geçmiş olsun canım şimdi nasıl yakışıklı. evet anne olmak zor e annelerimizin hakkıda ödenmez bide zamanında bilseydik kıymetlerini canım annem benim.
sabır canım allah şifa versin inşallah.
sonucta benim ev almamda bir kurus katkisi yok hanimefendinin kendi evinden bizi kovarken iyiydi de simdi benim evime beni layik gormuyor...Allaha havale ediyorum...dedim oglunlada aram aciildi....ya adam olur yada herkes yoluna dedim...ben burda ne cekiyorum dedim...mahserde yakaniza yapisacagim dedim...gecen sene bana cok seyler yapti daha dogrusu her sene yapiyor....nerde ne yapacagi belli degil bu kadinin...esimde yetim buyuttu bizi diye sesini cikartmiyor ama bu kadarina da pes yani....insan birazda karisini savunur....yaa anne istemiyorum neden haber etmeden yapiyorsunuz dese yeter...birde ben diyorum neden habersiz kirdirdilar kapimi adamda tik yok...delirdim...ikisinin de hakkindan gelip cilingir cagirip kilidimi degistirecegim...bu senede gun bana dogsun...gecen sene haberim olmadan kaynana benim eve girmis temizlikci tutmus eltimi sokmus.....esimde ya anahtar oda annesinde kaliyor..bende annemde isi pisirmisler....
günaydınnnn kızlarrr
vefacım çok geçmiş olsun oğluşunaaa. annelik zormuş ben annemi kaybedince en çok anladım. diyorumki annem olsaydı bunun yaşanmasına izin vermezdi. böyle olmasına müsade etmezdi. herşeyden önemli gelip yanıma dururdu. Ahhhh anne dedim mi kalbim sızlıyor resmen. annem yanımda olsun diye herşeyimi verirdim.
ahkeşkem canımm üzülme. boşver sen zaten hastanelere git gel yıpranıyosun boş insanlar için germe sinirlerini. canıım benim el kadınından ana olduğu görülmüş şey değil. ne yaparsa yasın üzüm yapraklarını. canım sende bırak karışma hiçbirşeyine. en azından yapmadığın için eleştirsin. hep yardımcı olup hem eleştirilince insanın gücüne gidiyor. öpüyürom seni canımm.üzülme sen
yaa bu efsunn eylül bi gitti gelmediler. nerdeler bunlar yawww
olmaz canım olur mu hiç. onu ki laf olsun işte. zaten hiçbişeye elimi sürmeyeceğim artık. oh eşimde iyi dedi başlarım yaprağınızada işinizede die
eylülle efsun bi kayboluyo tamam zaten bir daha yok
günaydınnnn kızlarrr
vefacım çok geçmiş olsun oğluşunaaa. annelik zormuş ben annemi kaybedince en çok anladım. diyorumki annem olsaydı bunun yaşanmasına izin vermezdi. böyle olmasına müsade etmezdi. herşeyden önemli gelip yanıma dururdu. Ahhhh anne dedim mi kalbim sızlıyor resmen. annem yanımda olsun diye herşeyimi verirdim.
ahkeşkem canımm üzülme. boşver sen zaten hastanelere git gel yıpranıyosun boş insanlar için germe sinirlerini. canıım benim el kadınından ana olduğu görülmüş şey değil. ne yaparsa yasın üzüm yapraklarını. canım sende bırak karışma hiçbirşeyine. en azından yapmadığın için eleştirsin. hep yardımcı olup hem eleştirilince insanın gücüne gidiyor. öpüyürom seni canımm.üzülme sen
aferin gül böyle yaww. Sen o yaptıkça gül. Kocana da aferin tebrik ettim onu. Hep böle olsa zaten kv cik sana gık mık bile diyemez.. Herşey kocada bitiyor. Seninkine duygu sömürüsü yapınca söküyorsa senden duygu sömürüsü yap. Alttan alttan hallet emi... O zaman kv ciğin üzülünce sende gülersin..
kızlar nerelerdesiniz yaaa. eylüüüüülllll canım benim sen yumurtlama günündesin demiiiiiiiii
daha gelemedi canım arkadaşım görüyo musun
günaydıııın. kızlar dün güya demiştim ki bu hafta güzel geçecek öle hissediyorum. amaaaaan nerdeeeee bu kv varken nasıl olacak o nasıl. bütün herşeyin biranda içine ediyo valla helal olsun... ama rabbim inşallah onun kızlarınada versin de görsün o zaman
herkese günaydın çok uykusuz ve yorgunum kızlar,oğluşum üşütmüş gece rahatsızlandı nevar ne yok çıkarttı,evlad büyütmek nekadar zormuş annelerimiz nekadar kıymetliymiş oysa.kimbilir onlar başımızda kaç gece sabahladı,allahım kendi annelerimizi başımızdan eksik etmesin
günaydınnnn kızlarrr
günaydın canım ne yaptı yine senin ki....
