Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

1. konuda bişey diyemiyorum çünkü bebeğim yok
2. konuda iş eşinize düşüyor artık bi ailesi olduğunu öncelikli tabiki onalrın olacağını anlatmalı...
anlayacağını pek sanmıyorum ama denesin en azından...

Rabbim ins gönlünüze gore versin :). Valla artık bişeyl söylemek bile gelmio içimden değişen bişeyl yok zira annesi bugun hala haftada bı geliyorsunuz güya yakinsiniz karın hiç aramioo nasıl yakinsiniz blaa blaa blaa diomuss ya Allah askına ev hanımı eşinin ailesine yakın oturanlar hergüne kayinvalinize mı gidiosunuz ne sklikla gidiosunuz yaa

aynen değişen bişey olmuyo bendede pek yok ne zmn memnun oldular ki boşver takma yaranamazsın canım

nankörlük çok başka birşey acıya,acıya acınacanak hale düşmek bu olsa gerek insanoğlu çiğ süt emmiş yaşlıda olsa insan eti insana ağır geliyor,bol sabır sana ,sanırım kaynana eceliyle ölene kadar sende epey yaşlanırsın istediklerinide yapamazsın ,belli yaştan sonra insanın hevesi kırılıyor

sevincc' senin dediğine cevap yazdım girdiğinde yazarsın bana ben 4 gün yokum çarşamba günü okurum artık. Hepinizi öpüyoruuum Hepiciğinize kaynanasız günler diliyorum ihihi

KAYINVALİDE Allahım hayatımda bu kelimeden daha büyük bir problem daha büyük bir sorun daha büyük stres kaynağı olabilir mi yaaaa. arkadaş ortamında bile başkasının kayınvalidesinin lafı geçince bile tüylerim diken diken oluyor. bazen hafıza kaybı falan yaşasada bizi unutsa diyorum

ben cok sansliyim bu konuda ya ALLAH sana sabir versin nasil etkilemis seni

benimkide hafıza kaybı yaşasada unutsa benide ogluşunuda bende bu kadının esaretinden kurtulsam

Valıde sultanımızla tam 1aydır ne konusuyoruz ne gorusuyoruz ..kendılerını esıme benı doldururken sahıt oldum kayınpederımde dahıl ve kendılerı artık benım ıcın sokakta yanımdan gecen yabancı bır kadından farkı yok...ve alt katımda oturuyorlar dusunun ama olmuyooor olmuyooor...bu durumda ne olacak bılmıyorum esımde uzuluyor 1aydır gormuyor annesını,tek uzuldugum nokta esım ama oda ınmek ıstemıyorum dıyor..bılmıyorum boyle nasıl devam edecek...

ben cok sansliyim bu konuda ya ALLAH sana sabir versin nasil etkilemis seni

of çekmeye korkuyorum sayfa dolar diye o kadar bezdirdi canımdan ömrümü çürüttü sorma yaaaa beddua da etmek istemiyorum iyi birşey olmadığı için hani başına bişey gelsin falan diye ama hafıza kaybı yaşasa kötü mü olurdu yani sırf beni unutsa mesela eşimle telefon açmayı unutsa evinden yese içse uyusa kalksa falan işin şakası bir yana böyle güldüğüme bakma ölse cenazesine bile gitmeyeceğim diye yemin etmiş insanım öyle çektim onsna Allah kızından versin cezasını

eşin senden yana bence hiç üzülme onun içinde,bu tarz insanlarla muhatap olmamak çok daha hayırlı ,benim eşim hep annecidir,annesi kavga çıkartır ben laf söylesem hemen annesini kanatları altına alır hatalı benmişim gibi oda duygu sömürüsü yapmayı çok iyi bilir,keşke benimde görüşmeme gibi şansım olsa ama yok

kaynananızla olan sorununuzu bilemem önceki yorumlarınıızı okumadım ama beddua etmek iyi bişey değil sizden ve evlatlarınızdan çıkabilir... üstelik kızından çeksin diyorsunuz kaldıki kızına beddua hiç hoş değil anasının suçunun cezasını kızının çekmesini istemek yakışmaz insan olana... beddua edin edeceksenizde...ama allah seni islah etsin deyin..en güzel beddua...

sızede Allah sabır versın...benım ıcın zor olan tarafı huzursuzum,,3 yıllık evlılıgımde ılk defa basıma boyle bırsey geldıgı ıcın olsa gerek..ufak ufak sorunlar olmustu ama bu derece degıldı..sonumuz hayır olsun,evlat ısteyen bırıyım psıkolojımı etkılememem gereklı..hatta konu bıle acmayı dusunuyorum kendımı kontrol edemıyorum ne yapacagım konusunda..

arkadaşlar merhaba,

yazdıklarınızı okudum,öncelikle hepimize sabır diliyorum,benim de sorunum sizinkilerle hemen hemen aynı ama aslında çok büyük bir fark var,bende asıl problem kayınvalidem değil kayınpederim

8 ay önce doğum yaptım,ilk birkaç ay boyunca zaten beni hiç sevemeyen kayınpederimin çocukla ilgili olarak bana neler çektirdiğini,ne laflar söylediğini,ne tavırlara girdiğini anlatsam ağzınız açık kalır,bir erkek olarak bir kadının en özel halinin yani anneliğinin içine bu kadar burnunu sokmasına inanamazsınız,ilk zamanlar ailemden aldığım terbiye gereği her lafın altında ezilip odama çekilerek zırıl zırıl ağlaya ağlaya geçirdiğim günleri bebeğimin büyümesiyle bana gelen manevi kuvvet sayesinde atlattım ve bir yerden sonra artık bir laf ettiğinde gülerek hahha hihhi ederek ben de lafları yapıştırdım,mutlu oldum mu peki ; hayır.. keşke beni bu durumlara getirmeselerdi,edebimle devam etseydik ama maalesef kötü kalpli insanlar insanın içindeki iyiliği alıp götürüyorlar ve bir bakmışsın ki sen de bir süre sonra onlar gibi olmuşsun,olmasak ne olacak,hep ezilen olmak kolay değil ki..

