- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
eşin çok güzel söylemiş canım salllaaaaaaa gitsin sen, umruna bile alma onları sağlığını düşünn en önemlisi bu,kendi kızına epilepsi teşhisi konsaydı sana davrandığı gibi davranırmıydı el üstünde tutardı eminim.benimkide sürekli der sen de benim kızım oldun vss vsss ama nedense iki defa doğum yaptım ilk hamileliğim çok sorunluydu sürekli hastanede yatıyordum annem kalıyordu hep yanımda bir kere olsun tlf bile aramazdı nasılsın bişeyinmi var diye doğumada gelmedi zaten çocuk doğduktan sonra geldi,ikincisindede eşime diyorki annesi var yanında benim gelmeme ne gerek var dedi eşim ağzına geleni söyledi çıkıp geleceksin buraya burda bulunacaksın yoksa bi daha hiç gelme dedi mecbur gelmek zorunda kaldı,şimdi kendi kızlarının ikiside hamile sürekli arıyo kızım şunu yapma bunu yapma sakın temizlik yapma kendini yorma, ben yakında gelicem bana bu değerin onda birini bile vermedi normal doğum yaptım ikincisi gün misafir gelecek viledam kırılmış dikişli dikişli yerleri siliyorum geçmiş oturmuş beni izliyo ver de ben yapayım demiyor kendi kızına yaptırırmı sonrada küçüklerden sevgi beklerlerr.
bende size dün olanları anlatayım geldiler giresundan kayınvalde içeri bir girdi aman allahın suratı bir görseniz biri ölmüş sanırsın bir açtı ağzını vay gelirken radara girmişler kocasına ceza yazılmış damadı pikniğe giderken et almış bir sürü masraf yapmış eline hediyelikler almış ben gitmeylelim dedim yok yere masraf çıkardı diye söylenip duruyor bana bende o zaman dedi kızın hamile fenamı onu görmüş oldun hem çıkacak çıkıyor sıkma canını önemsiz konular bunlar tartıştığınıza değmiyor diyorum ama beni dinleyen yok kendi kendini yiyor.
eşin çok güzel söylemiş canım salllaaaaaaa gitsin sen, umruna bile alma onları sağlığını düşünn en önemlisi bu,kendi kızına epilepsi teşhisi konsaydı sana davrandığı gibi davranırmıydı el üstünde tutardı eminim.benimkide sürekli der sen de benim kızım oldun vss vsss ama nedense iki defa doğum yaptım ilk hamileliğim çok sorunluydu sürekli hastanede yatıyordum annem kalıyordu hep yanımda bir kere olsun tlf bile aramazdı nasılsın bişeyinmi var diye doğumada gelmedi zaten çocuk doğduktan sonra geldi,ikincisindede eşime diyorki annesi var yanında benim gelmeme ne gerek var dedi eşim ağzına geleni söyledi çıkıp geleceksin buraya burda bulunacaksın yoksa bi daha hiç gelme dedi mecbur gelmek zorunda kaldı,şimdi kendi kızlarının ikiside hamile sürekli arıyo kızım şunu yapma bunu yapma sakın temizlik yapma kendini yorma, ben yakında gelicem bana bu değerin onda birini bile vermedi normal doğum yaptım ikincisi gün misafir gelecek viledam kırılmış dikişli dikişli yerleri siliyorum geçmiş oturmuş beni izliyo ver de ben yapayım demiyor kendi kızına yaptırırmı sonrada küçüklerden sevgi beklerlerr.
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
MDK55, 14112006, garnet, nasyabanu, AHKESKE+, ibonur
bende size dün olanları anlatayım geldiler giresundan kayınvalde içeri bir girdi aman allahın suratı bir görseniz biri ölmüş sanırsın bir açtı ağzını vay gelirken radara girmişler kocasına ceza yazılmış damadı pikniğe giderken et almış bir sürü masraf yapmış eline hediyelikler almış ben gitmeylelim dedim yok yere masraf çıkardı diye söylenip duruyor bana bende o zaman dedi kızın hamile fenamı onu görmüş oldun hem çıkacak çıkıyor sıkma canını önemsiz konular bunlar tartıştığınıza değmiyor diyorum ama beni dinleyen yok kendi kendini yiyor.
aramızda erkek var dedniz beniim nickimde var heralde beni kastetmediniz ? ben gayet bayanım :)))
banucum güldürdüysem ne mutlu napim uyuz kv leriniz sizi üzüyor bana da sizi güldürmek kalıyor.ayrıca eğer mangal keyfi yapan siz olaydınız keyfi yerinde olurdu. parayı sen yiğeceğine o yemiş olurdu. oğlunun kazancıya yaaa.. keşke radara kv girseydi de orda kalsaydı....
ama gerçekten eylüülllll bitap düştü. kız eylül nerelerdesin. bacım yumurtalama günü diye böyle yorma kendini. oldumu tek seferde bilene olur rrrrrçok yorarsanda olmaz bebbekk kız enerjin düşer...
ahkeşkem kız yaprağı önüne alıp koyarken kocacında kameraya çeksin olur mu yawww. kısss suratını merak ediyom.ayrıca yaprak yaprak derse halen sen bana gönder. ben babamların bahçedeki asma ağacını verim ona gözü doysun.. ama yineden doymaz bacım bunların gözüüüü...
efsun kız senin anneanne ne yapıyor anlatmiyon hiçç. kadına bir süt içirdin sesi kesildi. ben sana bir inek göndereyim de hergün sağıp sütünü içirde SUSSUNNN
hayır canım erkek olan gitmiş zaten
bencede kameraya çeksinler canım
anneanne pazar günü oğluna gitti canım
bu akşamda izmire gidiyor 7de
nickimi görünce noluyooo dedim birden :)))yazık merak ediyolardır ne konuşuyo bunlar diye :)
anaaaammmm bu güzel haberi niye vermiyon kısssss... ayyy gitsin ya kafanı dinle azcık.
ayyyy arada bir erkek okuyucu varsa diye yazıyom...
varsa karısına yoksa da olunca sahip çıksın. bizler gibi mutsuz etmesin herşeyyyy ama herşeyyyy kocada bitiyor.
karısına sahip çıkan adam da ömür boyu mutlu huzurlu olur... evinin bereketi olur, karısının duasını alır, karısının çocuklarının sevgisini alırr. dünyada da huzurlu bir yuvadan başka da güzel birşey yoktur. insan evinde huzurlu oldumu hayatta başa çıkamayacağı güçlükde Allah ın izniyle yokturrrr..
nickden anlaşılmıyor pek canım sen dikkatimi bile çekmedin bilgilerinden farkettim ben erkeği
bencede merak ediyorlardır belkide karısını arıyordur
erkek kaçtı çoktan bacım
ama güzel demişsin yinede...
herşey kocada bitiyor.........
kesinlikle öyle koca dediğin objektif olucak eğiriyi doğruyu ayırabilicek.böyleside binde bir çıkar bizim gbilerede denk gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?