Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ya zaten sorun da o ya... iktidar kavgasi.. bunlar ne derse gelin onu yapmali..

cok iyi anlyiorum canim, o sabahlarda uyananamama.. esin yine iyi görmüs olan biteni de sana hak vermis.. benim esim 3 sene sonra anca tamam haklisin dedi, o da belki mecburiyetten belki de ailesine yakistiramadigindan.. amam o kötü günlerde, hic de yanimda olmadi..

ne istiyor bunlar bizden güzel arkadaşım sen çözebildin mi bari yaaa :)

ben zamanla bizimkileri çözdüm.. zengin gelin istiyorlar..

inan ki abartmıyorum:)))

oğulları çok zengin bir kızla evlensin, onların da elleri hiç ceplerine gitmesin.. oğulları da hafiften iç güveysi olsun..

şimdi buradan anlatamıyorum ama sonradan öğrendiğim her şey bunu doğruladı. yani ben çok zengin olsaydım benden iyisi olmayacaktı...

çok cimriler yaaa.. inanamazsın.. 30 yıllık eskilerini evime yığdılar. hepsini attım.

İnan var ya benim derdim birşey almaları etmeleri değil o kada rdurumları iyidir ama malları mülkleri kendilerinin olsun daha iyi yardım etmemeleri evliliğim üstünde hakları yok. benim tek derdim insan olsunlar aynı masa etrafında güzel güzel sohbetler edilen yemekler olsun kimse kimseyi kırmadan yılların geçemsiydi. ne yazık ki hiç birini yaşatmadılar . bir huzur vermediler en çok kendi oğullarına hep arada bıraktılar. doldurmak istedilçe onlardan nefert etti eşim. şimdi evime yuvama gelmesinler istiyorum bu benşm hakkım oğulları gitsin görsün. eşimin ailesi benim değil o oanasıl bakıyorsa öyle baksın . ben onların yüzüne baktıkça hala öfkeden kuduruyorum.

bizde de aynı maalesef... ama burada yazmak istemediğim bu konulara girmedim.. bazen sabrıma ben bile şaşırıyorum..

artık bize de gelmiyorlar.. ben de gitmiyorum. arada sırada torunlarını gönderiyorum. ama geçen yine öyle canımı yakan şeyler oldu ki eşime de dedim.. biraz daha devam ederlerse torunlarını da göremeyecekler diye...

bu arada inanmayacaksın ama kızlarımdan biri bana çok benziyor. benim küçük kopyam sanki. sırf bana benziyor diye çocuğa kötü davranıyorlardı yaaa..nasıl ağlamıştım bir keresinde dayanamayıp. çocuk bile anladı, "niye bana hep "sen anana benziyorsun" diyorlar anne. ""ana" ne demek" diye sordu..

canım kızım ne yapsa bağırıyorlar.. ama diğer kızım aynı şeyi yapınca "ahh canım, yapa yap.."diyorlar.. çocuklar da anlıyor tabi bir tuhaflık olduğunu..

bu anlattıklarım ucundan fikir versin diye... hakikaten çok sabırlıymışız gelinler olarak

eşi ana kuzusu olanlardanım bnde.ailesi iyi insanlar da annesi beni mahvediyo.onun dediğini yapıcam o ne derse nereye giderse oraya gidicem .hergün onlarda olucam.akşam gitmeye kalktığmzda ise eve gidip napcaksınız die soruo deli oluorum.

bu arada bn evlenmeden önce kaynım eşiyle boşanmıştı.bi söylentiye göre kaynanam yüzünden boşanmışlar.doğruluk payı yüksek bnce.

