Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Neyse ya basınızı sisirdim kusura bakmayın çok şükür bu problemleri hepsini astık cokta rahatsız darısı sorunları asamayanlarin basına Allah kolaylık versin hepinize mutlu olmanız dileğiyle iyi akşamlar

ohh ne güsel onu yollamışlar sen bütün sülaleye bakkk
tamam baj-ksın ana baba kardeş ama evlenince bari bırakın yakasını yaawww oda bi hayat bi yuva kursun kendine

Neyse ya basınızı sisirdim kusura bakmayın çok şükür bu problemleri hepsini astık cokta rahatsız darısı sorunları asamayanlarin basına Allah kolaylık versin hepinize mutlu olmanız dileğiyle iyi akşamlar

önemli olan değişip değişmeyeceği değilki benimkide iyi ama çok düşüncesiz o yüzden ne olacağı hiç belli olmaz

kaç yaşındasın canım sen

28, neden ki :26:

Cevabın için çok teşekkür ederim canım yaa. Tek oğlu var. Yani tek çocuk desem daha doğru olur. İyi anlaşmamız lazım gibime geliyor bu açıdan da.

Acaba ben ne hediye yapsam ya da alsam. Bu tür durumlarda nasıl hediye alınır hiç bilmiyorum :18: Kapalı olsa eşarp, çember falan iyi bi hediye olurdu ama kıyafet mi, eşya mı ne almam lazım bilemedim. Çok mu cahilim :44: İlk kez yaşadım böyle bir durum da ondan bilemiyorum

gidip kalmak biraz bana garip geldide yaşınız küçük sandım canım pardon inşallahhh düşündüğünüz gibi olur aranız...

gidip kalmak biraz bana garip geldide yaşınız küçük sandım canım pardon inşallahhh düşündüğünüz gibi olur aranız...

Uzak şehirlerde yaşıyoruz. Gidip o gece orda kalmasam otelde falan kalmam lazım. Sevgilim de bunu uygun görmedi. Hem ailemle tanışırsın hem de yaşadığım evi görürsün falan dedi. O nedenle kaldım.

Kızımda çok geç aradılar dedimya en son oglumun doğumunda kaynanam dogum ettiğimin 2.gunu aradi hemen ablama sorduğumda ya ölen kızımda aramadılar bunda ise hemen aradılar ablamın verdigi Cvp o kızdı bu erkek bu oğlan olduğu icin aramislardir dedi gercekten esimin ailesinin oğlan cocuklara karsı büyük sevgileri var ama asla cinsiyet ayrımı yapılmamalı

önemli olan değişip değişmeyeceği değilki benimkide iyi ama çok düşüncesiz o yüzden ne olacağı hiç belli olmaz

eger öyle bi durum varsa da zaten zaman gösterir onu.. anlattigi kadarina yorum yaptim ben..

olur mu canim, sorunlarimizi paylasiyoruz surda..

yazının başını okudum aynı şey geçti ki aklımda devamını okuyunca ablanızla aynı şeyi düşündüğümü farkettim evet bence de o erkek olduğu içindir... ne varsa şu erkekte sağlık sıhhatli olsun demiyorlarda illaki erkek diyorlar...

arkadaslarrr ya bana yardım edin akıl verinnn sizceee kayınvaldeyle aynı evde yasamak zormuuu suann cok iiiyiz öz annemden ayrmıyorm ama ilerisi beni düşündürüo ne yazık kii

arkadaslarrr ya bana yardım edin akıl verinnn sizceee kayınvaldeyle aynı evde yasamak zormuuu suann cok iiiyiz öz annemden ayrmıyorm ama ilerisi beni düşündürüo ne yazık kii

canım bak bende senle aynı düşüncede evlendim ama şu var özel hayatın çok zor oluyo helede benimkiler kadar düşüncesiz çıkarlarsa daha da kötü ayrı gitme sansın varsa ayrı git sonradan ayrılmak daha zor çünkü... ne kadar seviyor olsan da eşinle hayalini kurduğunuz şeyler gerçekleşmeyince birden soğumaya başlarsın...

inşallah anlattığı gibi kalır kayın valide adayı...
benide çok istediler beklediler ama evliliğime saygı duyan yok...
neyse nasip kısmet inşallah yanılmaz

benim de öyle oldu tatlim, isteyene kadar kirk takla, dügünden sonra kapi orda... ama benim de safligim vardi, cok seyde sinyal verdiler de ben anlamadim, simdi düsüyor jetonlarim

zor degil canim imkansiz.. canina garezin varsa dene birlikte yasamayi derim ben kendi tecrübelerime dayanarak.. tabiki de bütün kaynanalar ayni degildir, karar senin...

benim de öyle oldu tatlim, isteyene kadar kirk takla, dügünden sonra kapi orda... ama benim de safligim vardi, cok seyde sinyal verdiler de ben anlamadim, simdi düsüyor jetonlarim

ben sıkıntıya sokmak istemedim eşimi üstesinden gelirim dedim ama başaramadım

görümcemde var ama ben bunu nişanlıma söyleyemem cunku babasıda vefat etttigi içinn durumlar karısık anlıycagın canım

görümcemde var ama ben bunu nişanlıma söyleyemem cunku babasıda vefat etttigi içinn durumlar karısık anlıycagın canım

aynı benim gibi oldun yani iki uçu ..... değnek gelde çık işin içinde benimde kayınpederim vefat edince değişti işler ayrı gitme ihtimalin kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…