Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım benim yaaaaa
şuna bak hayatından bezdirmişlerr

Allaha havale edin canım
o okadar büyükki ne yapacağını çok iyi bilir
sizde seyredersiniz

canım aç burda konuyu yardımcı olalım
bebek düşünüyorsan önce kafayı boşaltacaksın
sonra göbüşü dolduracaksın
ikisi bir arada olmuyor

benimde sinirden sütüm kesilmişti yaaaa
şimdiki aklım olsaydı kovardım hepsini
olan bebeğimin rızkına oldu

önceki senden fenaydı diyolar bilenler sen hiç bişey demiyosun diyolar.bazen düşünüyorumda o o kadar konuşmuşken baş edememiş.bn konuşsam ne yazarki

aynı apartmanmı aynı şehirde bile durmak hata oluyo çünkü tanımadığuın insanlar sonradan ne huyları çıkıyo o seven insan
oğlundan başkasını sevmez oluyo sen dış kapının dış mandalına dönüyorsun bizde kışın 3 ay kaldılarda kafayı yiyordum
diyom ya herkesin faklı huyları var seninki ona onunki sana batıyo o yüzden bacım bi şekilde farklı yerde oturmaya çalış
derim ...

canım benim ya Allah yardımcın olsun. hiç karşına alıp konuştun mu? o da kadın olduğu için, eşinle özel bir anınız olabileceğini evinize durduk yere anahtarıyla girmesinin uygun olmadığını söylesen, tavırlarınla da rahatsız olduğunu belirtsen anlar belki. ailen uzakta bir de arkadaşların, komşuların uzaklaşırsa her şey daha da sinirine gidebilir. kayınvaliden senin hayatının kendilerinden ibaret olduğunu sanıyor heralde.

bnm eski eltimin başına gelmiş böle bi olay.birlikte yaşıyorlarmş.günün hangi saatiydi bilmiyorum ama eşiyle özel bi anı olduğu an kaynanam odalarına girmiş kapı vurmadan.sonra bırakıp gitmiş.anlatırken bn bile kötü oldum kim bilir onlar neler hissetti.
Bayramda 4 gün onlarda kalmıştık sanki evimiz çok uzakmş gbi 2 km var yok aramızda.neyse eşim demişti bn kanepede yatamam 4 gün.yatak odanızda yatcam orayı verin bize dedi.kabul ettiler mecburen.o zmn kaynanam demişti kapınızı kilitleyin ne olur ne olmaz bn girerm unutup blki diye.o zmn anladım yani önceki olayın gerçk olduğnu

benim k.valide ve k.peder son derece alıngan tüyden nem kapan kişiler. en ufak meselelere kırılıp surat asıp onlarla olan ilişkimizi berbat ettiler. eskiden bişey yapmasam da yüzleri asılıyordu şimdi ben surat asıyorum. bugün bunları açık açık söyledim. iletişim kuramamamızın sebebi sizn herşeye alınmanız diye. neyse sorunlar ufak ufak ama birikince insan tamamen soğuyor ikisinden de. ben de biliyorum eşime şikayet etmeye çalışıyor çünkü ne zman eşimi doldurmaya çalışsa eşim yanıma gelip anneme şöyle davran böyle davran diyor ve tartışma çıkıyor. sonra kendilerini suçsuz görüyorlar ve beni herşeyi yanlış anlayan art niyetli kişi ilan ediyorlar. iki lafından birisi yaranamadım. herşeyi yaranmak için yani hep karşılık bekleyerek yaptığı için hiçbir şey yapmasını istemiyorum. eşim arada kaldı. İnşallah tekrar ısınırım onlara. yoksa tatiller ve bize gelişleri eziyet gibi olacak.

o kadar doldum ki ve dedikodularından bıktım ki anlatamam. Allahtan 7 saatlik mesafe var. zaten düğünde kayınvalideyi görenler bizim için gurbette olmaları çok iyi demiş kadını gören tırsıyo.

