Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

geçmiş olsun canım şimdi nasıl yakışıklı. evet anne olmak zor e annelerimizin hakkıda ödenmez bide zamanında bilseydik kıymetlerini canım annem benim.

şimdi, mışıl mışıl uyuyormuş yavrum ama aklım onda hep...bende annemin dizlerine yatıp hüngür hüngür ağlamak istiyorum...gurbette yaşamak çok zor

günaydınnnn kızlarrr

vefacım çok geçmiş olsun oğluşunaaa. annelik zormuş ben annemi kaybedince en çok anladım. diyorumki annem olsaydı bunun yaşanmasına izin vermezdi. böyle olmasına müsade etmezdi. herşeyden önemli gelip yanıma dururdu. Ahhhh anne dedim mi kalbim sızlıyor resmen. annem yanımda olsun diye herşeyimi verirdim.

ahkeşkem canımm üzülme. boşver sen zaten hastanelere git gel yıpranıyosun boş insanlar için germe sinirlerini. canıım benim el kadınından ana olduğu görülmüş şey değil. ne yaparsa yasın üzüm yapraklarını. canım sende bırak karışma hiçbirşeyine. en azından yapmadığın için eleştirsin. hep yardımcı olup hem eleştirilince insanın gücüne gidiyor. öpüyürom seni canımm.üzülme sen

yaa bu efsunn eylül bi gitti gelmediler. nerdeler bunlar yawww

zekiyim canım valla şaşırmadım çok normal hareketler bunlarr onlara göre... ben yeni evliyken 1 aylık filan kocam dediki anneme evin anahtarını vercem. neden dedim????urası sadece bizim evimiz anahtar vermek de nedir dedim? sence cevap ne??????? biryerinle gül dediğime... annesini babası evde bir rahat oturtmuyormuş. habire iş bekliyomuş. bu nedenle annesine anahtar verecekmiş. annesi gelip bizim evde dinlenecekmiş.
bir sor bana kocan hiç dedimi sana yoruldun dinlen... aslaaaa demedi.
ama anahtarı vermedim. dedim sakın öle bişi yapma, olacaklardan sorumlu değilim. yeni evliyiz diye çekindi vermeye sonrada her konu açıldığında sana gerekeni söyledim deyip kestirdim attım.

olmaz canım olur mu hiç. onu ki laf olsun işte. zaten hiçbişeye elimi sürmeyeceğim artık. oh eşimde iyi dedi başlarım yaprağınızada işinizede die
eylülle efsun bi kayboluyo tamam zaten bir daha yok

olmaz canım olur mu hiç. onu ki laf olsun işte. zaten hiçbişeye elimi sürmeyeceğim artık. oh eşimde iyi dedi başlarım yaprağınızada işinizede die
eylülle efsun bi kayboluyo tamam zaten bir daha yok

aferin gül böyle yaww. sen o yaptıkça gül. kocana da aferin tebrik ettim onu. hep böle olsa zaten kv cik sana gık mık bile diyemez.. herşey kocada bitiyor. seninkine duygu sömürüsü yapınca söküyorsa senden duygu sömürüsü yap. alttan alttan hallet emi... o zaman kv ciğin üzülünce sende gülersin..

saol turkuazım annelik böle bişey işte,allah sanada sabır verisn canım

ya canım zaten şu zamana kadar hep öle oldu alttan alttan kimseyle kötü olmadım ama eşimin bi kötü huyu var hemen bağırıp çağırıyo o zamanda ben doldurmuş gibi oluyorum. çok belli ediyo oyüzden eşimin üstüne de çok gitmek istemiyorum ortalığı daha da karıştırıyo. Ama bişey olunca ben hep kv ye eşim dedi derim dediğin gibi gık diyemez dün eşim beni hastaneden eve bırakıp geri işe gittii o olsaydı biraz zor derdi onu. O zaman ayy ne yaptınız hastanede falan derdi. çok fenaaaa

kızlar nerelerdesiniz yaaa. eylüüüüülllll canım benim sen yumurtlama günündesin demiiiiiiiii
daha gelemedi canım arkadaşım görüyo musun

günaydın canım ne yaptı yine senin ki....