çok geçmiş olsun canım anneler baş tacımız zaten canım
günaydın turkuazım valla bende nerdeyim bilmiyom
dün görümcenin doğum günüydü kociş ve kv unutmuş akşama pasta alda gidek dedim eşime akşam 7de oraya gittik işte 11de geldik 2 gündür o kadar yorgunum ki yatım uyudum hemen sabahtanda bi duş aldım şimdi mis gibi ohhh hafifledim sankim
günaydın güzellik ne kadar hayırlıyız bak kimsenin hatırlamadığını hatırlarız tabi anlayana yinede yaranılmıyo. geçmişi oku tatlım anlattım uyuzluğunu kv nin kızlara daha doğrusu bencilliğini
'' takmayım diyorum inana bunı bende çok istiyorum canım ama olmuyo işte insan takıyo. dün hastaneden geldim evde yaprak vardı bahçeden toplanmış dünden kalan yıkamışlar dün bende dün akşam suyu süzülsün die tepsiye kıymuştum hastaneden gelşir gelmez hiç ne yaptın nasılsın falan yok ki çok kötüydüm eeg sersem gibi yapıyo bana tutmuş bunu nie tepsiye koydun koymasaydın gitti bütün emekler diyo tabi suratı beş karış. çok sinir oldum bilerek mi yaptım hem sizde gördünüz alsaydınuız tepsiden dedim ama bende ki sinir tavan odaya girdim nasıl ağlıyorum. sonra duşa girip yattım. lafa gelincede evladı gibi oluyorum hikaye bunlar acaba evledına epilepsi şüphesi koysalar ona da mı bunu yapacak.hiç sanmam ooo nasıl büyür o zaman.
eşimde eve geç geldi yoğundu işleri dün. onada anlattım valla. susmak istemiyorum artık. ve kimseyi görmekte istemiyorum.
ailemi yanımda istiyorum yaaaa ''
günaydın güzellik ne kadar hayırlıyız bak kimsenin hatırlamadığını hatırlarız tabi anlayana yinede yaranılmıyo. geçmişi oku tatlım anlattım uyuzluğunu kv nin kızlara daha doğrusu bencilliğini
buldum bacım anammmm yaprağa batsın emi onun yaaa
tamam sen koymuşsun olabilirde onun gözü görmemiş mi hiç alsaymış
yarabbim yaaa
susma zaten canım susa susa ezer bunlar adamı
valla dünden sonra yeni syfa açtım kendime yok öle susmak artık allahımda yardım eder inşallh da bana görür onlar. eşim bile dün bana aşkım boşver salla sen keyfine dinlenmene bak ne istiyosan onu yap dedi. eşim bile sallaaaaa diyo yani.
sonradan da ben duş alıp yattım hiç muhatap olmadım gelmiş ne yaptın nasılsın diyo yatıyorum ben başım ağrıyo dedim gitti. sonra görümce geldi akşam hadi yemeğe diye onada kalkmadım yemiyeceği ben dedim.
valla eşimede dediğim gibi nefreeeeet ediyoruuuum artık yeter yav bizde insanız demi.
ama yaprak siparişi verdim geliyo al deyip koyacağım önüne
valla dünden sonra yeni syfa açtım kendime yok öle susmak artık allahımda yardım eder inşallh da bana görür onlar. eşim bile dün bana aşkım boşver salla sen keyfine dinlenmene bak ne istiyosan onu yap dedi. eşim bile sallaaaaa diyo yani.
sonradan da ben duş alıp yattım hiç muhatap olmadım gelmiş ne yaptın nasılsın diyo yatıyorum ben başım ağrıyo dedim gitti. sonra görümce geldi akşam hadi yemeğe diye onada kalkmadım yemiyeceği ben dedim.
valla eşimede dediğim gibi nefreeeeet ediyoruuuum artık yeter yav bizde insanız demi.
ama yaprak siparişi verdim geliyo al deyip koyacağım önüne
eylül cük çalışma yaparken bitap düştü herhaldeeee
salla gitsin demek kolay da her zaman olmuyo o işte adın gelin ya canım
iii yapmışsın vallla sen hem gereksiz bişe için bağır çağır boş yere
hemde sonra nasısın de oohhhhh iiii yaptın valla ikisinede
afferim kız sana bencede koy önüne yaprağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?