- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
kızlar hsonu görümcem geldi şehir dışından. kv lerde kaldım ben de. nişanlıyız bu arada. şimdi gene çağırıyorlar salı günü gitsem mi sizce?
seni bu raddeye kadar getirmiş ve hala hatalarını kabullenmiyor. geri adım atma canım neresinden dönsen kardır. sen kadir kıymet bilen birisin. ben burda seni tanımayan insan bile bunu anlamışken o anlayamıyorsa gitsin anacığıyla yaşasın. o kv de sana annelik yapacağına bunları yapmış ya çok günaha girmiş. ama dik dur ve yoluna devam et umarım herşey istediğin gibi olur..
amaaaan hepsi de ayni daha dogrusu benim ki de ayni annemde hic kaynanalik yok gelinleri kizdan ustundur nerdeyseDDDev aldikta benim kayinvalide bir hayirli ugurlu olsun demedi birde ustune beni ev sahibi etmedi....kizlaarrr saisiracaksiniz benim kayinvalide cilingir getirtip izin evimi actirmis anahtari niye vermediniz diyor...gidince evimin kilidin i degistirecegim...yoneticiyle konusacagim problem olursa bir numara verecegim bu numarayi arayabilirsiniz diyecegim..bir daha böyle bir duruzm olursa sikayetci olurum diyecegim....terbiyesizlik diz boyu esimle bosanma safhasina geldim bu ma...k kadin yuzunden....
kızlar hsonu görümcem geldi şehir dışından. kv lerde kaldım ben de. nişanlıyız bu arada. şimdi gene çağırıyorlar salı günü gitsem mi sizce?
günaydıııın. kızlar dün güya demiştim ki bu hafta güzel geçecek öle hissediyorum. amaaaaan nerdeeeee bu kv varken nasıl olacak o nasıl. bütün herşeyin biranda içine ediyo valla helal olsun... ama rabbim inşallah onun kızlarınada versin de görsün o zaman
günaydıııın. kızlar dün güya demiştim ki bu hafta güzel geçecek öle hissediyorum. amaaaaan nerdeeeee bu kv varken nasıl olacak o nasıl. bütün herşeyin biranda içine ediyo valla helal olsun... ama rabbim inşallah onun kızlarınada versin de görsün o zaman
herkese günaydın çok uykusuz ve yorgunum kızlar,oğluşum üşütmüş gece rahatsızlandı nevar ne yok çıkarttı,evlad büyütmek nekadar zormuş annelerimiz nekadar kıymetliymiş oysa.kimbilir onlar başımızda kaç gece sabahladı,allahım kendi annelerimizi başımızdan eksik etmesin
herkese günaydın çok uykusuz ve yorgunum kızlar,oğluşum üşütmüş gece rahatsızlandı nevar ne yok çıkarttı,evlad büyütmek nekadar zormuş annelerimiz nekadar kıymetliymiş oysa.kimbilir onlar başımızda kaç gece sabahladı,allahım kendi annelerimizi başımızdan eksik etmesin
günaydın canımm hayırdır ne oldu neden üzüldün yine,,, takma kafana diyeceğim ama olmuyo işte ister istemez takıyosun
çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyimi biraz daha,ne kadar da güzel yazmışsın evlad büyütmek gerçekten çok zor,annelerimizi başüstünde taşımalıyız.
işin zor yanıda bu işte canım,sabah babannesine bıraktım işe geldim,iştende izin alma gibi bi durumum yok aklım onda ve huzursuz.çok zor gerçekten evlad büyütmek,şimdi uyuyormuş ama sabah çok bi,tkin bezgin bir haldeydi,bugünü nasıl bitireceğim bilmiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?