aynen eşim demıs havalar ısınsında 15 gun gelıp kal demıs:18::18::18::18::18::18: abbooo 15 gün hee
allahımmmmmmmmm dedım inş hahaha 15 tatılde buyuk eltm cocuklarıyla geldı . allahım delırdım dıyebılırım ılk zamanlar normaldı herseyde sonradan sabrım tastı cıcegım kırıldı halımı sıldım cıkolata dusmus bazı yerlere pufuun ustunu kalemle cızmıs , eşime soyledım ben cıkartırım onu dedı ama eltım sılmıs sonradan ben sılerken gordum daha fazla cızmıs allahtan leke tutmayan kumasmıs
aynen eşim demıs havalar ısınsında 15 gun gelıp kal demısallahımmmmmmmmm dedım inş hahaha 15 tatılde buyuk eltm cocuklarıyla geldı . allahım delırdım dıyebılırım ılk zamanlar normaldı herseyde sonradan sabrım tastı cıcegım kırıldı halımı sıldım cıkolata dusmus bazı yerlere pufuun ustunu kalemle cızmıs , eşime soyledım ben cıkartırım onu dedı ama eltım sılmıs sonradan ben sılerken gordum daha fazla cızmıs allahtan leke tutmayan kumasmıs
abbo sende benim gibi tahammülsüzsün bende öyleyim
çıldırırım böyle durumlara
aa bende dünya tek ben sanıyodum kendimi...ne kadar acımasız ve kötü bir gelinim allahım içimdeki şeytanı çıkar...
dolunaydikkat et bacım
sesini çekmiş mahkemeye sunacaktı şeytana bak
Allahım tez zamanda selamete çıkarsın seni
Ağzına sahip ol valla alırlar elinden emeklerini :18::18:
_DOLUNAY sıkma tatlım canını, ne yazsam bilemedim sana içim bi tuhaf oldu :44:
abbo sende benim gibi tahammülsüzsün bende öyleyim
çıldırırım böyle durumlara
dedemın hedıyesıydı cıcegım agladım sınırden eşime kızdım ama kızmamın sebebı dur demıyorlar benım ne sucum var dıyor haklı fakat çok sınırlendım . onlara laf soyleyemedıgım ıcın esıme soyledım bır dhaa kadar uzun kalmalarını ıstemıyorm zaten sınır oldum
dedemın hedıyesıydı cıcegım agladım sınırden eşime kızdım ama kızmamın sebebı dur demıyorlar benım ne sucum var dıyor haklı fakat çok sınırlendım . onlara laf soyleyemedıgım ıcın esıme soyledım bır dhaa kadar uzun kalmalarını ıstemıyorm zaten sınır oldum
canım çalışan bir bayanım dedin
çalışan kadının evinde ne işleri var ya
dolunay
ailen ne diyor bu durumlara
tepkileri nedir canım umarım destek oluyorlar sana
kendi ayakları üstünde duran bir bayansın gerçi ama aile desteği şart
en azında manevi olarak :26:
Asıl çalışan bayana eziyetleri. Nasıl daha fazla yorsak diye düşünüyorlar. Benim 2 arkadaşım var 2sininde eşinin sülalesi böyle. Tabi benimkininde
canım annem ve ablalarım biliyordu hergün konuşuyoruz zaten..onlarda bırak gitsin diyorlar.
babam hastaydı artık ona bile anlatmışlar durumumu..babamda hasta haliyle üstünü giymiş..yanıma gelip
alacakmış beni...canım babamm yaa..ölümlerden döndü....benim için çırpınmasına dayanamıyorum..
cuma günü evi terk edicem zaten...annemler şuanda uzakta diye evde kalmak zorundayım ama
annemlerde evine dönünce artık onların kanatlrı altında olacağım..ohh bee...
yok kız calısmıyorm aralık ayında calısıyordum cıkmıstım ocagın 12sındebılseydım cıkarmıyıdm ayrıcam ben sadece esımın 16 yasındakı kız yıgenı gelıcek kalcak sandım sonradan ogrendım kı hepsı gelıyor bır hafta sonra gelıcekler dıye bız kaynanamlara gectık bı baktım hepsı hazır bızımle bırlıkte bıze gelıceklermıs o gun en son biz duyuyorz allahdan evımı toparlayıp işimi gucumu yapmısım gıderken
canım annem ve ablalarım biliyordu hergün konuşuyoruz zaten..onlarda bırak gitsin diyorlar.
babam hastaydı artık ona bile anlatmışlar durumumu..babamda hasta haliyle üstünü giymiş..yanıma gelip
alacakmış beni...canım babamm yaa..ölümlerden döndü....benim için çırpınmasına dayanamıyorum..
cuma günü evi terk edicem zaten...annemler şuanda uzakta diye evde kalmak zorundayım ama
annemlerde evine dönünce artık onların kanatlrı altında olacağım..ohh bee...
Asıl çalışan bayana eziyetleri. Nasıl daha fazla yorsak diye düşünüyorlar. Benim 2 arkadaşım var 2sininde eşinin sülalesi böyle. Tabi benimkininde
valla bana çalışıyorum diye pek görünmezler,çünkü oğlunun evinin taksidini ödüyorum ya..
ama kalan tüm tatillerimde onlarda olma zorunluluğum var...tabi onlara göre..
ben ayda bir gidiyorum,onlara kalsa her hafta tatilimi kaynanamla lak lak yaparak harcıcam hemde yatıya kalıcam..
yok artık....
ne kadar anlayışsız insanlar yaaa benimde çalışan arkadaşım var evine gitmeye korkarız kadın çalışıyor yoruluyor zaten diye bize çağırırım
yok kız calısmıyorm aralık ayında calısıyordum cıkmıstım ocagın 12sındebılseydım cıkarmıyıdm ayrıcam ben sadece esımın 16 yasındakı kız yıgenı gelıcek kalcak sandım sonradan ogrendım kı hepsı gelıyor bır hafta sonra gelıcekler dıye bız kaynanamlara gectık bı baktım hepsı hazır bızımle bırlıkte bıze gelıceklermıs o gun en son biz duyuyorz allahdan evımı toparlayıp işimi gucumu yapmısım gıderken
anladım canım yandın o zaman kaynanada gelir yerleşir
valla bana çalışıyorum diye pek görünmezler,çünkü oğlunun evinin taksidini ödüyorum ya..
ben ayda bir gidiyorum,onlara kalsa her hafta tatilimi kaynanamla lak lak yaparak harcıcam hemde yatıya kalıcam..
yok artık....
Gelmemeleri yönünden şanslıymışsın o zaman. Bize de ev verdiler diye tüm hayatıma ipotek koymaya kalkıyorlar. Başarıyorlar da. Sevgili eşim sayesinde :/
kurban olsunlar öyle babaya
yazık adamcağıza yaaa
canım arkada bile bakma 3 sene çekmişsin yeter artık
kararlı ve istikrarlı ol sen bu yaşananların hiç birini haketmedin
bunu unutma ve sana kimsenin böyle davranmasına izin verme
yürü be kim tutar seni
yok artık....
benım kaynanamlarında o huyu var ya kalmamı ıstıyorlar her zaman oyle az buz da degıl kucuk eltım bır ay bıle kalıyordu bendende ıstedıler o dedı uc gun evlıyken geldı bı hafta kaldı dedı kıyaslamalarına uyuz oluyorm ben kalamam dedım
yok artık....
oldu gözlerim doldu kız evin tapusu kimin adına gerçi artık farketmiyor
evlendikten sonra alınan herşey ortak diye biliyorum ama :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?