turkuazın bu söylemleri dua yerine geçerse o üçüzlere bakması için onu buraya getiririm zorla!!!
şaka bi yana eşim de çok ikiz delisi..ama zor olur..bi de eşimin ikiz kardeşleri var,kv ikiz doğurmuş ya ben de ikiz doğurmak istemiyorum... "gelin kaynana toprağından" demesinler :)
allah inşallah sana senin düşüncelerin gibi bir gelin versin canım sevginiz karşılıklı olsun
bende çok korkmuştum oğlumda ikizmiki diye,eşiminde benimde teyzelerimizin çocukları ikizdi çok şükür teki bulduk ama bundan sonraki nasıl olur allah bilir,korkunun ecele faydası yok kasma boşver tatlım
yo ko kadar da kasmıyorum da,Allah ne nasip ederse bilemem ama gönlümden geçen tek tek olması..zaten ikizlik anneden geçermiş,kvnin etkisi yok,her zamanki gibi etkisiz :))
turkuazın bu söylemleri dua yerine geçerse o üçüzlere bakması için onu buraya getiririm zorla!!!
şaka bi yana eşim de çok ikiz delisi..ama zor olur..bi de eşimin ikiz kardeşleri var,kv ikiz doğurmuş ya ben de ikiz doğurmak istemiyorum... "gelin kaynana toprağından" demesinler :)
gelir tabi teyzesi bi sana bi efsuna baktın olmuyo zor kullanırız bizde sen istedin gel bakalım die
eylüüüül kaynanayla aynı topraktan oluyomuşun aynı kv si aynı diyolarmış amaniiiiiin allah korusunnnn.
ikiz doğurmuş,hem de 3 çocuğu daha varken :))) acayip zorlanmış..kaynanan ikiz mi doğurmuş,bakarsın seninde olur ama çok zor bir süreç ikiz çocuk büyütmek hayranlıkla bakıyorum ikiz büyüten annelere,hangisiyle uğraşacağını hangisini emzireceğini şaşırırlar herhalde allah kolaylıklarını versin rabbimde senin gönlüne göre versin arkadaşım
aynen vefacım,hiçbişeyde etkili olmadığı gibi bunda da olmaz..var mı yok mu belli olmayanlardan...etkisiz eleman desen ozmana eylülüm:9
hoşgeldin turkuazcıım...Günaydın cicişşş gelinler..
Valla bu kv nedir sizden çektirleri yawww. Güne onlarla başlayıp onlarla kapatıyorsunuz....
Vefa kız ne nankörsün, kadın yemek yapması yapmadı yapsa yaptı diye şikayet edersin. Hep bi şikayet hep bi şikayettt anaaaammmmmsende arayıp kv laf sokmamışsın.
Anne CİMMM saol eline sağlık nohut güzel olmuş ammaaaa çok olmuş, o yüzden sana getireceğim birazda.... laf sokarken cim eklerseniz daha sempatikk olurrr..
Vefa kızım olursa kesin oğluna verecem. Nerden bulucam sen gibi kv. Hazır burda yazdıklarında var. Eğer uygulamazsan mahkemeye vercem seni...
Eylüşşşş resimleri beğendiğine sevindim. Efsun a gönderdim az önce. Bakem o ne diyecekkk...
Ayrıca bacımmmm bu çalışma ile ya yımırtaların sapıtıp görevini yapmayacak, yada üstün performans ile ikiz belkim üçüz kucağına verecek... hadi bakem görek senii uşağumm
Ayrıca eylüşşş 9 aylık evli biri olarakdan, açlığının nedenini bilmeyişine güldümm.. kızım o kadar enerji harcıyorsun tabiki acıkacaksın..
Yatağın başına meyve sepeti koy. Gece kalkar yersin iyi gelirr. Enerji verir... ihtiyacın var bacımmm
Ben gece kalkıp yemek yediğimi bilirim ilk zamanlar...
Ayrıca ahkeşkem sende bilmiyosunnn... lafa geldimi kv çekişştirmeyi bilirsin ama açlığın sebebini bilememişin..
Oyyyyy benim sizlerle işim var. Galiba yaşca en büyük olanınız benimmm ne yapak ablalık edecez.. dediğimi yapın yaptıklarımı yapmayın sakınn...
Kv mücadele konusunda yenik düşmüşş biri olarak yaptıklarımı yapmayınn haaaa...
Günaydın cicişşş gelinler..
Valla bu kv nedir sizden çektirleri yawww. Güne onlarla başlayıp onlarla kapatıyorsunuz....
Vefa kız ne nankörsün, kadın yemek yapması yapmadı yapsa yaptı diye şikayet edersin. Hep bi şikayet hep bi şikayettt anaaaammmmmsende arayıp kv laf sokmamışsın.
