of çekmeye korkuyorum sayfa dolar diye o kadar bezdirdi canımdan ömrümü çürüttü sorma yaaaabeddua da etmek istemiyorum iyi birşey olmadığı için hani başına bişey gelsin falan diye ama hafıza kaybı yaşasa kötü mü olurdu yani sırf beni unutsa mesela eşimle telefon açmayı unutsa evinden yese içse uyusa kalksa falan işin şakası bir yana böyle güldüğüme bakma ölse cenazesine bile gitmeyeceğim diye yemin etmiş insanım öyle çektim onsna Allah kızından versin cezasını
kaynananızla olan sorununuzu bilemem önceki yorumlarınıızı okumadım ama beddua etmek iyi bişey değil sizden ve evlatlarınızdan çıkabilir... üstelik kızından çeksin diyorsunuz kaldıki kızına beddua hiç hoş değil anasının suçunun cezasını kızının çekmesini istemek yakışmaz insan olana... beddua edin edeceksenizde...ama allah seni islah etsin deyin..en güzel beddua...
sızede Allah sabır versın...benım ıcın zor olan tarafı huzursuzum,,3 yıllık evlılıgımde ılk defa basıma boyle bırsey geldıgı ıcın olsa gerek..ufak ufak sorunlar olmustu ama bu derece degıldı..sonumuz hayır olsun,evlat ısteyen bırıyım psıkolojımı etkılememem gereklı..hatta konu bıle acmayı dusunuyorum kendımı kontrol edemıyorum ne yapacagım konusunda..
arkadaşlar merhaba,
yazdıklarınızı okudum,öncelikle hepimize sabır diliyorum,benim de sorunum sizinkilerle hemen hemen aynı ama aslında çok büyük bir fark var,bende asıl problem kayınvalidem değil kayınpederim
8 ay önce doğum yaptım,ilk birkaç ay boyunca zaten beni hiç sevemeyen kayınpederimin çocukla ilgili olarak bana neler çektirdiğini,ne laflar söylediğini,ne tavırlara girdiğini anlatsam ağzınız açık kalır,bir erkek olarak bir kadının en özel halinin yani anneliğinin içine bu kadar burnunu sokmasına inanamazsınız,ilk zamanlar ailemden aldığım terbiye gereği her lafın altında ezilip odama çekilerek zırıl zırıl ağlaya ağlaya geçirdiğim günleri bebeğimin büyümesiyle bana gelen manevi kuvvet sayesinde atlattım ve bir yerden sonra artık bir laf ettiğinde gülerek hahha hihhi ederek ben de lafları yapıştırdım,mutlu oldum mu peki ; hayır.. keşke beni bu durumlara getirmeselerdi,edebimle devam etseydik ama maalesef kötü kalpli insanlar insanın içindeki iyiliği alıp götürüyorlar ve bir bakmışsın ki sen de bir süre sonra onlar gibi olmuşsun,olmasak ne olacak,hep ezilen olmak kolay değil ki..
Allahtan eşim çok anlayışlı,ailesine karşı birşey yapamasa da beni de kırmıyor ve genelde beni sakinleştiren avutan,boşver duyma onları sen diyen o oluyor ama yine de çok taktım kafama o günlerde,sinirden 3 ay sonra sütüm kesildi,sezeryanlı lohusa halimle 2 haftalık bebekle tek başıma kaldım (ki evleri bize çok yakındı ama hiç kimse kapımızı çalmadı),ben de inat ettim onlardan bir şey istemedim ben istemedikçe onlar daha da beğenmez oldular beni,çocuğa bakamadığımı söyleyip durdular ki onların derdinden her hafta doktorlara taşıdım çocuğu ve her seferinde son derece sağlıklı olduğunu öğrenerek döndüm eve... ahh yazsam buraya daha neler nelerrr...
bu arada bn evlenmeden önce kaynım eşiyle boşanmıştı.bi söylentiye göre kaynanam yüzünden boşanmışlar.doğruluk payı yüksek bnce.
kadın o kadar rahat ki
bir pazar günü zili çalmış bizde duymamışız
yedek anahtarla içeriye girdi
düşünebiliyomusunuz
bir telefon aç değilmi kapıyı çaldım duymadınızmı evdemisiniz de
pazar pazar
canım benim ya allah yardımcın olsun. Hiç karşına alıp konuştun mu? O da kadın olduğu için, eşinle özel bir anınız olabileceğini evinize durduk yere anahtarıyla girmesinin uygun olmadığını söylesen, tavırlarınla da rahatsız olduğunu belirtsen anlar belki. Ailen uzakta bir de arkadaşların, komşuların uzaklaşırsa her şey daha da sinirine gidebilir. Kayınvaliden senin hayatının kendilerinden ibaret olduğunu sanıyor heralde.
Valıde sultanımızla tam 1aydır ne konusuyoruz ne gorusuyoruz ..kendılerını esıme benı doldururken sahıt oldum kayınpederımde dahıl ve kendılerı artık benım ıcın sokakta yanımdan gecen yabancı bır kadından farkı yok...ve alt katımda oturuyorlar dusunun ama olmuyooor olmuyooor...bu durumda ne olacak bılmıyorum esımde uzuluyor 1aydır gormuyor annesını,tek uzuldugum nokta esım ama oda ınmek ıstemıyorum dıyor..bılmıyorum boyle nasıl devam edecek...
hayırlısıyla olur inşallah bebişin
olmuyorsada kesin strestendir valla haa
tabii daha neler var neleeeerrrr toplu halde yaşaması zor valla
aynen çok zor...
Allah afetsin dedikodu yaptım ama hiç kimseyle dertşemiyorum. hayatta herkesin kuralalrı vardır bende hep derdimki kayınvalidem hakkında hiçbiyerde konuşmak istemiyorum ufak şeyler olabilir ama konuşmam diyordum. ama olanlar ufak şeyler olmayınca insan patlıyodaha unuttuğum okadar çok şey var ki. bile bile unutuyorum yoksa memlekete her gittiğimizde evine adım attığımda sinirlerim alt üst olur.
günaydın canım hiç kimseye anlatmamak en kötüsü canım bende yeni üye oldum içime at at kimseye anlatamamak hislerini psikolojimin bozulduğunu farkettim ve kendimi burda buldum keşke daha önce farketseydim kadınlar kulübünü bazı hataları yapmazdım şimdi paylaşıyorum rahatlıyorum sağolsun kızlar birbirimize destek oluyoruz...
günaydın :)
bende zaman zaman yazılanları okuyorum ve cevap verenlerin taktiklerine bakıyorum iyi oluyo. bizim sınavımızda eşlerimizn ailesinden oluyo sabır sabır derken bakalım nereye kadar.
eşi ana kuzusu olanlardanım bnde.ailesi iyi insanlar da annesi beni mahvediyo.onun dediğini yapıcam o ne derse nereye giderse oraya gidicem .hergün onlarda olucam.akşam gitmeye kalktığmzda ise eve gidip napcaksınız die soruo deli oluorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?