Aman zaten gelmesin gelmeside ayri bi dert ya laf sokusturur ya abuk sabuk hareketler yapip beni sinir eder oyle giderben ona böyle dedim cunku ona göre ben soguk davranirim ben sinirliyimdirde o kendini cekiyodur yani savunma bu yada calismasini bahane eder yemek yapmaz calisiyorum olur temizlik yapmaz calisiyorum hazir sofraya oturmanin calismayla ne alakasi varsa artik is bitmis eve gelmissin iste otur ye yemgini eline saglik de cek git ama salaklik bende niye yemek hazirliyorum ki artik acliktan oluyoruz deseler bile bisey yok onlara.Böyle anlatinca sanki o bi mesafe koymus gelmezse gelmesin falan diyoruz ama onun yapmadiklarini k.pederim yapmaya calisiyo sanirim oda farkinda karisinin yanlislarinin o beni arayip soruyo torununu birimizt hasta oldugunda falan hep k.pederim arar nasilsiniz ihtiyaciniz varmi falan diye hadi bunlarida gectim bi bayramda seyranda benim annem dul bir kadin annemi aramasi gereken kisi k.pederimmi yoksa k.validemme?Bayramda k.pederim annemi arayip bayramini kutlar k.validem hic piyasada yok hadi kavga gurultu yada herhangi bisey olsa tamam muhattap olmuyo falan diycemde hic biseyde yok aklinca kendini bisey saniyo dunyanin merkezi yaaa o bekler biz arayalim soralim hep.Bu arada calismayla ilgilide bana laf sokamya hiic hakki yok ben oglum dogana kadar calistim,sonrasi icinde sütten kesilince o bebekle ilgilenip ben calisicaktim áma daha oglum dogmadan ben cocuk bakamam diye bas bas bagirdi bende malesef isten feragat edip oglumu tercih etmek zorunda kaldim.Oglum dogana kadar ne hamileligimi farketti nede kabuledebildi inanirmisiniz esimle tartistigi icin bana küstü ayri bi meselede 4 aylikken 10 gun oglumun bile suratina bakmadi o zamanlarda ayni evde yasiyoduk suan ayrildik o rahat ben rahat 3 katli evi var beraber oturuken yetmiyodu kendilerine simdi saklambac oynasinlar iki kisi koca evde
canım inan kendime ne alıyorsam onada aldım,esimle gezmelere gittim esime annende gelsin derdim,yürekten anne derdim ayy bi baktım cahil karıyla kocası esime beni kötülüyorlar ..ay ogünde bunlar cagırdı benimkini 1 ay önce...bu gitti gece 12 bu arada:) bende sunları bi dinliyim dedim,kulagı yere yapıstırdım ohhh bunlar ver Allahım ver,döküyolar içini,bariz duyuyorum..bende hoop asagıya,kıyamet koptu iyi olmadı ama esim diyorki en azından artık çagırıp cagırıp seni kötülemezler bana :)
benim kayınpederim kız doğmalıymıs,kapıya bacaya karısır,camlarıma karısır,merdivenime elinde olsa herseyime karısıresime ketenprensess camları silmemiş söyle silsin diyor esimde dediki 60yasına geldin hala işin gücün cam pencere,otur emekliliğini yasa sanane bizim evimizden barkımızdan,bi babalığını görmedim yuvama karısmayın dedi ben yakıstırmıyorum bir erkeğin ev işine karısmasına..
Yeni görüyorum yazdığını canım kusura bakma evet el kızıyız maalesef ama şöyle bi durum var ki oda bana el bukadar basit.Gelmiyo mu sormuyo mu umrumda olmaz evimde yemeğim yokmu yemin ediyorummm tenezzüll etmem belki açlıktan ölürüm ama yukarı çıkıpta ondan 1 gr bişey ıstersem tukursunler suratıma...