“Anne CİMMM saol eline sağlık nohut güzel olmuş ammaaaa çok olmuş, o yüzden sana getireceğim birazda.... “ laf sokarken cim eklerseniz daha sempatikk olurrr..
Vefa kızım olursa kesin oğluna verecem. Nerden bulucam sen gibi kv. Hazır burda yazdıklarında var. Eğer uygulamazsan mahkemeye vercem seni...
Eylüşşşş resimleri beğendiğine sevindim. Efsun a gönderdim az önce. Bakem o ne diyecekkk...
Ayrıca bacımmmm bu çalışma ile ya yımırtaların sapıtıp görevini yapmayacak, yada üstün performans ile ikiz belkim üçüz kucağına verecek... hadi bakem görek senii uşağumm
Ayrıca eylüşşş 9 aylık evli biri olarakdan, açlığının nedenini bilmeyişine güldümm.. kızım o kadar enerji harcıyorsun tabiki acıkacaksın..
Yatağın başına meyve sepeti koy. Gece kalkar yersin iyi gelirr. Enerji verir... ihtiyacın var bacımmm
Ayrıca ahkeşkem sende bilmiyosunnn... lafa geldimi kv çekişştirmeyi bilirsin ama açlığın sebebini bilememişin..
Oyyyyy benim sizlerle işim var. Galiba yaşca en büyük olanınız benimmm ne yapak ablalık edecez.. dediğimi yapın yaptıklarımı yapmayın sakınn...
uğraşın uğraşın..elbet sizle de uğraşacağımız günler gelirtamam abla tamam bişey demiyorum valla ben.
kız eylül o kadar tempolu çalışırsan acıkırsın tabiiii.
oldu mu şimdi abla bildim miiii. ama yazık çok uğraştık yaaa eylülüm yeter diyecek
ay çok güldürdün beni ne matrak kadınsın yahu:))yemek yapsın anacım yapsında abartmanın alemi yokdimi kıtlık yok çok şükür:)dedim ben sen dur dedim:)sabah oğlanı bırakmaya gittiğimde soruyo nohut pişmişmi akşam diye,pişmiş eline sağlık 5te 1ini yedik kalanını kaplara koydum difrize attım hazırca ii oldu dedim bize geldiğin zaman yemekle uğraşmazsın hazırca çıkartırsın ısıtır yeriz dedim gık diyemedi :):)Günaydın cicişşş gelinler..
“Anne CİMMM saol eline sağlık nohut güzel olmuş ammaaaa çok olmuş, o yüzden sana getireceğim birazda.... “ laf sokarken cim eklerseniz daha sempatikk olurrr..
bunlar seni uyutmazlar bacım sen olmasadan da kulaklarını çınlatıp duruyorlar
güya uyuyacaktım,çenemi toplayamadım ki,düştü de düştü.....artık çok da geç oldu!
uğraşın uğraşın..elbet sizle de uğraşacağımız günler gelir
amaaan ne uykusu boşver yaaaa bak biz uyuyomuyuz gece uyu sanki ne olacak işin mi var ki geceleri
uğraşılacak günler bi uzak şimdilik tatlııııımmm
AHKEŞKEMMM oldu sen torpillisin benden. sana stres yaptırmaaammm.
eylüllll çikolata fazla yeme bacımm.. (azdırır derler, hani mutlu edermiş, mutluluk hormanlarını çalıştırır derler ya kibarca hakikatı istek verirr)
sen meyve ye çünküm enerji dediğim şey, aslında vücuttan, su kaybı, vitamin kaybı oliyyyyy
bu arada kızlar yarın ve hafta sonu olamıcam. yarın eğitime gideceğim. şirket yeniden yapılanıyor. ben geldiğimden beri habire yapılanıyor zati de bu yapılanmanın ucu bana çok dokunacakmış. zati memnun değildim. ban yine iş arama yolları göründü gibi. bakacağım artık.. yeni birine bağlanacakmışım, oda yalakalığı sever, keyfi olmazsa sinirli konuşur, ters konuşur. bilmem nasıl olcak bu boşanma sürecinde bide bu çıktı başıma. Allah yardım etsinnn inş. bana çok dua edin. çok ihtiyacım var..
yazdıklarım kv alakalı değil. çünküm artık bi kv yok. kocamda bu hafta sonu gelip tüm kıyafetlerini alacakmış. eşyalarıda sen evden çıkınca bıraktığını bırakırsın, alırım, yoksa almıyomuş şimdi. sankim onun eşyasına kalmıştım..
gerçeği itiraf ediyomm vefa dün diyodun ki yoldan geldik bişey hazırlamamış, balıkları çiğ orda bırakmış.. diye..
aradım kv ni dün. dedim asabımı bozma, işden geliyo kız, poponu kaldırda yemek yap dedim. ondan korkudan yapmıştır. neysem oda öğrenecek ölçüyü merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?