Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

benim de öyle oldu tatlim, isteyene kadar kirk takla, dügünden sonra kapi orda... ama benim de safligim vardi, cok seyde sinyal verdiler de ben anlamadim, simdi düsüyor jetonlarim

Düğünden sonra değişti mi Üzüldüm yaa. Herkes gül gibi geçinmek ister. Neden böyle yapıyolar anlamıyorum

o 1 2 sene bitmez canım sakın kanma görümcen evlenir kayınvaliden kalır ayrıca hiçbi zaman bi daha yeni evli olma ihtimaliniz yok canım benim kırıldığım nokta bu mesela evliliğimde

haklısın ama kıyamıyormda napcamı sasırdım kayınvaldem seker hastası ve ilaçta kulanamıor

haklısın ama kıyamıyormda napcamı sasırdım kayınvaldem seker hastası ve ilaçta kulanamıor

baştan kıycan işte benimkide böbrek hastası aynen şimdi kıyamıyrm ama böle devam ederse kıycam gibi evliliğim, psikolojim söz konusu oluyo çünkü

Allahım ben bunu ne zaman yazdım diyecektim bir an.bu kadarmı benzer yaşananlar.gerçi artık tavrımı koyduğum için sıkıntı yok ama yinede inceden iğneler sallanıyo

Düğünden sonra değişti mi Üzüldüm yaa. Herkes gül gibi geçinmek ister. Neden böyle yapıyolar anlamıyorum

sanirim kaynanalarin genel özelligi canim.. yani aslinda degismedi, gercek yüzünü sakladi sonra aciga cikardi desek daha dogru olur..

yüzde 20 ama 1 2 sene bole olcakk ama ben korkuyorm

gercekten bitmez o 1-2 seneler.. bize bikac ay dediler, kredi borcu bitene kadar durun diye baski yaptilar, bu arada borc 2014ün sonuna bitiyor sen hesap artik o bikac ay nasil bi süreydi bunlar icin aklin varsa gitme birlige.. özellikle ben cok cektigim agzim yandigi icin cok karsiyim... azicik asim, agrisiz basim de git kendi evine... hem bu is öyle az bi birarada oturmaktan ibaret degil.. bunun banyosu var, kisisel bakimi var, gezmelerin var insansin sonucta hic mi cikip gec gelmiceniz eve, sonracima mutvak masrafi vs var... bana bi kepekli ekmek almazlardi o neymis diye, ki sindirim sorunum var beyaz ekmek iyi gelmiyor, kendi 25 yasindai kazik kadar ogluna kinder süt dilimi var cocuklar icin onu alirlardi.. daha neler neler... bi kere ceyizini istedigin gibi kullanamican, sonra evini ayirinca da kaynananin kurallari gecerli olcak cünkü öyle aliscaksin sen de esin de... ya daha sana ne diyimki güzelim bi sürü sey iste...

Allahım ben bunu ne zaman yazdım diyecektim bir an.bu kadarmı benzer yaşananlar.gerçi artık tavrımı koyduğum için sıkıntı yok ama yinede inceden iğneler sallanıyo

ayni tepkiyi ben de verdim sanirim bu kaynanalar ayni fabrikanin mali.. simdi aradi kontrol etmeye, bak saat kac...

yüreğine sağlık benden daha iyi anlatmış sevgili regen...

sanirim dert icime isledigi icin duygularimi dile getirmek istiyorum tatlim, baskalari da cekmesin diye... yuva üstüne yuva kurulmazki zaten.. bi eve iki kadin cok fazla.. hele mutvak isine karissan bi dert karismasan bi dert.. kis küflenmis yufkayi cöpe attim diye ne laflar duydum sanki onu kötü göstermek istedigimi sandi galiba, ki kimse uyanmadim gittim marketten taze yufka aldim geldim kimseye de demedim, cebimde tek bi 5 € vardi onu da yufkaya verdim... posetini cöpte görünce kopardi kiyamaeti, yok efendim ben nasil bi kadinmisim da yok efendim niye atiyomusum da... be ......... kadin hic yufka buzluga atilirmi??? onu da cikarmissin geceden... neyse yaa...

aslında benim duygularımı ifade ediyorsunuz regen keşke çok önceden üye olsaydımda yazılarınızı okuma sansım olsaydı... başına gelmeden insan düşünmüyo malesef bencede atılmaz benimkide atıyo aynen mutfak isine karissan bi dert karismasan ayrı bi dert...