Geçen gün kızının görümcemin günü vardı gittik biz 4 tane geliniz kayınpederim tarafından 2 halamız var dünya tatlısı birde kayınpederim.3 ile iyi anlaşırız Allaha şükür.Diğeri ilede bana ve diğer gelinlere yaptıkları yüzünden konuşmayız etmeyiz... Neyse o günde benim kayınvalidem beni yok saydı o bizim konuşmadığımız gelinle canım cicim bilmem ne aklı sıra bana nispet yapıyor... Ulan karıı ben senin torununu taşıyorum karnımda oğlunun karısıyım orada bana öylemi davranman gerekir.SADECE ALLAHA HAVALE ETTİM...
Herkese merhabaaa... benimde kaynanam cok fena ya... Allah bana ve benimle birlikte tum kaynana derdi cekenlere sabir selamet versin insallah...
kızlar bugün işleri çıkmış misafirler yarın geliyo.yarında sayın kaynanacımın arkadşında günü varmış.sonlara yetişirim dedi.bi taşla iki kuş hem bn gidemicem hem o fazla duramıcak bnde ohh ohhh
kızlar kaynanam tuhaf ötesi. biri 28 biri 25 yaşındaki oğullarını bebek gibi seviyo bu yetmiyo bi de onlardan çocukmuş gibi bahsediyo geçen bi kadın 10 yaşındaki çocuğundan ve okulundan bahsedio bizimkide kendi oğullarını anlatıo ne alaka anlamadım ya bi de sürekli her yerde oğullarının yakışıklışığından ve benim eşimin onu çok sevdiğinden ve bir dediğini iki etmediğinden bahsedio gıcık ya....
Sorma cnm hemde ne kiskanma:))
Kayinvalidem ve kayinpederimle masallah cok iyiyiz.
Melek gb insanlar zaten.
Agizlari vardir, dilleri yoktur.
Karismazlar hicbirseyine, iyi sozlerini de eksik etmezler.
Onlar boyle davrandikca sanirim, daha cok hirslaniyor.
Bir ara kk ile kp e, annemle, babam dedim diye, nasil bozulmustu,nasil tavir yapmisti, bilemezsin.
Evlendikten sonra oluyor bu.
Aman neyse kopardim tum iliskimi, bitti gitti.
Annemle babamla iyi olayim da ben, gerisi beni baglamiyor.
kendi çocuklarını ve kendini övmekten bi hal oldu yok benim şuram şöyle oğlanlarda bana benzio cart curt sanki yeni doğurdu:)
Altindan yatan sebepler cok cnm.
Kabullenemedi beni bir turlu.
Esimle aralarinda da gayet duygusal!!!! bag oldugu icin, ben gelince musluk kapandi.
O yuzden ben kotu oldum.
Kayinvalidem ayni hareketleri yapiyor olsa, hani annesidir oglunu sakiniyor derdim ama onun derdi ne anlamis degilim.
Ayy ben k.validemin yaptiklarinin hangisini anlatsam acaba nasil biri oldugunu anlamaniz icin en bastan baslamam lazim ama onada kk dayanamaz o kadar yani.K.valideyle ilgili bir iki konum var bakarsaniz acicik bilgi sahibi olmus olursunuzama en son olanlari azcik yazayim 4 hafta once oglumu sunnet ettirdik sünnet oldugu aksam k.pederimle gelip gecmis olsun dilediler bende geliceklerini bildigim icin o halde yavrumu yatirip yemek falan hazirladim isten geliyolar cunku hep beraber yemek yenir diye düsündüm geleleriyle gitmeleri bir oldu sanki komsunun oglunu ziyaret ediyolar hatta gitme denemez resmen kactilar sofra hazir oylece kaldi acayip sinirlendim hanim efendinin mazeretide rejimdeymis yemek yeiyomus neyse o oyle kaldi esimede kizdigimi söyledim ama o gunden sonra ne bi geldi ne de bir telefon cok kirildim aslinda beni degil sonucta insan torununu merak edip aramazmi bi bu arada oglumda iki yasinda daha bebek sayilir yani.Gecen hafta sonuda esimin kuzenleri onlara gidicekmis 4 hafta aradan sonra beni arayip misafirim var sende tatli yap diye aradi inanabiliyomusunuz yani?Sinir oldum ama hicbisey yok gibi yaptim tatliyi gittim kalkarkende oglum