Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bakem
bugün varmı bir vukuat
geçmişi okuyup geliyorum

abbaaawwwwwwwwwwwww
kadına bak nasıl adamıda korkutmuşsa
ilgi arsızıymış canım seninki baksana
dünya benim etrafımda dönsün diyor resmen

Herkese merhaba
Bende aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır takip ediyordum burayı kaynanamla baş edebilmek için. Üyelik bugüneymiş.
8 aydır evliyim. Çok da uzun görmüyorum bu kadın yüzünden. Kazanan o olacak sanırım. :/

hoşblduk canım... Ya eşim çok anlayışlı aslında ama, beni dinliyo fakat hiçbirşey yapmıyo bende ister istemez bütün sinirimi ondan çıkartıyorum.

kesinlikle katılıyorum yüzde yüz doğru
ailesi bakıyor kocası destek çıkmıyor ez ezebilirsen helal olsun kocana valla
benim abimde öyle hayatta yengeme laf söyletmez :18::18::18:
sizde korkumuzdan haklı bile olsak seslenemeyiz

hoşgeldin canım aramıza bende yeni sayılırım. Bende on aylık evliyim. Ve tabiki bendede kv sorunu ama asla pes etmemelisin eşini seviyorsan eğer biraz mücadele...

sende aramıza hoşgeldin bacımmm... eee beraber misin çalışıyormusun ne var ne yok dökül canım rahatla...

bir MDK55 vakası daha canım yalnız değilsin senin gibi birsürü arkadaş var
allah yardımcın olsun beraber çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz
tek tesellin çalışıyor olman yoksaaa
7/24 daha zor olurdu durumun

hoşblduk canım... Ya eşim çok anlayışlı aslında ama, beni dinliyo fakat hiçbirşey yapmıyo bende ister istemez bütün sinirimi ondan çıkartıyorum.

bence elinden bişey gelmiyodur benimki gibi yoksa seven kıyarmı hiç karıcınaaa gerçi kıyabilirde ama neyse sinirini ondan çıkartma aranız açılır çünkü hemde soğur senden yavaş yavaş canım

canım yaa hoş geldin
8 ayda pes edilirmi kız ben 8 senedir savaşıyorum öyle pes etmek yok
kocişleri analarına bırakıp kaçmak hiç yok

hoşgeldin canım aramıza bende yeni sayılırım. Bende on aylık evliyim. Ve tabiki bendede kv sorunu ama asla pes etmemelisin eşini seviyorsan eğer biraz mücadele...

Hoşbuldum.
Eşimi gerçekten seviyormuyum artık bunu bile bilmiyorum. Babası bana kızıp bağırırken tek bir kelime bile söylemeyişi bende ki güven olayını bitirdi.
Demek ki diyorum başıma bir iş gelse buralarda bir tekme de o vuracak. Ailemden uzak bir şehirde yaşıyoruz. Burada kimsem yok.

klasik eş figürü canım bu
dinler hatta seni haklı bile bulur ama kılını kıpırdatmaz ailesine karşı
sen sinirini ondan çıkarırsın ama ne fayda kımıldamaz yinede
en sonunda sen patlarsın ailesine karşı kötü gelin sen olursun
değişmez senaryomuz bu zaten

sonradan konustunmu eşinle beni neden korumadın diye ???

offf offf babası neden bağırıyorki yaaa adama bak
kızım korkarlar babalarından seslenemezler hayret bişe haaa

vaayy be vaka bile oldum heee aslında bende kendimi yalnız sanıyordum ama bi baktım herkes aynıymış... iyiki bulmuşum kızlar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…