Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

eylül cüğümmm canım benim, valla ben anlatsam destan olur, kız bizim evde 1 bardak su için isteme günü rezillik çıkartıldı canım. sen neden bahsediyon. şeytan kv su istemiş neden hemen gelmemiş. neden beklemiş diye eltim(Allah onun boyunu devirsin), kaynım (karı kılıklı görünüşü erkek ruhu kadın) kv (buna yakıştıracak sıfat bulamıyom, yok yane yeryüzünde bununla eşleşen bir söz) hepsi bir olup benim yarım akıllı kocamı doldurup isteme gecesi bizi birbirimize düşürdüler.
kocam ertesi gün uyandı olayda ama ben bayağı bir kavga ettim. kocam bana yalvardı. ben gelinlikle evden çıktım ya eltim kaynım gelmediler. zaten isteme olayından sonra bize elitim kaynım hiç glemedi. ben evlendim evimin kapısını açmadılar. (kaynımı eltim doldurdu, kaynımda karı ağzıyla geld kocama konuştu) ama benim yarım akıllı koca bunları g.. tünden ayrılmadı evlendikten sonra. evlerine gitti habire. ben hiç gitmedim. kaynım düğünden sonra benle konuşmaya çalıştı, bende ona köpek muamelesi yapıp, cevap bile vermedim.benim yerimde başkası olsa açar ağzını bunlara yemin ederimki tek söz demedim. tek dediğim kocama bana sahip çık, ame ezdirme ailen bunları yaptı sen beni kenara atın demek oldu. bütün bunlara canım babacım gık demedi sırf ben üzülüp huzursuz olmiyim diye..... ama kıymet oldumu yok.
Allah bunları bildiği gibi yapsın, o evleri başlarına yıkılsın. Rabbim ettiklerini yanına koymasın.

miss_muhnds bak sana başımdan geçen bir olayı yazmıştım. onu okutmak istedim. bu daha olayın en başında yapılan bir hareket.

çikom çok tşk ederim. ama Allah kimsenin yuvasını bozmasın. yuva bozanlarada fırsat vermesin. zor süreç ama ben küçük yaştan beri hayatta hep ezilim büküldüğüm için bir rahat yüzü görmeyip mutlu olamadığım için belki bir nebzede olsun kolay görünüyor. bakalım...

seni bu raddeye kadar getirmiş ve hala hatalarını kabullenmiyor. geri adım atma canım neresinden dönsen kardır. sen kadir kıymet bilen birisin. ben burda seni tanımayan insan bile bunu anlamışken o anlayamıyorsa gitsin anacığıyla yaşasın. o kv de sana annelik yapacağına bunları yapmış ya çok günaha girmiş. ama dik dur ve yoluna devam et umarım herşey istediğin gibi olur..

kızlar hsonu görümcem geldi şehir dışından. kv lerde kaldım ben de. nişanlıyız bu arada. şimdi gene çağırıyorlar salı günü gitsem mi sizce?

bnde nişanlıyken kv nin her dediğini yaptm istediği yere gittm.evini temizledm ama sonra tepene çıkıyolar..sen istisna olarak görümcen için git.çnkü şehir dışından gelmiş.bnden tavsiye yüzüne gül ama her dediğinide yapma.

inş canım, umarım bundan sonra kıymet bilen insanlarla karşılaşırım. ben ondan hiç annelik beklemedim.o kendi evlatlarına annelik yapmıyor. yuva yıkıyor. biz çıkarken akşamları eşimle uzun uzun konuşurduk. kv ne yapardı biliyo musun? biz konuşurken gelip oğlunun yanına (oğlu kendi odasında iken) bütün gün ne olmuş ne bitmiş kız çocuğuna anlatır gibi anlatırdı.
bu konu ile iligili eşimle birkaç kere tartışmıştım. eşim özür dileyip, her seferinde annesini uyarmasın rapmen kadın aynı hareketlerine devam etti. istemediği uyuz olduğu burdan belliydi. ama aklıma bu kadarı da gelmemişti. dolduruğ ağlayıp duygu sömürüsü yapıp, evine dolap eşya aldıracak kadar kanına gireceği aklıma gelmemişti.

benim kv de sürekli ağlayarak dediğini yaptırıyor.ilk başlarda yaptım dediklerini ama şimdi anladım huyunu. tek erkek eşim annesine çok düşkün. kp de öyle .napıcam bunlarla bilmiyorum.
sürekli ararlar birbilerini hergün normal mi budurum sizce ?bir erkek hergün annesi, ve abbası ile görüşür mü görüşüyormuş demek ki.

amaaaan hepsi de ayni daha dogrusu benim ki de ayni annemde hic kaynanalik yok gelinleri kizdan ustundur nerdeyseDDDev aldikta benim kayinvalide bir hayirli ugurlu olsun demedibirde ustune beni ev sahibi etmedi....kizlaarrr saisiracaksiniz benim kayinvalide cilingir getirtip izin evimi actirmis anahtari niye vermediniz diyor...gidince evimin kilidin i degistirecegim...yoneticiyle konusacagim problem olursa bir numara verecegim bu numarayi arayabilirsiniz diyecegim..bir daha böyle bir duruzm olursa sikayetci olurum diyecegim....terbiyesizlik diz boyu esimle bosanma safhasina geldim bu ma...k kadin yuzunden....

esim kendi tarafi ya gayet dogal karsiliyor insan bir arayip izin almazmiydi kizlaaaarrr o kadar cok dolmustum ki...mirac kandilinde telefon edip patladim....esimin adam olacagi yok bari ben yapiyim bu gorevi dedimdedim bu yaptiginiz dogrumu dedim sonucta benim evim dedim izin almaniz gerekmezmiydi dedim....kadin delirdi....