Yeri geliyor da bizi doğuran annelerimizle anlaşamıyoruz. İnsan bir yabancı ile elbet de anlaşamaz. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah birlikte oturmak zorunda kalanlara yardım etsin. Ne kadar iyi olursa olsun ev ev üstünde olmaz işte

benimde kayınvalidem çocuklarına çok düşkün öyleki ist da ki oğlu hergün 8.30 da arar 1 dk geç kalsın annesi arar birşeymi oldu aramadın diye benimde şu ara iki sorunum var kızlar akıl verin
1. bebeğim 8 aylık doğduğundan beri kayınvalidem bu çocuk doymuyor die yapmadığını bırakmadı allahınn her günü bebeğim 8 aylık oldu dün bizdeydi hala doymuo aç dio artık çıldrcam sütüm yetse ne yetmse ne artık ek gıdalar alıyor hoş gene emziriyorum da
2.ist a oğluna gitti geldi grip oldu darılır die gtttm oğlumada geçti neyse eşim 2 kere dr a götürdü hala hastayım diyince eşim bugun arayıp başka bi dr a daha götürüyüm dedi ne dese ii eşin ve oğlundan zaman kalırsa götürürsün bu ne şimdi siz olsanız ne düşünürsünüz allah aşkına ..

Büyük ihtimal çalışcam. Sevgilim pek istemiyo maddi durumları iyi ama ben istiyorum bu nedenden dolayı. Dün bunları okudum etkilendim dediklerinizden falan kavga çıkardım durduk yere şuan küsüz. Onun hiç bi sucu yok biliyorum ama sinirlerim gerildi. Bide sevgilm gerçekten çok iyi bi insandır bütün arkadaşlarım kaçırma böylesini bulamazsın diyolar ama işte bu neden beni çok geriyo. Sevgilimin kuzeni var bi tane(erkek) aynı apartmanda oturuyolar ve kuzeni yeni evlendi 2 sene falan oldu. Kuzeniyle anneside aynı apartmanda karşı karşıya dairelerde bide:) Bende sevglimn kuzeninin eşiyle çok iyi anlaşıyorum. Ona sordum dün seviyomusun kaynananı bazı gelinler nefret ediyo dedim canım kesinlikle nefret etmiyorum ama hani aşırıda sevmiyorum falan dedi iyice moralim bozuldu. Ama sen bunları şimdiden kafaya takma her gelin - kaynana arasında olur bunlar kuşak çatışması sonuçta ama kapınızı kapattıgınızda eşin ve sen oluyosun sadece bunu unutma seni eşin ilgilendirir gerisi boş. Duymamazlıktan gelirsin söylediklerini -ki x teyzenin böyle bişey yapcağını pek sanmıyorum benmle kaynanamın arasında baya bi yaş farkı var o yüzdendir daha x teyze çok genç anlaşırsınız falan dedi. Sevglimn annesi 40 yaşlarında falan bilemiyorum kfam çok karışık..

evet kesinlikle katılıyorum aynı hatayı bende yaptım.eşimin babası 2 evli anneside bizimle kalıyor başta bende üzüldüğüm ve diğer iki gelini kabul etmediği için yanımda kalmasına izin vermiştim. sonuçta bizde yaşlanıcaz ne olucamız belli değil demiştim. düşünün herseyini biz karsılarız ve daha birgün eşime bişey demedim annen yapıcaksın dedim ve bu yılda hacca yazdırdık.ama inanın çok pişmanım ben hayatımda bu kadar nankör bir insan görmedim o kadar fena biriki onu anlatmaya kelimeler bulamıyorum resmen şeytanın kopyası...ne evlilgimde huzur var nede bende ...BÜTÜN BEKAR ARKADAŞLARA SESLENİYORUM...asla kaynana cadısıyla birlikte kalmayın ve asla iyilik yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…