benim de öyle oldu tatlim, isteyene kadar kirk takla, dügünden sonra kapi orda... ama benim de safligim vardi, cok seyde sinyal verdiler de ben anlamadim, simdi düsüyor jetonlarim
İnşallah değişmez, amin, teşekkür ederim
Saygı duyan yok derken ne kast ettin, sizin aranız kötü mü ki :44:
benim aram eşimlede kayınvalidemlede iyi canım ama aynı evi paylaşınca bazı şeyler sıkıntı oluyo mesela tv hep beraber izliyosun maaa aile, gezmeye gitsen evde durmuyo oluyosun başbaşa yemek yiyemiyorsun, banyo ayrı bi dert zaten .... dahasıda varda neyse
benim aram eşimlede kayınvalidemlede iyi canım ama aynı evi paylaşınca bazı şeyler sıkıntı oluyo mesela tv hep beraber izliyosun maaa aile, gezmeye gitsen evde durmuyo oluyosun başbaşa yemek yiyemiyorsun, banyo ayrı bi dert zaten .... dahasıda varda neyse
tam korktuğum seyler bunlar canımm dublex alallım diolarr yada 1 2 sene sabrediyim mii napimm
yüzde 20 ama 1 2 sene bole olcakk ama ben korkuyorm
o 1 2 sene bitmez canım sakın kanmagörümcen evlenir kayınvaliden kalır ayrıca hiçbi zaman bi daha yeni evli olma ihtimaliniz yok canım benim kırıldığım nokta bu mesela evliliğimde
tam korktuğum seyler bunlar canımm dublex alallım diolarr yada 1 2 sene sabrediyim mii napimm
dubleks mubleks çözüm olmaz canım farketmez yani...
haklısın ama kıyamıyormdanapcamı sasırdım kayınvaldem seker hastası ve ilaçta kulanamıor
baştan kıycan işte benimkide böbrek hastası aynen şimdi kıyamıyrm ama böle devam ederse kıycam gibievliliğim, psikolojim söz konusu oluyo çünkü
Allahım ben bunu ne zaman yazdım diyecektim bir an.bu kadarmı benzer yaşananlar.gerçi artık tavrımı koyduğum için sıkıntı yok ama yinede inceden iğneler sallanıyoilk yazı benden gelsin
Ben evlenince kayınvalidemle yanyana dairelerde oturmak zorunda kaldım
ilk başlarda çok farkedemiyorsunuz
Sonra bi baktım sürekli kaynanamlardayız kahvaltıya çağırıyor ordayız
Akşam yemeğine ordayız taa ki gece yatana kadar evimize gidemiyoruz.
Eve sadece yatmadan yatmaya gidiyoruz.
Eşime dedim ya biz yeni evliyiz evimizde vakit geçirelim
Evliliğimizin ilk günlerinin tadına varalım o da tamam nasıl istersen dedi.
Ama rahat huzur veren yok zırt pırt kapı çalar
gitmesen küserler gece eve gidecek oluruz biraz daha oturun diye ısrar kıyamet
bizim kapı açılsa bizden önce kapıya çıkarlar kim geldi nereye gidiyorsunuz
daha neler neler anlatsam roman olur
evliliğimin 2,5 senesini burnumdan getirdiler.
.
bidee oğlunaa cok düşkünnn
Düğünden sonra değişti miÜzüldüm yaa. Herkes gül gibi geçinmek ister. Neden böyle yapıyolar anlamıyorum
yüzde 20 ama 1 2 sene bole olcakk ama ben korkuyorm
Allahım ben bunu ne zaman yazdım diyecektim bir an.bu kadarmı benzer yaşananlar.gerçi artık tavrımı koyduğum için sıkıntı yok ama yinede inceden iğneler sallanıyo
yüreğine sağlık benden daha iyi anlatmış sevgili regen...
yüreğine sağlık benden daha iyi anlatmış sevgili regen...
sanirim dert icime isledigi icin duygularimi dile getirmek istiyorum tatlim, baskalari da cekmesin diye... yuva üstüne yuva kurulmazki zaten.. bi eve iki kadin cok fazla.. hele mutvak isine karissan bi dert karismasan bi dert.. kis küflenmis yufkayi cöpe attim diye ne laflar duydum sanki onu kötü göstermek istedigimi sandi galiba, ki kimse uyanmadim gittim marketten taze yufka aldim geldim kimseye de demedim, cebimde tek bi 5 vardi onu da yufkaya verdim... posetini cöpte görünce kopardi kiyamaeti, yok efendim ben nasil bi kadinmisim da yok efendim niye atiyomusum da... be ......... kadin hic yufka buzluga atilirmi??? onu da cikarmissin geceden... neyse yaa...
işin çok ama çok zor olacakk tavrını en baştan koy ve istikrarlı olursan biraz rahat edebilirsin
işine karıştırma canım
çalışırsan çok karışamazlar en azından bütün gün evde olmazsın ne bilim
teselli verecek söz bulamadım yaw
birlikte yaşamak gerçekten zor. ve aklı olan kabul etmemeli bence. bende mecbur gibi bişidim birlikte yaşıyorum. eşim tek çocuk bir annesi var. ya eşimle evlenmicektim yada kabul etcektim. seviyorum die gözüm görmedi ama bence bütün şartlar zorlanıp böyle bir durumun içine girmeyeceksin. kayınvalide melek olsa bile zor birlikte yaşamak. bir evde iki kadın olmuyor bunu biliyorum. hiç yoktan mutfak olayı bile sorun. kendine ait bir düzen olmuyor ne kadar uğraşırsan uğraş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?