Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

seninki doğmasına yakın demiş.bizimkisi bn nişanlıyken tembihledi doğurursan annen baksın. bu yaşta çocuk bakamam bn bi taneye baktım yeter dedi(eltimin kızı).geçenlerde bebek bakmya gittk bi yere babaanne torunu seviodu.bizimkisi gösteriş yapcak ya.doğurursan yakınıma bi yere taşınırsınız diyo.zaten 2 km aramız alt mahalledeler.bi öle bi bölee işte

ayyyyyyy fesatlara bak yaaa ne kötülüğün varsa kocişi dolduruşa getiriyorlarmış
iyi yapmışsın canım ohh

heee kız o ne öyle bende hiç sevmem arvat işine karışan erkeği

Allaha havale et canım sende diğerleriyle gülüp oynasaydın canın sıkılmış gibi gözükmeseydin

yazık canım hasta demekki kafası hala çocuklarının 10 yaşlarındaki dönemde

o seni kıskanıyor canım çekememiş
neyse kurtulmuşsun

demekki kardeşini seninle paylaşamamış canım
çekememiş halat kopmuş

yuhhh artık yuhhhhhhhhhhhhhhh
ama çok güzel cevaplar vermişsin helal olsun aferin sana

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

sakın haa sanki çok uzaksınız
o da benimki gibi gel git akıllıymış

yuhhh artık yuhhhhhhhhhhhhhhh
ama çok güzel cevaplar vermişsin helal olsun aferin sana

Dogmasina yakinken dedi hersey daha kötü oldu canim ama onceden planlamistik aslinda herseyi ben uzerime dükkan aldim daha hamile kalmadanda konustuk böyle bisey söz konusu olursa bakarmisin diye tamam dedi doguma bi kac hafta kala kizim nasilsin ,doguma az kaldi biseye ihtiyacin varmi veya bebek icin bisey lazimmi diycegine ki esim bi evin bi cocugu ve oglumda ilk ve tek torun ama kadinda sevinc bile yok.hamileligimde gelen giden herkez bebekle ilgili konusur nasil gidiyo falan diye sorarlardi iste isim cisim falan k.validem hep sohbeti degistirirdi rahatsiz olurdu yani ilgi onun ustunde degil yahatta gecenlerde bi arkadas burda konu acmisti torununu kiskanan babaanne varmi diye evet var bizim babaannemiz torununu kiskaniyo saka falanda degil yani ciddi ciddi kiskaniyo artik k.pederimi nasil etki altina aldi yada dünyasini zehir ediyosa adam oglumu 1 onu 2kere öpüyo

ayyy Allah razı olsun sizden nasıl güldümm söylediğinize anlatamam

Her şey eşinizde bitiyor kızlar.Benide ilk evlendiğimde o kadar ezmeye kalktılar ki,ama eşim masaya yumruğunu bir vurdu,şimdi bana ne görümceler ne kayınvalide şuradan kalk şuraya otur dahi diyemez.Bir zamanlar hizmetçi muamelesi yaptıkları ben,şimdi kırk yılda bir evlerine gidersem baş köşeye oturuyorum,çayıma kadar ayağıma getiriyorlar.Anladım ki bazı insanların mayası bundan anlıyor.
iyi davrandığım ,etraflarında dört döndüğüm zaman beş paralık kıymetim yoktu,ne zaman aramayı kestim,evine gitmeyi kestim,ne laf söylese cevabını ağzına tıkamaya başladım,aman allahım benden iyi gelin olmadı.

Bazı insanlara hakettiği dilden konuşmak gerekiyor.Tabi eşim bana her konuda tam yetki verdi.Sana kim ne derse cevabını vereceksin dedi.O yüzden eşimden allah bin kere razı olsun.kayınvalideler oğullarından yüz buldukları zaman gelini ezerler,oğulları bir kere rest çeksin,o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu anlıyorlar.

Slm kızlar bende yeni evlendim sayılır on ay oldu ve kv ile oturmayı kabul ettim istemediğim halde eşimi sevdiğim için tamam dedim ve bende ailemi bırakıp eşimin memleketine geldim. şimdi ise çok yalnızım eşimle ilgili bi sorunum yok ama gel gör ki beraber oturmak çok zor. Hergün bi curcuna hergün görümcemlerle beraber bi hayat bıktım valla.işden gel onlarla uğraş hiç yorulmuşsun hastaymışsın sorun değil.eşimle aramıza soğukluk girmeye başladı bile. çok çaresiz ve mutsuzum...

aramıza hoşgeldin şekerim... bende 10 aylık evliyim bende görümce yok kayınvalide ve annesi var benimde eşimle sıkıntılarım yok sayılırım ama eşimi çok seviyorum... ne işle meşgulsun , eşinle niye aranız soğuyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…