Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım burası zaten kaynanasıyla sorun yaşayanların topici
sen yaşamadığın için anlayamazsın bu konuları o yüzde takılma burda yazanlara

hee sende kurtul bende kurtulayım

hee sende kurtul bende kurtulayım

valla öyle ama yaaa 10 aylık evliyim perdelerin kirinden ne olacak kirlenmiş olabilir tabide durup durup söylenmez ki bizbizeykende söylemiyo kankası var bi tane onun yanıda söyledi ilk kadın bile dediki ya calısan kadın nasıl yetişsin hepsine ama benımkı perde de perde kurtulacaz haftaya sanırım

ya ben 7 aylık evlıyım benımle bırlıkte 3 tane gelin var ve ben mutfaga gırınce sen otur sen otur demeye baslarlar bende egcer otururum ama içimden sinir olurum sizce ne dogrumu yapıyorum kızlar uyuz oluyorum ya yabancı gıbı amann banane dedım oturdum birşey yapmadan cokta umrumda

abbooooooo bu ne hız yaaaa gezginçiymiş anam

hayret bişe haaaaa yıkada kurtul anam

ellerine koz vermiş olursun sonra demezler biz bişe yaptırmadık
kızınız iş tutmuyor derler
benim komşumun bizzat başına geldi

hayret bişe haaaaa yıkada kurtul anam

ben yıkamıcam kayınvalideciğim gelecek yıkayacak ben o gun hasta olurum belkı ya da işim çıkabilir dimi ama

hem ben mekanızmalı perdelerı cıkarılmasını bılmıyorum ama o biliyor zaten o ıstedı böyle perde alalım

Son düzenleme:

o zaman bir zahmet yıkasın yada yıkatsın

ellerine koz vermiş olursun sonra demezler biz bişe yaptırmadık
kızınız iş tutmuyor derler
benim komşumun bizzat başına geldi

ya bılıyorum ama eşime söyledim , büyük eltime de küçük eltime de soyledım böyle dedikçe hiçde birşey yapmak gelmiyor içimden dedim anlayacgın öyle bir koz ellerinde olsa bile cevabını verırım zaten yenı gelınım alışkın degılım onlara uyuz edıyorlar benı kocamı cok sevıyorum o kadar anlayıslııkı canımın içi benim . aştık herseyı kendı aramızda ama boyle seyler olunca sınırlenıyorum

aynı cinsler demek ki çok tuz atıyosun sen beni öldürcen mi der ki ben tuzlu yemek yemem, sabah kahvaltısında domatesin üzerine bile tuz atmam o kadar yani, nişanlıyken annemin evine geldiklerinde eşim ve eşimin kuzenleri ile birlikte mutfak masasının etrafında oturuyorduk içeriye girmeyelim kendi aramızda muhabbet edelim falan diye, kaynanam geldi ve bu masada hiç bişey yok niye oturuyonuz dedi, kalçalarıma takmış vaziyette en sonunda çıldırttı beni oğlun senin gibi kuru kemik sevmiyo dedim

daha dur yolun çok başındasın devamı arkada

kaynanam melek gibi kadın..allah onu başımdan eksik etmesin.

maşallah maşallah

yemekte salça kadında kalça

dolunay nasılsın canım
niye ağladınki sabah sabah
ne yaptılar gene
bu defa anası eve hiçmi göndermedi çocuunuu

canım hiç üzülme sen Allahın sevgili kulusun o yüzden vermemiş bebek sana
tez zamanda kurtulursun inşallah o asalak insanlardan
inşallah canım...hani demiştim ya geçen gün kayışı kopardım diye...baktım sessizce telefonunu kurcalıyor..
Allahtan zeki bir kızım sabah işe gitmeden önce aldım telefonunu
kurcaladım....meğer sesimi kaydetmiş alçak..hemen sildim tabi..

ya anasıyla benim öfkeli konuşmalarımı dinleyip keyfilenecek yada boşanırken bunları dedil diye sunup

yılların emeği ile aldığım evden bana zırnık vermeyecek..neolursa olsun tiksindim o anda ondan..
bu insanı,adam yerine koymuşluğumamı yanayım geçip giden gençliğimemi bilmiyorum canım..

ağlama canım üzülme olan sana olur kimsenin ruhu duymaz
bence otur oturduğun yerde..sadece eşine anlat..ben bişeyler yapmak istiyorum ama yaptırmıyolar de ayıp olmasın de..
çünkü muhtemelen eşine karın maşallah prensesler gibi oturuyor yerinde diyebilirler..

ne mulu sana arkadaşım..inşallah hep böyle devam eder..
kaynanam melek gibi kadın..allah onu başımdan eksik etmesin.

dolunay nasılsın canım
niye ağladınki sabah sabah
ne yaptılar gene
bu defa anası eve hiçmi göndermedi çocuunuu

ya işte bebeklerden falan bahsettik burda arkadaşlarla ondan duygusallığım tuttu..

evlenirken ne umutlarla evleniyorsun...sonra düştüğümüz duruma bak..cidden midem ağrıyor artık ya..
Allahım kurtar beni bu adamdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…