
benim yerime oyna ama,düğünleri severim.zaten bi daha oynamıcam,evlendim diye..koca baskısısen oyna bari
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin herşey nasip kazasız belasız git gel tatlım sende
bu arada amcaya acil şifalar olsun inşallah ameliyat iyi geçer de eşin de biraz rahatlamış olarak gelir ank.ya
allah şifa versin canım. ohhh iyiymiş bizde eşimle arabada torpille geziyoruz canımız sıkıldıkça çocuk gibi atar insanları korkuturuz
nasip canım bu işler senin alın yazında da bu varmış demekki kendine haksızlık etme yinede nolurrrrrr
bir yıllık evliyim gurbetteyim kv ile beraber oturmak gibi bir hata ettim. ve ne annemle kvler arasında bi diyalog arama görüşme var. nede ailem evime geldi. daha annem yatak odam kurulunca nasıl oldu onları bile görmediiiiiiiiiiiii. ben böle hayırsız bi evladım ki onları böle bi aile ile karşı karşıya getirdim.
efsunum öle tabiki ama insan üzülüyo bi müddet sonra yaaa valla aklıma getirmek istemiyorum ama artık canım sıkılıyo. maşallah kendide kızının bi b.. eksik kalmaz gece gündüz beraber ayrı olduğu günlerdede telde hemen. sus sus nereye kadarrr yaaa. YETEEEEERRRRRRR
o zaman ben de hayırsız evladım,benim ailemin hiç ama hiç hak etmediği kadar fena bir aileyi dünür diye çıkardım karşılarına...ama "damat" diye getirdiğim kocamı çok seviyolar,bunun hatrına da ses çıkarmıyolar...
ama ailenin gelmesini istemen,kvnin onları arayıp sormasını istemen en doğal hakkın,o ne biçim kadınmış yaa!!düşüncesiz anlayışsız ..............................................................
bende bu konudan tek ben dertliyim sanıyordum..
kayınvalidem çok arar annemi hatta abartır hep bize oturmaya gelmek ister
kayınpederim biraz kibirlimi ne anlamadım
uzun yıllar yöneticilik yapmış oldukça resmi bir adam
ama erkek tarafı olarak birkerecik olsun aramaması beni ona karşı soğuttu
sırf bu yüzden bundan sonra kandillerde aramak istemiyorum
nişanlıma söyledim biz de kız verdik bizide karşı taraf bir kez aramadı diyor..
benim babamda öyle samimi olmayı sevmez dünürlerle o yüzden hayatta aramaz ama karşıdan bekler
annem ve ablam yüzünden bu konuyu çok taktım ben
birkere bile aramadı araması gerekirdi diyip durdular
4-5 temmuz berat kandili ozamanda aramasında bak ben arıyormuyum onları
o zaman ben de hayırsız evladım,benim ailemin hiç ama hiç hak etmediği kadar fena bir aileyi dünür diye çıkardım karşılarına...ama "damat" diye getirdiğim kocamı çok seviyolar,bunun hatrına da ses çıkarmıyolar...
ama ailenin gelmesini istemen,kvnin onları arayıp sormasını istemen en doğal hakkın,o ne biçim kadınmış yaa!!düşüncesiz anlayışsız ..............................................................[/QUOTEg
benim ailemde eşimin hatırına susar çünkü onu gerçekten çok seviyolar. oğlum derler başka bişey demezler ama gerçekten içten derler.
amaaan onlara sorsan mükemmeller yaptıkları bişey yok ki. dört dörtlükler. ama tek bildiğim BENCİLLER gerisi hikaye
efsunummmm düğüne git benim yerimede oyna dök kurtlarını ben severim düğünleriii... hem iyi gelir sana havan değişir...
kv bende arayıp boşandıktan sonra onu demek istemiştim. içimdeki hislere tercüman oldun efsun bacııı "bir bizle beraber yatmadığın vardı kaynana, aha oğluna verdim sana al koynuna yat diyecem"bide allah seni bildiği gibi yapsın rezil ahlaksız kadın diyesim var, diyesim varda var varda var... ama kendime olan saygımdan demicem diğerlerini. zati oğluna dedim herbişeyi herşeyi kustum içimdeki.
vefacım çok saol bitanem inş Allah utandırmaz benii. kendi ayaklarım üstünde durmayı bir güzel başarırım.. aslında insanın vazgeçmesi en zor şey alışkanlıklarıymış bunu bu süreçte bir kere daha anladım. zaten kocama çok kırgınım ya, kırgınlığım sevgimi azalttı ve kalan sevgiminde üstünü örttü. kocam ona olan sevgimi içimden çıkartmaya çalışıyor ki dönüşü olsun. maddi değeri olan şeyleri ilk defa eline bir güzel teslim ettiğim ve dava açıp araya tanıdık sokup erken tarihe aldırdığım için olayın ciddiyetini anladı bence..
sadece babam her ne kadar boşanmamı istesede bir yandan da istemiyor ama sürekli böyle olursa sağlığımı kaybederim korkusuylada birşey demiyor. babam işte arada içimi yumuşatmaya çalışıor. sonra vazgeçiyor. eşim babama konuşup, ağlamış falan fıstık. ağlasın ben çok ağladım azıcıkda o ağlasın.
aslında bu kaynanaya inat oğlunu boşamayıp çocuk yapıp, evimide uzağa taşıyıp gitmek var ama ben bunu yaparken kendime zarar vermiyim diye bıraktım ipin ucunu. nerde inceldi orda kopsun misali.. ay bunu yapsaydım benim kv ölürmüydü acaba kalp krizinden diye düşünmeden edemiyorum bazen aklıma geliyo gülüyorum içimden... gerçi onda kalp olsa insan olurdu azıcık. kalp değil sanki kötülük şatosu içindeki...
benim ailemde eşimin hatırına susar çünkü onu gerçekten çok seviyolar. oğlum derler başka bişey demezler ama gerçekten içten derler.
amaaan onlara sorsan mükemmeller yaptıkları bişey yok ki. dört dörtlükler. ama tek bildiğim BENCİLLER gerisi hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?