Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

heee neyseki evlenmemişsin o manyakla...
ex görümcenide anmadan geçmemişsin..vefalı arkadaşım benim...
inşallah sanada Allahım çok mutlu günler göstersin...

kız arkadaşa ne yaptılarsa görümceyi unutamamış
valla o görümcenin akibetini merak ettim haaa
Çünkü kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz

helal kız... madem eşin beni karıştırma demiş iyi etmişsin..

peki kaynanangilin ondan sonra sana yaklaşımı nasıl olsu?tırsmışlardır

eşim sağolsun kimseyi kıramaz
özellikle ailesini kimseyle kötü olmak istemez
ben kötü olmuşum olmamışım hiiçç..
Bir tek dili bana çıkar beni sessizmi bulur dicem hiçte sessiz değilim ama

demekki nazı bana geçiyo öyle diyip kendimi avutayım

Benım kaynanam buyuk gelınını yanında oturtmus 6 sen olmus ayrılalı 16 yasında cocukları var sımdı. 10 sene oturmuslar kucuk eltıme ev kucuk dıye ve benı kocam o zaman bekar dıye ıstememıs evıne gelını , 2 sene sonra ben olunca kocama benımle oturun demıs kocamda huyumu bılıyor oturmam yanı. ben oturmak ıstemıyorum sızınle demıs. ve ben bunu 1 sene sonra buyuk eltımden ogrendım kızın kursu yuzunden bır oturmadıklarını bılırken ev kucuk dıye benı ısteyen kaynanam onu ıstememiş. Benım eltımdede var aslında biraz kocama ne esyası bakıyorsunuz esya varya demıs kaynanamın evinde bende sınırlenmiştim zamanında oyle cok sey oldu artık takmıyorum en cok sınırlendıgım seyde ben evlenmeden once aılem bılmıyorken bayramda elını opmeye gıtmıstım akrabalarına komsu kızı dıye tanıstırdı benı orda gıcık oldum zaten sonradan dedımkı bır daha asla o eve ayak basmıcam dedım ve bır daha kı bayrama sozluydum mecburen gıttım. yanı gıcık oldugum cok sey oldu malesef fakat yapcak bırsey yok valla. annem oldu ama lafta anne bır kere aramadı 7 aylık evlıyım evıme gelmedı yazın olsunda 15 gun kalcakmıs . bır kere aramayan insan şimdi ogullarından cep telefonu istiyor ve tum cocuklarıda kiracı kendısı kendı evınde oturuyor , bır emeklı maasları var ama bı tanede evlerı vardı sattılar anlayacagın cok zor degıl telefon almak bakalım buyuk eltım vermez para mara kucuk eltımle bana patlıcak kesin

yanı senın kocan haketmıs bılemıyorum benım eşim bana baglı bende ona baglıyım asla onsuz bıryere gıtmem onunda bensız gıtmesını ıstemem . ama sorun olunca bılemem bugune kadar hiç agır bır sorunumuz olmadı bızım . Ben gemısıme dair herseyımı anlattım bizim aramızda 13 yaş var ve oda bazı seyler yasamıs bende yasadım inkar edemem bızım ıcın dedım gecmısımızden cok bu evden bundan sonrası onemlı tabı yaptıgım hatalar ıcın cok pişmanım fakat birbirimizi sevmemıs olsaydık bu sekılde ılerlemezdı araızdakı ilişkimiz. Kapıyı kapattıgımızda ıkımız kalıcaz ve kımseyı ılgılendırmez bazı seylerde bunu nıye yasadın demeye kocamın hakkı olamaz cunku o benden daha fazlasını yasamıs anlayacagın bırbırımızın ilki olamasakda sonu olduk bu inş mezara kadarda devam eder. Kocam anlayışlı bir insan ama şiddet uygulamaz ama laflarıyla benı yerin dibine sokar .

Son düzenleme:

yok kız ne tırsması kayınbabayla gelmeyi bıraktılar
uzun bir süre sonra kaynım saat sekizde işe gidiyor bu defa onunla gelmeye başladılar
Ama bu defa eşime dedimki abine söyle o akıllı adamdır
o saatte bize getirmesin bunları dedim biz söylersek annen yanlış anlar dedim
oda abisini aradı abi sevinç sabah erken kalkmıyor annemleri o saatte getirme sen uyar
anne bu saatte gitmeyin ayıptır de demiş.
oda sözünü tutmuş o oldu gelemediler bi daha kargalar kahvaltısını yapmadan

kurtulmuşsun canım o zaman

heee neyseki evlenmemişsin o manyakla...
ex görümcenide anmadan geçmemişsin..vefalı arkadaşım benim...
inşallah sanada Allahım çok mutlu günler göstersin...