ve en çook kızdığım konu oğlunu arayıp sormaması. evlendik gurbete geldik 2 ay aramadı bizi. en son biz aradık hiç aramıyosunuz dedi laf sokuyo aklınca. eşim o kadar çok üzülüyo ki. benim annem aradıkça onun içi burkuluyo. geçenlerde arkadaşıyla telde uzun uzun konuştu amma uzun konuştunuz dediğimde bana dediki: beni ondan başka özleyen mi var dedi. ne annesi ne babası ne akrabaları kimseden hayır yok.

ben eşime hiçbir zaman annen laf soktu bunu dedi şunu dedi demezdim nişanlıyken. ama annesinin yaptıklarından sonra hak ettiğini düşünerek eşime anlattım herşeyi. eşim şok oldu gerçektenmi niye öyle dedi ne yapmaya çalışıo dedi. hatta annesi bana gözümde sıfırsın demişti onu bile aileme düğün öncesi tartışmada söyledim. çünkü annem sürekli kızım k.valideni ara ziyarete git deyip duruyodu. anlatınca ' anladınmı neden aramadığımı dedim.

şimdi arada konuşsakta ben asla samimi değilim ve olmam da. anlatsam yaptıklarını yuhh dersiniz hatta arkadaşım şahit oldu direk ben olsam ayrılırdım dedi. ama eşimi çok seviyorum ve beni anlıyo. inşallah her zaman anlar.

dayanmıyorum bir tane daha anlatmak istiyorum çünkü kimseyle dertleşemiyorum

düğün öncesi takıları almaya gittik adettir saatte alınır kuyumcuya saatlerede bakalım dedik hatta kvalideye gösterdik bunlar nasıl dedik kuyumcunun yanında ' aaaa bunlarda mı bana gircek' demesin mi... kuyumcuda tanıdık olunca öyle utandım ki. annemde eve gidince sen sakın utanma insanlar bizi biliyo, sende kendini biliyosun dedi. sonrada eşime benim önüme saati koydular ödettiler benim haberim yokken almışlar ben görmedim bile demiş. eşimde anında beni aradı, sana birşey sorucam ama yanlış anlama ben annemin anlattıklarının ne kadar abartı olduğunu anlamak öğrenmek için, ne kadar doğru olup olmadığını öğrenmek için sana soruyorum dedi. hesap sormak için değil dedi. buyur sor dedim bende. saat alırken annem gördümü görmedimi dedi. bende gördü hatta nasıl diye sorduk güzel dedi dedim. tamam aşkım dedi ve konu kapandı akıllı aşkım benim.

annem hep der sen doğru ol elalemi boşver der. Allah haklıyı haksızı eninde sonunda gösteriyo.

Allah afetsin dedikodu yaptım ama hiç kimseyle dertşemiyorum. hayatta herkesin kuralalrı vardır bende hep derdimki kayınvalidem hakkında hiçbiyerde konuşmak istemiyorum ufak şeyler olabilir ama konuşmam diyordum. ama olanlar ufak şeyler olmayınca insan patlıyo daha unuttuğum okadar çok şey var ki. bile bile unutuyorum yoksa memlekete her gittiğimizde evine adım attığımda sinirlerim alt üst olur.

hayırlısıyla olur inşallah bebişin
olmuyorsada kesin strestendir valla haa

günaydın canım bende aynen stresten olmuyo die düşünüyorum çünkü kaç aydır korunmuyorum... biri biri tutardı demi yani eşim doktora gitti onda sıkıntı yok ama ben henüz gitmedim tam gidecekken grip oldum yattım 2-3 gün evde şimdide işlerim çok yoğun izin alamıyorum işten

günaydın canım hiç kimseye anlatmamak en kötüsü canım bende yeni üye oldum içime at at kimseye anlatamamak hislerini psikolojimin bozulduğunu farkettim ve kendimi burda buldum keşke daha önce farketseydim kadınlar kulübünü bazı hataları yapmazdım şimdi paylaşıyorum rahatlıyorum sağolsun kızlar birbirimize destek oluyoruz...

günaydın :)

bende zaman zaman yazılanları okuyorum ve cevap verenlerin taktiklerine bakıyorum iyi oluyo. bizim sınavımızda eşlerimizn ailesinden oluyo sabır sabır derken bakalım nereye kadar.

aynı ben aynıııııı
sırf eve gitmeyin burda yatın ısrarından dolayı
oturmaya bile gitmeye korkar olmuştum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…