yatacaz dersin...imalı şekilde :) anlamazmı acaba :)

bence sırf bu yüzden göndermiyor ya zaten:)))

ne kadar az o kadar iyi:)))))

fazla olsa ne zararı var acaba...yada tam tersi az oldukça ne karı var ki....onu anlamadım :) tam tersine gelin oğlumu mutlu
ediyor diye sevinmesi lazımken hayret bişi :) o zaman koynunda uyutsun oğlunu :) bi gün tepem atar derim böyle valla... :)

eğer bir gün bunu dersen.. bize de anlat lütfen:))) ne cevap verir kaynanan çok merak ediyorum:))))))))))))))))

eğer bir gün bunu dersen.. bize de anlat lütfen:))) ne cevap verir kaynanan çok merak ediyorum:))))))))))))))))

valla böyle bi teşebbüsde bulunmadı kendileri ama teşebbüs edeceğini de sanmıyorum lafı yer oturur bilir huyumu... ama bi arkadaşımın yaşadığını anlatayım... arkadaşım tv izliyormuş kaynanası da bulaşık yıkıyormuş arkadaşım bel fıtığından ameliyatlıydı ve uzun süre yatması gerekti.. ama bunu kaynanasına anlatamadı zavallı... kaynanası demiş sen bu odada uyu kocan odasında yatsın falan... bir demiş iki demiş yok...ayıp da bilmezmiş kaynanası el gün yanında dermiş sürekli....bigün yine demiş zaten ameliyatlısın bi işe yaramazsın :) arkadaşım kopmuş o anda sinirden..ve demişki ben bu halde o işe de yararım merak etme ama sen sapasağlamsın iş gördürecek şahıs yok :) o gün bugün küsler... kadın oğluna demiş senin karın böyle dedi demiş, oğlu da doğru demiş sende haketmişsin deyince şimdi ona da küsmüş....:)kaynanası iki evlilik yapmış ikinci kocası da bırakıp gitmiş boşanmışlar...malum böyle kadını kim çeker... ama arkadaşıma helal olsun dedim her yiğidin harcı değil valla... :)

iki arkadaş.. ikiniz de eli maşalısınız biraz:))))

süpersiniz valla:))))

iki arkadaş.. ikiniz de eli maşalısınız biraz:))))

süpersiniz valla:))))

yok canım yaa..bakma öyle derim falan dediğime...iş gerçeğe dönüşünce kolaymı demek... ama arkadaşım evet çok eli maşalıdır hep de söyler bunu...bekarken de derdi beni alacak kaynanaya acırım diye... :) o kadar ileri gidemem...ömür boyu yüzyüze bakacaz silip atmak kolay...ama tekrar bakacağın yüze konuşurken dikkat ediyosun işte...

siz olaya şahit olunca ne oldu peki herkes sustumu?

utandılar aslında ama ben neden esıme benı kotuluyorsunuz dedıgımde,bız bısey soylemedık ..sonra dokulduler ben 28 yasındayım kendı namusumu koruyamıyorsam vay benım halıme..bır yere gıdınce haber vermezmısım,kayınvalıdemı koluma takıp onunla gezmelere gıtmezmısım,vee en lanet tarafı kayınpederım esıme camlarımızın kırlendıgını ve sılmemı gerektıgını soylemıs..sımdı bu soylenenlerden sonra ben susmadım ama saygısızlıkta yapmadım..tek takdır ettıgım esım dag gıbı arkamda durdu ve kendımı savunamadıgım ıcın benden fazla o olayın ıcınde oldu...SONUC:evlatlarına sırf esının yanında olup onlara cıkıstıgı ıcın tuuu yazıklar olsun senın gıbı evlada demelerı ve bızım 1 aydır yabancı gıbı etraflarda dolanmamız...malesef benden bu kadar...benım ıcın yoklar artık..

aslında sakin bi insanım ama bi gün tepemi attırdı.evlendikten snra annemlere sölüodu hiç üzülmeyin siz kız çıkardıysanız bnde oğlan çıkardım die.hergün oğluşumu çok özlüom fln diodu.bnde tmm bi gün gelelim berabr yatın dedim bozuldu :)

Hanimlar, kayinvalideliniz oglusunu cok ozledigini soylediginde,
aaa anne beni ozlemiyor musun deseniz ne der peki?

Nasil fesat der ya?
Nerde gorulmus annenin kiza fesat, kiskanc dedigi?
Asil fesat onlar oluyor sanirim, degil mi:))))

o herkese diyo.bu laf yüzünden 20 yıllık arkadaşyla konuşmuyolar.normal yani.kardeşiyle bile küs olan birinden bahsediyorum.anlayın artık nasl biri oldğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…