çok geçmiş olsun canım anneler baş tacımız zaten canım

günaydın turkuazım valla bende nerdeyim bilmiyom
dün görümcenin doğum günüydü kociş ve kv unutmuş akşama pasta alda gidek dedim eşime akşam 7de oraya gittik işte 11de geldik 2 gündür o kadar yorgunum ki yatım uyudum hemen sabahtanda bi duş aldım şimdi mis gibi ohhh hafifledim sankim

günaydın güzellik ne kadar hayırlıyız bak kimsenin hatırlamadığını hatırlarız tabi anlayana yinede yaranılmıyo. geçmişi oku tatlım anlattım uyuzluğunu kv nin kızlara daha doğrusu bencilliğini

buldum bacım anammmm yaprağa batsın emi onun yaaa
tamam sen koymuşsun olabilirde onun gözü görmemiş mi hiç alsaymış
yarabbim yaaa
susma zaten canım susa susa ezer bunlar adamı

valla kv doktora gitmişti aaaaa ben unutmuşum yine dedi
ama evet işte anlayana gerçi orda ben unutmuşum efsun söyledi akşama gidelim diye dedi
amannnn gerçi bi önemi yok ben hatalı değilimki görümceme karşı iyilik edem
ben maksat muhabbet olsun dedim yaniiii

buldum bacım anammmm yaprağa batsın emi onun yaaa
tamam sen koymuşsun olabilirde onun gözü görmemiş mi hiç alsaymış
yarabbim yaaa
susma zaten canım susa susa ezer bunlar adamı

valla dünden sonra yeni syfa açtım kendime yok öle susmak artık allahımda yardım eder inşallh da bana görür onlar. eşim bile dün bana aşkım boşver salla sen keyfine dinlenmene bak ne istiyosan onu yap dedi. eşim bile sallaaaaa diyo yani.
sonradan da ben duş alıp yattım hiç muhatap olmadım gelmiş ne yaptın nasılsın diyo yatıyorum ben başım ağrıyo dedim gitti. sonra görümce geldi akşam hadi yemeğe diye onada kalkmadım yemiyeceği ben dedim.
valla eşimede dediğim gibi nefreeeeet ediyoruuuum artık yeter yav bizde insanız demi.
ama yaprak siparişi verdim geliyo al deyip koyacağım önüne

salla gitsin demek kolay da her zaman olmuyo o işte adın gelin ya canım
iii yapmışsın vallla sen hem gereksiz bişe için bağır çağır boş yere
hemde sonra nasısın de oohhhhh iiii yaptın valla ikisinede
afferim kız sana bencede koy önüne yaprağı

eşin çok güzel söylemiş canım salllaaaaaaa gitsin sen, umruna bile alma onları sağlığını düşünn en önemlisi bu,kendi kızına epilepsi teşhisi konsaydı sana davrandığı gibi davranırmıydı el üstünde tutardı eminim.benimkide sürekli der sen de benim kızım oldun vss vsss ama nedense iki defa doğum yaptım ilk hamileliğim çok sorunluydu sürekli hastanede yatıyordum annem kalıyordu hep yanımda bir kere olsun tlf bile aramazdı nasılsın bişeyinmi var diye doğumada gelmedi zaten çocuk doğduktan sonra geldi,ikincisindede eşime diyorki annesi var yanında benim gelmeme ne gerek var dedi eşim ağzına geleni söyledi çıkıp geleceksin buraya burda bulunacaksın yoksa bi daha hiç gelme dedi mecbur gelmek zorunda kaldı,şimdi kendi kızlarının ikiside hamile sürekli arıyo kızım şunu yapma bunu yapma sakın temizlik yapma kendini yorma, ben yakında gelicem bana bu değerin onda birini bile vermedi normal doğum yaptım ikincisi gün misafir gelecek viledam kırılmış dikişli dikişli yerleri siliyorum geçmiş oturmuş beni izliyo ver de ben yapayım demiyor kendi kızına yaptırırmı sonrada küçüklerden sevgi beklerlerr.

tabi bide şu var canım ne kadar surat yapabilirsin ki aynı evin içinde ne zamana kadar.mecbur yüzüne bakıyosun yine.ne yazıkki.
amaaaan boşver canım yaaa. sen anlat sen neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…