Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım istediğin kadar tavrını koy benim kaynanaya sökmez yatak odamda balkon var
balkondan bakacam der bahane eder yinede girer evin her yerini gezmeden gitmez
kendi evinede gitsen yatak odası misafir odası heryer kilitli

sevinçim yaa seninki var yaaa burdakilerin kayın validesini toplayıp çarpsan yinede hafif kalır yani..
evimi basıyor bu kadın?

canım istediğin kadar tavrını koy benim kaynanaya sökmez yatak odamda balkon var
balkondan bakacam der bahane eder yinede girer evin her yerini gezmeden gitmez
kendi evinede gitsen yatak odası misafir odası heryer kilitli

bende her tarafı kilitliycem bir daha ki geldıklerınde acaba ayıp olurmu ne dersiniz ?

bence o bebeğe kocasının adını koymaya niyetlenmiş o yüzden öyle hitap etmiştir.

evet Allah pişman etmesin ama son pişmanlık neye yarar
Allah hayırlara çıkarsın zor bir durum
hiç ama hiç istemem kimsenin yuvasının yıkıldığını

canım benim yaa evet bencede çok güçlü bir bayansın sen hakkında hayırlısı canım

nasıl olacak acaba o

kadın 60 yasında bence de kocasının ısmını koymayı dusunerek oyle bırsey dusunmustur . çok ayıp etmişsin o yasta bırıne oyle mantıksız bır sekılde bagırarak . sende 60 yasında gelıcen vede senınde oglun olcak birazcik anlayıs bu konuda. Dolunay sendekı kaynana nasıl bı kaynanaymıs ya

ben eşimle bir sorun yaşamak istemem onu çok seviyorum
elin söylediğine bir üzülürüm iki üzülürüm gelir geçer
ama o bana bişe dese beni kırsa çok ama çok yıpratıcı olur benim için o yüzden hiç istemem onunla mutlu olayımda
kapımı kapatınca herkes dışarda kalsın ama aynı evi paylaştığın insanla huzursuzluk hayatı zindan eder bence

Ben bazen düşünüyorum dıyorumkı abartıyormuyum diye ama abartmadıgımı düşünüoyrum kayınvalidem yaşlı herseye konusur bende cok alınganım o yuzden aslında anlasmazlık. ben cok ıstemısımdır genc kayınvalıdem olsun anlasayım dıye ama hiç aynı kafadan değiliz saf gıbı gorunsede cok uyanık bir kayınvalıdem var ve ben bundan eminim.

ne diyosun kız sen?ahanda bi yaşıma daha giriyorum...kaynananıdamı alacakmış..tövbe tövbe..

:) şaka gibi değil mi? çok eski ve bitmiş bir hikaye olduğu için detayları yazmıyorum,kısa bir süre sonra nişan atıldı zaten, ama epey bir tecrübe sahibi etti beni:)Yalnız anmadan geçemeyeceğim bu vesileyle,her zaman derim Allah eski görümcem olan meleğe çok çok mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah:))

sevinçim yaa seninki var yaaa burdakilerin kayın validesini toplayıp çarpsan yinede hafif kalır yani..
evimi basıyor bu kadın?

off offf bıkmışım elinden bir ara sabahları kayınbabam 6 da dükkanını gider açar onunla arabaya binip bize gelmeye başladılar ben çarşının içinde oturuyorum
bir oldu iki oldu
en son birgün bunlardayız dediki yarın babanla gelebiliriz sabah dedi
bende dedimki bir dolmuş parası değilmi ben veririrm size o saatte gelip beni uyandırmayın dedim
kapak oldu bir daha da o saatte gelemedi

benimki 55 yaşında evlendiğimizde 50 li yaşlarındaydı ama canım malesef ne yaşla ne başla alakalı
insan kendini yetiştirecek görgü görmüş olacak anlayışlı olacak
üstelik kaynanam 35 senedir kendi kaynanasıyla oturuyor
ondan hiç bişe öğrenmemiş kadın bir melek benide çok sever biz iyi anlaşıyoruz diye kaynanam köpürür

yani..aslında ilk 3ayda boşanmamız icap ediyordu..taa ozamandan başlamıştı huzursuzluklar ama
ozaman ağzıma bile boşanma lafını almazdım korkardımevliliğe adapte sorunları der yine sarılırdım eşime..

canım benim yaaaa atlatırsın inşallah
kız yüreğin hala onda olmasa bu kadar süre katlanabilirmiydin
inşallah hatasını anlarda düzeltme yoluna gider

canım benim yaa evet bencede çok güçlü bir bayansın sen hakkında hayırlısı canım
amin canım cümlemiz için..

Burcucum ozaman öyle desin ama ya..nedemek doğmamış bebeğe kocamda kocam..ben akıl sağlığından şüphelenirim yani o kadının..

benim kaynana yüzünü geç göstermiş bi kaynana canım..nezamanki eşim evi terk etti kadın kollarını açtı oğluna..
sözde üsülüyoruz falan diyorlar ama adam evine gelincede arıyor gelmiyomusun diye..

al burdan yak canım..amaaan ne halleri varsa görsün..alsın oğluna napıyosa yapsın..
sanki benden daha iyi bakacakeşim bile diyorki senin yemeklerin annemin yemeklerinden çok daha güzel..
annesi çeşit bilmiyomuş...pardon da bizde çalışan bayanız..asıl benim onun gibi iğrenç yemekler yapmam lazım..
bütün gün kıçını devire devire pişmemiş taze fasulye yapıyor anası...ohhh onları yesin benm eşşek kocam..

kurtulmuşsun canım o zaman

oha kız dedinmi bunu gerçektennn..valla tebrik ediyorum..okadar eli maşalı gelin diye adım çıktı ben diyemezdim hee

heee neyseki evlenmemişsin o manyakla...
ex görümcenide anmadan geçmemişsin..vefalı arkadaşım benim...
inşallah sanada Allahım çok mutlu günler göstersin...

oha kız dedinmi bunu gerçektennn..valla tebrik ediyorum..okadar eli maşalı gelin diye adım çıktı ben diyemezdim hee

valla bi anda attı tepem kız sabahın 6 sında uyana uyana sinir olmuşum zaten
kadın diyorki boşuna dolmuş parası vermeyelim
ben veririm size dedim yeterki o saatte beni uyandırmayın

valla nasıl dedim ben bile şaşıyorum
ama eşim dedi rahatsızlık duyuyorsan söyle dedi
beni alet etme dedi bende söledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…