sonucta benim ev almamda bir kurus katkisi yok hanimefendinin kendi evinden bizi kovarken iyiydi de simdi benim evime beni layik gormuyor...Allaha havale ediyorum...dedim oglunlada aram aciildi....ya adam olur yada herkes yoluna dedim...ben burda ne cekiyorum dedim...mahserde yakaniza yapisacagim dedim...gecen sene bana cok seyler yapti daha dogrusu her sene yapiyor....nerde ne yapacagi belli degil bu kadinin...esimde yetim buyuttu bizi diye sesini cikartmiyor ama bu kadarina da pes yani....insan birazda karisini savunur....yaa anne istemiyorum neden haber etmeden yapiyorsunuz dese yeter...birde ben diyorum neden habersiz kirdirdilar kapimi adamda tik yok...delirdim...ikisinin de hakkindan gelip cilingir cagirip kilidimi degistirecegim...bu senede gun bana dogsun...gecen sene haberim olmadan kaynana benim eve girmis temizlikci tutmus eltimi sokmus.....esimde ya anahtar oda annesinde kaliyor..bende annemde isi pisirmisler....

ne fanaymış senin kv ne hakla kapını açtırıyor?? senin evin anahtarını napıcakmış ? kocalarımız napsın kv edepsiz onlarada acımak gerek .

beni oğlunun ailesi olarak görmeyen, düğünüme 24 gün kala içimi mangal gibi yakan, eşimle aramızda olup bozmaya çalışan, her fırsatta laf sokup şaka diyen, düğün için hiçbi masraf yapmayan ama her şeyi ben yaptım diye konuşan, gelinliğimi düşünüp onun misafirlerini düşünmediğim için beni nerdeyse azarlayan kaynanam benim bu huzursuz geçen gecelerim bir bir burnundan gelir inşallah yan yanayken bile aramızdaki mesafeyi aşamayacak oğlun da halimi biraz olsun anlar inşallah. gelinliğimi burnumdan getirdin ama kendi kıyafetin için aksesuarına kadar her şeyi tamam ettin, hiçbi şey almayıp isteseydin dedin oğlun varken yüzüme güldün onun olmadığında lafı soktun ya senin de kızın eee Allah ona da senden beterini verince üzülme şu gözyaşlarımın, yanan içimin hatrına Allah sana da verir. eğer çok değerliyse oğlun bağlasaydın dizine oturtsaydın dibine

günaydıııın. kızlar dün güya demiştim ki bu hafta güzel geçecek öle hissediyorum. amaaaaan nerdeeeee bu kv varken nasıl olacak o nasıl. bütün herşeyin biranda içine ediyo valla helal olsun ... ama rabbim inşallah onun kızlarınada versin de görsün o zaman

günaydın canımm hayırdır ne oldu neden üzüldün yine,,, takma kafana diyeceğim ama olmuyo işte ister istemez takıyosun

günaydın canım,hayat böle malesef insan düşünüyo kayınvalidelerde gelin oldu bunu neden gelinlerine çektiriyor,kadının düşmanı yine kadın aslında...

herkese günaydın çok uykusuz ve yorgunum kızlar,oğluşum üşütmüş gece rahatsızlandı nevar ne yok çıkarttı,evlad büyütmek nekadar zormuş annelerimiz nekadar kıymetliymiş oysa.kimbilir onlar başımızda kaç gece sabahladı,allahım kendi annelerimizi başımızdan eksik etmesin

geçmiş olsun canım şimdi nasıl yakışıklı. evet anne olmak zor e annelerimizin hakkıda ödenmez bide zamanında bilseydik kıymetlerini canım annem benim.

çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyimi biraz daha,ne kadar da güzel yazmışsın evlad büyütmek gerçekten çok zor,annelerimizi başüstünde taşımalıyız.

günaydın canımm hayırdır ne oldu neden üzüldün yine,,, takma kafana diyeceğim ama olmuyo işte ister istemez takıyosun

takmayım diyorum inana bunı bende çok istiyorum canım ama olmuyo işte insan takıyo. dün hastaneden geldim evde yaprak vardı bahçeden toplanmış dünden kalan yıkamışlar dün bende dün akşam suyu süzülsün die tepsiye kıymuştum hastaneden gelşir gelmez hiç ne yaptın nasılsın falan yok ki çok kötüydüm eeg sersem gibi yapıyo bana tutmuş bunu nie tepsiye koydun koymasaydın gitti bütün emekler diyo tabi suratı beş karış. çok sinir oldum bilerek mi yaptım hem sizde gördünüz alsaydınuız tepsiden dedim ama bende ki sinir tavan odaya girdim nasıl ağlıyorum. sonra duşa girip yattım. lafa gelincede evladı gibi oluyorum hikaye bunlar acaba evledına epilepsi şüphesi koysalar ona da mı bunu yapacak.hiç sanmam ooo nasıl büyür o zaman.
eşimde eve geç geldi yoğundu işleri dün. onada anlattım valla. susmak istemiyorum artık. ve kimseyi görmekte istemiyorum.
ailemi yanımda istiyorum yaaaa

çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyimi biraz daha,ne kadar da güzel yazmışsın evlad büyütmek gerçekten çok zor,annelerimizi başüstünde taşımalıyız.

işin zor yanıda bu işte canım,sabah babannesine bıraktım işe geldim,iştende izin alma gibi bi durumum yok aklım onda ve huzursuz.çok zor gerçekten evlad büyütmek,şimdi uyuyormuş ama sabah çok bi,tkin bezgin bir haldeydi,bugünü nasıl bitireceğim bilmiyorum:)))

sabır canım allah şifa versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…