sağol sevinçim...desteğin için teşekkür ederim...kızlar babalarınızın kıymetini bilin..
yeri geldimi nasıl dağ gibi başınızda duruyor..nasıl bir güven veriyor anlatamam..canımm babammm..
Allah hepimizin annesini babasını başımızdan eksik etmesin...
benım kaynanamlarında o huyu var ya kalmamı ıstıyorlar her zaman oyle az buz da degıl kucuk eltım bır ay bıle kalıyordu bendende ıstedıler o dedı uc gun evlıyken geldı bı hafta kaldı dedı kıyaslamalarına uyuz oluyorm ben kalamam dedım
alıştırma kız kalan kalsın ben kalamam de
bizimkide her gittiğimizde ısrar ederdi deli olurdum
aynı şehirdeyiz ne yatıya kalması
sırf bu ısrarı yüzünden oturmaya bile gitmek istemezdim
üffff aklıma geldi sinirlendim bak haaa
sara....kız gelde sarılıyım bi sana sinirim bozuldu ya..işyerinde ağlıyorum.
Ev kayınvalidenin üzerine. İçinde kalanların tapusu da. E doğal olarak :)
kızlar sımdı ben doktora gıdıyorum kontrole gelıcem burda olursanız kaynatırız yıne guzelmıs burada konusmak ya kımseye soyleyemedıgım seylerıgercı benım kocama soylemedıgım sakldgım hiç bırsey yokda o ayrı konu canım kocam ya sagolsun sesını cıkarmıyor ama olanları goruyor oda tabi hak vermese burnumdan getirir son söz onundur o yuzden ustne gıdemem
Gelmemeleri yönünden şanslıymışsın o zaman. Bize de ev verdiler diye tüm hayatıma ipotek koymaya kalkıyorlar. Başarıyorlar da. Sevgili eşim sayesinde :/
yani ekonomik olarak onlara gebe olmadık hiçbizaman,belki bizede bi hayırları dokunsaydı istekleri değişik olacaktı..
babası arayıp diyorki kızım sen bize çok mesafelisin...varya yukarda Allah var..evet hergün gitmiyorum vıcık vıcık konuşmuyorum
o ne demiş bu ne demiş diye dedikodu yapmıyorum işime gücüme bakıyorum yaa..bu yüzden mesafeli oluyorum..
oysa ayda1 falan gitmeme rağmen,ne mutfaktan çıkarım nede kaynanamla sus pus otururum..
kadının karnına ağrılar girer öylede komiğimdir...İlahi Dolunay der...iyiydide aramız işte eşimle bozulunca onlarda cephe aldı..
istiyorki oğulları hem ayrılmasın ama bişekildede bizde kalsın..hergün göreyim oğlumu..
öyle olmaz o işler...ahh ah
gel sarılalım canım çoktandır yoksun artıkın gelmiyon topiğe nasılsın niye ağlıyosun canım menim
amin canım gölgeleri yeter valla
alıştırma kız kalan kalsın ben kalamam de
bizimkide her gittiğimizde ısrar ederdi deli olurdum
aynı şehirdeyiz ne yatıya kalması
sırf bu ısrarı yüzünden oturmaya bile gitmek istemezdim
üffff aklıma geldi sinirlendim bak haaa
evet yaa kaynanamla aramda 5-7km var yok..ne kalması dimi?
bende 1kere bile kalmadım zaten
sanırım kaynana yönünden çok şanslıyım
kanatsız bir melek bizim annecimiz..çevredede herkez çok sever çok sayar..tam bir hanımefendi ve tertemiz bi kalbi var..bi gün ben acaba yanlışlıkla istemeden onu kırarmıyım diye düşünüyorum..çok seviyorum onu..umarım hiç kırgınlığımız olmaz
ama kayınpederimi Allah düşmanımın başına vermesin o 19 kaynanaya bedel
sağol sevinçim...desteğin için teşekkür ederim...kızlar babalarınızın kıymetini bilin..
yeri geldimi nasıl dağ gibi başınızda duruyor..nasıl bir güven veriyor anlatamam..canımm babammm..