Evet kurtuldum,yoksa ben de buralarda konu açıyor olurdum :))

İnşallah Allahım hepimize çok güzel günler versin,teşekkür ederim canım.

komşu kızımışimdi burda bişey derdimde neysee..

hiç gelmeyip birden 15günlüğüne gelecekk olmasıda şaşırtıcı..inşallah sıkılmazsın canım..
ben mesela bizimkinin annesiyle yıllarca bir sorunumuz olmamasına rağmen(ufak şeyleri görmem normalde)

kadına bir türlü anne diyemedim...6.hissim kuvvetliymiş demek xxx anne diyebildim sadece..

ya sizin evide maşallah yol geçen hanına çevirmişler...neyseki eşin enson el atmış olaya..
cidden çekilecek gibi değiller...

ayııp yaa..ben annemleri yemeğe alıyorum diyelim 10kere sorarlar kızım müsayit değilseniz sonra gelelim diye..
yazık eşin çok yoruluyor..siz başbaşa kalın der annemler..

k.validemde Allahı var kendini davet ettirmez..biz çağırırsak ancak gelir..

benım kaynanam boyle bırsey olsa direk benı sıkayet eder eşimde benım burnumdan getirir. ben dıyemezdm kesınlıkle gelmeyın dıye oflardım puflardım yıne kabul ederdim valla ne bılım şimdi eşimin yigenı gelcek bize ben tek gel dedim napım cocuklar cok yaramaz daha cekemem valla elım ayagıma dolastı resmen ılk defa o kdar yan yana kaldık hertarafı karıstıryor ayyy delırmıstım

Evet kurtuldum,yoksa ben de buralarda konu açıyor olurdum :))

İnşallah Allahım hepimize çok güzel günler versin,teşekkür ederim canım.

Allah korusun tabi canım yaa manyaq biriyle evli olsan şimdiye nekadar çok üzülürdün,aferim sana
bıçak gibi kesip atabilmekte erdemdir...ahh bide ben başarabilsem..

inşallah karşına sana kıymet veren ruh sağlığı yerinde bir eş çıkar canım..

bigün buralrda inşallah mutluluklarımızdan bahsederiz..tabi benimm bunun için önce birine şutu çekmem lazım

kız daha neler varya komsularıda patavatsız bana komsu kızı dedı de noldu o evden el ele ıktık yalancı o oldu ! Komsusuda sozluyken ya olmazsa demıstı hepsını kocamın burnundan getırdım o zmanlar. Eltım hamıleydı bana kaldırıp kendısı daha kucuk ne cocuk yapcak dedı uyuz oldum kaynanamın evındeyım dıye kuran var dıye saygıdan guldum sadece daha zamanı var demıstım sımdı olsa o işi yapıyorsam cocukda yaparım derdım salak kafam işte durmus bır an yoksa bende uyanıgımdır ama saflıgım var işte arasıra

kızlar öpüyorum hepiniz benim çıkmam lazım,kısmetse yarın yine burdayım..görüşelimmm

sevinçimmm pisi pisi kopatımmm:)

iyi akşamlar....

kız arkadaşa ne yaptılarsa görümceyi unutamamış
valla o görümcenin akibetini merak ettim haaa
Çünkü kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz

valla unutmadım, hele buradaki görümce konularını okuyunca.Eski görümcem gerçekten çok iyi bir kızdı.Bizim olay görücü usulü olduğu için kızdan haber alma imkanım yok,zaten üstünden kaç yıl geçti.Ama dilerim çok mutlu bir evliliği olur,hem o evden kurtulur,hem de bizim ana oğul belki anlarlar yaptıkları hataları.Gerçi eski kayınpederim de anlayıp bir güzel ağızlarının payını önümde vermişti.Kayınpeder uzakta olduğu için kadın oğlunu kocası yerine koymuş,herşeyi onunla yapmış falan öyle dedi kendi bizzat güya benden özür dileyip aramızı bulmaya çalışıyorken.Tabii klasik laf taşıma olayı burada da var erkeğin annesine.Allahtan kötü bir şey söylemedim söylemem de zaten ama aldığım nefes bile laf olup gidiyordu o kadar diyeyim.Sonra laf tatlı tabii nasıl oluyorsa o aldığım nefes,oksijen tüpüne dönüp bana geri geliyordu :)Bu arada bu yazdıklarımın çok daha fazlasını ben açık açık söyledim ayrılırken kendilerine arkalarından konuşmuyorum yani.

ben yokken neler olmuşşşşş nelerrrrrr....
bende bunu anlamıyorum işte sevinçim yaaaa... kedin bişeyleri çekmişsin görmüşsün yaşamışsın azcık ders al da hayattan... sende ona göre hareket et gelinine karşı onların evliliğine karşı... yok illa huysuzuk çıkaracaklar...

kızlar yarın kayınvalidecimin çok sevgili arkadaşlarına gitcekmişiz.şimdi yine oğlunu aradı gelcekmi diye.ordanda onlardaymışız.sizlere yazarım bn yarın akşam olanları.bizde macera hiç bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…