- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
eylül cüğümmm canım benim, valla ben anlatsam destan olur, kız bizim evde 1 bardak su için isteme günü rezillik çıkartıldı canım. sen neden bahsediyon. şeytan kv su istemiş neden hemen gelmemiş. neden beklemiş diye eltim(Allah onun boyunu devirsin), kaynım (karı kılıklı görünüşü erkek ruhu kadın) kv (buna yakıştıracak sıfat bulamıyom, yok yane yeryüzünde bununla eşleşen bir söz) hepsi bir olup benim yarım akıllı kocamı doldurup isteme gecesi bizi birbirimize düşürdüler.
kocam ertesi gün uyandı olayda ama ben bayağı bir kavga ettim. kocam bana yalvardı. ben gelinlikle evden çıktım ya eltim kaynım gelmediler. zaten isteme olayından sonra bize elitim kaynım hiç glemedi. ben evlendim evimin kapısını açmadılar. (kaynımı eltim doldurdu, kaynımda karı ağzıyla geld kocama konuştu) ama benim yarım akıllı koca bunları g.. tünden ayrılmadı evlendikten sonra. evlerine gitti habire. ben hiç gitmedim. kaynım düğünden sonra benle konuşmaya çalıştı, bende ona köpek muamelesi yapıp, cevap bile vermedim.benim yerimde başkası olsa açar ağzını bunlara yemin ederimki tek söz demedim. tek dediğim kocama bana sahip çık, ame ezdirme ailen bunları yaptı sen beni kenara atın demek oldu. bütün bunlara canım babacım gık demedi sırf ben üzülüp huzursuz olmiyim diye..... ama kıymet oldumu yok.
Allah bunları bildiği gibi yapsın, o evleri başlarına yıkılsın. Rabbim ettiklerini yanına koymasın.
hiç sorma eylülüm çıkamıyorum ki bi türlü terapilikten
elim kolum dermanım yok sanki artık yada ne zaman tamam iyiyim mutluyum desem
yüreğim hoopppp dur ben kanıyorum diyor dün o kadar mutluydum ki anlatamam sana
ama artık mutluluk hep kısa sürüyor benim için...
gel buyur canım kapım her zaman açık...
dencek laf bile yoknelere sabretmişsin canım,kıymetini bilseydi keşke.......
Allah layığını verir,sen tasalanma...
dencek laf bile yoknelere sabretmişsin canım,kıymetini bilseydi keşke.......
Allah layığını verir,sen tasalanma...
efsun söz verdin ama konuşcam diye yawww. böyle olmaz bacım kendine edersin, yuvana edersin. 8 sene beleyen sen şimdi pes mi ediceksin. bide kocanla sorunun yok. hayır konuş bakk. bende eylülün dediğini düşünmedim değil, gelip samsun a kocanla konuşacağım, bu ne yaw bu kadına al gmtür burdan dicem..
gelirsem kavgaya gelcem,kv ile,kocanla filan,arada anneanne de nasiplenir belki :)) bu kızı rahat ettireceksiniz dicem !!!!
mutlulukların yarım kalsın mı hep böyle,bak yarın öbür gün pişman olursun,bi ağzımı açsaydım da bişey deseydim konuşsaydım diye...ya da sen böyle doldukça kötü patlarsın bu fena olur..yazık etme kendine,en azından konuş konuş,zarar etmezki
gelirsem kavgaya gelcem,kv ile,kocanla filan,arada anneanne de nasiplenir belki :)) bu kızı rahat ettireceksiniz dicem !!!!
mutlulukların yarım kalsın mı hep böyle,bak yarın öbür gün pişman olursun,bi ağzımı açsaydım da bişey deseydim konuşsaydım diye...ya da sen böyle doldukça kötü patlarsın bu fena olur..yazık etme kendine,en azından konuş konuş,zarar etmezki
gelin kızlar ben çıkıyorum,kocacıkım yemeğe gelcek,daha bişey hazırlamadım :)
görüşürüz yinee,çok yazmayın hee zor okuyorum sonra
zaten sabır gösterdiğimiz için kıymet bilmiyolar şöle eli maşalı olup kök söktürsek böle mi olur oooo nasıl kıymetli oluruz.
AHKEŞKECİM CANIMMM zaten iyilerin şansı olmuyor pek fazla. Ama ne yapcan kötü olmakta bizim elimizde değil. Ben sadece Allah a sığınıyorum.Ben inanırım valla tarih tekkerrürden ibarettir. sana yardım eli uzatmayanlar bir gün gelir bir ele ihtiyaç duyduklarında onlarda etraflarında bir el bulamıyacaklar.
sen kocan ile iyiysen valla canım gerisinin önemi yok. kocam kıymet bilip dört elle sarılsaydı bennnn hiççççç takmazdım. benimkisi korumayıp habire ezdirdiği için mutsuzum. yoksa ne yapcan kimseyi değiştiremiyorsun ki. ailelerini de değiştiremezsin.
boşuna mı demişler allah çirkin şansı kötü kaderi versin die. neyse ama canım benim ben ii olup kazanacağımıza inananıyorum bu arada onlar kendi kaybediyo farkında değiller.birgün gelecek ya ne yaptık diyecekler amaaa geçmiş ola. ama rabbim biliyo ya diyorum valla allahım bize yaşatılanların kat kat fazlasını yaşatsın. ancak ozaman anlarlar belki.
ne yazıkki kimse değişmiyo ama değişmeyen de kendi bilir.
öptüm canım seni, sen üzülme, mr sonucunu da bekliyorum heeee
hayal kuruyorum şimdi:
biz buradaki mağdur gelinler olarak birleşmişiz hergün birimizin kaynanasının ağzının payını veriyoruz. :))) ne güzel olurdu di mi. ilk kiminkine gelelim?
ortada şu laflar dönüyor yeter çektirdiğin arkadaşımıza bir gün yüzü görmedi senin yüzünden bu yaşında. rahat bırak artık kızı. sen var ya seeeeeeeeeeeeeen eeeen fesat eeeeeen kıskanç eeeeeeeen edepsiz kaynanasın tımaaaaaaaaaaaammııııı.
kızlar hepinize iyi günler...bnm kv haftaya erdeğe gidiyo.biz bu sene tatil yapamıcaz.ama o hiçbişeden geri kalmazorada olan varsa terketsin hemen..bnden sölemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?