Allahtan eşim çok anlayışlı,ailesine karşı birşey yapamasa da beni de kırmıyor ve genelde beni sakinleştiren avutan,boşver duyma onları sen diyen o oluyor ama yine de çok taktım kafama o günlerde,sinirden 3 ay sonra sütüm kesildi,sezeryanlı lohusa halimle 2 haftalık bebekle tek başıma kaldım (ki evleri bize çok yakındı ama hiç kimse kapımızı çalmadı),ben de inat ettim onlardan bir şey istemedim ben istemedikçe onlar daha da beğenmez oldular beni,çocuğa bakamadığımı söyleyip durdular ki onların derdinden her hafta doktorlara taşıdım çocuğu ve her seferinde son derece sağlıklı olduğunu öğrenerek döndüm eve... ahh yazsam buraya daha neler nelerrr...

siz olaya şahit olunca ne oldu peki herkes sustumu?

Ahh güzel arkadaşım bir bilsen sen bunları öyle böyle değil anne kız Allahıma güvenim tam ama bana yaşattığını yaşasın istiyorum. en basiti (basit diyorum artık daha neler yaşamışım düşün bunlar artık vız gelmişti diğer olanalrdan sonra ) bak ben nişanlıyken bile eşimin kaldığı bekar evine arakdaşlarının kızını alıp tanıştırmaya getiren insan. en sonunda da bir tane hemşireye nişanlıyken eşimin adı telefonu adresine kadar verip onu rahatsız ettirdi. kız istemeye bile gitti daha neler var bir bilsen. anlatsam dağ dayanmaz. sahte bilezik mi takmadı. eşime bu kız kız değil mi demedi. gözümden anlamış düşümn. babamı işçi diye mi ezmedi. offfff off dediğin gibi Allah ıslah etsin bunları

Son düzenleyen: Moderatör:

yuh demek istedim ama acikcasi sasirmadim da... beklenir, kendi basimdan biliyorum..

benim eşimin annesi-babası da bana sahte bilezik takmıştı nikahta.. zaten daha koluma takarlarken anlamıştım ama konduramamıştım. kuyumcuya gidince gerçek ortaya çıktı tabiii...

ama hala eşim bilmez. canım benim hala ailesi 3 tane bilezik taktı sanıyor.. bu arada durumları da çok iyi. ama bir iğne bile almamışlardı evlenirken. bir de annemlerin aldıkalarını beğenmemişlerdi.

eltimin 10 yıllık eski eşyalarını bize vermeyi teklif etmişlerdi.. bir de beni istemedikleri için nişanda hiç bir şey takmamışlardı. o kadar utanmıştım ki anlatamam.

kız istemeye gelecekleri zaman da biz onları saat 7'de bekliyorduk.. inanmayacaksınız ama gece 11'de geldiler. kayınpeder eve gelmeyince eşim de mecburen beklemiş. yani istemediklerini her şekilde belli etmişlerdi. ayy daha neler neler var da buradan anlatamıyorum... ben de amma dolmuşum

yuh demek istedim ama acikcasi sasirmadim da... beklenir, kendi basimdan biliyorum..

İnan bende artık hiç bir şeye şaşırmıyorum bazen hissizleşmek istiyorum tamamen onlara karşı duyduğum bu öfkeyi bütün herşeyi silip atmak istiyorum.Allaha şükrediyorum her gece Allahım ya eşimde onlara gibi olup bana bu yaptıklarını görmeseydi diyorum.Ben çok çektim çok sorun yaşadım geceleri ağlayıp onlara öfkemi nefretimi kusamadığım içime attığım zamanlar ağladığımda sabah işe giderken yataktan kalkamadığım günleri biliyorum sinir yüzünden bacaklarımı hissetmedim bir gün düşünün artık.

Eşimde biliyor on değil yüz yıl geçse bu öfke dinmez dedi daha geçen gün. hiç yüzyüze bakmayacaklar gibi davrandılar şimdi çeksinler diyor. bizi evli değil sevgili gibi görüyorlar haşa. eşim Allahım göstermesin ayrılcam dese kurban keser.

kaç kere kadını alıp karşıma anne niye böyle oluyor ben ne yaptım da böyle oluyor bir hatam mı oldu beğenmediğiniz onaylamadığınız dedim. bana ne dedi biliyor musunuz yalan değil senin ailen bize uymuyor o yüzden. tek sebep bu yani.

ama ben biliyorum ki tek sebbep beni yönlendiemeyeceğini bilmesi. aşırı derecede insan yönetmeyi seven bir kadın. herkes onun uydusu olsun istiyor

ne istiyor bunlar bizden güzel arkadaşım sen çözebildin mi bari yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…