Regl günüm geçikti sekiz gün oldu. Karnım, belim felaket ağrıyo dört gündür ama bişey yok. Test yaptım iki defa negatif çıktı oldum olacağım diye diye sekiz gün oldu bugünde karnım çok ağrıyo ama yine birşey yok neden acaba yaaa. Doktora gitmeye de korkuyorum..
oyyy saram yaa...bebeklerden konu açılınca hüzünleniyorum canım işte..
girdiğim topiği bunalıma soktuğum için oraya biraz ara verdim canım..
Regl günüm geçikti sekiz gün oldu. Karnım, belim felaket ağrıyo dört gündür ama bişey yok. Test yaptım iki defa negatif çıktı oldum olacağım diye diye sekiz gün oldu bugünde karnım çok ağrıyo ama yine birşey yok neden acaba yaaa. Doktora gitmeye de korkuyorum..
hmmm uzmanlık alanımdan çıktı soru
Tatlım son testi nezaman yaptın?yani kaç gün gecikmişti..
Korunuyormuydunuz?
Ilk aklıma hamilelik geldi ne yalan söyliyim,ama geç döllenme gibi bir durum olabilir?ondan tek çizgi çıkabilir..
ya bu dr korkusu yaşayanları anlayamıyorum.ne olacak ki alt tarafı bi ultrason kan tahlili eğer gerekliyse alttan muayene.sana zarar verecek onurunu kıracak bişey değil ki.ağrı sızı içinde yaşamak kolay mı.hayır.o çektiğin acının ağrının yüzde birini bile yaşamayacaksın.ya kötü bişeyin varsa.nasıl bu kadar rahat oturabiliyorsun.ben diş doktarundan bile korkmam.otururum dr bile şaşırır.acıya katlanırım sabrederim.bilirim ki sonunda iyileşicem rahatlayacam...ayy felaket tellalı gibi yazmışım yahu...ama gerçek napiiim
en son dört gün önce test yaptım. Aslında stresli bi dönemdeyim ondanda olabilir diyorumda baya geçikti buda.
canım korkum doktordan değilki sonuçtan korkuyorum.
[ı] kıyamam canım ya inşallah sende bi gün anne olup bu mutlluğu tadacaksın herkes gibi sende sonuna kadar hakediyosun bunu ayrıca girdiğin topiği bunalıma falan soktuğun yok en azından bzim topiği bunalıma sokmuyosun biz arkadaşız hem sevinçli güğnümüğzde hem üzüntülü anımızda hep berber hep yanyanayız tamam mı[/ı]
[ı] tatlım bi doktora gidip kan testi ver belki hamilesin idrarda geç çıkabiliyo ama günün geçtimi kanda hemen çıkar hamileysen gerekn önelmelri alırsın değilsende neden geciktiğiniöğrenirsin için rahat eder.allah yardımcın olsun[/ı]
sanırım bebek istiyorsun olumsuz cevaptanmı korkuyorsun canım
ne yapacan korkunun ecele faydası yok
ya evde tekrar deneyeceksin yada kanda baktıracaksın:26:
kadın o kadar rahat ki
bir pazar günü zili çalmış bizde duymamışız
yedek anahtarla içeriye girdi
düşünebiliyomusunuz
bir telefon aç değilmi kapıyı çaldım duymadınızmı evdemisiniz de
pazar pazar
canım korkum doktordan değilki sonuçtan korkuyorum.
kızlar neyse pardon valla kötü oldum birden. özür dilerim dolunaycım.cvplar için teşekkür ederim
kıyamam canım ya inşallah sende bi gün anne olup bu mutlluğu tadacaksın herkes gibi sende sonuna kadar hakediyosun bunu ayrıca girdiğin topiği bunalıma falan soktuğun yok en azından bzim topiği bunalıma sokmuyosun biz arkadaşız hem sevinçli güğnümüğzde hem üzüntülü anımızda hep berber hep yanyanayız tamam mı
sağol saracım...ne yalan söyliyim anne olmayı çok istiyorum yaw:)inşallah hayırlı zmanda hepimizin kucakları bebişle dolar..
benim için daha zaman var tabi..önce bi detoks yapıp bu kocadan kendimi arındırmam lazım..
Detoks benzetmesi çok iyiydi
canım kötü olma,ben senin konunuda takip ediyorum zaten..haklısın onca sıkıntının içinde gecikmişte olabilirsin..
Tabi sürpriz bir bebişte olabilir...benimde adetlerim çok düzenlidir ama eşim ilk kez bana hakaret ettiğinde
çok gücenmiştim..5gün gecikti adetim..
Bende hamileyim moduna girmiştimneyseki bizimkiyle barışınca kırmızılarda kendiliğinden gelmişti...
öyle valla kanımıza kadar işlediler...bi zararı olmaz dedik,sevdikçe sevdik eşlerimizi..bastıkça bastık bağrımıza..
bakmayın böyle konuşuyorum ama yüreğim hala onun maalesef...
şu zamanları bi atlatsam hayırlısıyla..
Aslında bende moda girmeye hazır gibiyim bir yandan ama biryandan da o kadar sıkıntı içinde olamaz diyorum hayırlısı bakalım.ya rabbim hepimizin gönlüne göre versin allahım kalplerimize huzur versin inşallah. şöle bakıyorum da herkesin sıkıntısı farklı allah herkese ayrı ayrı huzur nasip etsin. En önemlisi bu...
İnşallah bir an önce atlatırsın. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı artık. Vicdanın yeter artık yapacağını yaptın pişman olma diyorsa eminim ki mutlu günler senin olacaktır. Keşkelerle yaşamak da hata yapanların cezası olsun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?