Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

hep diyorlar kızımızsın diye canım ama lafla icraat yok işte bacım

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
MDK55, 14112006, garnet, nasyabanu, AHKESKE+, ibonur

bende size dün olanları anlatayım geldiler giresundan kayınvalde içeri bir girdi aman allahın suratı bir görseniz biri ölmüş sanırsın bir açtı ağzını vay gelirken radara girmişler kocasına ceza yazılmış damadı pikniğe giderken et almış bir sürü masraf yapmış eline hediyelikler almış ben gitmeylelim dedim yok yere masraf çıkardı diye söylenip duruyor bana bende o zaman dedi kızın hamile fenamı onu görmüş oldun hem çıkacak çıkıyor sıkma canını önemsiz konular bunlar tartıştığınıza değmiyor diyorum ama beni dinleyen yok kendi kendini yiyor.

bu ne beeeee ne cins ????
gittim kızımı gördüm demiyo da yok şu yok bu

nasıl olsa biliyolar ya canım ailem falanda yok burada mecbur onlarla olacağım işte. e aynı evin içindede nereye kadar kaçabilirsin. böle oluncada tepene biniyolar işte ama rabbime sığınıyorum ALLAHIM var çok şükür onlarada ihtiyacım yok. tek isteğim benden uzak olsunlar görmek istiyorum artık sıkıldım valla.
böleler canım benim işte herşey göstermelik lafta hayır en komiğide buna inandığımızı zannediyolar allahın akıllısı onlar salağı biziz ya bilmiyolar ki herşeylerine eşlerimiz için katlanıyoruz. sanki onlar için ama gıt bunlar anlamaz işte.
al birini vur ötekine bınların hepsiiiiii aynıııııı

bırak yesin dursun kendini canım. hem nasıl bi düşünce ne mantık yaaa.kızına gitmedimi bu

banucum güldürdüysem ne mutlu napim uyuz kv leriniz sizi üzüyor bana da sizi güldürmek kalıyor.ayrıca eğer mangal keyfi yapan siz olaydınız keyfi yerinde olurdu. parayı sen yiğeceğine o yemiş olurdu. oğlunun kazancıya yaaa.. keşke radara kv girseydi de orda kalsaydı....

ama gerçekten eylüülllll bitap düştü. kız eylül nerelerdesin. bacım yumurtalama günü diye böyle yorma kendini. oldumu tek seferde bilene olur rrrrr çok yorarsanda olmaz bebbekk kız enerjin düşer...

ahkeşkem kız yaprağı önüne alıp koyarken kocacında kameraya çeksin olur mu yawww. kısss suratını merak ediyom.ayrıca yaprak yaprak derse halen sen bana gönder. ben babamların bahçedeki asma ağacını verim ona gözü doysun.. ama yineden doymaz bacım bunların gözüüüü...

efsun kız senin anneanne ne yapıyor anlatmiyon hiçç. kadına bir süt içirdin sesi kesildi. ben sana bir inek göndereyim de hergün sağıp sütünü içirde SUSSUNNN

bencede kameraya çeksinler canım
anneanne pazar günü oğluna gitti canım
bu akşamda izmire gidiyor 7de

ayyyy arada bir erkek okuyucu varsa diye yazıyom...
varsa karısına yoksa da olunca sahip çıksın. bizler gibi mutsuz etmesin herşeyyyy ama herşeyyyy kocada bitiyor.
karısına sahip çıkan adam da ömür boyu mutlu huzurlu olur... evinin bereketi olur, karısının duasını alır, karısının çocuklarının sevgisini alırr. dünyada da huzurlu bir yuvadan başka da güzel birşey yoktur. insan evinde huzurlu oldumu hayatta başa çıkamayacağı güçlükde Allah ın izniyle yokturrrr..

nickimi görünce noluyooo dedim birden :)))yazık merak ediyolardır ne konuşuyo bunlar diye :)

nickden anlaşılmıyor pek canım sen dikkatimi bile çekmedin bilgilerinden farkettim ben erkeği
bencede merak ediyorlardır belkide karısını arıyordur

anaaaammmm bu güzel haberi niye vermiyon kısssss... ayyy gitsin ya kafanı dinle azcık.

güzel haber verecek halim, aklım mı kaldı bacım benim yaaa ben ne yediğimi unutuyorum artıkım

erkek kaçtı çoktan bacım
ama güzel demişsin yinede...
herşey kocada bitiyor.........

nickden anlaşılmıyor pek canım sen dikkatimi bile çekmedin bilgilerinden farkettim ben erkeği
bencede merak ediyorlardır belkide karısını arıyordur

tebrikler bacım ajan gibisin ne diyeyim :)))) ben burda okumuştum bi başlıkta adam önce gelinlikten bebekten felan bahsediyo daha sonra bi başlık açıyo erkek olduğunu itiraf ediyo ben erkeğim eşimi anlamak için girdim sorunlarımzda sizlerin görüşlerini merak ettim diye ne acayip insanlar var :)) nerde okuduğumu bulabilirsem söylerim başlığını hatırlamıyorum

güzel haber verecek halim, aklım mı kaldı bacım benim yaaa ben ne yediğimi unutuyorum artıkım [/QUOTE]

effssuuunnn seninde yumurtalama günlerin başlıyor sayılır. sinerji devrim sinerji devrim sloganıylaaa artık bugünleri atlatıverirsin hayırlısıylaaaa. anneanne gtiiğine göreeee :1. valla sen eylül gibi yapma.. dün kocam geliyo yemek yicez dedii hala haber alamadıkkk.. sen bizi haberdar et kendinden

dünyadan eylül eeeee sesleniyomm..

kızlar iyi günler hepinize..kv deyim yinee...akşamda burdaymşz vakit nasl geçerki diye kara kara düşünürken kv geldii....hade bkm bezelye ayıklacazzzz dedi o muhteşem sesiyle...şimdi bn işe koyulayım.bezelyeler bitince girerim yine..bu arada iş buldm yarn başlıyorum artk fazla giremicem foruma..beni özleyin anacımm byeee.

kesinlikle öyle koca dediğin objektif olucak eğiriyi doğruyu ayırabilicek.böyleside binde bir çıkar bizim gbilerede denk gelmez

zaten şans olaydı erkek olurdum dünya benim kahrımı çekerdi.... ya bunlar şanslı yaratıklar ama kıymet bilmiyolar.. ayrıca bize nerde odun var o gelir bulur. bulmasaydı zaten burda olmazdık diye düşünüyorum...
annecim yıllar önce hissetmiş galiba. derdi ki kızım annenin yazısı kızdadır. ben pek bişi görmedim sizde kocadan bişi beklemeyin. harbiden öle oldu. annemde babamın ailesinden sülalesinden çok çekmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…