bende söylemek istemiyorum ama aynı evin çinde en fazla 3 ay saklayabilirim galiba diyorum gerçi önce bebiş yapmam lazım bunun için
20 haftalik hamileyken gittiğim acilde su kesesinin yirtildigini öğrendim 1 hafta yattım Allah düşmanıma bile vermesin o kanamaları bebegin hareketini hissedipte kaybetmeyi bile bile beklemeyi 21+2 de normal dogumla kaybettim 2 hafta önce kanamadan dolayı yatmıştım 2 hafta evde kanamalarla durdum 1 haftada sonra yine hastanede kaldım bebegim öldükten 3 hafta sonra arıyorlar basın sagolsun toplam 6 hafta ne kıymeti kaldiki bunları söylediğimde bebegim yilanmista o yüzden böyle olmuş ohhh olsun gibilerinden konuştular
20 haftalik hamileyken gittiğim acilde su kesesinin yirtildigini öğrendim 1 hafta yattım Allah düşmanıma bile vermesin o kanamaları bebegin hareketini hissedipte kaybetmeyi bile bile beklemeyi 21+2 de normal dogumla kaybettim 2 hafta önce kanamadan dolayı yatmıştım 2 hafta evde kanamalarla durdum 1 haftada sonra yine hastanede kaldım bebegim öldükten 3 hafta sonra arıyorlar basın sagolsun toplam 6 hafta ne kıymeti kaldiki bunları söylediğimde bebegim yilanmista o yüzden böyle olmuş ohhh olsun gibilerinden konuştular
Ben kotuyum ya oda anasının yılanı esime dedimki benim kızım tertemiz günahsız melek olup Allah'ın yanına gitti ya baban onun kadar saf temiz olabilirmi Allah bunun hesabını ona sormazmi...sinirimden baban benim kızımın tırnağı bile olamaz o melek ya senin baban ne dedim
Ben kotuyum ya oda anasının yılanı esime dedimki benim kızım tertemiz günahsız melek olup Allah'ın yanına gitti ya baban onun kadar saf temiz olabilirmi Allah bunun hesabını ona sormazmi...sinirimden baban benim kızımın tırnağı bile olamaz o melek ya senin baban ne dedim
Bundan 3 ay önce yine para meselesi oldu abisi elele verip 4 kardes istanbulda arsa alıp apartman yapalım dedi sanki okadarda kolaydı esime dedim sen karışma onlar sana güvenerek birşeyler yapıyorlar biz burda borcun altına girecez onlarda keyf atsinmi dedim istemediğimi söyledim oda ne olursa olsun hiçbir konuda yok diyemiyor biraz tartıştık diğer kardesleri doğru dürüst çalışmıyor keyiflerine bakıyorlar ben bu riski göze almam hicbirsekilde onlarla ortak birşey yapmam dedim 1 iğne olsun ama bizim olsun dedim baya tartıştık oda duruma göre bakacağını söyledi sonra duydum abisi yine para istemiş önce daire alacağız diye istedi sonrada arsa alalım herkes dairesini yapsın dedi en son büyük bir kavga. Çıkardım gönderdiğin dakika oğullarımı alır giderim ozaman istediğin kadar ortak birşeyler yap dedim baya bir tartıştık ayrılma kararı aldık ertesi gün ben polisliğe gidip dilekçe veriyordumki yalvardı yakardi tek kuruş gondermicem hicbirseyede karismicam evimde husuzursyzluk istemiyorum dedi bütün sartlarimi kabul etti sansa büyük abisi ev üstünden ayrıldı arsa iside bitti zaten olan kocamla kavgama oldu ama çok şükür kocamla okadar çok mutluyimki cokta seviyoruz o günden beri icimde daha rahat çok mecbur kalmadikca aramıyorum arasamda nasılsın iyimisin okadar
Esim çok mahcup kaldı bana karsı ne yapım cahilliğine ver babamde atamamki dedi zaten onu söylediği an kapadım tlfnu sonra anlattım esime
KAyın babam çok iyi bir adamdı babam kadar severdim bu hastalığından sonra çok değişti herkesi kendine mecbur sanıyor kaynanamin doldurusunada geliyor tabiki 9 tane cocuğu var küfür etse bile kimse çıtını çıkaramıyor
