İnan bende artık hiç bir şeye şaşırmıyorum bazen hissizleşmek istiyorum tamamen onlara karşı duyduğum bu öfkeyi bütün herşeyi silip atmak istiyorum.Allaha şükrediyorum her gece Allahım ya eşimde onlara gibi olup bana bu yaptıklarını görmeseydi diyorum.Ben çok çektim çok sorun yaşadım geceleri ağlayıp onlara öfkemi nefretimi kusamadığım içime attığım zamanlar ağladığımda sabah işe giderken yataktan kalkamadığım günleri biliyorum sinir yüzünden bacaklarımı hissetmedim bir gün düşünün artık.
Eşimde biliyor on değil yüz yıl geçse bu öfke dinmez dedi daha geçen gün. hiç yüzyüze bakmayacaklar gibi davrandılar şimdi çeksinler diyor. bizi evli değil sevgili gibi görüyorlar haşa. eşim Allahım göstermesin ayrılcam dese kurban keser.
kaç kere kadını alıp karşıma anne niye böyle oluyor ben ne yaptım da böyle oluyor bir hatam mı oldu beğenmediğiniz onaylamadığınız dedim. bana ne dedi biliyor musunuz yalan değil senin ailen bize uymuyor o yüzden. tek sebep bu yani.
ama ben biliyorum ki tek sebbep beni yönlendiemeyeceğini bilmesi. aşırı derecede insan yönetmeyi seven bir kadın. herkes onun uydusu olsun istiyor
ne istiyor bunlar bizden güzel arkadaşım sen çözebildin mi bari yaaa :)
ben zamanla bizimkileri çözdüm.. zengin gelin istiyorlar..
inan ki abartmıyorum:)))
oğulları çok zengin bir kızla evlensin, onların da elleri hiç ceplerine gitmesin.. oğulları da hafiften iç güveysi olsun..
şimdi buradan anlatamıyorum ama sonradan öğrendiğim her şey bunu doğruladı. yani ben çok zengin olsaydım benden iyisi olmayacaktı...
çok cimriler yaaa.. inanamazsın.. 30 yıllık eskilerini evime yığdılar. hepsini attım.
İnan var ya benim derdim birşey almaları etmeleri değil o kada rdurumları iyidir ama malları mülkleri kendilerinin olsun daha iyi yardım etmemeleri evliliğim üstünde hakları yok. benim tek derdim insan olsunlar aynı masa etrafında güzel güzel sohbetler edilen yemekler olsun kimse kimseyi kırmadan yılların geçemsiydi. ne yazık ki hiç birini yaşatmadılar . bir huzur vermediler en çok kendi oğullarına hep arada bıraktılar. doldurmak istedilçe onlardan nefert etti eşim. şimdi evime yuvama gelmesinler istiyorum bu benşm hakkım oğulları gitsin görsün. eşimin ailesi benim değil o oanasıl bakıyorsa öyle baksın . ben onların yüzüne baktıkça hala öfkeden kuduruyorum.
bu arada bn evlenmeden önce kaynım eşiyle boşanmıştı.bi söylentiye göre kaynanam yüzünden boşanmışlar.doğruluk payı yüksek bnce.
eşi ana kuzusu olanlardanım bnde.ailesi iyi insanlar da annesi beni mahvediyo.onun dediğini yapıcam o ne derse nereye giderse oraya gidicem .hergün onlarda olucam.akşam gitmeye kalktığmzda ise eve gidip napcaksınız die soruo deli oluorum.
yatacaz dersin...imalı şekilde :) anlamazmı acaba :)
bence sırf bu yüzden göndermiyor ya zaten:)))
ne kadar az o kadar iyi:)))))
fazla olsa ne zararı var acaba...yada tam tersi az oldukça ne karı var ki....onu anlamadım :) tam tersine gelin oğlumu mutlu
ediyor diye sevinmesi lazımken hayret bişi :) o zaman koynunda uyutsun oğlunu :) bi gün tepem atar derim böyle valla... :)
eğer bir gün bunu dersen.. bize de anlat lütfen:))) ne cevap verir kaynanan çok merak ediyorum:))))))))))))))))
valla böyle bi teşebbüsde bulunmadı kendileri ama teşebbüs edeceğini de sanmıyorum lafı yer oturur bilir huyumu... ama bi arkadaşımın yaşadığını anlatayım... arkadaşım tv izliyormuş kaynanası da bulaşık yıkıyormuş arkadaşım bel fıtığından ameliyatlıydı ve uzun süre yatması gerekti.. ama bunu kaynanasına anlatamadı zavallı... kaynanası demiş sen bu odada uyu kocan odasında yatsın falan... bir demiş iki demiş yok...ayıp da bilmezmiş kaynanası el gün yanında dermiş sürekli....bigün yine demiş zaten ameliyatlısın bi işe yaramazsın :) arkadaşım kopmuş o anda sinirden..ve demişki ben bu halde o işe de yararım merak etme ama sen sapasağlamsın iş gördürecek şahıs yok :) o gün bugün küsler... kadın oğluna demiş senin karın böyle dedi demiş, oğlu da doğru demiş sende haketmişsin deyince şimdi ona da küsmüş....:)kaynanası iki evlilik yapmış ikinci kocası da bırakıp gitmiş boşanmışlar...malum böyle kadını kim çeker... ama arkadaşıma helal olsun dedim her yiğidin harcı değil valla... :)
iki arkadaş.. ikiniz de eli maşalısınız biraz:))))
süpersiniz valla:))))
siz olaya şahit olunca ne oldu peki herkes sustumu?
fazla olsa ne zararı var acaba...yada tam tersi az oldukça ne karı var ki....onu anlamadım :) tam tersine gelin oğlumu mutlu
ediyor diye sevinmesi lazımken hayret bişi :) o zaman koynunda uyutsun oğlunu :) bi gün tepem atar derim böyle valla... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?