icin sünnet kiyafeti bakicam istersen bi babaanne olarak sende buyur gel millet soruyo seni dedim ne dese babaanne calisiyo dersin soranlara diyo bende calisiyo olman bi telefon edip torunun sagligini sormaya engelmi dedim sen bana buyukluk yapip gel kizim kiyafetini alalim ne lazim beraber bakalim diycegine ben sana söylüyorum dedim .Ama cok sinir etti beni kizlar ya halade sen git al ben parasini veririm gibi biseyler söylüyo arada bende sen eni sanirim yanlis anladin benim seni cagirmamdaki ama bi buyuk olarak yanimizda ol yol göster diyeydi sonucta burad benim kimsem yok annem ablam burda olsalardi merak etme sana kalmazdi hic bisey dedim ama bu yastan sonrada örf adet ogrenicek degilsin ya dedim hadi saglicakla deyip ciktim.Dünde hic bisey yok gibi oglumu görmeye geldiler
özür dileselerde affetmicem zatenhep ben mi onlardan çekeceğim biraz da cadı gelin ben olayım değil mi ama. onlar dilesin özrünü sonra burunlarından gelsin sorun değil affedersem yaptıklarını olmamış sayarlar kendilerini şöyle yıllarca sorgulasınlar bir gün iki gün yetmez bu saatten sonra bana
sen nasılsın peki iyi misinbende memelketteyim şu an annme rahmini aldıracak peşembe polikistik over yüzünden.
seninki doğmasına yakın demiş.bizimkisi bn nişanlıyken tembihledi doğurursan annen baksın. bu yaşta çocuk bakamam bn bi taneye baktım yeter dedi(eltimin kızı).geçenlerde bebek bakmya gittk bi yere babaanne torunu seviodu.bizimkisi gösteriş yapcak ya.doğurursan yakınıma bi yere taşınırsınız diyo.zaten 2 km aramız alt mahalledeler.bi öle bi bölee işte
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
yuhhh artık yuhhhhhhhhhhhhhhh
ama çok güzel cevaplar vermişsin helal olsun aferin sana
Baslik super olmus:))
Bazilarini okurken guldum, hatta ben olsam ne yapardim diye bile dusundum.
Ozellikle dalip odama girseler, direk soyunurdum karsilarinda herhalde, oyle gorsunler diye:))
Utansinlar da bir daha deneyemesinler diye:))
Rabbim kolaylik versin hanimlar hepinize.
Biz 4400 km uzaktayiz ailelerimizden.
Sukur ailelerden yana bir sikintimiz da olmadi.
Kayinvalidemle birsey yasamadik yani daha.
Karisacak olsaydi, yapacagini yapardi ama masallah iyi huylular, guzel ahlaklilar.
Ama tabi bi gorumce var bende de:)) Rabbim dusmanima vermesin.
Napalim o da nazar boncugumuz olsun evliligimizin dimi ama:))
Dun aksam kayinpederim yaz tatilimiz icin, yazliklarina davet etti.
Gelisinizi ona gore ayarlayin dedi, daha ne yapsin adamcagiz.
Insanin bu kadar ufak yakinlik bile hosuna gidiyor.
Arada ders calisman nasil gidiyor diye bile sorar:)) Kpssye hazirlanadigimdan.
Kayinvalidem de kurban olurum ben size der telde, yetiyor insana.
Karsilikli sevgi saygi oluyor.
Onlar buyugumuz, sukur bizede ornek oluyorlar.
yuhhh artık yuhhhhhhhhhhhhhhh
ama çok güzel cevaplar vermişsin helal olsun aferin sana
Slm kızlar bende yeni evlendim sayılır on ay oldu ve kv ile oturmayı kabul ettim istemediğim halde eşimi sevdiğim için tamam dedim ve bende ailemi bırakıp eşimin memleketine geldim. şimdi ise çok yalnızım eşimle ilgili bi sorunum yok ama gel gör ki beraber oturmak çok zor. Hergün bi curcuna hergün görümcemlerle beraber bi hayat bıktım valla.işden gel onlarla uğraş hiç yorulmuşsun hastaymışsın sorun değil.eşimle aramıza soğukluk girmeye başladı bile. çok çaresiz ve mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?