Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ohhh seni arkama aldım daha ne isterim ben.
eylül öyüzden böle o zamaaaan anlaşıldı aferin bacı ye çikolataları seeennn
ayyy sensiz bi gün düşünemiyorum yaaa nasıl geçer sensiz. ne eğitimiymiş yaa şu sıcakta.sabır canım dualarımız hep seninle tabiki seni tesleyecek adamı bize yolla sen valla bi terslesin görür o...
boşveeeer rahat olmaya bak sen evet zor bi durum kv s...tirsin gitsin no problem cehennemin dibine kadar yolu var. eşin belki biraz sıkıntı ama buda onun tercihiydi o salak b..k anasını tercih etti sonra kafasını taşlara vuracak.amaaaaa nafile.
canım benimmm GÖR BAK MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

ay işyerinde bi kahkaha attım herkes bana baktı,sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün yavrum.korktu demek kadın yazık ne bileyim :))

ayy hakkaten bas tekmeyi mi diyo yaa!!! hem de senin yanında!! ama maşallahın varmış,cevaplarını vermişsin,hep böyle devam et :)

canım cvbı veriyorum da içime dert oluyor oğlu şaka yapıyor diyip geçiyor bi daha yaparsa tamam boşanalım hemen kına yak sen de dicem düğüne 22-23 gün kala geline söylenecek laflar mı bunlar her şakanın altında gerçeklik vardır bence. ya kadın beni küçümsüyor bir de anlamadım derdini öğretmen olmuş gelmişim bana çocuk gelişiminden bahsediyor dersini aldım onların diyorum ama nerde cahil bişi bildiğini sanıyor sadece çok sinirliyim şu annnnn

yaa öyle şaka mı olur..o zaman sen de say söv sonra şaka de,kaldırabilcek mi acaba..
o zaman sen de her söylediğine "ben biliyorum" diye karşılık ver,ukalalık yap hatta abart,yap yap..sonra da şaka dersin :)

yaa öyle şaka mı olur..o zaman sen de say söv sonra şaka de,kaldırabilcek mi acaba..
o zaman sen de her söylediğine "ben biliyorum" diye karşılık ver,ukalalık yap hatta abart,yap yap..sonra da şaka dersin :)

derdimi paylasmistim kaynvalidemin beni istemedigini düsünmüstüm ve nedense benim abarttigimi saniyorum belkide herseyi gözümde büyütüyorum neyse nisanlima annesinin ondan uzakta ev tutmamizi istememsini söylemistim veeee sonuc ben hallederim sen merak etme dediii =) yasasiiiin

vefaaaa!!! sana da yaranılmıyo kardeeş..kadın yemek yapsa kabahat yapmasa kabahat...gelin işte yaa,gelin!! turkuaz yine mi arasın kvalideni?? bi daha az yemek yap mı desin,bunu mu istiyosun???

tamam kızlar tamam biran karşımda kocamı gördüm pes ediyorum:)yapsında yemek nasıl yaparsa yapsın tamamdır

nişanlından evlenince de aynı davranışları bekliyoruz :)) sen de şanslı gelinlerdensin,eşin hep yanında oldu mu sırtın yere gelmez

gülek değil mi azcıkk size yemin ederim son 1 senedir ağladığım kadar hiç ağlamamıştım ömrümde.. kocam saolsun anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi.
artık yeni hayatımda huzur istiyorum. o yüzden takmıcam kimseyi. zaten iş değiştirmek istiyodum. burda kariyerim için iyi değil, geliştiremiyorum kendimi.inş iyi iş bulurum.
memur olaymışım keşke, hayatım boyunca ilk defa niye memur olmamışım diye üzüldüm. olsaydım başka yere giderdim babamıda alıp.
en çokda babama üzülüyom dün diyoki kızım ne yapalım, adam anasını tercih etti. boşver artık üzülme. bi daha kine daha iyi tercih edersin diyor. tecrübe oldu sana diyor.

eylüşşş ben eskişehirde yaşamayı çok istiyorum. orda iş bulsam ababmıda alıp gelcem zati, ama iş başvurusu yapıyom ses seda çıkmıyor. benim iş orda pek zaten.

bugünde efsunnn poposunu kaldıramadı... güya erken kalkıp kahvaltı hazırlayacaktı ama, ne yaptı acepp

canım ben laf söylediğimde olay oluyor şaka diyorum saygısızlık terbiyesizlik yapma diye beni azarlıyor iki gün önce söyledim oğluna çekemem senin annenin lafını sözünü diye. geçen eşimin teyzesi geldi yüzüme baka baka sana daha önce ayarladığım kızlardan daha güzelmiş iyi bari dedi. 33 yaşında oğulları ben 23 yaşındayım güzelliğime de her türlü guveniyorum ama öyleyken de burun kıvırıyor bana hasbalar

sülalece tuhaflar demekki..geline dencek laf mı bunlar yaa..aman boşver sen de,istersen 18 yaşında ol,dünya güzeli ol,layık görmezler demekki,hint kumaşı oğullarına..sinir bi durum

efsun hazırlayıp geri yattı herhalde gerçi efsun yoğun kadın anacığım bugünde vardır bi işi muhakkak.
valla memurluk gibisi yok ben devlet dairesindeyim ama kodrolu dğilim az kaldı kadroya geçmeme inş. bazen diyorum memur olunca eşimi de alıp giysem buralardan die ama hayal işte gerçi hz. osman ne demiş rabbim kimseye olmayacak şeyin hayalini bile kurdurmaz.o yüzden allah büyük inş. öle bişey olur. herkesten uzakta eylülcüğüm gibi sadece eşim ve ben

vefa,yoksa ben kocan mıyım,hiç aklına gelmez de mi heeee??? belki kocan yazıyo sana bunları!!!!

bak buna inanmam işte canım,benim koca şimdi işte dörtdönüyodur int felan kimgirerde hak getire:))anam okadar işin yoğunluğun üstüne adam çivi gibi maşallah akşamları bi enerji bi enerji sormayın valla

nişanlından evlenince de aynı davranışları bekliyoruz :)) sen de şanslı gelinlerdensin,eşin hep yanında oldu mu sırtın yere gelmez

insallah ya insallah hersey böyle devam gider kaynvalidem bana hersey daha yeni birbirimize alismamiz lazim demisti beni bir arkadas gibi bil demisti ama bakalim hayirlisi =)

"güya erken kalkıp kahvaltı hazırlayacaktı" çok güldüm bunaaaa,turkuaz delisin sen :)))) efsun duy bizi efsuuunn!!!
eskişehire gel yaa gel gel,ne iş yapıyosun bilemem ama yok mudur burda yaa niye olmasın,burda herşey var,mükemmel bi şehir,süper bi yer!! ( şehre alışmaya çalıştığımdan gözümde büyütmem lazım :))))) hakkında hayırlısı olsun ama ne güzel olur burda olsan,hem bu kadar istiyoken....bugüne kadar ağladığın son olsun inşallah canım..bu aralar da yalnız kalınca ağlama krizlerine girersin,ağlarsın ağlarsın dökersin içini..sonrası ferahlık senin için,deyim yerindeyse tertemiz bir sayfa açıyosun kendine,gerçekten daha çok güleceğin günler gelecek inşallah..

:)))) azcık sen de katıl enerjisine,ayılıp bayılma adamın yanında,enerjik ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…