- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
benimde kayınvalidem çocuklarına çok düşkün öyleki ist da ki oğlu hergün 8.30 da arar 1 dk geç kalsın annesi arar birşeymi oldu aramadın diye benimde şu ara iki sorunum var kızlar akıl verin
1. bebeğim 8 aylık doğduğundan beri kayınvalidem bu çocuk doymuyor die yapmadığını bırakmadı allahınn her günü bebeğim 8 aylık oldu dün bizdeydi hala doymuo aç dio artık çıldrcam sütüm yetse ne yetmse ne artık ek gıdalar alıyor hoş gene emziriyorum da
2.ist a oğluna gitti geldi grip oldu darılır die gtttm oğlumada geçti neyse eşim 2 kere dr a götürdü hala hastayım diyince eşim bugun arayıp başka bi dr a daha götürüyüm dedi ne dese ii eşin ve oğlundan zaman kalırsa götürürsün bu ne şimdi siz olsanız ne düşünürsünüz allah aşkına ..
1. konuda bişey diyemiyorum çünkü bebeğim yok
2. konuda iş eşinize düşüyor artık bi ailesi olduğunu öncelikli tabiki onalrın olacağını anlatmalı...
anlayacağını pek sanmıyorum ama denesin en azından...
Rabbim ins gönlünüze gore versin :). Valla artık bişeyl söylemek bile gelmio içimden değişen bişeyl yok zira annesi bugun hala haftada bı geliyorsunuz güya yakinsiniz karın hiç aramioo nasıl yakinsiniz blaa blaa blaa diomuss ya Allah askına ev hanımı eşinin ailesine yakın oturanlar hergüne kayinvalinize mı gidiosunuz ne sklikla gidiosunuz yaa
evet kesinlikle katılıyorum aynı hatayı bende yaptım.eşimin babası 2 evli anneside bizimle kalıyor başta bende üzüldüğüm ve diğer iki gelini kabul etmediği için yanımda kalmasına izin vermiştim. sonuçta bizde yaşlanıcaz ne olucamız belli değil demiştim. düşünün herseyini biz karsılarız ve daha birgün eşime bişey demedim annen yapıcaksın dedim ve bu yılda hacca yazdırdık.ama inanın çok pişmanım ben hayatımda bu kadar nankör bir insan görmedim o kadar fena biriki onu anlatmaya kelimeler bulamıyorum resmen şeytanın kopyası...ne evlilgimde huzur var nede bende ...BÜTÜN BEKAR ARKADAŞLARA SESLENİYORUM...asla kaynana cadısıyla birlikte kalmayın ve asla iyilik yapmayın
KAYINVALİDE Allahım hayatımda bu kelimeden daha büyük bir problem daha büyük bir sorun daha büyük stres kaynağı olabilir mi yaaaa. arkadaş ortamında bile başkasının kayınvalidesinin lafı geçince bile tüylerim diken diken oluyor. bazen hafıza kaybı falan yaşasada bizi unutsa diyorum
ben cok sansliyim bu konuda ya ALLAH sana sabir versin nasil etkilemis seni
Valıde sultanımızla tam 1aydır ne konusuyoruz ne gorusuyoruz ..kendılerını esıme benı doldururken sahıt oldum kayınpederımde dahıl ve kendılerı artık benım ıcın sokakta yanımdan gecen yabancı bır kadından farkı yok...ve alt katımda oturuyorlar dusunun ama olmuyooor olmuyooor...bu durumda ne olacak bılmıyorum esımde uzuluyor 1aydır gormuyor annesını,tek uzuldugum nokta esım ama oda ınmek ıstemıyorum dıyor..bılmıyorum boyle nasıl devam edecek...
