kızlar bende 6 aylık evliyim ama eşimin ailesi yüzünden hiçbir şey anlamıyorum nişanlıyken eşim ailemle yakın olmak istiyorum dedi bende zar zor kabul ettim nasıl olsa çalışıyorum dedim fazla görmem ne olacak ki dedim ama öyle olmadı tabi önceleri aramızda bi cadde vardı yine haftada iki üç kez gidiyorduk şimdi iki bina yakınımızdalar ve hergün arayıp bize gelin diyor annesi işim var yorgunum demekten bile sıkıldım o kadar çok neden diyorki annesi küçük bi çocuğun tutturması gibi sabrımı deniyor iki gün gitmesek ücüncü gün neden gelmiyorsunuz diye eşimide beni de sıkıştırıyor bana yüzünü gören cennetlik diyor yüzünü buruşturup bi pazarım var hafta icleri eşim işten geç geliyor yorgunluktan bi yere gidemiyoruz pazar günleri de hiç aksatmadan biz açana kadar sabahtan aramaya başlıyorlar bize gelin diye bazen telin sesini geceden kısıyorum bu seferde kapımda buluyorum onları neymiş başımıza bişey mi gelmiş akşama kadar oturuyor annesi gitmiyor bu hafta sınavımın olduğunu bile bile geldi sabahtan gitmedi masada defter kitaplar ben ona zorla hizmet ettim bide tutturdu ne yemek yapıcaksın diye ben ders çalışmak istiyorum dedim aklımda yemek yapmak yok dedim ama bunu eşimin yanında o kadar çok tekrarladı ki kendimi mutfakta yemek yaparken buldum çok kurnaz her istediğini yaptırıyor eşime bu kadar yakın olmak istemiyorum dedim ne zararları var ki dedi anlatamıyorum hemen tartışmaya başlıyor benimle hiç sosyalliğimiz yok Allah kısmet ederse krediyle ev aldık biraz uzaklaşıcaz bu ay ama mütahhitle konuşmuş aynı apartmanda ev olursa hemen haber diye ben bunaldım şimdiden göğsümde yumru oluyor düşündükçe ... hamile kaldığımda işi bırakmayı düşünüyordum şimdi onda bile kararsız kaldım kabus gibi kızlar sürekli gölge gibi ...
bence açık olmalısınız,bunaldığınızı belli edene kadar aynı ısrarlar devam edecektir..kırmadan eşimle başbaşa kalmak istiyorum,evliliğimiz yeniyken tadını çıkaralım deseniz ters mi teper acaba..
yok anlamazlar hem onlara öyle bişey desem eşim annemler sana ne yapıyor der suçlu ben olurum bizim tek tartışmamız bu konu ailesine sınırı eşim koyabilir ama ben küçük bişey desem hemen olay olmadık şeylere gidiyor eşim ailem 100 kere de gelin derse 100 kere de gidilicek istersen sen gelmezsin diyip kestirip atıyor tabi gitmek zorunda kalıyorum
eşinizin evde rahat etmek istediği bir anda,yorgun olduğunda ya da sizinle özel vakit geçirmek istediğinde siz teklif edin haydi annenlere gidelim diye bıktırasıya kadar..bakalım tepkisi ne olacak..
kaynanam şeker hastası.bnde üzülmesin diye söylemiyodum bişey.geçen illa flncalar bize gelio gel dedi yok dedim ısrar etti olumlu cwp alamayınca telfnu yüzüme kapattı.artık fikrimi söylüyorum. bu seferde kaynanalardan kötüsü olmazz zaten die somurtuyo.napmam gerekiyo bilmiyorm.
Zaten aileler rahat bıraksa herkes rahat nefes alsa ortada sorunda kalmaz
Benim eşimde der ya onlar taaa nerde ne deseler desinler biz birbirimizi bildikten sonra....ama esime su yonden kirginim beni bana bırakmıyor ailesine kirilsamda kuslukte olsa zorlada olsa onlarla tlfnda konusturur ya bir bırak beni aramimde onlarda anlasın hatalarını ama yokk 1 ay konuşmazsam 2 ay cebinden arar zorlada olsa tlfn verir böylelikle kendime saygımı kaybediyorum
Bak onuda bana eşim yapmaya kalktı. Birgün yine telefonu elime tutuşturdu annemle konuş hayatım dedi. Bende aldım telefonu kayınvalide diyor hic aramıyosun ben de dedimki yine konuşmazdımda oğlun zorla verdi elime telefonu. Ben öyle diyince birdaha yapamadı eşimde. Biraz fenayım sanırsam
kızlar benimde kaynanamlar laf söler sona ben sinirlerince ya sakayla yada sonradan saka yaptık vs der işin içinden cıkrlardı esimde annesinn yaptıklarını söyledigimde yada bizzat kendisi gördügünde aaaaaaaa canım saka yapıyolar derdi bende sinirden catlardım şimdi bende dilimle sokusturuverdigimi veriyorum sonada ayyyyyyy ben saka yapmıstım deyip işin içinden cıkıyorm rabbime cok şükür eşim ailesinin huyunu gördü de simdi sen basver diyo ayrı sehirlerdeyiz artık sık sık gitmiyorum memleketime esim bosver az git tatlı olalım dioooooo anladı anladıda ben tükettide....
hamilelik haberimi burdaki komsu ve arkadaslarıma söledim ama hala kaynanamlar bilmiyorrrr
evet ya bir de o var, sen ne cektin kiii :26::26::26: sanki biz cekmeye geliyoruz töbe töbeyok ben de cekmiyorum ama dedim ya, cok ama cok cabuk sinirleniyorum bunlara tahammülüm hic yok..cünkü bendeki limitlerini doldurdular.. bunlarin yüzünden bebegimi de düsürdüm ya artik icimde bi damla sevgi kalmadi, sadece mecburiyet.. hastanede yattim düsükten dolayi, kaynim kalkti yalan söylüyo dedi düsün artik, hastane otel ya gittim kaldim öylesine.. neyseee cok sinir oldum yine allahtan benimki evde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?