Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızlar sımdı ben doktora gıdıyorum kontrole gelıcem burda olursanız kaynatırız yıne guzelmıs burada konusmak ya kımseye soyleyemedıgım seylerı gercı benım kocama soylemedıgım sakldgım hiç bırsey yokda o ayrı konu canım kocam ya sagolsun sesını cıkarmıyor ama olanları goruyor oda tabi hak vermese burnumdan getirir son söz onundur o yuzden ustne gıdemem

amin canım gölgeleri yeter valla

Ev kayınvalidenin üzerine. İçinde kalanların tapusu da. E doğal olarak :)

geçmiş olsun canım gitte gel bakalım

sanırım kaynana yönünden çok şanslıyım
kanatsız bir melek bizim annecimiz..çevredede herkez çok sever çok sayar..tam bir hanımefendi ve tertemiz bi kalbi var..bi gün ben acaba yanlışlıkla istemeden onu kırarmıyım diye düşünüyorum..çok seviyorum onu..umarım hiç kırgınlığımız olmaz

ama kayınpederimi Allah düşmanımın başına vermesin o 19 kaynanaya bedel

oyyy saram yaa...bebeklerden konu açılınca hüzünleniyorum canım işte..

girdiğim topiği bunalıma soktuğum için oraya biraz ara verdim canım..

gel sarılalım canım çoktandır yoksun artıkın gelmiyon topiğe nasılsın niye ağlıyosun canım menim

allah allah kayınbabaya bak
kaynanadan yana şanslısın desene maşallah

kesinlikle öyle tatlım, benim kaynana allahtan babam ve abimden çekiniyo bu kadar yapıyo, gerçi eltilerime yaptığını bana yapamıyo ama bu kadarı bile beni çıldırtmaya yetiyor.

kesinlikle öyle tatlım, benim kaynana allahtan babam ve abimden çekiniyo bu kadar yapıyo, gerçi eltilerime yaptığını bana yapamıyo ama bu kadarı bile beni çıldırtmaya yetiyor.

valla canım mesafeni koru altta kalma yoksa eltilerinden beter eder seni

sor bakem :26::26::26:

Regl günüm geçikti sekiz gün oldu. Karnım, belim felaket ağrıyo dört gündür ama bişey yok. Test yaptım iki defa negatif çıktı oldum olacağım diye diye sekiz gün oldu bugünde karnım çok ağrıyo ama yine birşey yok neden acaba yaaa. Doktora gitmeye de korkuyorum..

canım stresten de olabilir gecikme
hamişte olabilirsin sağlıkocaklarında kanda bakıyorlar aile hekimliği oldu gerçi bir git istersen :26:

hmmm uzmanlık alanımdan çıktı soru

tatlım son testi nezaman yaptın?yani kaç gün gecikmişti..

korunuyormuydunuz?
ilk aklıma hamilelik geldi ne yalan söyliyim,ama geç döllenme gibi bir durum olabilir?ondan tek çizgi çıkabilir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…