6 yıllık evliliğim var cokta mutluyum.esimden ne bir şiddet ne bir kötü soz işitmedim maşallah 2 tane oğlum var Allah'a şükürler olsun herkesin imrenerek baktığı bir yuvam var bizim tek sorunumuz ailesi zirt pirt para istemeleri esimi bir güvence gibi girmekeri kaynim niye eşi ezildedi ben ezilmesin rahatım gibilerinden cekememesi ailesiyle konuştuğumuzda onlar ne derse desin cevabını verememek esime sordum beden ailende konuştuğumda problem çıkartıyorlar diye onun demesi zamanında paraya alıştırdım şimdi eskisi gibi gonderemiyirum onlarda seni sorumlu tutuyorlar onun icin sevmiyorlar ama düşünmüyorlar benimde bir ailem var sorumluluklarım var 2 tane cocugum var onlar icin verde nerden getirirsen getir
Kızlar ben evli değilim ama sevgilimin annesi ile geçen hafta sonu tanıştım. 1 gece onlarda yatılı misafir oldum. İlk görüşmeye göre oldukça doğal ve sıradandık. Sanki alt komşularıymışım gibi davrandı bana. Ne biliyim normal sohbet muhabbet. Mesela su böreği yapmayı bilmiyormuş, bana yapsana dedi. Eşi köy ekmeği seviomuş ama kayın validem uğraşamam yapamam falan diyordu. Niye ki aslında çok kolay falan dedim. İşte bu tarz sanki herhangi bir komşumuzla konuşur gibi konuştuk.
Kayın validemmiş ya da işte ne bileyim saygı duymam gereken bir büyüğümmüş gibi davranmadı bana. Bir de şey dedi, ben senin kayınvaliden olmak istemiyorum. Arkadaşın olayım, benden çekinmene, kasılmana gerek yok, dedi. Uzun yıllar kız yurdunda yöneticilik yaptım, zaten hayatım kızlarla, gençlerle iç içe geçtim. Seni iyi anlarım, hiç sıkılma kasma falan dedi işte.
Öyle bi görüşmemiz oldu. Ayrılırken de bana bohça verdi. İçinde çember, patik, seccade falan olan bi hediye verdi. Hee bi de şal yapmış önceden, sandıktan çıkarıp bana verdi.
Sizce değişir mi, yoksa ilk gün nasılsa hep öyle devam eder mi?
Onu sevdim. İsterim ki aramız hiç kötü olmasın. Korkuyorum acaba değişir mi diye. Ben değişmem. Her zaman uzlaşmacı ve demokratik bi yapım vardır.
Kızlar ben evli değilim ama sevgilimin annesi ile geçen hafta sonu tanıştım. 1 gece onlarda yatılı misafir oldum. İlk görüşmeye göre oldukça doğal ve sıradandık. Sanki alt komşularıymışım gibi davrandı bana. Ne biliyim normal sohbet muhabbet. Mesela su böreği yapmayı bilmiyormuş, bana yapsana dedi. Eşi köy ekmeği seviomuş ama kayın validem uğraşamam yapamam falan diyordu. Niye ki aslında çok kolay falan dedim. İşte bu tarz sanki herhangi bir komşumuzla konuşur gibi konuştuk.
Kayın validemmiş ya da işte ne bileyim saygı duymam gereken bir büyüğümmüş gibi davranmadı bana. Bir de şey dedi, ben senin kayınvaliden olmak istemiyorum. Arkadaşın olayım, benden çekinmene, kasılmana gerek yok, dedi. Uzun yıllar kız yurdunda yöneticilik yaptım, zaten hayatım kızlarla, gençlerle iç içe geçtim. Seni iyi anlarım, hiç sıkılma kasma falan dedi işte.
Öyle bi görüşmemiz oldu. Ayrılırken de bana bohça verdi. İçinde çember, patik, seccade falan olan bi hediye verdi. Hee bi de şal yapmış önceden, sandıktan çıkarıp bana verdi.
Sizce değişir mi, yoksa ilk gün nasılsa hep öyle devam eder mi?
Onu sevdim. İsterim ki aramız hiç kötü olmasın. Korkuyorum acaba değişir mi diye. Ben değişmem. Her zaman uzlaşmacı ve demokratik bi yapım vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?