Allah hepimizin annesini babasını başımızdan eksik etmesin...
kesinlikle öyle tatlım, benim kaynana allahtan babam ve abimden çekiniyo bu kadar yapıyo, gerçi eltilerime yaptığını bana yapamıyo ama bu kadarı bile beni çıldırtmaya yetiyor.
oldu gözlerim doldu kız evin tapusu kimin adına gerçi artık farketmiyor
evlendikten sonra alınan herşey ortak diye biliyorum ama :26::26:
krediyi babası çekti,ev babasının üstüne...ama bin tane banka dekontum var taksitleri ödediğime dair..
bilmiyorum şimdilik bir adilik peşinde koşuyor gibi durmuyorlar...önemli olan sizin mutluluğunuz falan
diye zırvalıyor k.babam...madem mutlu olmamızı istiyosun ne diye kapını oğluna caaar diye açıuyosun..
gelmeyince arayıp gelsene diyosun...siz ayrıldıktan sonra batsın evi mevi diyolar..
valla batmasın evimevi benim okdar emeğim var..
Kızlar konuyla çok alakasız ama birşey sorabilirmiyim sağlık da kimse cvp vermiyoda
Kızlar konuyla çok alakasız ama birşey sorabilirmiyim sağlık da kimse cvp vermiyoda
krediyi babası çekti,ev babasının üstüne...ama bin tane banka dekontum var taksitleri ödediğime dair..
bilmiyorum şimdilik bir adilik peşinde koşuyor gibi durmuyorlar...önemli olan sizin mutluluğunuz falan
diye zırvalıyor k.babam...madem mutlu olmamızı istiyosun ne diye kapını oğluna caaar diye açıuyosun..
gelmeyince arayıp gelsene diyosun...siz ayrıldıktan sonra batsın evi mevi diyolar..
valla batmasın evimevi benim okdar emeğim var..
hiç te batmasın emek vermişsin çalışıp taksit ödemişsin
yedirme kız kimseye emeklerini
sor bakem :26::26::26:
Regl günüm geçikti sekiz gün oldu. Karnım, belim felaket ağrıyo dört gündür ama bişey yok. Test yaptım iki defa negatif çıktı oldum olacağım diye diye sekiz gün oldu bugünde karnım çok ağrıyo ama yine birşey yok neden acaba yaaa. Doktora gitmeye de korkuyorum..
Aslında bizimde pek öyle gebe kalmak gibi bir durumumuz yok. Eşimin maaşı ve konumu iyi. Bende çalışmayı çok istiyorum ancak iş bulamıyorum bir türlü.yani ekonomik olarak onlara gebe olmadık hiçbizaman,belki bizede bi hayırları dokunsaydı istekleri değişik olacaktı..
babası arayıp diyorki kızım sen bize çok mesafelisin...varya yukarda Allah var..evet hergün gitmiyorum vıcık vıcık konuşmuyorum
o ne demiş bu ne demiş diye dedikodu yapmıyorum işime gücüme bakıyorum yaa..bu yüzden mesafeli oluyorum..
oysa ayda1 falan gitmeme rağmen,ne mutfaktan çıkarım nede kaynanamla sus pus otururum..
kadının karnına ağrılar girer öylede komiğimdir...İlahi Dolunay der...iyiydide aramız işte eşimle bozulunca onlarda cephe aldı..
istiyorki oğulları hem ayrılmasın ama bişekildede bizde kalsın..hergün göreyim oğlumu..
öyle olmaz o işler...ahh ah
Bu evi de kendi istekleriyle verdiler. Benim bir talebim olmadı. Eşim azıcık beni korusa bunların hiç biri olmaz. Ama düşene bir tekmede kendisi vuruyor. Sanki işsiz kalmak benim isteğimmiş gibi. Oysa evimi ailemi bırakıp onun için geldim ben bu memlekete. Sizinkiler gibi kayınvalide ve kayınpederde dedikoduya bayılır. Vıcık vıcık ilişki severler. Benim ailemde de tam tersiydi. Resmiyet içinde büyüdüm desem yeri var.
Regl günüm geçikti sekiz gün oldu. Karnım, belim felaket ağrıyo dört gündür ama bişey yok. Test yaptım iki defa negatif çıktı oldum olacağım diye diye sekiz gün oldu bugünde karnım çok ağrıyo ama yine birşey yok neden acaba yaaa. Doktora gitmeye de korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?