of çekmeye korkuyorum sayfa dolar diye o kadar bezdirdi canımdan ömrümü çürüttü sorma yaaaabeddua da etmek istemiyorum iyi birşey olmadığı için hani başına bişey gelsin falan diye ama hafıza kaybı yaşasa kötü mü olurdu yani sırf beni unutsa mesela eşimle telefon açmayı unutsa evinden yese içse uyusa kalksa falan işin şakası bir yana böyle güldüğüme bakma ölse cenazesine bile gitmeyeceğim diye yemin etmiş insanım öyle çektim onsna Allah kızından versin cezasını
eşin senden yana bence hiç üzülme onun içinde,bu tarz insanlarla muhatap olmamak çok daha hayırlı ,benim eşim hep annecidir,annesi kavga çıkartır ben laf söylesem hemen annesini kanatları altına alır hatalı benmişim gibi oda duygu sömürüsü yapmayı çok iyi bilir,keşke benimde görüşmeme gibi şansım olsa ama yok
Valıde sultanımızla tam 1aydır ne konusuyoruz ne gorusuyoruz ..kendılerını esıme benı doldururken sahıt oldum kayınpederımde dahıl ve kendılerı artık benım ıcın sokakta yanımdan gecen yabancı bır kadından farkı yok...ve alt katımda oturuyorlar dusunun ama olmuyooor olmuyooor...bu durumda ne olacak bılmıyorum esımde uzuluyor 1aydır gormuyor annesını,tek uzuldugum nokta esım ama oda ınmek ıstemıyorum dıyor..bılmıyorum boyle nasıl devam edecek...
kaynananızla olan sorununuzu bilemem önceki yorumlarınıızı okumadım ama beddua etmek iyi bişey değil sizden ve evlatlarınızdan çıkabilir... üstelik kızından çeksin diyorsunuz kaldıki kızına beddua hiç hoş değil anasının suçunun cezasını kızının çekmesini istemek yakışmaz insan olana... beddua edin edeceksenizde...ama allah seni islah etsin deyin..en güzel beddua...
Ahh güzel arkadaşım bir bilsen sen bunları öyle böyle değil anne kız Allahıma güvenim tam ama bana yaşattığını yaşasın istiyorum. en basiti (basit diyorum artık daha neler yaşamışım düşün bunlar artık vız gelmişti diğer olanalrdan sonra ) bak ben nişanlıyken bile eşimin kaldığı bekar evine arakdaşlarının kızını alıp tanıştırmaya getiren insan. en sonunda da bir tane hemşireye nişanlıyken eşimin adı telefonu adresine kadar verip onu rahatsız ettirdi. kız istemeye bile gitti daha neler var bir bilsen. anlatsam dağ dayanmaz. sahte bilezik mi takmadı. eşime bu kız kız değil mi demedi. gözümden anlamış düşümn. babamı işçi diye mi ezmedi. offfff off dediğin gibi Allah ıslah etsin bunları
yuh demek istedim ama acikcasi sasirmadim da... beklenir, kendi basimdan biliyorum..
benim eşimin annesi-babası da bana sahte bilezik takmıştı nikahta.. zaten daha koluma takarlarken anlamıştım ama konduramamıştım. kuyumcuya gidince gerçek ortaya çıktı tabiii...
ama hala eşim bilmez. canım benim hala ailesi 3 tane bilezik taktı sanıyor.. bu arada durumları da çok iyi. ama bir iğne bile almamışlardı evlenirken. bir de annemlerin aldıkalarını beğenmemişlerdi.
eltimin 10 yıllık eski eşyalarını bize vermeyi teklif etmişlerdi.. bir de beni istemedikleri için nişanda hiç bir şey takmamışlardı. o kadar utanmıştım ki anlatamam.
kız istemeye gelecekleri zaman da biz onları saat 7'de bekliyorduk.. inanmayacaksınız ama gece 11'de geldiler. kayınpeder eve gelmeyince eşim de mecburen beklemiş. yani istemediklerini her şekilde belli etmişlerdi. ayy daha neler neler var da buradan anlatamıyorum... ben de amma dolmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?