Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

neclasu canımm bende diyodum bu kız nerde yok ortalarda. dönüşün muhteşem oldu Allah dan ben orada değilim kızzz. kv oraya gidiyorsa gazeteye ilan verek de Erdek de olanlar orayı boşaltsın

görümcesini beğenmiyo ama o davet etmiş.eşimin halası..erdek te yazlığı var.çok ısrar etmiş gelin nolur diye..ALLAH halaya sabır versin..

kızlar bir uykum var bir uykum var işyerindeyim şimdi kafayı koyacam uyucam valla

havalar çok dengesiz ya ondandır. insanın dengesi kalmıyor. nasıl rahat mı işin yoksa yoğun filan mı?
ne iş yapıyosun.

işim rahat canım yoğun değil belikde ondan uykum geliyor,özel sektörde bir firmada h.ilişkiler olarak çalışıyorum

o zaman oturmaktan da olabilir. bende bugün yoğun değilim, başım ağrıyor, kafamı zor tutyom ayakta.

havalar birden ısındı şaşkına döndük vallahi :) akşama yemeğimi evimde yiyiceğim eşim alacak oğluşu insanın evi gibisi yok,herşey özgür valla.

vefacımmm ayy çok sevindim. iyi iyi maşallah kocana, alsın da yemekten sonrada uzanıp tv izler yada sohbet edersiniz., keyfinde iyice yerine gelir

vefacımmm ayy çok sevindim. iyi iyi maşallah kocana, alsın da yemekten sonrada uzanıp tv izler yada sohbet edersiniz., keyfinde iyice yerine gelir

bugüzel günlerimiz inş ben k.v.deme yakın taşınıncada bitmez böle gider ya.yemekten sonra her akşam yürüyoruz hemen hemen.oglum parkı çok seviyor geziyoruz akşamları tatlım.

bugüzel günlerimiz inş ben k.v.deme yakın taşınıncada bitmez böle gider ya.yemekten sonra her akşam yürüyoruz hemen hemen.oglum parkı çok seviyor geziyoruz akşamları tatlım.

Canım Allah bozmasın inş. İnş bu günleriniz hiç bitmez. ben huzursuzluk yaşadığım için bilirim ne demek olduğunu. Ama taşınınca mesafeli ol muhakkak..

kızlar hsonu görümcem geldi şehir dışından. kv lerde kaldım ben de. nişanlıyız bu arada. şimdi gene çağırıyorlar salı günü gitsem mi sizce?

kızlar hsonu görümcem geldi şehir dışından. kv lerde kaldım ben de. nişanlıyız bu arada. şimdi gene çağırıyorlar salı günü gitsem mi sizce?

valla bugün içimden geçirdiğim ikinci kişiydin.. neclasu yok ortalarda dedim, necla geldi, sende içimden geçiyodun bayadır yoksun diye.. aaa bi baktım sende gelmişsin.. hoşgeldin.
canım en iyi sen bilirsin ama ben çok içli dışlı olma kalmaya gitme derim.

hoşbulduk canım ne zaman girmek istiyorum giremedim bi türlü işler yoğunlaştı :) nişanlım da gel diye ısrra ediyor sen bilirsin gene diyor. bilemiyorum yaa. insanlarla ii iletişim kurunca farklı algılıyorlar. kendileri üstün olduğu için gibi bi gurur duygusuna kapılıyorlar. buna fırsat vermek de istemiyorum. evlensek de düzene girse bişiler.

sen napıosun canım?

ben de napim iş eve arasında gidip geliyom. geçmişi okudun mu bilmiyom da bende boşanma davası açtım işte. biryandan bu zor süreçleri yaşıyom. bakalım Allah yardımcım olsun.

canımmm okuyamadım geçmişi ama sana geçmiş olsun daha çok gençsin bu süreci de inşallah hayırlısıyla atlatıcaksın. biz kadınlar güçlü duralım. işlerimiz var çok şükür. Allah muhtaç etmesin kimseye. Herşeyin hayırlısı olsun canım hakkında.

inş bakalım atlatırım illaki de önemli olan en az hasarla atlatmam. Ama zor işte ya alışkanlık, toplumsal durum, maddi durum vs vs.. bakalım.

inş bakalım atlatırım illaki de önemli olan en az hasarla atlatmam. Ama zor işte ya alışkanlık, toplumsal durum, maddi durum vs vs.. bakalım.

hepsini atlatırsın güçlü dur sadece. eşin nasıl tepki verdi? belki önceden yazmışsındır tekrar soruorum kusura bakma

imrendim sana inşallah yeni yaşamın çok mutlu geçer

imrendim sana inşallah yeni yaşamın çok mutlu geçer

hepsini atlatırsın güçlü dur sadece. eşin nasıl tepki verdi? belki önceden yazmışsındır tekrar soruorum kusura bakma

evet yazdım tatlım. ya eşim istemiyodu ama burnu diktir biraz kendisinin. istemiyomda demedi. zaten ben bayadır boşanalım diyodum ona. bıktım çünkü. gittik dilekçeleri verdik. tanıdık vardı ben tarihi öne aldırtmak için araya soktum.evden gitmiyor ama neyse babam konuştu bunla ya düzelt yada bitsin dedi. ailemi de bıktırdı ve soğuttu hareketleri ile. sonra buda babamın konuşması üzerine özel eşyalarının bir kısmını alıp gitti. bu arada annesinde kalıyor bide habire gidiyo geliyoo. işte maddi değeri olan herşeyini teslim ettim. bu tabii olayın ciddiyetini anladı. ama bana habire psikolojik baskı ile boşanıyosun zorla dediğini yaptıyosun diyor.. bu arada babama gene anneciğini savunmuş, annesi melek ya onun, yer yüzünde bulunan tek melek oda onun annesi. (benim için şeytandan beter) işte öle böyle. adam anlayacağın anasından vazgeçmiyor. onu ana doğurmuşda sanki benide dana doğurmuş gibi davranıyor. işte hafta sonu aradı barışalım yeniden başlayalım dedi. kabul etmedim. sonrada daha sesi çıkmadı. boşanmam sanıyor ama boşancam ama. dedim evdeki tüm eşyalarını aldık, koltukda halıya kadar hiçbişiyeini istemiyom. ev sahibi ile konuştudum zorlan. evde işte biraz otorup çıkıcağımı söylemiş. özetlen böyle işte. napim bana da zor sanki benim de içim acıyor ama o yaptı bunları. haftasonu arkadaşım geldi eve. kız bile ağladı evi görünce. dedi evin o kadar güzel huzur dolu ki kutu gibi, insan nasıl böyle bir yerin senin kıymetini bilmez. bu arada valla evime her gelen aynı tepkiyi veriyor. evin çok güzel huzurlu kutu gibi, filan ama koca koca olupda ne evin nede benim kıymetimi bilmedi. aman Hakkımda en hayırlısını Rabbim bilir. girdik bir yola yaşayıp göreceğim. annem yok benim senelerdir, annemin yokluğunu nasıl alıştıysam bunuda kabullenir alışırım. sağlık olsun napim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…