heee neyseki evlenmemişsin o manyakla...
ex görümcenide anmadan geçmemişsin..vefalı arkadaşım benim...
inşallah sanada Allahım çok mutlu günler göstersin...
valla bi anda attı tepem kız sabahın 6 sında uyana uyana sinir olmuşum zaten
kadın diyorki boşuna dolmuş parası vermeyelim
ben veririm size dedim yeterki o saatte beni uyandırmayın
valla nasıl dedim ben bile şaşıyorum
ama eşim dedi rahatsızlık duyuyorsan söyle dedi
beni alet etme dedi bende söledim
benimki 55 yaşında evlendiğimizde 50 li yaşlarındaydı ama canım malesef ne yaşla ne başla alakalı
insan kendini yetiştirecek görgü görmüş olacak anlayışlı olacak
üstelik kaynanam 35 senedir kendi kaynanasıyla oturuyor
ondan hiç bişe öğrenmemiş kadın bir melek benide çok sever biz iyi anlaşıyoruz diye kaynanam köpürür
yani..aslında ilk 3ayda boşanmamız icap ediyordu..taa ozamandan başlamıştı huzursuzluklar ama
ozaman ağzıma bile boşanma lafını almazdım korkardımevliliğe adapte sorunları der yine sarılırdım eşime..
amin canım cümlemiz için..
Burcucum ozaman öyle desin ama ya..nedemek doğmamış bebeğe kocamda kocam..ben akıl sağlığından şüphelenirim yani o kadının..
benim kaynana yüzünü geç göstermiş bi kaynana canım..nezamanki eşim evi terk etti kadın kollarını açtı oğluna..
sözde üsülüyoruz falan diyorlar ama adam evine gelincede arıyor gelmiyomusun diye..
al burdan yak canım..amaaan ne halleri varsa görsün..alsın oğluna napıyosa yapsın..
sanki benden daha iyi bakacakeşim bile diyorki senin yemeklerin annemin yemeklerinden çok daha güzel..
annesi çeşit bilmiyomuş...pardon da bizde çalışan bayanız..asıl benim onun gibi iğrenç yemekler yapmam lazım..
bütün gün kıçını devire devire pişmemiş taze fasulye yapıyor anası...ohhh onları yesin benm eşşek kocam..
helal kız... madem eşin beni karıştırma demiş iyi etmişsin..
peki kaynanangilin ondan sonra sana yaklaşımı nasıl olsu?tırsmışlardır
kurtulmuşsun canım o zaman
heee neyseki evlenmemişsin o manyakla...
ex görümcenide anmadan geçmemişsin..vefalı arkadaşım benim...
inşallah sanada Allahım çok mutlu günler göstersin...
Benım kaynanam buyuk gelınını yanında oturtmus 6 sen olmus ayrılalı 16 yasında cocukları var sımdı. 10 sene oturmuslar kucuk eltıme ev kucuk dıye ve benı kocam o zaman bekar dıye ıstememıs evıne gelını , 2 sene sonra ben olunca kocama benımle oturun demıs kocamda huyumu bılıyor oturmam yanı. ben oturmak ıstemıyorum sızınle demıs. ve ben bunu 1 sene sonra buyuk eltımden ogrendım kızın kursu yuzunden bır oturmadıklarını bılırken ev kucuk dıye benı ısteyen kaynanam onu ıstememiş. Benım eltımdede var aslında biraz kocama ne esyası bakıyorsunuz esya varya demıs kaynanamın evinde bende sınırlenmiştim zamanında oyle cok sey oldu artık takmıyorum en cok sınırlendıgım seyde ben evlenmeden once aılem bılmıyorken bayramda elını opmeye gıtmıstım akrabalarına komsu kızı dıye tanıstırdı benı orda gıcık oldum zaten sonradan dedımkı bır daha asla o eve ayak basmıcam dedım ve bır daha kı bayrama sozluydum mecburen gıttım. yanı gıcık oldugum cok sey oldu malesef fakat yapcak bırsey yok valla. annem oldu ama lafta anne bır kere aramadı 7 aylık evlıyım evıme gelmedı yazın olsunda 15 gun kalcakmıs . bır kere aramayan insan şimdi ogullarından cep telefonu istiyor ve tum cocuklarıda kiracı kendısı kendı evınde oturuyor , bır emeklı maasları var ama bı tanede evlerı vardı sattılar anlayacagın cok zor degıl telefon almak bakalım buyuk eltım vermez para mara kucuk eltımle bana patlıcak kesin
yok kız ne tırsması kayınbabayla gelmeyi bıraktılar
uzun bir süre sonra kaynım saat sekizde işe gidiyor bu defa onunla gelmeye başladılar
Ama bu defa eşime dedimki abine söyle o akıllı adamdır
o saatte bize getirmesin bunları dedim biz söylersek annen yanlış anlar dedim
oda abisini aradı abi sevinç sabah erken kalkmıyor annemleri o saatte getirme sen uyar
anne bu saatte gitmeyin ayıptır de demiş.
oda sözünü tutmuş o oldu gelemediler bi daha kargalar kahvaltısını yapmadan
helal kız... madem eşin beni karıştırma demiş iyi etmişsin..
peki kaynanangilin ondan sonra sana yaklaşımı nasıl olsu?tırsmışlardır
Evet kurtuldum,yoksa ben de buralarda konu açıyor olurdum :))
İnşallah Allahım hepimize çok güzel günler versin,teşekkür ederim canım.
komşu kızımışimdi burda bişey derdimde neysee..
hiç gelmeyip birden 15günlüğüne gelecekk olmasıda şaşırtıcı..inşallah sıkılmazsın canım..
ben mesela bizimkinin annesiyle yıllarca bir sorunumuz olmamasına rağmen(ufak şeyleri görmem normalde)
kadına bir türlü anne diyemedim...6.hissim kuvvetliymiş demekxxx anne diyebildim sadece..
kızlar öpüyorum hepiniz benim çıkmam lazım,kısmetse yarın yine burdayım..görüşelimmm
sevinçimmm pisi pisi kopatımmm:)
iyi akşamlar....
kız arkadaşa ne yaptılarsa görümceyi unutamamış
valla o görümcenin akibetini merak ettim haaa
Çünkü kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz
benimki 55 yaşında evlendiğimizde 50 li yaşlarındaydı ama canım malesef ne yaşla ne başla alakalı
insan kendini yetiştirecek görgü görmüş olacak anlayışlı olacak
üstelik kaynanam 35 senedir kendi kaynanasıyla oturuyor
ondan hiç bişe öğrenmemiş kadın bir melek benide çok sever biz iyi anlaşıyoruz diye kaynanam köpürür
bence o bebeğe kocasının adını koymaya niyetlenmiş o yüzden öyle hitap etmiştir.
bana neden goruselım demıyorsunnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaa alındımmmmmmmm bakkkkkkkkkkk üff
Günaydın hatunlar:)
hayırlı uğurl bir cuma diliyorum hepimze
burcucum aşkolsun hepinizi kastetim ben neden öyle anladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?