arkadasim da sabah beni aradi, napiyorsun dedim, napayim bunlarin sacima düsürdügü beyazlari kopariyorum dedivallahi adami kanser eder böyleleri.. biz yine dayanikliyiz sanirim :44::44::44:
bende söylemek istemiyorum ama aynı evin çinde en fazla 3 ay saklayabilirim galiba diyorum gerçi önce bebiş yapmam lazım bunun için
20 haftalik hamileyken gittiğim acilde su kesesinin yirtildigini öğrendim 1 hafta yattım Allah düşmanıma bile vermesin o kanamaları bebegin hareketini hissedipte kaybetmeyi bile bile beklemeyi 21+2 de normal dogumla kaybettim 2 hafta önce kanamadan dolayı yatmıştım 2 hafta evde kanamalarla durdum 1 haftada sonra yine hastanede kaldım bebegim öldükten 3 hafta sonra arıyorlar basın sagolsun toplam 6 hafta ne kıymeti kaldiki bunları söylediğimde bebegim yilanmista o yüzden böyle olmuş ohhh olsun gibilerinden konuştular
ögrenmesinler daha iyi bencebi gebelik gecirdim söyledik en basinda.. kaynin kadirdi dediki, hele bi dogsun ölecek mi kalacak mi dedi densiz, düsükle sonuclandi, kaynanamda üstene dediki, bak benim oglum akilli biliyo da konusuyo.. o sebepten karnim cikana kadar demicem gerek yok..
çok geçmiş olsun canım yaaa çok üzüldüm bebk yılan olurmu hiç yaaaa ne düşüncesizler yaaaa yazıklar olsun valla ne dimmm
Ben kotuyum ya oda anasının yılanı esime dedimki benim kızım tertemiz günahsız melek olup Allah'ın yanına gitti ya baban onun kadar saf temiz olabilirmi Allah bunun hesabını ona sormazmi...sinirimden baban benim kızımın tırnağı bile olamaz o melek ya senin baban ne dedim
Kızlar ben evli değilim ama sevgilimin annesi ile geçen hafta sonu tanıştım. 1 gece onlarda yatılı misafir oldum. İlk görüşmeye göre oldukça doğal ve sıradandık. Sanki alt komşularıymışım gibi davrandı bana. Ne biliyim normal sohbet muhabbet. Mesela su böreği yapmayı bilmiyormuş, bana yapsana dedi. Eşi köy ekmeği seviomuş ama kayın validem uğraşamam yapamam falan diyordu. Niye ki aslında çok kolay falan dedim. İşte bu tarz sanki herhangi bir komşumuzla konuşur gibi konuştuk.
Kayın validemmiş ya da işte ne bileyim saygı duymam gereken bir büyüğümmüş gibi davranmadı bana. Bir de şey dedi, ben senin kayınvaliden olmak istemiyorum. Arkadaşın olayım, benden çekinmene, kasılmana gerek yok, dedi. Uzun yıllar kız yurdunda yöneticilik yaptım, zaten hayatım kızlarla, gençlerle iç içe geçtim. Seni iyi anlarım, hiç sıkılma kasma falan dedi işte.
Öyle bi görüşmemiz oldu. Ayrılırken de bana bohça verdi. İçinde çember, patik, seccade falan olan bi hediye verdi. Hee bi de şal yapmış önceden, sandıktan çıkarıp bana verdi.
Sizce değişir mi, yoksa ilk gün nasılsa hep öyle devam eder mi?
Onu sevdim. İsterim ki aramız hiç kötü olmasın. Korkuyorum acaba değişir mi diye. Ben değişmem. Her zaman uzlaşmacı ve demokratik bi yapım vardır.
Neyse ya basınızı sisirdim kusura bakmayın çok şükür bu problemleri hepsini astık cokta rahatsız darısı sorunları asamayanlarin basına Allah kolaylık versin hepinize mutlu olmanız dileğiyle iyi akşamlar
arkadaslarrr ya bana yardım edin akıl verinnn sizceee kayınvaldeyle aynı evde yasamak zormuuu suann cok iiiyiz öz annemden ayrmıyorm ama ilerisi beni düşündürüo ne yazık kii
görümcemde var ama ben bunu nişanlıma söyleyemem cunku babasıda vefat etttigi içinn durumlar karısık anlıycagın canım
benim aram eşimlede kayınvalidemlede iyi canım ama aynı evi paylaşınca bazı şeyler sıkıntı oluyo mesela tv hep beraber izliyosun maaa aile, gezmeye gitsen evde durmuyo oluyosun başbaşa yemek yiyemiyorsun, banyo ayrı bi dert zaten .... dahasıda varda neyse
tabii daha neler var neleeeerrrr toplu halde yaşaması zor valla
tam korktuğum seyler bunlar canımm dublex alallım diolarr yada 1 2 sene sabrediyim mii napimm
o bir iki senede ölmezsen sabret
valla ben önceden bunları görsem böyle olacağını bilsem
semtlerinden geçmezdim
Allahım ben bunu ne zaman yazdım diyecektim bir an.bu kadarmı benzer yaşananlar.gerçi artık tavrımı koyduğum için sıkıntı yok ama yinede inceden iğneler sallanıyo
benimde kayınvalidem çocuklarına çok düşkün öyleki ist da ki oğlu hergün 8.30 da arar 1 dk geç kalsın annesi arar birşeymi oldu aramadın diye benimde şu ara iki sorunum var kızlar akıl verin
1. bebeğim 8 aylık doğduğundan beri kayınvalidem bu çocuk doymuyor die yapmadığını bırakmadı allahınn her günü bebeğim 8 aylık oldu dün bizdeydi hala doymuo aç dio artık çıldrcam sütüm yetse ne yetmse ne artık ek gıdalar alıyor hoş gene emziriyorum da
2.ist a oğluna gitti geldi grip oldu darılır die gtttm oğlumada geçti neyse eşim 2 kere dr a götürdü hala hastayım diyince eşim bugun arayıp başka bi dr a daha götürüyüm dedi ne dese ii eşin ve oğlundan zaman kalırsa götürürsün bu ne şimdi siz olsanız ne düşünürsünüz allah aşkına ..
