Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

dencek laf bile yok nelere sabretmişsin canım,kıymetini bilseydi keşke.......
Allah layığını verir,sen tasalanma...

efsun söz verdin ama konuşcam diye yawww. böyle olmaz bacım kendine edersin, yuvana edersin. 8 sene beleyen sen şimdi pes mi ediceksin. bide kocanla sorunun yok. hayır konuş bakk. bende eylülün dediğini düşünmedim değil, gelip samsun a kocanla konuşacağım, bu ne yaw bu kadına al gmtür burdan dicem..

gelirsem kavgaya gelcem,kv ile,kocanla filan,arada anneanne de nasiplenir belki :)) bu kızı rahat ettireceksiniz dicem !!!!
mutlulukların yarım kalsın mı hep böyle,bak yarın öbür gün pişman olursun,bi ağzımı açsaydım da bişey deseydim konuşsaydım diye...ya da sen böyle doldukça kötü patlarsın bu fena olur..yazık etme kendine,en azından konuş konuş,zarar etmezki

efsun söz verdin ama konuşcam diye yawww. böyle olmaz bacım kendine edersin, yuvana edersin. 8 sene beleyen sen şimdi pes mi ediceksin. bide kocanla sorunun yok. hayır konuş bakk. bende eylülün dediğini düşünmedim değil, gelip samsun a kocanla konuşacağım, bu ne yaw bu kadına al gmtür burdan dicem..

gelirsem kavgaya gelcem,kv ile,kocanla filan,arada anneanne de nasiplenir belki :)) bu kızı rahat ettireceksiniz dicem !!!!
mutlulukların yarım kalsın mı hep böyle,bak yarın öbür gün pişman olursun,bi ağzımı açsaydım da bişey deseydim konuşsaydım diye...ya da sen böyle doldukça kötü patlarsın bu fena olur..yazık etme kendine,en azından konuş konuş,zarar etmezki

gelin kızlar ben çıkıyorum,kocacıkım yemeğe gelcek,daha bişey hazırlamadım :)
görüşürüz yinee,çok yazmayın hee zor okuyorum sonra

ben kendime ne sözler verdim de vazgeçtim bi bilseniz...
yuvam olmadı ki benim hiç ben hissetmedim bunu
pes etmiyorum yine sevdamın yanındayım arkasındayım her zaman olduğu gibi
ben kendim için pes ediyorum

bilmiyorum eylülüm

sen bişe deme yinede

zaten sabır gösterdiğimiz için kıymet bilmiyolar şöle eli maşalı olup kök söktürsek böle mi olur oooo nasıl kıymetli oluruz.

AHKEŞKECİM CANIMMM zaten iyilerin şansı olmuyor pek fazla. Ama ne yapcan kötü olmakta bizim elimizde değil. Ben sadece Allah a sığınıyorum.Ben inanırım valla tarih tekkerrürden ibarettir. sana yardım eli uzatmayanlar bir gün gelir bir ele ihtiyaç duyduklarında onlarda etraflarında bir el bulamıyacaklar.
sen kocan ile iyiysen valla canım gerisinin önemi yok. kocam kıymet bilip dört elle sarılsaydı bennnn hiççççç takmazdım. benimkisi korumayıp habire ezdirdiği için mutsuzum. yoksa ne yapcan kimseyi değiştiremiyorsun ki. ailelerini de değiştiremezsin.

boşuna mı demişler allah çirkin şansı kötü kaderi versin die. neyse ama canım benim ben ii olup kazanacağımıza inananıyorum bu arada onlar kendi kaybediyo farkında değiller.birgün gelecek ya ne yaptık diyecekler amaaa geçmiş ola. ama rabbim biliyo ya diyorum valla allahım bize yaşatılanların kat kat fazlasını yaşatsın. ancak ozaman anlarlar belki.
ne yazıkki kimse değişmiyo ama değişmeyen de kendi bilir.

öptüm canım seni, sen üzülme, mr sonucunu da bekliyorum heeee

canım arkadaşlarım ben çıkıyorum randevu saati geldi eeg için dr ye gideceğim. yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi kib

kızlar hepinize iyi günler...bnm kv haftaya erdeğe gidiyo.biz bu sene tatil yapamıcaz.ama o hiçbişeden geri kalmazorada olan varsa terketsin hemen..bnden sölemesi

hayal kuruyorum şimdi:

biz buradaki mağdur gelinler olarak birleşmişiz hergün birimizin kaynanasının ağzının payını veriyoruz. :))) ne güzel olurdu di mi. ilk kiminkine gelelim?
ortada şu laflar dönüyor yeter çektirdiğin arkadaşımıza bir gün yüzü görmedi senin yüzünden bu yaşında. rahat bırak artık kızı. sen var ya seeeeeeeeeeeeeen eeeen fesat eeeeeen kıskanç eeeeeeeen edepsiz kaynanasın tımaaaaaaaaaaaammııııı.

bnmkinden başlayalım nolur 22 yaşındaym daha ömrüm böle geçsin istemiyorum

kızlar hepinize iyi günler...bnm kv haftaya erdeğe gidiyo.biz bu sene tatil yapamıcaz.ama o hiçbişeden geri kalmazorada olan varsa terketsin hemen..bnden sölemesi

neclasu canımm bende diyodum bu kız nerde yok ortalarda. dönüşün muhteşem oldu Allah dan ben orada değilim kızzz. kv oraya gidiyorsa gazeteye ilan verek de Erdek de olanlar orayı boşaltsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…