canım istediğin kadar tavrını koy benim kaynanaya sökmez yatak odamda balkon var
balkondan bakacam der bahane eder yinede girer evin her yerini gezmeden gitmez
kendi evinede gitsen yatak odası misafir odası heryer kilitli
canım,okadar ağır kavgalardan sonra bile yine ben barışmak için adımlar attımm..evi terketti günlerce tek kaldım evde..aramadı sormadı...sonra artık telefon ettim gel konuşalım boşanacaksak boşanalım dedim öyle geldi..
geldiği gün yine yapıcı olmaya çalıştım...kaç kez adım attım..barışır gibi olurduk,ertesi gün yine koca evde yok..gitmiş anasının yanına..illa dolunay arayaak nerdesin diye...öyle gelecek beyfendi..
kahretsin yaa..seviyosak yani bukadar da aşağılanmayı haketmiyoruz...
canım istediğin kadar tavrını koy benim kaynanaya sökmez yatak odamda balkon var
balkondan bakacam der bahane eder yinede girer evin her yerini gezmeden gitmez
kendi evinede gitsen yatak odası misafir odası heryer kilitli
7 aylık hamileyim eşimle dün bebek odası almaya gittik,dönüşte de 5 dk annesine uğrayalım dedik.neyse oturuyoruz kayınvalidem kocam kocam diye bişeyler anlatıyor ilk etapta algılayamadım.bu arada kayınpederim 3 yıl önce vefat etmiş.meğerse karnımdaki çocuğa kocam diyormuş,yani kocası ölmüş yeni bir erkek dünyaya geliyormuş o nedenle karnımdaki sübyana kocam diye hitap ediyor.
kan beynime sıçradı,sen utanmıyormusun 60 yaşındaki kadın,karnımdaki sübyana kocam demeye,sapıkmısın sen dedim.şok oldu.sen onun babannesisin,ne terbiyesisizlik bu diye bağırdım çağırdım.eşimde annesine bağırdı çıktık evden.Ama dün gece sinirimden inanın uyuyamadım.Abartıyormuyum dedim kendi kendime ama hayatımda böyle bir şey duymadım görmedim ben.Eşim takma kafayı iyice yedi o dedi falan ama,hala sinirlerim tepemde.şimdi aradı açmadım kadının telefonunu.Sizce haksızmıyım.
doğmamış bir çocuğa 60 yaşındaki kadın üstelik babannesi kocam der mi arkadaşlar.
Ahhh işte o anne biraz anne olsaydı derdi ki oğlum burası senin evin değil artık. Git karınla çöz problemini. Ya onunla gel ya da hiç gelme derdi. Ammaaaa anne fırsat düşkünüymüş demekki.
Hani anneler kötülenmez büyütmüş beslemiş ancak oğlunu seven bir anne yapmamalı bunu. Erkekler kriz zamanlarında yapıcı olmazlar zaten. Kaçıp gitmeyi tercih ederler. Yuvayı gerçekten dişi kuş yapıyormuş. Burda okuduklarımdan ve küçük de olsa kendi yaşadıklarımdan anladım bunu. Bir gün vuracaklar o kafalarını duvarlara ama çok geç olacak.
bende düşünüyorum ama açıkçası kendi irademe de güveniyorum..
elin oğlu için ne diye ilaç alıp dengemi şaşırayım diyede düşünüyorum..
bakalım saracım inşallah kendi kendime atlatırım..canım annem zaten terapist gibidir...
onunla konuşmak bana çok iyi geliyor..
oğlumu kocam yerine koydum diyen kayınvalide olursa böylesi de oluyor demek ki.(Ki bu kadının kocası yaşıyor,bir süreliğine uzakta sadece)Allahtan eşiniz normalmiş.Bizim örnekteki gibi ''anne üzülme seni de alacağım'' diyebilirdi.Yani ben evleniyorum ama üzülme onu alıyorum seni de alacağım anlamında.Ruh hastası bunlar.
kızlar ya şöle bi bakınca herkesin türlü türlü sıkıntısı var sıkıntısı olmayan yok. eşiyle kayınvalideyle, k.pederle. peki acaba hangisi daha kolay eşle mi sorun olunca yoksa çevreyle mi? tabi ki hepsinin kendince sıkıntısı var ama bi diyorum ki kv ile sorunlar öle böle aşılır amaaaan allah eşimle sıkıntı vermesin. bi diyorum ki eşimle sorunum olsa çözmesi daha kolay ona daha rahat sölerim herşeyi acaba hangisi?
geldım kızlar . bakalım burdakı ovulasyon hesap aracına gore yaptım hamıle olcakmıyım bakalım allah hayırlısını versin :)
ne diyosun kız sen?ahanda bi yaşıma daha giriyorum...kaynananıdamı alacakmış..tövbe tövbe..
sevinçim yaa seninki var yaaa burdakilerin kayın validesini toplayıp çarpsan yinede hafif kalır yani..
evimi basıyor bu kadın?
bende her tarafı kilitliycem bir daha ki geldıklerınde acaba ayıp olurmu ne dersiniz ?
Ben bazen düşünüyorum dıyorumkı abartıyormuyum diye ama abartmadıgımı düşünüoyrum kayınvalidem yaşlı herseye konusur bende cok alınganım o yuzden aslında anlasmazlık. ben cok ıstemısımdır genc kayınvalıdem olsun anlasayım dıye ama hiç aynı kafadan değiliz saf gıbı gorunsede cok uyanık bir kayınvalıdem var ve ben bundan eminim.
canım benim yaaaaatlatırsın inşallah
kız yüreğin hala onda olmasa bu kadar süre katlanabilirmiydin
inşallah hatasını anlarda düzeltme yoluna gider
amin canım cümlemiz için..canım benim yaa evet bencede çok güçlü bir bayansın sen hakkında hayırlısı canım
kadın 60 yasında bence de kocasının ısmını koymayı dusunerek oyle bırsey dusunmustur . çok ayıp etmişsin o yasta bırıne oyle mantıksız bır sekılde bagırarak . sende 60 yasında gelıcen vede senınde oglun olcak birazcik anlayıs bu konuda. Dolunay sendekı kaynana nasıl bı kaynanaymıs ya
:) şaka gibi değil mi? çok eski ve bitmiş bir hikaye olduğu için detayları yazmıyorum,kısa bir süre sonra nişan atıldı zaten, ama epey bir tecrübe sahibi etti beni:)Yalnız anmadan geçemeyeceğim bu vesileyle,her zaman derim Allah eski görümcem olan meleğe çok çok mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah:))
off offf bıkmışım elinden bir ara sabahları kayınbabam 6 da dükkanını gider açar onunla arabaya binip bize gelmeye başladılar ben çarşının içinde oturuyorum
bir oldu iki oldu
en son birgün bunlardayız dediki yarın babanla gelebiliriz sabah dedi
bende dedimki bir dolmuş parası değilmi ben veririrm size o saatte gelip beni uyandırmayın dedim
kapak oldu bir daha da o saatte gelemedi
:) şaka gibi değil mi? çok eski ve bitmiş bir hikaye olduğu için detayları yazmıyorum,kısa bir süre sonra nişan atıldı zaten, ama epey bir tecrübe sahibi etti beni:)Yalnız anmadan geçemeyeceğim bu vesileyle,her zaman derim Allah eski görümcem olan meleğe çok çok mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah:))
oha kız dedinmi bunu gerçektennn..valla tebrik ediyorum..okadar eli maşalı gelin diye adım çıktı ben diyemezdim hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?