Büyük ihtimal çalışcam. Sevgilim pek istemiyo maddi durumları iyi ama ben istiyorum bu nedenden dolayı. Dün bunları okudum etkilendim dediklerinizden falan kavga çıkardım durduk yere şuan küsüz. Onun hiç bi sucu yok biliyorum ama sinirlerim gerildi. Bide sevgilm gerçekten çok iyi bi insandır bütün arkadaşlarım kaçırma böylesini bulamazsın diyolar ama işte bu neden beni çok geriyo. Sevgilimin kuzeni var bi tane(erkek) aynı apartmanda oturuyolar ve kuzeni yeni evlendi 2 sene falan oldu. Kuzeniyle anneside aynı apartmanda karşı karşıya dairelerde bide:) Bende sevglimn kuzeninin eşiyle çok iyi anlaşıyorum. Ona sordum dün seviyomusun kaynananı bazı gelinler nefret ediyo dedim canım kesinlikle nefret etmiyorum ama hani aşırıda sevmiyorum falan dedi iyice moralim bozuldu. Ama sen bunları şimdiden kafaya takma her gelin - kaynana arasında olur bunlar kuşak çatışması sonuçta ama kapınızı kapattıgınızda eşin ve sen oluyosun sadece bunu unutma seni eşin ilgilendirir gerisi boş. Duymamazlıktan gelirsin söylediklerini -ki x teyzenin böyle bişey yapcağını pek sanmıyorum benmle kaynanamın arasında baya bi yaş farkı var o yüzdendir daha x teyze çok genç anlaşırsınız falan dedi. Sevglimn annesi 40 yaşlarında falan bilemiyorum kfam çok karışık..
evet kesinlikle katılıyorum aynı hatayı bende yaptım.eşimin babası 2 evli anneside bizimle kalıyor başta bende üzüldüğüm ve diğer iki gelini kabul etmediği için yanımda kalmasına izin vermiştim. sonuçta bizde yaşlanıcaz ne olucamız belli değil demiştim. düşünün herseyini biz karsılarız ve daha birgün eşime bişey demedim annen yapıcaksın dedim ve bu yılda hacca yazdırdık.ama inanın çok pişmanım ben hayatımda bu kadar nankör bir insan görmedim o kadar fena biriki onu anlatmaya kelimeler bulamıyorum resmen şeytanın kopyası...ne evlilgimde huzur var nede bende ...BÜTÜN BEKAR ARKADAŞLARA SESLENİYORUM...asla kaynana cadısıyla birlikte kalmayın ve asla iyilik yapmayın
sevincc' senin dediğine cevap yazdım girdiğinde yazarsın bana ben 4 gün yokum çarşamba günü okurum artık. Hepinizi öpüyoruuumHepiciğinize kaynanasız günler diliyorum ihihi
KAYINVALİDE Allahım hayatımda bu kelimeden daha büyük bir problem daha büyük bir sorun daha büyük stres kaynağı olabilir mi yaaaa. arkadaş ortamında bile başkasının kayınvalidesinin lafı geçince bile tüylerim diken diken oluyor. bazen hafıza kaybı falan yaşasada bizi unutsa diyorum
Valıde sultanımızla tam 1aydır ne konusuyoruz ne gorusuyoruz ..kendılerını esıme benı doldururken sahıt oldum kayınpederımde dahıl ve kendılerı artık benım ıcın sokakta yanımdan gecen yabancı bır kadından farkı yok...ve alt katımda oturuyorlar dusunun ama olmuyooor olmuyooor...bu durumda ne olacak bılmıyorum esımde uzuluyor 1aydır gormuyor annesını,tek uzuldugum nokta esım ama oda ınmek ıstemıyorum dıyor..bılmıyorum boyle nasıl devam edecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?